Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Demir έγραψε:
kotsidas9 έγραψε:Οπως ειπε κι ο αδερφος πιο πανω,αν βγει ομως κανενα καλο παιχτακι και τον ειχε παρει καμια βεροια ή καμια ξανθη θα βγαιναμε ολοι και θα λεγαμε που διαολο τους βρισκουν αυτους κι εμεις κοιμομαστε..
Ο παιχτης αν ειναι αυτος που ακουγεται και για το ποσο που θεωρειται η αξια του,πιστευω ειναι καθαρα επενδυση με την ελπιδα μηπως σου βγει..
Δε νομιζω και δε θελω να πιστευω πως προοριζεται για βασικος..
Οσο για τη μεταγραφικη περιοδο ο μηνας ακομα εχει 5,αν ειχε 30 θα εκραζα κι εγω μαζι με τους υπολοιπους..
ο μηνας εχει 5 και εμεις 20 ΠΑΙΖΟΥΜΕ αγωνα ομως... δεν παιζουμε 30... και απο οτι ειδα μια χαρα ομαδες θα βρουμε μπροστα μας....
Σε αυτο συμφωνουμε απλα αντι να συγχιζομαι καλοκαιριατικα,προτιμω να κανω υπομονη :mrgreen:
Η γνωμη μου ειναι οτι σιγουρα περιμενουν την κληρωση και οτι η 14η (τσουπ να το το 14 παλι :D ) του μηνα θα ειναι μια μερα με πολυ ψωμι..
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

https://www.facebook.com/pages/Alieu-Da ... 3712195618

Re k sto fb tou photo apo crotone exei ti ginetai"?
xpan

Δημοσίευση από xpan »

Μόνο που αν θέλεις να είσαι και όχι μόνο να λέγεσαι μεγάλη ομάδα δεν ακολουθής την Βέροια για να πέρνεις παίκτη που μπορεί να σου βγει, και μου βάζεις βιντεάκια από προπονήσεις του παίκτη...ΠΑΟΚ είσαι ρε γαμώτο.Σαββίδη τον λένε τον ιδιοκτήτη και όχι Αρβανιτίδη
Demir

Δημοσίευση από Demir »

paokmaniak έγραψε:https://www.facebook.com/pages/Alieu-Darbo/111883712195618

Re k sto fb tou photo apo crotone exei ti ginetai"?
αυτος ειχε βγει κ ειπε οτι υπεγραψε 3ετες στην wigan ενω δεν υπεγραψε ...
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

Νυχτερινή προσευχή:

"Θεούλη μου, σε ευχαριστώ για όλα τα αγαθά που μου πρόσφερες μέσα στην ημέρα και για την υγεία που δίνεις σε εμένα και την οικογένειά μου. Κάνε να κοιμηθώ καλά, χωρίς μαύρους(!!) εφιάλτες και να ξυπνήσω με φτερωτούς αγγέλους πάνω από το κεφάλι μου. Κάνε να βάλουν μυαλό εκεί στο ασπρόμαυρο μοναστήρι και να διώξουν τα διαβόλια (ζβζβζβζβζ) που τους καταδιώκουν και σπέρνουν μαύρους δαίμονες!

Τέλος, ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, μια χαρά πήγαμε πέρσι, μην τα γαμ@%$# κι εκεί...

Ευχαριστώ Θεούλη μου, Αμήν"
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Να πω και εγω ενα φανταστικο σεναριο που ισως και να ειναι αληθινο,ο ποδοσφαιριστης εμεινε ελευθερος απο τους κροατες γιατι ειχε προβλημα υγειας,στη συνεχεια υπογραψε στη κροτονε οπου και εκει κοπηκε στα ιατρικα και να σου στον ΠΑΟΚ που ειναι ειδικος στην αποκατασταση λαβωμενων ποδοσφαιριστων.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τι ψευταρας ειναι ρε...στο facebook του λεει οτι επαιξε wigan-tenerife.... μην ειναι κανα φαντασμενο μονο...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Bane... το ως τι έρχεται ο μαυρούλης δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Άρα κάνουμε υπομονή... και όχι μέχρι το τέλος Αυγούστου, αλλά μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Τότε μπορούμε να κράξουμε ή να αποθεώσουμε ελεύθερα... :lol:

Για Πόζογλου δεν ξέρω τι παίζετε... θα το δούμε σήμερα. Με τόσες απουσίες δεν πιστεύω να μην πάρει συμμετοχή

ΥΣ. Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις... και εγώ περίμενα κάτι "καλύτερο" αλλά κάνω υπομονή. Δεν θεωρώ σωστό να κρίνω κάτι που δεν γνωρίζω. Ούτε ο Κάλχας είμαι να γνωρίζω το μέλλον. Προχωράμε και βλέπουμε.

xpan... δεν είπε κανείς να ακολουθήσουμε την Βέροια, σαν παράδειγμα το έφερα... αλλά να ανακαλύπτεις λαβράκια που θα τα παίρνεις για ένα ξεροκόμματο με πιθανότητες να σου παίξουν το ίδιο με παίχτες των 200 και 300 χιλιάδων. Όπως κάνουν ομάδες τύπου "Βέροιας" ή ομαδάρες τύπου "Porto" (φαντάσου να μας φέρναν εμάς για βασικό φορ έναν Βραζιλίανο με σκαρί bodybuilder από την Ιαπωνία τι θα γινόταν... για τον Hulk μιλάω ;) )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τρί 05 Αύγ 2014, 10:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

επειδη εδω στην τζαμαικα κανουμε ρεπορταζ

ο παιχτης ειναι διαφημιστικο κολπο για την εναρξη της συνεργασιας ΠΑΟΚ wind

σαν τον μαλακα που ειχαμε στο μουντιαλ..

bravo στην παε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τι ψευταρας ειναι ρε...στο facebook του λεει οτι επαιξε wigan-tenerife.... μην ειναι κανα φαντασμενο μονο...
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

δε μπορώ να καταλάβω τις αντιδράσεις. Δοκιμαζεις εναν παίκτη και αμα σου αρέσει τον κρατάς. Θεωρητικά αυτο πρέπει να το κάνει συχνά κατα τη διάρκεια κάθε σεζον η ομάδα καθώς όλο και κάποιος μπορεί να σου κάτσει απο το τίποτα.

Ξαφνικά τον πήραμε, τον βαφτίσαμε βασικό αριστερό εξτρέμ και ...κοντευουμε να πέσουμε κατηγορία. Αυτά μονο στον ΠΑΟΚ γινονται...

ΥΓ : προφανώς και περιμενω 1-2 μεταγραφές καθως υπάρχουν κενα - ο προπονητής ξέρει καλυτερα.
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

obanebane έγραψε:Να πω και εγω ενα φανταστικο σεναριο που ισως και να ειναι αληθινο,ο ποδοσφαιριστης εμεινε ελευθερος απο τους κροατες γιατι ειχε προβλημα υγειας,στη συνεχεια υπογραψε στη κροτονε οπου και εκει κοπηκε στα ιατρικα και να σου στον ΠΑΟΚ που ειναι ειδικος στην αποκατασταση λαβωμενων ποδοσφαιριστων.
Πιο φανταστικο σενάριο δε γίνεται... Μόνος σου το σκέφτηκες, γιατί οι ξένοι δημοσιογράφοι γράφουν για το σαπάκι εδώ και χρόνια...
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

εχουμε ζαλιστει τοσο με τον παιτκαρα που τα περ-τερα ποστς τα βλεπουμε διπλα και τριπλα......!!!!!

Ενταξει φετος εχουμε φαει τη μια ξενερα μετα τν αλλη...
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Πλήρης απογοήτευση...
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Πάντως φατσικά είναι ο σωσίας του Ολαιτάν

Το βεβαρημένο παρελθόν της ΠΑΕ σε τέτοιες κινήσεις,μας κάνει από επιφυλακτικούς έως επικριτικούς,δυστυχώς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”