Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
John (και χρόνια πολλά για την γιορτή σου προχθές ρε φίλε) καλύτερα "τσίμπησε" κάτι γιατί αν δεν το κάνεις και με τα "νούμερα" του που είδα, μάλλον η λιγούρα σου θα καταλήξει σε "λιμοκτονία"...
John πατριωτάκι o Leandro Damio είναι παιχταράς και ακουγόταν για την Μπενφικα!Εγώ θα ήθελα Andrija Zivkovic της Παρτιζάν , Montolivo (Milan) , Cristian Zapata (Μilan) , Adam Maher (PSV)!Εκτός του Maher των άλλων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαιρι
3 μυρια τόσο καλώς είναι;;; Εγω θέλω μπομπα να έρθει ο μπογκμπά να πέσουν τα τσιμέντα χαχαχα τα αρδ αξιολογούν πολλά το Καρελι, αλλά όντος άσχετος μονο ο επιστήμονας μπορεί να πει, ίσως ο Καρ να μας κανει αλλά εγω θέλω μποοοοοοομπα να βάζει γκοοοοοοολ και να τρελένονται οι οπαδοί σου ΠΑΟΚ
Διάβασα μερικά ονόματα και παραθέτω :
Τσάβες : Μακριά κι αγαπημένοι. Ο παίκτης έχει ταβάνι, το οποίο έπιασε με τις εμφανίσεις του στον ΠΑΣ. Θα'ταν μία ψιλοκαλή λύση για μπάλωμα στη θέση 10, αλλά εκεί έχουμε ήδη τον Πέλκα και απλά χρειαζόμαστε ένα μεγάλο όνομα, σε καλή ηλικία και με όρεξη για μπάλα. Σε αυτό το πρωτάθλημα, το δεκάρι μπορεί να κερδίσει αγώνες. Εγώ θα'θελα ένα παίκτη τύπου Τσόρι.
Τζανετόπουλος : Το παλικάρι αυτό, έχει εκπληκτικά στοιχεία για Έλληνα κεντρικό αμυντικό και σε αυτή την ηλικία. Έχει αίσθηση του χώρου, πολύ καλή πάσα και τεχνική, απλώς είναι τραγικά αργός και με μέτριες τοποθετήσεις. Και τα δύο διορθώνονται, αρκεί να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του, με υπομονή και ευκαιρίες. Δεν θα με χάλαγε, με δεδομένο ότι θα τον παίρναμε τσάμπα.
Ζαπάτα : Είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Μένει ελεύθερος, είναι δυναμικός και γρήγορος, σίγουρα δεν είναι για Μίλαν όπως σε εμάς άνετα γίνεται ηγέτης για χρόνια. Το θέμα είναι πως δεν πρόκειται να πείσουμε έναν τέτοιο παίκτη να έρθει στην ομάδα μας, εκτός κι αν καταφέρουμε τη δεύτερη θέση στα γελοία play off.