Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
Βασικα ηλικιακα δεν μας κανουν,θα μας μεινουν στον τοπο αυτοι αν δουν την κατασταση εδω....
- kataramenos5
Πιθανόν να έχει αναφερθεί και παλιότερα στο τόπικ. Αυτός ο Μάρκεβιτς της Ντνιπρο μεγαλη καψούρα.
Οδηγεί την Ντνίπρο στο τελικό του Europa League.
Οδηγεί την Ντνίπρο στο τελικό του Europa League.
- ΑποστόληςΑ
Είναι θαύμα το πώς η ομάδα αυτή, όπως την είδα με Ολυμπιακό, έφτασε μέχρι εδώ που έφτασε. Επειδή οι παίκτες δεν λένε και πολλά πράγματα προφανώς είναι δουλειά του προπονητή.
- GiorgosAtha
Απόστολε εδώ είσαι offside... και βέβαια ο Markevych είναι πολύ καλός προπονητής... αλλά η Dnipro έχει κάποιους παιχταράδες που αυτή την στιγμή στέκονται άνετα σε μεγαλο-μεσαία ομάδα από μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης.ΑποστόληςΑ έγραψε:...Επειδή οι παίκτες δεν λένε και πολλά πράγματα...
Bruno Gama, Kalinic, Zozulya, Rotan και βέβαια το αστέρι τους ο Konoplyanka.
Όπως είχε και στην Metalist παιχταράδες.
Όπως έλεγα και σε κάτι πατό-γαβρους εδώ στην Αθήνα όταν είχαν κληρωθεί μαζί και είχαν σίγουρη την πρόκριση... "Θα φάτε πουτσ@ που θα σας βγει από το ρουθούνι, οι Ουκρανοί έχουν τουλάχιστον 4 παίχτες που δεν έχετε και θα θέλατε να έχετε. Είναι δύο επίπεδα πάνω σας και θα το νιώσετε."... και μάλιστα τους έβαλα και στοίχημα... το οποίο προφανώς κέρδισα...
- ΑποστόληςΑ
Κοίτα, εγώ την ομάδα την είδα στους δύο αγώνες με Ολυμπιακό. Δεν μου έδειξε στοιχεία μεγάλης ομάδας, κάτι που πχ είδα σε κάποια διαστήματα στην Fiore, στους αγώνες την με τον ΠΑΟΚ, όπως είδα και κάποιους παίκτες της Fiore που με προκάλεσαν εντύπωση, αλλά δεν είδα κάτι παρόμοιο στην Ντίπρο. Θα με πεις από δύο αγώνες κρίνεις μια ομάδα; Ναι, γι αυτό και η κρίση μου μπορεί να είναι λαθεμένη.
Ο Ολυμπιακός αν δεν είχε στοιχειώδεις αδυναμίες στην άμυνα θα πέρναγε εύκολα, θαρρώ.
Ο Ολυμπιακός αν δεν είχε στοιχειώδεις αδυναμίες στην άμυνα θα πέρναγε εύκολα, θαρρώ.
Ενα προπονητη σαν τον Μοντελα της Φιορεντινα.
Οποιος διαβασει τις δηλωσεις του,μετα το χθεσινο ματς,
θα καταλαβει το γιατι.
Οποιος διαβασει τις δηλωσεις του,μετα το χθεσινο ματς,
θα καταλαβει το γιατι.
Aν και νομιζω οι Ιταλοι δεν μας ταιριαζουν.Τζιαφρανκο Τζολα θα ηταν ιδανικη επιλογη,αν κινηθουμ σε αυτη την αγορα.
Δεν ανεφερα ονομα ουτε και με ενδιαφερει,αρκει να ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Σαν,τον Μοντελα ειπα,καταλαβες τι ενοω.
ωραίος ο Μοντέλα, όντως.
και γενικά μου αρέσει και το πως θέλει να παίζουν οι ομάδες του με γρήγορα άκρα και πολύ ενας με ένα.
και γενικά μου αρέσει και το πως θέλει να παίζουν οι ομάδες του με γρήγορα άκρα και πολύ ενας με ένα.
Ναι ναι καταλαβα.Απλως επειδη γραφεται για Ιταλο Τεχνικο διευθυντη,που λογικα θα φερει Ιταλο προπονητη.Κουβεντα να γινεται..Το σκεπτικο σου το καταλαβα και σε κατι τετοιιο θα ηθελα να κινηθουμε.prist64 έγραψε:Δεν ανεφερα ονομα ουτε και με ενδιαφερει,αρκει να ειναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
-
Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Mario Beretta.
Benelli,Fabarm,Guerini,Bernardelli,Marocchi,Bettinsoli.