Μ αρεσει που οποτε γουσταρουμε κραζουμε αρδ και οποτε γουσταρουμε αποδεχομαστε φουλ..joshua έγραψε:Μου αρεσει που ο Στεφενς ζητησε επιτελικο μονο αν αυτος μπορει να κανει τη διαφορα,χτιζουμε τον ΠΑΟΚ του μελλοντος με 4 δανεικους,δεν συνεχιζω γιατι θα μου την πεσει ο Δρ.Τζεκιλ καθως βλεπω και πολυ νοβα.![]()
Υ.Γ Τζαβελλα γουσταρω,αριστερο ποδι απο τα λιγα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
- desperando
- Επικοινωνία:
μεγαλο κακο συμφωνω,πηρε μια ομαδα ανυποληπτη και την οδηγησε ενα βημα αποτο πρωταθλημα.Parolos έγραψε:Η 4ετία Ζαγοράκη να δεις κακό που έκανε..desperando έγραψε:αυτη η γαμημεν# η νοβα εχειι κανει μεγαλο κακο καποιοι νομιζετε οτι ο ΠΑΟΚ παιζει στην πριμερα και ανταγωνιζεται την μπαρτσα και την ρεαλ.Parolos έγραψε:Despe μπορώ να σου αραδιάσω όλη την Κ20 αν είναι έτσι..
Βασικοί από πιτσιρίκια είναι μόνο ο Κίτσιου, ενώ από κανονικές ηλικίες μόνο Κλαους-Λούκας-Βίτορ-Τζιόλης.
Και για να το πω και διαφορετικά, για τον ΠΑΟΚ που θα παίρνει το πρωτάθλημα, από τους παραπάνω άντε να κάνουν οι 2.. αυτή είναι η αλήθεια..
αμ το αλλο?να παιρνει προκρισεις μεσα στην τουρκια,να κοντραρει ομαδες μεγαθυρια σαν την cska και την τοττεναμ να μενει αητητη σε εκτος εδρας ευρωπαικο παιχνιδι για ποσες αγωνιστικες,μεγαλο κακο μαμησε τα
Δηλαδη υπαρχει περιπτωση το δεκαρι που περιμενουμε ολοι διακαως
να ειναι ο Νινης;αποκλειεται!!!!!Δεν ειναι χαζος ο Σαββιδης να φερει τετοιον παιχτη στην Τουμπα.
Για αλλαγη καλος ειναι...
Εχω την εντυπωση οτι το δεκαρι θα ειναι καθαρα επιλογη του προπονητη....
να ειναι ο Νινης;αποκλειεται!!!!!Δεν ειναι χαζος ο Σαββιδης να φερει τετοιον παιχτη στην Τουμπα.
Για αλλαγη καλος ειναι...
Εχω την εντυπωση οτι το δεκαρι θα ειναι καθαρα επιλογη του προπονητη....
@desperado
Μιλάω για τη νοοτροπία μας.. μην κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις..
Κι αν δεν καταλαβαίνεις, αναρωτήσου γιατί πανηγυρίζεις που παίρνουμε Νίνη..
- desperando
- Επικοινωνία:
ειπε κατι ο μπανε εχθες αλλα λιγοι μαλλον το καταλαβανε.
ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν εχει την δυνατοτητα να εχει περισσοτερους απο εναν παικτη σαν τον στοχ.οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο πιο ευκολα θα συμβιβαστειτε με την πραγματικοτητα
ο ΠΑΟΚ αυτη τη στιγμη δεν εχει την δυνατοτητα να εχει περισσοτερους απο εναν παικτη σαν τον στοχ.οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε τοσο πιο ευκολα θα συμβιβαστειτε με την πραγματικοτητα
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν πανηγυριζω καθολου.και εγω θα ηθελα να παιρναμε τον πιαττι ή τον κρανιτσαρ αλλα καταλαβαινω οτι ακομα δεν μπορουμε.Parolos έγραψε:@desperado
οι συμπεριφορα ορισμενων μου θυμιζει εναν φιλο μου που ενω ειχε δουλεια με 600 Ε τον μηνα αυτο πηγε και πηρε BMW.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Πέμ 29 Αύγ 2013, 17:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Black_White_Heart
εγω παλι φοβαμαι (δεν γνωριζω) οτι ο Στεφενς δεν εχει συμβαλει σε καμια απο τις μεταγραφες η σε σχεδον καμια απο αυτες!
Και απο την αλλη ποιος Νινης μωρε πλακα μας κανουνε?
Εμας μας λυπει καθαρα ενα μεγαλο Ονομα με πρωσοπικοτητα με εμπηρια που θα κανει την διαφορα που θα μαθει στους νεους και και και....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να μην κανει τετοια μεταγραφη ο Ιβαν....
Και απο την αλλη ποιος Νινης μωρε πλακα μας κανουνε?
Εμας μας λυπει καθαρα ενα μεγαλο Ονομα με πρωσοπικοτητα με εμπηρια που θα κανει την διαφορα που θα μαθει στους νεους και και και....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ να μην κανει τετοια μεταγραφη ο Ιβαν....
Ρε σεις... μη παίρνετε φόρα!
Ο ΠΑΟΚ κινείται για παίκτες αλλά νομίζω πως έχει καταστεί εμφανές πως δεν πάει για το μεγάλο ΜΠΑΜ, μετά τον αποκλεισμό.
Εν τέλει για εντός των συνόρων καλό είναι το ρόστερ μας, απλά χρειαζόμαστε ΛΥΣΕΙΣ σε κάποια σημεία. Και οι λύσεις έρχονται και με απλά καλούς παίκτες, οχι μόνο με παγκόσμια αστέρια.
Για μένα η κίνηση με Τζαβέλλα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Και ο Νίνης αν έχει το μυαλό στη θέση του θα είναι σούπερ.
Ο ΠΑΟΚ κινείται για παίκτες αλλά νομίζω πως έχει καταστεί εμφανές πως δεν πάει για το μεγάλο ΜΠΑΜ, μετά τον αποκλεισμό.
Εν τέλει για εντός των συνόρων καλό είναι το ρόστερ μας, απλά χρειαζόμαστε ΛΥΣΕΙΣ σε κάποια σημεία. Και οι λύσεις έρχονται και με απλά καλούς παίκτες, οχι μόνο με παγκόσμια αστέρια.
Για μένα η κίνηση με Τζαβέλλα είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Και ο Νίνης αν έχει το μυαλό στη θέση του θα είναι σούπερ.
Κι αυτό τί είναι ευαγγέλιο δλδ?? (σόρρυ μπανε)desperando έγραψε:ειπε κατι ο μπανε εχθες αλλα λιγοι μαλλον το καταλαβανε.
Εκτός αν γνωρίζεις την οικονομική επιφάνεια του μεγαλομετόχου και δεν το λες και σε μας..
Εν πάσει περιπτωση ο Νίνης δεν είναι θέμα Στοχ ή άλλου παίχτη που δεν έρχετε.. αλλά επιμένεις να μην θες να καταλάβεις τί λεω.. τεσπα.
Εντάξει δεν είναι κακή λύση. Έχει ελπίδες να παίξει μπάλα ο Νίνης.
Βέβαια κανείς δεν μπορεί να δεχθεί ότι μεταξύ Πιάτι και Νίνη δεν υπάρχει κανείς άλλος σε αυτόν τον πλανήτη.
Ας έρθει λοιπόν, αλλά μην περιμένουμε να είναι έτοιμος, ειδικά για 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Θέλει κανένα 2μηνο στανταρ.
Κι όσον αφορά στη ρήτρα, να μην είναι πάνω από 500.000 γιατί αλλιώς θα μας πάρουν με τις ντομάτες.
Βέβαια κανείς δεν μπορεί να δεχθεί ότι μεταξύ Πιάτι και Νίνη δεν υπάρχει κανείς άλλος σε αυτόν τον πλανήτη.
Ας έρθει λοιπόν, αλλά μην περιμένουμε να είναι έτοιμος, ειδικά για 2 παιχνίδια την εβδομάδα. Θέλει κανένα 2μηνο στανταρ.
Κι όσον αφορά στη ρήτρα, να μην είναι πάνω από 500.000 γιατί αλλιώς θα μας πάρουν με τις ντομάτες.
Ακομα και αυτο λαθος σχεδιασμος ειναι καθως αν μπορεις να εχεις εναν μονο Στοχ δεν παιρνεις εξτρεμ αλλα παικτη στον αξονα,εξτρεμ υπαρχουν με το κιλο, εστω και οχι της κλασης Στοχ, ενω για επιτελικο που θα κανει τη διαφορα και θα ανεβασει επιπεδο την ομαδα θες αυτα τα χρηματα.Τελος μεταξυ του Στοχ και του Λοπεζ η του Ολισε υπαρχουν παικτες οπως ο Γκαρσια και ο Κοντρερας με τα μισα λεφτα,αλλα ξεχασα και δεν μιλω για σενα,τι παραπανω ειχε ο Κοντρερας απο τον Λοπεζ, γιατι το ακουσαμε και αυτο.desperando έγραψε:ειπε κατι ο μπανε εχθες αλλα λιγοι μαλλον το καταλαβανε.
Περνάει εργομετρικά και υπογράφει κι αυτός...markos4 έγραψε:Moican εισαι εδω;
όλο το ζουμί στο θέμα νίνη, για μένα, είναι στη ρήτρα
αν τον πάρεις για να του θυμίσεις πώς παίζεται η μπάλα και τον ξαναδώσεις πίσω, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου
αν όμως τον κρατήσεις και τον αναγεννήσεις, άνετα μπορεί να καπαρώσει θέση βασικού
αν τον πάρεις για να του θυμίσεις πώς παίζεται η μπάλα και τον ξαναδώσεις πίσω, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου
αν όμως τον κρατήσεις και τον αναγεννήσεις, άνετα μπορεί να καπαρώσει θέση βασικού