11.Χρήστος Τζόλης
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
12 εκατομμύρια + ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης των 10-15% νομίζω ότι είναι μια χαρά.
- painkiller4
Το χοντροδεκα που τα έχει καλά με μάνατζερ γράφει ότι το Ντιλ του Τζολη θα κλείσει στα 14 χαρτιά
Προχθές είχες στην 11αδα 3-4 που τους ζήτησες να φύγουν γιατί δεν σου κάνουν και δεν έφυγαν.
Νομίζω ότι προτιμώ τζοληδες...
Νομίζω ότι προτιμώ τζοληδες...
Πολύ σωστά για αυτό αν θέλεις να πουλήσεις κάποιον ποδοσφαιριστή έχεις βρει τον αντικαταστάτη του αλλιώς φροντίζεις να του υπενθυμίσεις ότι έχει ανειλημμενες υποχρεώσεις που απορρέουν από το συμβόλαιο που έχει υπογράψει. Κι ο χρησταρας μια χαρά μπορεί να τις τιμήσει.
- bersekeros
Για την ερώτησή σου. Ναι, το έχει κάνει ο Άγιαξ πολλές φορές.renegade έγραψε:Mας τα έχουν ζαλίσει οι τίς
Νόριτς.
Κάντε τους ένα μπλόκ και πάμε παρακάτω.
Και μια ερώτηση προς αυτούς που λένε να μείνει και να παίξει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.
Δηλαδή θέλετε έναν παίκτη που με το που θα βγαίνει από το ματς να τρέχει όπως ο άλλος να δει το κινητό του Άντον πήρε ο μάνατζερ?
Οι αγώνες θα δοθούν από αυτούς που είναι εδώ... Σωματικά και πνευματικά
Θα βοηθήσει να πετύχει η ομάδα την είσοδο στους Ομίλους και θα αποχωρήσει καβάλα στ'άλογο.
Γιατί αυτή τη στιγμή στη θέση του Τζόλη μόνο πνευματικά είναι όσοι είναι, εάν είναι. Σωματικά κανείς.
Και ο Τζόλης θα τιμήσει και την Ομάδα και το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.
Καταρχάς αφού έχεις κάνει Γερμανία θα πρέπει να γνωρίζεις τη διάφορα νοοτροπίας και υπευθυνότητας που έχουνε οι κέντροευρωπαιοι και οι βορειοευρωπαίοι.
Εγώ πάντως δεν θέλω ένα 19χρονο που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η μεταγραφή του και να μην τραυματιστεί
Εγώ πάντως δεν θέλω ένα 19χρονο που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η μεταγραφή του και να μην τραυματιστεί
- bersekeros
Έχεις δίκιο. Εμείς οι βαλκάνιοι είμαστε τελείως ανεύθυνοι.renegade έγραψε:Καταρχάς αφού έχεις κάνει Γερμανία θα πρέπει να γνωρίζεις τη διάφορα νοοτροπίας και υπευθυνότητας που έχουνε οι κέντροευρωπαιοι και οι βορειοευρωπαίοι.
Δικαιολογίες και ρητορικά σχήματα μπορούμε να βρούμε όσα θέλεις.
Ας πάμε στον επαναληπτικό με τον Μπίσεσβαρ ή τον Καντουρί στην αριστερή πτέρυγα.
- stravostomis
Το θέμα είναι η ομάδα.bersekeros έγραψε:Έχεις δίκιο. Εμείς οι βαλκάνιοι είμαστε τελείως ανεύθυνοι.renegade έγραψε:Καταρχάς αφού έχεις κάνει Γερμανία θα πρέπει να γνωρίζεις τη διάφορα νοοτροπίας και υπευθυνότητας που έχουνε οι κέντροευρωπαιοι και οι βορειοευρωπαίοι.
Δικαιολογίες και ρητορικά σχήματα μπορούμε να βρούμε όσα θέλεις.
Ας πάμε στον επαναληπτικό με τον Μπίσεσβαρ ή τον Καντουρί στην αριστερή πτέρυγα.
Αν η ομάδα είναι καλά δεν έχει και πολύ σημασία αν θα παίξω pitsos vario αριστερά ή ο καντούρι
Αν η ομάδα είναι χάλια προετοιμασμένη και σε κακή κατάσταση και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φέρεις δεν θα δεις τίποτα
11 παίκτες σε έκταση μεγαλύτερη των επτά χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων...ο ένας δεν θα κάνει ποτέ τη διαφορά (σε φυσιολογικά πάντα επίπεδα)
Όπως δεν την έκανε ο Χρήστος και όταν μπήκε και έπαιξε 25 λεπτά
Δημιουργεις κλιμα χωρις λογο συνηθως αυτο κανεις..Κανε κριτικη βασισμενη στο τι δειχνει στο χορταρι και ασε το μυαλο του ησυχο να σκεφτει οπως αυτο θελει..renegade έγραψε:Καταρχάς αφού έχεις κάνει Γερμανία θα πρέπει να γνωρίζεις τη διάφορα νοοτροπίας και υπευθυνότητας που έχουνε οι κέντροευρωπαιοι και οι βορειοευρωπαίοι.
Πιστευω οτι ο ΤΖΟΛΗΣ ειναι μεσα στους οχτω- δεκα ποδοσφαιριστες απο το σημερινο ροστερ , που αξιζουν να βρισκονται σε εναν ΠΑΟΚ που εχει φιλοδοξιες.
Το παραδοξο βεβαια ειναι οτι το μεγαλυτερο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας δεν παιζει βασικος εδω και καποιους μηνες.Αντι να μας προβληματισει αυτο,διαφωνουμε μεταξυ μας αν πρεπει να πουληθει και ποσο .
Παρολα αυτα βεβαια,ευτυχως υπαρχουνε οι κουτοφραγκοι που τον πιστευουν και θελουν να τον αγορασουν.
Οσο η ομαδα εχει προπονητες με την λογικη του ρουμανου η προπονητες χωρις διπλωμα, το καλυτερο ειναι να πωλουνται οι ποδοσφαιριστες με το ταλεντο του ΤΖΟΛΗ η του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ πριν αυτοι απαξιωθουν.
Το παραδοξο βεβαια ειναι οτι το μεγαλυτερο περιουσιακο στοιχειο της ομαδας δεν παιζει βασικος εδω και καποιους μηνες.Αντι να μας προβληματισει αυτο,διαφωνουμε μεταξυ μας αν πρεπει να πουληθει και ποσο .
Παρολα αυτα βεβαια,ευτυχως υπαρχουνε οι κουτοφραγκοι που τον πιστευουν και θελουν να τον αγορασουν.
Οσο η ομαδα εχει προπονητες με την λογικη του ρουμανου η προπονητες χωρις διπλωμα, το καλυτερο ειναι να πωλουνται οι ποδοσφαιριστες με το ταλεντο του ΤΖΟΛΗ η του ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ πριν αυτοι απαξιωθουν.
Πουλάμε 15 εκατομμύρια τον αναπληρωματικό του Καντουρί που έκανε πέρσι 6-7 καλά παιχνίδια και είμαστε και σκεπτικοί. Μόνο εμείς.