Aleksandar Stanojevic
-
Re: Aleksandar Stanojevic
Ήρθες για να φύγεις σαν άλλος Μπερέτα τελικά ,γεια χαραντάν ίσως μια άλλη φορά? 

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Όσο περίεργος ήταν ο τρόπος που ήρθε, τόσο απότομα έφυγε. Εμένα προσωπικά δεν μου γέμισε το μάτι.
Λίγος για ΠΑΟΚ.
Κατάφερε να πάρει στρωμένη ομάδα και να την κάνει χειρότερη. Ας πάει στο καλό και κάθε επιτυχία.
Ο Ρουμάνος έχει αχωνευτα μούτρα αλλά είναι κανονικός προπονητής. Έχει και καλό πεντιγκρι. Το μισό ταλέντο από τον πατέρα του να έχει θα κάνει καριέρα
Λίγος για ΠΑΟΚ.
Κατάφερε να πάρει στρωμένη ομάδα και να την κάνει χειρότερη. Ας πάει στο καλό και κάθε επιτυχία.
Ο Ρουμάνος έχει αχωνευτα μούτρα αλλά είναι κανονικός προπονητής. Έχει και καλό πεντιγκρι. Το μισό ταλέντο από τον πατέρα του να έχει θα κάνει καριέρα
- Μπαρκαρούτσος
agios έγραψε:''Για να γουστάρει ολή η Ελλάδα δύο κο δύο κόουτς την βδομάδααααα....''![]()
Υπήρξες θύμα διαμάχης εξουσίας, "Το δικό μου θα περάσει και όχι το δικό σου... α, εγώ την έχω μεγαλύτερη" κάτι τέτοιο σε μία ασόβαρη ΠΑΕ!!
Αν θα μας έκανε καλύτερη ομάδα από ότι είμαστε δεν θα το μάθουμε ποτέ! Και εγώ είχα αμφιβολίες και είναι φυσιολογικό γιατί διαδέχθηκες ένα σχετικά επιτυχημένο προπονητή την απομάκρυνση του οποίου ακόμα καλύπτει πέπλο μυστηρίου...
Στα θετικά σου το ότι δεν έγλυφες όπως ο αντικαταστάτης σου, τα έλεγες έξω από τα δόντια και επέμβαινες εν ριπή οφθαλμού και άλλαζες πράγματα στο παιχνίδι με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα καλύτερη από του ΑΑ!!
Προπονητικά το μόνο αρνητικό σου ότι φιλοδοξούσες να πάιξεις θεαματικότερο ποδόσφαιρο και πίεσες τα καλομαθημένα.
Μην διαβάζεις όλα όσα γράφονται εδώ γιατί γράφουν και φυτά, πρόβατα και παιδάκια μεταξύ άλλων,
Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις

Αν θα μας έκανε καλύτερη ομάδα από ότι είμαστε δεν θα το μάθουμε ποτέ! Και εγώ είχα αμφιβολίες και είναι φυσιολογικό γιατί διαδέχθηκες ένα σχετικά επιτυχημένο προπονητή την απομάκρυνση του οποίου ακόμα καλύπτει πέπλο μυστηρίου...

Στα θετικά σου το ότι δεν έγλυφες όπως ο αντικαταστάτης σου, τα έλεγες έξω από τα δόντια και επέμβαινες εν ριπή οφθαλμού και άλλαζες πράγματα στο παιχνίδι με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα καλύτερη από του ΑΑ!!

Προπονητικά το μόνο αρνητικό σου ότι φιλοδοξούσες να πάιξεις θεαματικότερο ποδόσφαιρο και πίεσες τα καλομαθημένα.

Μην διαβάζεις όλα όσα γράφονται εδώ γιατί γράφουν και φυτά, πρόβατα και παιδάκια μεταξύ άλλων,

Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις

τα πραγματα ειναι απλα γιατι καποιοι ψαχνεται δρακους ο προπονητης ηταν κακος ατολμος και λιγος η ομαδα επαιζε χαλια σε συναρτηση με το ροστερ που εχει ,βελτιωση μηδεν,δεν χρειαζεται να το κουραζεται οσοι βλεπεται πρακτορες πλεκτανες κλπ
Υ.Γ μερικοι την κοινωνικη σας ιδεολογια πατε να την περασετε στον αθλητισμο ,προφανως και εσεις που το κανετε δεν εχετε κλωτσησει ουτε χαλικι οχι μπαλα συμβουλη μην αντιδρατε σε ολα ,ξερω ειναι της μοδας να εισαι αντιδραστικος και διαφορετικος (στα λογια παντα)αλλα αφηστε το εξω απο τα γηπεδα αυτα πληρωνουμε και φετος
Υ.Γ μερικοι την κοινωνικη σας ιδεολογια πατε να την περασετε στον αθλητισμο ,προφανως και εσεις που το κανετε δεν εχετε κλωτσησει ουτε χαλικι οχι μπαλα συμβουλη μην αντιδρατε σε ολα ,ξερω ειναι της μοδας να εισαι αντιδραστικος και διαφορετικος (στα λογια παντα)αλλα αφηστε το εξω απο τα γηπεδα αυτα πληρωνουμε και φετος
επισης το να κρινουμε τον πρωην προπονητη με επιχειρηματα του στυλ παρτιζανε αδελφε,τρελο παρτιζανε μαγκα σερβε ελλας σερβια ορθοδοξια τα ειπες εξω απο τα δοντια ,πηγες να φας την κλικα(κλασσικη καραμελα) δεν ξερω εαν ειχαν ουδεμια σχεση με τις προπονητικες σου ικανοτητες
aspromaura ioannina έγραψε:Dimg4 έγραψε:
Παντως κλικα τον εφαγε, οχι αγωνιστικος λογος γιατι αυτα περι μετριων εμφανισεων στα φιλικα ειναι για προβατα.
Ακριβως!
Τοποθετουνται που τοποθετουνται δημοσιως ας μας λενε την αληθεια ή τουλαχιστον πιο πειστικες δικαιολογιες.
Μη λες τετοια γιατι θα πεσεις θυμα σουπερ ντουπερ αγγλικων εκφρασεων κ θα μπεις στη θεση σου. Οχι ρε τι κλικα, εφυγε λογω φιλικων... Ακους εκει να μη βγει πρωταθλητης φιλικων. Μπουλο
Kourdos έγραψε:Όπως είπε κι ο Μανιακός πιο πάνω, θα φανεί από τις υπόλοιπες μεταγραφές τι πραγματικά παίχτηκε. Θα ενισχυθεί η μεσαία γραμμή γιατί είναι απαραίτητη η υπέρβαση στο ροστερ, ή θα αξιοποιήσει καλύτερα τους υπάρχοντες παίκτες ο νέος προπονητής;
Πάντως την μη καταλληλότητα και "μεταδοτικότητα" του Στανο, την μαρτυρούν τα βίντεο της ΠΑΕ στις προπονήσεις: αυτός πάντα χαμηλών τόνων και χωρίς να ακούγονται ποτέ οι οδηγίες προς τους παίκτες, ενώ ο Λουτσεσκου υπερκινητικός, γεμάτος ενέργεια, ομιλιτικός/προσιτός και με οδηγίες που ακούγονται ξεκάθαρα. Και μάλιστα με μετάφραση από τα Αγγλικά για να καταλαβαίνουν και τα Ελληνόπουλα... Μην ξεράσω.
Δε χρειαστηκε παρα λιγες ωρες για να φερουν χαφ που εβγαζε ματια οτι ελειπε... Μολις σουταραν τον στανο
donpablo έγραψε:τα πραγματα ειναι απλα γιατι καποιοι ψαχνεται δρακους ο προπονητης ηταν κακος ατολμος και λιγος η ομαδα επαιζε χαλια σε συναρτηση με το ροστερ που εχει ,βελτιωση μηδεν,δεν χρειαζεται να το κουραζεται οσοι βλεπεται πρακτορες πλεκτανες κλπ
ακριβώς έτσι, + 1000

Όλα θα φανούν στο χορτάρι αλλά δε βαρεθήκατε κάποιοι να βλέπετε παντού κλίκες? Είναι μια δικαιολογία που ταιριάζει μάλλον προσωπικά και στις ζωές σας μεταφέροντας αλλού πάντα τις ευθύνες. Ο μεν πρόβατα ο δε να πιστεύουν σε κάθε θεωρία συνωμοσίας. Εμπιστευτείτε λίγο τα μάτια σας και απαντήστε με ειλικρίνεια αν δεν βλέπατε μια ομάδα που πέρυσι ήταν στο 7 να φαίνεται πολύ χειρότερη? Λάθη γίνονται από όλους, εμείς δεν κάνουμε ποτέ στην καθημερινότητά μας? προφανώς και ο χειρισμός της διοίκησης ήταν αστείος αλλά δε νομίζω ο ίδιοι να μη θέλουν να πετύχουν. Έλεος.
Μιχελ είναι το καλύτερο στέλεχος του ΠΑΟΚDimg4 έγραψε:simba έγραψε:Κλικαδορος ο Μιχελ Dim?RoMaN έγραψε:Τα λάθη πληρώνονται.
Σε αυτή τη περίπτωση, δεν το πλήρωσε αυτός που το έκανε.
Καλή συνέχεια τρελοΠαρτιζανέ.
Παντως κλικα τον εφαγε, οχι αγωνιστικος λογος γιατι αυτα περι μετριων εμφανισεων στα φιλικα ειναι για προβατα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποια είναι η κλίκα πάλι? Ποιοι ήθελαν να φάνε τον Στανόγεβιτς? Τι σκ@τά έδειξε αυτός ο άνθρωπος που έχετε ξεσηκωθεί επειδή τον έδιωξαν? Με ομάδα που έχει budget football league παίξαμε και υπήρχαν διαστήματα που μας έπαιζαν μονότερμα. 180 λεπτά δυο ατομικές ενέργειες μας έδωσαν την πρόκριση. Αν μετά από ένα μηνα προετοιμασίας δεν μπορεί η ομάδα να αλλάξει 3 πάσες δεν χρειάζεται καμια κλίκα και κανένας αρδ. Η εικόνα μιλάει από μονη της. Όλα τα αλλα είναι θεωρίες συνωμοσίας. Το αστείο είναι που τον πήραμε όχι που τον διώξαμε.
Δεν βγαίνουν λέει συμπεράσματα από τα φιλικά. Όταν βλέπεις dimg4 την ομάδα και σου θυμίζει παλαίμαχους που μαζεύτηκαν να παίξουν αγώνα για την πλακα τους, βγάζεις.
Το μονο σενάριο συνωμοσίας που μπορώ να σκεφτώ είναι να τον έφεραν μονο και μονο για να εκτιμήσουμε σήμερα τον Λουτσέσκου.
Δεν βγαίνουν λέει συμπεράσματα από τα φιλικά. Όταν βλέπεις dimg4 την ομάδα και σου θυμίζει παλαίμαχους που μαζεύτηκαν να παίξουν αγώνα για την πλακα τους, βγάζεις.
Το μονο σενάριο συνωμοσίας που μπορώ να σκεφτώ είναι να τον έφεραν μονο και μονο για να εκτιμήσουμε σήμερα τον Λουτσέσκου.
2 ΜΑΤΣ μεσα στην προετοιμασια... ΔΥΟ ξαναλεμε κι εσεις περιμενατε διαστημοπλοιο. Ο βλανταν που σε ξεφτιλισε κι ο.καθε πικραμενος στα πλει οφ, γιατι θεωρηθηκε καλος και τν.παρακαλουσαμε??
Με τον Ιβιτς έπαιξες μπαλαρα ένα διάστημα πήρες και κύπελο δεν θεωρείται αποτυχημένος.....
Δλδ σοβαρα τωρα πιστευετε μερικοι οτι το φιλικο με την Λαμια που επαιξαν οσοι παικτες δεν θα παιξουν ποτε ξανα βασικοι στον ΠΑΟΚ(εκτος Πελκα) και καποιοι δεν θα ξαναμπουν καν αποστολη ειναι ενα απο τα κριτιρια που εφυγε ο προπονητης.
Δεν υποστηριζω κανεναν Στανο και η αληθεια ειναι οτι καποιους προβληματισμους τους ειχα...αλλα θεωρω οτι δεν μπορουσα να εχω πληρη αποψη στις 11 Αυγουστου...σε 50 μερες!!!
υ.γ.Απο την χρονια 1959-60 μεχρι σημερα καναμε 73 αλλαγες προπονητων...με ρεκορ την χρονια 95-96 που εκατσαν στον παγκο του ΠΑΟΚ με την σειρα, Αρι Χααν,Σταυρος Σαραφης,Ντραγκαν Κοκοτοβιτς,Μιχαλης Μπελλης και εκλεισε η χρονια με Μπεγκτσον...

Δεν υποστηριζω κανεναν Στανο και η αληθεια ειναι οτι καποιους προβληματισμους τους ειχα...αλλα θεωρω οτι δεν μπορουσα να εχω πληρη αποψη στις 11 Αυγουστου...σε 50 μερες!!!
υ.γ.Απο την χρονια 1959-60 μεχρι σημερα καναμε 73 αλλαγες προπονητων...με ρεκορ την χρονια 95-96 που εκατσαν στον παγκο του ΠΑΟΚ με την σειρα, Αρι Χααν,Σταυρος Σαραφης,Ντραγκαν Κοκοτοβιτς,Μιχαλης Μπελλης και εκλεισε η χρονια με Μπεγκτσον...