44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Όχι! Μην τον πουλήσετε τον Εσίτι! Δώσατε τον Πελκα 1.6, δεν θα μας κοροιδεψετε ξανά! Τουλάχιστον 5 εκατομμύρια ευρώ! Και αντε, ας μην κρατήσουμε ποσοστό μεταπώλησης, από εκτίμηση για το πόσο διαμάντι χαρακτήρας είναι! Κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους!
Ε σφυρίξετο εντο σύνθημα και σε τα μον τα ποντιακα να καταλαβενομιν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
- Επικοινωνία:
Μεστή εμφάνιση από τον συμπαθή Esiti.Κομβικά μαρκαρίσματα,ωραία κάλυψη της μπάλας με το σώμα και πολλές βοήθειες στο χρονικό σημείο που τα χαφ μας τα είχαν φτύσει
Μπράβο ρε φιλαράκι για σήμερα.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν εγινε η αλλαγη του ειπα απο μεσα μου "Σφιξαμε".
Με διεψευσε πανηγυρικα και τον ευχαριστω πολυ.
Με διεψευσε πανηγυρικα και τον ευχαριστω πολυ.

Εκανε σωστα τη δουλεια του (καταστροφεας) για οσο μπηκε, επισης δεν τον λες και αμπαλο, μπορει να δωσει μια πασα στα 10-12 μετρα. Το μειονεκτημα του ειναι οτι ειναι βαρυς σαν παικτης, πρεπει να αποκτησει πιο πολυ νευρο, να μην ειναι τοσο μπλαζε οταν εχει αυτος τη μπαλα
- WeWillRockYou
Σήμερα μπήκε ως αλλαγή και μου φάνηκε πιο σίγουρος για τον εαυτό του σε σχέση με άλλες φορές.
Δεν είναι ο παίκτης που θέλουμε, αλλά για να βοηθήσει στη διατήρηση του σκορ, ήταν ιδανικός.
Πολύ καλή εμφάνιση χωρίς λάθη. Μπράβο Άντερσον!
Δεν είναι ο παίκτης που θέλουμε, αλλά για να βοηθήσει στη διατήρηση του σκορ, ήταν ιδανικός.
Πολύ καλή εμφάνιση χωρίς λάθη. Μπράβο Άντερσον!
- kataramenos5
Σήμερα ήσουν δοκάρι στο τέρμα αντί για κολώνα στο κέντρο της πυλωτής. Ξέρεις εσύ... Βοήθησες!