16. Gojko Cimirot

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Re: 16. Gojko Cimirot

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

goran 64 έγραψε:
Sabri32 έγραψε:Κατά την γνώμη μου αν ένας παίχτης πρέπει να μείνει από τα χαφ μας είναι ο Τσίμιροτ και πρέπει να παίξει αμυντικό χαφ.
Κάνιας και Σαχοφ δεν μπορούν να παίζουν βασικοί αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι.
Ο Σάχοφ είναι ο μίστερ αόρατος και ο Κάνιας δεν έχει καμία επιθετική αρετή
Ο "μίστερ αόρατος" πέρσι παστέλωσε 8 φορές αντίπαλο μας και μάλιστα κάποια παστέλια σε αγώνες που "καίγανε"...
Από πότε έχεις να δεις κάτι τέτοιο από 8άρι στον Π.Α.Ο.Κ. αδερφέ?

Ο Τσίμι, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, είναι παιχτάρα, αλλά "ατύχησε" να τον διαχειριστούν δυο χρονιές στον Π.Α.Ο.Κ. άπειροι προπονητές, με αποτέλεσμα ούτε την σωστή θέση του να βρει ούτε να βελτιωθεί σημαντικά...

Όσα +++++++ θέλεις πάρε από εμένα Γρηγόρη αλλά δύσκολο να σε καταλάβουν ορισμένοι...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πολύ μεγάλη γκολάρα παιχταρά μου...Χ Ο Ρ Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Η και κλείδωσε και την πρόκριση!!!! 8-)

Με θύμισε πολύ εκείνο το σκίσιμο δίχως σάλιο του π@του του β@ζελου στην λεωφλόρο... :D :opaokara:

Μακάρι να φέρουμε έναν πολύ μεγάλο παιχταρά δίπλα σου και να μείνεις... ;)

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

goran 64 έγραψε:Πολύ μεγάλη γκολάρα παιχταρά μου...Χ Ο Ρ Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο Τ Α Τ Η και κλείδωσε και την πρόκριση!!!! 8-)

Με θύμισε πολύ εκείνο το σκίσιμο δίχως σάλιο του π@του του β@ζελου στην λεωφλόρο... :D :opaokara:

Μακάρι να φέρουμε έναν πολύ μεγάλο παιχταρά δίπλα σου και να μείνεις... ;)

:nairepaok:
Αυτό ακριβώς φέρτε ένα χαφ ολκής δίπλα στο πουλεν μου και θα βγάλουμε τρελά γούστα στο γήπεδο.

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μακαρι να ισχυουν τα περι προτασης. Να παρουμε επιτελους εναν να κανει τη διαφορα στο κεντρο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε ρε, και να γινει καμια πλακα και τα χρηματα να πανε σε ελκαντουρι-σαμπρανο και σε κανα στοιχημα-μπακαπ 6αρι ή 8αρι..Θα μας κλαιν οι ρεγγες και καλα θα παθουμε με την την ευκολη απαξιωση και την αγνωμοσυνη που μας δερνει...

Αντι να παρεις απλα ενα βαρβατο 6αρι να απελευθερωθει και να τους σαρωσεις ολους..
Και ταυτοχρονα, θα διπλασιασεις και την αξια του..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 10 Αύγ 2017, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Απο τι να απελευθερωθει ρε σιμπα; Παντου εχει παιξει στο κεντρο κι ακομα να δω το μπαμ. Ωρες ωρες κανει ωραια πραγματα στο γηπεδο ειναι η αληθεια, αλλα ειναι πολυ λιγες φορες. Ακομα και στα μικρα ματς δεν μπορει να κουβαλησει την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Δυστυχώς έως τώρα ούτε τα μισά που έκανε ο λαζαρ δεν έχει κάνει
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Τσίμι δεν μπορεί να γίνει παίκτης του 8 ούτε στην Ελληνική Λίγκα.

Ειδικά σε μερικά ματς δεν φαίνεται καθόλου.

Πχ με Ολιμπίκ με εξαίρεση την γκολάρα, ήταν "για να του τραβήξεις το αυτι"
Άφαντος.
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Με δεδομένο ότι θέλουμε εξάρι και κεντρικό αμυντικό, δεν είναι ρίσκο να αλλάξουμε κι άλλη μια σταθερά από τον άξονα μέσα Αυγούστου? Πότε θα ρολάρει η ομάδα, το Νοέμβρη?
Για μένα, εφόσον δεν έφερε καλή πρόταση στις αρχές καλοκαιριού, το να φύγει τώρα θα είναι πρόβλημα. Και δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί κάποιος να κάνει τέτοια πρόταση ώστε να μη μπορούμε ν αρνηθούμε.
Τον Καντουρί σαν αντικαταστάτη του δεν τον βλέπω καν όσο δεν έρχεται βαρβάτο εξάρι να αναπληρώσει τα τρεξίματά του και το χαμαλίκι. Κι ο Σάχοφ είναι πολύ βαρύς για να παίξει δίπλα στον Κάνιας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΜΙα ασιστ κ ενα γκολ σ Τρια ματς

Ισον Πωκηση
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Απελπιστικα μονος...

Και παίζοντας ως 6αρι, περα απτο οτι τεντωσε να τρεχει να καλυψει ο,τι μπορουσε, βοηθούσε αρκετα και ψηλα, με αποκορύφωμα το οβερλαπ και τη συστημενη σεντρα..

Φερτε βρε ενα 6αρι!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι χθες ηταν επιτελους καλος σε σχεση με αυτα που ειχαμε συνηθισει...πραγμα που καταδεικνυει πολλα και για τη θεση του στο γηπεδο :ugeek:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

15/16
26 games / 1 goal / 3 assists

16/17
49 games / 0 goal / 0 assist

17/18
3 games / 1 goal / 1 assist
Καλά ξεκινήσαμε Gojko ;)
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Αν βελτιωθεί φέτος λίγο (όπως οφείλει κάθε παίκτης της ηλικίας του που δουλεύει όπως αυτός) θα είναι σημαντικό κομμάτι του κορμού. Το εχω ξαναγράψει, τα αδιάκοπα τρεξίματα του και το καθαρό του παιχνίδι (μαρκάρει και κόβει χωρίς χέρια και κάρτες) είναι σπάνιο προσόν. Αυτό όμως το έχει λίγο πολύ από τότε που ήρθε.
ΠΡΈΠΕΙ να προσθέσει και κάτι ακόμα στο παιχνίδι του, και συγκεκριμένα στο κομμάτι της προώθησης του παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μια απ τα ιδια. Και με το λεβαδειακο τον ινιεστα θελει διπλα του για να ξεπλιδωσει το ταλεντο του. Μακαρι να πουληθει φετος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”