Lubos Michel
Re: Lubos Michel
Εγώ είναι από τις ελάχιστες φορες που συμφωνώ 100% με Κόλκα πάντως.
Είναι τραγικό να μην είδε ότι Cimirot Sakhov εχουν τοσο χτυπητές αδυναμίες που όταν παίζουν μαζί δεν μπορούν να πάρουν το κέντρο ούτε με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Είναι τραγικό να έφερε τον Levek που εδώ και 3 χρονια έχει παίξει 15 παιχνίδια
Είναι τραγικό η ομάδα να κατέβηκε στα play off ευρωπαϊκής διοργάνωσης χωρίς εξάρι. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν είχε να βάλει εξάρι.
Και γι αυτά δεν έχει ευθύνη ο τεχνικός διευθυντής? Είναι δυνατόν?
ο No1 υπεύθυνος είναι ο Σαββιδης ο no2 είναι ο Michel
Είναι τραγικό να μην είδε ότι Cimirot Sakhov εχουν τοσο χτυπητές αδυναμίες που όταν παίζουν μαζί δεν μπορούν να πάρουν το κέντρο ούτε με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Είναι τραγικό να έφερε τον Levek που εδώ και 3 χρονια έχει παίξει 15 παιχνίδια
Είναι τραγικό η ομάδα να κατέβηκε στα play off ευρωπαϊκής διοργάνωσης χωρίς εξάρι. Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δεν είχε να βάλει εξάρι.
Και γι αυτά δεν έχει ευθύνη ο τεχνικός διευθυντής? Είναι δυνατόν?
ο No1 υπεύθυνος είναι ο Σαββιδης ο no2 είναι ο Michel
Θα ηθελα πολυ καποιος να μου απαντησει ποια ειναι αυτα τα επιτευγματα του Σλοβακου που τον εχουν φερει τοσο ψηλα στην εκτιμηση πολλων,εκτος και αν απλα τον υπερασπιζομαστε εις βαρος του Σαββιδη.Οσο και αν πληγωσει φιλους κυνηγους φαντασματων ,το σημερινο αρθρο της πληγης κατα πολλους του ΠΑΟΚ, με βρισκει συμφωνο στο 100% και θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω.Δεν ειναι η στελεχωση σε προσωπα της ομαδας ,που βολευει καποιους να ριξουν τις ευθυνες στον Ιβαν, γιατι εκεινος τα εγκρινει ,που με απασχολει περισσοτερο,αν και δικη του νομιζω ηταν η δηλωση πως δεν βιιαζομαστε για κινησεις καθως το ροστερ ειναι ετοιμο να μπει στις υποχρεωσεις.Θα ηθελα πολυ καποιος να μου πει τι εχει πετυχει ο Σλοβακος σε ολους τους αλλους τομεις ευθυνης του,την λειτουργια του τμηματος,την νοοτροπια του τμηματος,τον τροπο που οι παικτες μας αντιμετωπιζουν την ομαδα,την πειθαρχεια,την εικονα εκτος αγωνιστικων χωρων,το πως παικτες πανε και ερχονται χωρις τον παραμικρο σεβασμο στην ομαδα και πολλα αλλα πολυ πιο σημαντικα απο το ροστερ,αμιγως στον τομεα ευθυνης του ΤΔ, εκτος και αν ειναι και αυτη εντολη του Σαββιδη προς αυτον...
Y.Γ Το λαθος του Σαββιδη ηταν η επιλογη του Μιχελ αρχικα,οπως και εκτος λογικης απο την στιγμη που πηρε την ομαδα ειναι σχεδον το συνολο των παραγοντων και οχι μονο που εχεθ προσλαβει.Δυστυχως ο ΠΑΟΚ εχασε το τρενο την μερα που προτιμηθηκε ο ΑΑ αντι του Σαντος.
Y.Γ Το λαθος του Σαββιδη ηταν η επιλογη του Μιχελ αρχικα,οπως και εκτος λογικης απο την στιγμη που πηρε την ομαδα ειναι σχεδον το συνολο των παραγοντων και οχι μονο που εχεθ προσλαβει.Δυστυχως ο ΠΑΟΚ εχασε το τρενο την μερα που προτιμηθηκε ο ΑΑ αντι του Σαντος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 25 Αύγ 2017, 11:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Γιατί φταίει ο Μίχελ δεν κατάλαβα ακόμα.
Η ομάδα δεν έπαιξε, δεν ήταν στο επίπεδο που θα μπορούσε να είναι και άλλα σχετικά.
Ο άνθρωπος εισηγείται και φέρνει κάποιους παίκτες. Αυτοί οι παίκτες τη δεδομένη στιγμή μπορούν τόσο, με βάση τον διαχειρηστή προπονητή. Στόχος ήταν η είσοδος στους ομίλους του ουέφα και αν πηγαίναμε λίγο παραπάνω, έτσι τέθηκε. Δε βγήκε για τους Χ, Υ λόγους. Τέλος προχωράμε.
Η ομάδα ακόμα φτιάχνεται για να αλλάξει επίπεδο, μιλάμε ότι σε μια χρονιά, από την ομάδα έχουν φύγει 15 παίκτες και έχουν έρθει 12, δεν είναι δυνατό να δέσει εύκολα. Παρόλα αυτά, εγώ πιστεύω ότι οι κινήσεις είναι στοχευμένες για να ανέβει επίπεδο η ομάδα, διότι οι παίκτες που έρχονται είναι καλύτεροι. Είτε έρθουν στην αρχή του καλοκαιριού είτε στο τέλος, το θέμα είναι ότι έρχονται και κάποια στιγμή θα δέσουν. Αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο. Με βάση αυτό που βλέπω μόλις όλοι παίκτες ανέβουν στο επίπεδο των νεοαποκτηθέντων, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για καλύτερους μετά και εκεί θα πάει για μια-δυο μεταγραφές το χρόνο.
Το θέμα προπονητή είναι παντού ρίσκο, βγαίνει ή δε βγαίνει, τώρα πρέπει να στηριχτεί για να παρουσιάσει έργο.
Ας κάτσουμε να φτιάξουμε και να δέσουμε την ομάδα και μετά θα διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει. Δε γίνεται να πάμε μια ζωή με πυροτεχνήματα πορείες. Αποκλειστήκαμε από ένα πυροτέχνημα που σε 5 χρόνια μπορεί να μην υπάρχει. Ας επικεντρωθούμε στο δέσιμο της ομάδας και στους νέους παίκτες εάν έρθουν. Το οικονομικό άνοιγμα είναι μεγάλο φέτος, αλλά η χρονιά είναι ριζικής σημασίας για το μέλλον.
Με βάση αυτά που βλέπω η ομάδα μπορεί να βγεί δεύτερη. Αυτός είναι ο εφικτός στόχος. Εάν μείνει και δουλέψει ο Λουτσέσκου, από του χρόνου να είμαστε έτοιμοι για παραπάνω. Ο Μιχέλ κάνει την δουλειά του μια χαρά.
Η ομάδα δεν έπαιξε, δεν ήταν στο επίπεδο που θα μπορούσε να είναι και άλλα σχετικά.
Ο άνθρωπος εισηγείται και φέρνει κάποιους παίκτες. Αυτοί οι παίκτες τη δεδομένη στιγμή μπορούν τόσο, με βάση τον διαχειρηστή προπονητή. Στόχος ήταν η είσοδος στους ομίλους του ουέφα και αν πηγαίναμε λίγο παραπάνω, έτσι τέθηκε. Δε βγήκε για τους Χ, Υ λόγους. Τέλος προχωράμε.
Η ομάδα ακόμα φτιάχνεται για να αλλάξει επίπεδο, μιλάμε ότι σε μια χρονιά, από την ομάδα έχουν φύγει 15 παίκτες και έχουν έρθει 12, δεν είναι δυνατό να δέσει εύκολα. Παρόλα αυτά, εγώ πιστεύω ότι οι κινήσεις είναι στοχευμένες για να ανέβει επίπεδο η ομάδα, διότι οι παίκτες που έρχονται είναι καλύτεροι. Είτε έρθουν στην αρχή του καλοκαιριού είτε στο τέλος, το θέμα είναι ότι έρχονται και κάποια στιγμή θα δέσουν. Αυτή η διαδικασία απαιτεί χρόνο. Με βάση αυτό που βλέπω μόλις όλοι παίκτες ανέβουν στο επίπεδο των νεοαποκτηθέντων, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για καλύτερους μετά και εκεί θα πάει για μια-δυο μεταγραφές το χρόνο.
Το θέμα προπονητή είναι παντού ρίσκο, βγαίνει ή δε βγαίνει, τώρα πρέπει να στηριχτεί για να παρουσιάσει έργο.
Ας κάτσουμε να φτιάξουμε και να δέσουμε την ομάδα και μετά θα διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει. Δε γίνεται να πάμε μια ζωή με πυροτεχνήματα πορείες. Αποκλειστήκαμε από ένα πυροτέχνημα που σε 5 χρόνια μπορεί να μην υπάρχει. Ας επικεντρωθούμε στο δέσιμο της ομάδας και στους νέους παίκτες εάν έρθουν. Το οικονομικό άνοιγμα είναι μεγάλο φέτος, αλλά η χρονιά είναι ριζικής σημασίας για το μέλλον.
Με βάση αυτά που βλέπω η ομάδα μπορεί να βγεί δεύτερη. Αυτός είναι ο εφικτός στόχος. Εάν μείνει και δουλέψει ο Λουτσέσκου, από του χρόνου να είμαστε έτοιμοι για παραπάνω. Ο Μιχέλ κάνει την δουλειά του μια χαρά.
Αποψή μου είναι ότι επι εποχής Σαββίδη και Μίχελ ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει να είναι δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρονιά να είναι πάνω από ΠΑΟ, ΑΕΚ. Επίσης βλέπω ότι το ρόστερ βελτιώνεται και ίσως στα επόμενα 2-3 χρόνια φτάσει να είναι μόνος 2ος και να πάει για πρωτιά. Βήμα βήμα πάμε.joshua έγραψε:Θα ηθελα πολυ καποιος να μου απαντησει ποια ειναι αυτα τα επιτευγματα του Σλοβακου που τον εχουν φερει τοσο ψηλα στην εκτιμηση πολλων,εκτος και αν απλα τον υπερασπιζομαστε εις βαρος του Σαββιδη.Οσο και αν πληγωσει φιλους κυνηγους φαντασματων ,το σημερινο αρθρο της πληγης κατα πολλους του ΠΑΟΚ, με βρισκει συμφωνο στο 100% και θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω.Δεν ειναι η στελεχωση σε προσωπα της ομαδας ,που βολευει καποιους να ριξουν τις ευθυνες στον Ιβαν, γιατι εκεινος τα εγκρινει ,που με απασχολει περισσοτερο,αν και δικη του νομιζω ηταν η δηλωση πως δεν βιιαζομαστε για κινησεις καθως το ροστερ ειναι ετοιμο να μπει στις υποχρεωσεις.Θα ηθελα πολυ καποιος να μου πει τι εχει πετυχει ο Σλοβακος σε ολους τους αλλους τομεις ευθυνης του,την λειτουργια του τμηματος,την νοοτροπια του τμηματος,τον τροπο που οι παικτες μας αντιμετωπιζουν την ομαδα,την πειθαρχεια,την εικονα εκτος αγωνιστικων χωρων,το πως παικτες πανε και ερχονται χωρις τον παραμικρο σεβασμο στην ομαδα και πολλα αλλα πολυ πιο σημαντικα απο το ροστερ,αμιγως στον τομεα ευθυνης του ΤΔ, εκτος και αν ειναι και αυτη εντολη του Σαββιδη προς αυτον...
από το 1990 μέχρι 2010, ο ΠΑΟΚ ήταν η τέταρτη ομάδα της Ελλάδος.
Εγώ θέλω να μου αναλύσει κάποιος τα επιτεύγματα της κοτσάρεβας που λύνει και δένει, υπονομεύει και απολύει όποιον θέλει, που βάζει φρένο σε μεταγραφές και τα λοιπά και του έχει όλους προσοχή.
Παρακολουθεις σιγουρα τον ΠΑΟΚ, γιατι ακομα και στα τυπικα δεν ισχυουν αυτα που λες...Να μην σχολιασω καν τι ποσα εχουν ξοδευτει για τα ελαχιστα επιτευγματα της ομαδας.
Μεγάλη αλήθεια Κατ.kataramenos5 έγραψε:Κι αλλη μια ηττα δικια μας, σαν λαος.Γιατι ποτε δεν υπερασπιστηκαμε αυτους που το αξιζανε(Λουμπος,Φρανκ,Χουμπ)στο γηπεδο,στα ΜΜΕ.Γιατι δεν τους προστατεψαμε(αυτους και την ομαδα) απεναντις στιες επιθεσεις των αρδ,Γιατι καταπινουμε αμασητα οτι μας σερβιρουν τα λαμογια που τα παιρνουν απ το χοντρο.Γιατι συνεχιζουμε να τους δινουμε κλικ και ακροαματικοτητες.Γιατι δε τους βαλαμε στη θεση τους οπως καναμε παλια.axristeas έγραψε:Δυστυχως θα την πληρωσεις εσυ Λουμπος...Ο πιο επιτυχημενος παραγοντας της εποχης σαββιδη θα θυσιαστει για το τιποτα.
Αλλη μια νικη των ΑΡΔ και αλλη μια ηττα του ιβαν σαββιδη
Ήταν δεύτερος μέχρι τώρα γιατί ο Βάζελος χρεοκόπησε και η ΑΕΚ δεν υπήρχε. Η ΑΕΚ επέστρεψε, ενώ κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο βάζελο. Δεν γίναμε δεύτεροι επειδή υπάρχει εμπιστοσύνη σε ένα πλάνο ή επειδή βελτιώνεται το ρόστερ κάθε χρόνο. Κάθε καλοκαίρι διαλύονται τα πάντα. Αυτή τη στιγμή το ρόστερ είναι γεμάτο τρύπες και μετριότητες. Βήμα βήμα κοροϊδία.iasoiako έγραψε: Αποψή μου είναι ότι επι εποχής Σαββίδη και Μίχελ ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει να είναι δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρονιά να είναι πάνω από ΠΑΟ, ΑΕΚ. Επίσης βλέπω ότι το ρόστερ βελτιώνεται και ίσως στα επόμενα 2-3 χρόνια φτάσει να είναι μόνος 2ος και να πάει για πρωτιά. Βήμα βήμα πάμε.
Ναι ρε φίλε! Μπράβο. Επιτέλους να ξεφορτωθούμε και αυτή την... Ρωσίδα. Πως και μας ξέφυγε τόσα χρόνια...Descartes έγραψε:Εγώ θέλω να μου αναλύσει κάποιος τα επιτεύγματα της κοτσάρεβας που λύνει και δένει, υπονομεύει και απολύει όποιον θέλει, που βάζει φρένο σε μεταγραφές και τα λοιπά και του έχει όλους προσοχή.
-
Μα ρε φίλε με τετοια οικονομικη άνεση αυτο ελειπε να μην περνας ομαδες οι οποιες ειναι μισοκατεστραμενες. Που βελιτωνεται το ροστερ ακριβως? εχεις δωσει τοσα εκατομμυρια και περσυ σε είχανε και ο παναθηναικος και η αεκ στα μεταξυ μας ματς. Μη σκεφτεσαι μονο που ειμαστε αλλα και που θα μπορουσαμε να ειμαστε σε σχεση με την καταντια των υπολοιπων και τα λεφτα που εχεις εσυ.iasoiako έγραψε:Αποψή μου είναι ότι επι εποχής Σαββίδη και Μίχελ ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει να είναι δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρονιά να είναι πάνω από ΠΑΟ, ΑΕΚ. Επίσης βλέπω ότι το ρόστερ βελτιώνεται και ίσως στα επόμενα 2-3 χρόνια φτάσει να είναι μόνος 2ος και να πάει για πρωτιά. Βήμα βήμα πάμε.joshua έγραψε:Θα ηθελα πολυ καποιος να μου απαντησει ποια ειναι αυτα τα επιτευγματα του Σλοβακου που τον εχουν φερει τοσο ψηλα στην εκτιμηση πολλων,εκτος και αν απλα τον υπερασπιζομαστε εις βαρος του Σαββιδη.Οσο και αν πληγωσει φιλους κυνηγους φαντασματων ,το σημερινο αρθρο της πληγης κατα πολλους του ΠΑΟΚ, με βρισκει συμφωνο στο 100% και θα μπορουσα να το εχω γραψει εγω.Δεν ειναι η στελεχωση σε προσωπα της ομαδας ,που βολευει καποιους να ριξουν τις ευθυνες στον Ιβαν, γιατι εκεινος τα εγκρινει ,που με απασχολει περισσοτερο,αν και δικη του νομιζω ηταν η δηλωση πως δεν βιιαζομαστε για κινησεις καθως το ροστερ ειναι ετοιμο να μπει στις υποχρεωσεις.Θα ηθελα πολυ καποιος να μου πει τι εχει πετυχει ο Σλοβακος σε ολους τους αλλους τομεις ευθυνης του,την λειτουργια του τμηματος,την νοοτροπια του τμηματος,τον τροπο που οι παικτες μας αντιμετωπιζουν την ομαδα,την πειθαρχεια,την εικονα εκτος αγωνιστικων χωρων,το πως παικτες πανε και ερχονται χωρις τον παραμικρο σεβασμο στην ομαδα και πολλα αλλα πολυ πιο σημαντικα απο το ροστερ,αμιγως στον τομεα ευθυνης του ΤΔ, εκτος και αν ειναι και αυτη εντολη του Σαββιδη προς αυτον...
Φίλε από που συμπαιράνεις πως είσουν δεύτερη ομάδα της Ελλάδας; Αντικειμενικά ρωτάω....iasoiako έγραψε:
Αποψή μου είναι ότι επι εποχής Σαββίδη και Μίχελ ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει να είναι δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρονιά να είναι πάνω από ΠΑΟ, ΑΕΚ. Επίσης βλέπω ότι το ρόστερ βελτιώνεται και ίσως στα επόμενα 2-3 χρόνια φτάσει να είναι μόνος 2ος και να πάει για πρωτιά. Βήμα βήμα πάμε.
Ίσως να είσουν από άποψη μπάτζετ... που είμαστε εδώ και μία πενταετία όχι από τότε που ήρθε ο Μίχελ.
Από άποψη καθαρά αγωνηστική σε τερμάτισε 4ο! ΤΕΤΑΡΤΟ!
Δεύτεροτρίτη ομάδα είσουν τα χρόνια πριν τον Μίχελ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpool την Παρ 25 Αύγ 2017, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποια προσωπα μωρε αξιζανε,που βρισκονται τωρα Αρνεσεν και Στεφενς? Τυπικες επιλογες νεοπλουτισμου του στυλ ποιος ειναι ο πιο ακριβος και πιο λουσατος που μπορω να φερω ηταν και οι 2 ,ενω οι αντιτουριστικες αλλα αμιγως ποδοσφαιρικες οπως του Σαντος δεν εμας εκαναν.
Φίλε από που συμπαιράνεις πως είσουν δεύτερη ομάδα της Ελλάδας; Αντικειμενικά ρωτάω....iasoiako έγραψε:
Αποψή μου είναι ότι επι εποχής Σαββίδη και Μίχελ ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει να είναι δεύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρονιά να είναι πάνω από ΠΑΟ, ΑΕΚ. Επίσης βλέπω ότι το ρόστερ βελτιώνεται και ίσως στα επόμενα 2-3 χρόνια φτάσει να είναι μόνος 2ος και να πάει για πρωτιά. Βήμα βήμα πάμε.
Ίσως να είσουν από άποψη μπάτζετ... που είμαστε εδώ και μία πενταετία όχι από τότε που ήρθε ο Μίχελ.
Από άποψη καθαρά αγωνηστική τερμάτισες 4ος! ΤΕΤΑΡΤΟΣ!
Δεύτεροτρίτη ομάδα είσουν τα χρόνια πριν τον Μίχελ.
- desperando
- Επικοινωνία:
Εγώ απορώ πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος ότι και το καλύτερο ρόστερ χρειάζεται την κατάλληλη καθοδήγηση.
Ομάδα χωρίς προπονητή είναι σαν να δίνεις σε ανήλικο ένα σπορ αμάξι.
Δυστυχώς αυτό έγινε χθες και σε εμας.,ο λουτσεσκου το έχασε στην πρώτη στροφή.
Ομάδα χωρίς προπονητή είναι σαν να δίνεις σε ανήλικο ένα σπορ αμάξι.
Δυστυχώς αυτό έγινε χθες και σε εμας.,ο λουτσεσκου το έχασε στην πρώτη στροφή.