10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ρε ξεκολατε δε γινοταν να παιξει σε τρια συνεχομενα ματς,αυτος θα το παρει το παιχνιδι την κυριακη.
Το οτι δεν επαιξε σημερα ουτε ενα 25λεπτο νομιζω οτι ηταν προσυνενοημενο με τον Τουντορ,εχω την εντυπωση οτι εχουν αρχισει και τα βρισκουν.
Σας ειπα εχω αρχισει και τον ψυχολογω τον Κροατη.
Το οτι δεν επαιξε σημερα ουτε ενα 25λεπτο νομιζω οτι ηταν προσυνενοημενο με τον Τουντορ,εχω την εντυπωση οτι εχουν αρχισει και τα βρισκουν.
Σας ειπα εχω αρχισει και τον ψυχολογω τον Κροατη.

- Amon Tobin
Εντάξει δεν μπορεί να παίξει 3 παιγνίδια την εβδομάδα αλλά στην θέση του ανύπαρκτου,που άρχισαν να τον κράζουν μέχρι κ οι κολλητοί του,μπορούσε να μπεί κάπου στο 70κάτι.
Βέβαια κ εγώ θέλω να πιστεύω οτι θα ξεκινήσει με κούλα...
- ΑποστόληςΑ
Καλα σωθηκαμε τωρα.ετσι οπως επαιξε ολη η ομαδα στην Ξανθη αν παιξει και με ΑΕΚ που ειναι καλυτερη ακομα και ο Μεσι θα βουλιαξει
ετσι πιστευω και εγω απολυτα..Φυσικα γενικα η αποδοση της ομαδας πρεπει να μην ειναι σαν της ΞανθηςAmon Tobin έγραψε:Εντάξει δεν μπορεί να παίξει 3 παιγνίδια την εβδομάδα αλλά στην θέση του ανύπαρκτου,που άρχισαν να τον κράζουν μέχρι κ οι κολλητοί του,μπορούσε να μπεί κάπου στο 70κάτι.
- PAOK_Antarctica
γ@μησε τα φιλε.....Pablito έγραψε:Ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι εμπλεξες με χαζους..
Χ berbatovPablito έγραψε:Ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι εμπλεξες με χαζους..
SM-G920F
εγω, χωρις να εννοω αυτους που μαλλον εννοεις εσυ, αλλά τους...άλλους, συμφωνώ.Pablito έγραψε:Ελπιζω να εχεις καταλαβει οτι εμπλεξες με χαζους..
χ4 λοιπόν.

Τον τραβά παρατεταμένα ο άλλος.... Και έφαγες κόκκινη...
Καλός όρισες σουπερλιγδα
SM-G920F
Καλός όρισες σουπερλιγδα
SM-G920F
Ουσιαστικά σήμερα είπε στον Τούντορ, Για να μην σε κουράζω παίρνω άδεια μόνος μου
SM-G920F
SM-G920F