Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
toumpiotis35

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Συναντησεις γινοταν και παλια
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Συναντησεις λεει εκαναν και αλλοι......
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

toumpiotis35 έγραψε:Συναντηση εκανε και ο Σιστιακοφ στο Ροστωφ προσφατα και οχι με σχεδιασμο μηνων οπως καποιοι θελουν να νομιζουμε

German Chistyakov ήταν στην περιοχή Sheremetyevo Airport Terminal D Business Lounge "Jazz".
2 Νοεμβρίου
German Chistyakov Не, Ростов, вроде Россия пока:)

Τοτε συμφωνησε με τον Σαββιδη να ερθει για τσεκαρισμα
αντε τα υπολοιπα τα προσπερναω
αυτο απο που το ξερεις;
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

αυτο προφανως το ειδε στο facebook. οτι ηταν εκει δλδ.τωρα ολα τα αλλα αν εκει συμφωνησε ο σαββιδης με τον σιστιακοφ κλπ ο τουμπιωτης ξερει πολλα περισσοτερα φαινεται. τωρα τι ενδιαφερει εμας εαν η γκοντζαρεβα συναντιεται με την χριστινα και ψωνιζουν και μετα πινουν καφε και αν το βραδυ συναντιουνται και παιζουν και καμια μπιριμπα ακομα δεν καταλαβα.αν καταλαβε καποιος τα τελευταια ποστ ας μου εξηγησει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ κατάλαβα ότι spamάρει ο toumpiotis! Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι οι mods κοιμούνταν (κυριολεκτικά) και μέσα στο χάραμα άρχισε το postάρισμα! :mrgreen:

Πέρα από τη πλάκα, αυτή η συνάντηση με τον Κλεφτραίμ δεν με άρεσε... :?
Βέβαια, ό,τι έγινε, έγινε!
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Roman διαφωνώ με την κοινή γνώμη σε ότι έχει να κάνει με το "σκάνδαλο" βατοπαιδίου, για αυτό δεν μου κάνει καμία αίσθηση το ότι βρέθηκε με έναν άνθρωπο ο οποίος είχε θρησκευο-πολιτική δύναμη. Πόσο δε μάλλον με το κοινωνικό έργο που έχει να παρουσιάσει ο Σαββίδης.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Toumpioti τώρα τί να σ πώ; Μετά σε κράζουμε κ μας λες εμπαθεις κι άλλα τινά. Μάζεψε τα σε ένα τουλάχιστον.

υ.γ. Γνωστη κλίκα η Γκοντσάρεβα με Μαυροφρύδη, χρόνια τώρα... Ευτυχώς το βρήκαμε...

υ.γ.2 Οτι η Ρωσική κυβέρνηση στήριζε απολύτως τον Εφραίμ δεν το είχατε μάθει; Πως είναι δυνατόν ο Σαββίδης να κάνει αλλιώς;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Toumpiotis τα μισα τα οποια λες, τα λενε αλλοι..
Αρα,εσυ που τα βρισκεις δεδομενα???

"Εκανε λεει συναντησεις και με αλλους"...
Ποιος το λεει αυτο???

"Ειναι φιλες οι ταδε με τις ταδε"...
Ποιος το λεει αυτο???

"Ο σιστακοφ εκανε συναντηση με τον σαββιδη τοτε"..
Ποιος το λεει αυτο???

Εν πασει περιπτωσει..Λες οσα λες,πες μας ομως και το λογο που τα λες...

Εχεις υπονοιες,βλεπεις συνωμομοσιες???Τι ειναι αυτο δηλαδη που θες να μας πεις ποσταροντας 5 η ωρα το πρωι,εντελως τυχαια,5-6 φωτο???Ξερεις κατι???
Και γω εχω μια φωτογραφια με το ζαγορακη...Μιλαω με την παε ΠΑΟΚ..Ή μηπως ειμαι αναμεμειγμενος με τα χρεη που εχει ο ΠΑΟΚ??

Περιμενουμε τις εξηγησεις σου...Αλλιως πολλα σχολια και φοτο δεν υπαρχει λογος να υπαρχουν και να αιωρουνται..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα!

Τρολάρω, τρολάρεις, τρολάρει...

Βρε, σβήνω, σβήνεις, σβήνει...

Στα καλά καθούμενα ανακαλύπτουμε σενάρια, διασυνδέσεις, λαμογιές από... φωτογραφίες που από μόνες τους δεν λένε απολύτως τίποτα!

Σε μια εποχή που όλοι έχουν ανησυχήσει και έχουν αρχίσει να μας φοβούνται, εμείς ας τους δώσουμε αφορμές για να αρχίσουν να τραβάνε το χαλάκι κάτω από τα πόδια μας... ΕΛΕΟΣ!

Εδώ είναι site που σκοπό έχει να βοηθάει και να συμπαρίσταται στην ομάδα μας και όχι να εγείρει ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΘΕΜΑΤΑ...

Επιμένω: σβήνω, σβήνεις, σβήνει...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Toumpioti για τελευταία φορά, συμμαζέψου.

Δεν σε είπε κανείς να μην έχεις άποψη. Το τρολάρισμα, οι προσβολές και οι ειρωνίες, κομμένα.

Αφού δεν το κατάλαβες την πρώτη φορά, τη δεύτερη διέγραψα τα συνεχόμενα ποστ σου, γιατί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χαλάνε το τοπικ.

Αν έχεις να πεις κάτι συμμάζεψε το σε ένα κείμενο.

Επιπλέον μαλακιούλες για ξύδι κλπ, κομμένες. Όταν στη μία φωτό βάζεις το Σάχπα και στην άλλη το Σαββίδη, προφανώς υπονοείς κάτι για παρανομίες. Και όταν ο Κόλκας βάζει φυτίλια συνεχώς για ομάδες ατόμων που συμβουλεύουν τον ιβάν, φωτογραφίζοντας τους Μαυροφρύδη και Γκοντσάρεβα, τότε είναι λογικό οι αναφορές σου στις κόρες (?) του Μαυροφρύδη και την παρέα τους με τη Ρωσσίδα, να εκλαμβάνονται ως μπηχτή για κλίκες.

Λοιπόν μπορεί να συμπεριφέρεσαι ηλιθιωδώς εδώ μέσα, αλλά κανείς δε σε θεωρεί ηλίθιο. Σταμάτα λοιπόν να παριστάνεις τον ανήξερο και συμμαζέψου. Αν έχεις κάτι να πεις κάντο σοβαρά. Αλλιώς κόβεσαι.

Άσε που εν τέλει δεν μας είπες τι αρνητικό σημαίνουν όλα αυτά για τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Σα να διαβάζω Χομεϊνί ..... 8-)
(δε λέω εσένα rain :lol: )
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τουμπιωτη με ποιους πίνεις καφέ ; Εγω πιστεύω ότι πίνεις καφέ με τον τσαλτιδη και την σούπα 3 γιατι συχνά πυκνά μας λένε ότι μας πείρε έφραιμ και βατοπεδιο .....
Οτι ναναι για να πει πάλι ότι εχει υπόνοιες υποψίες κλπ. Εδώ στην αρχή έλεγε ότι κινδυνεύει απο τον ιβαν το οικουμενικο Πατριαρχείο .....
τουμπιωτη για σένα εχω παρά πολλες ποψιες οπως εσυ για το ιβαν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΤΕΛΕΊΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ....ολοι μιλάμε και για το διοικητικό κλπ. Αλλα ΟΛΟΙ κανουμε σχόλια για το αγωνιστικο εσυ ΠΟΤΕ τυχαίο ; Δεν νομίζω

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΗΜΕΡΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 18 Νοέμ 2012, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ale3 έγραψε:Roman διαφωνώ με την κοινή γνώμη σε ότι έχει να κάνει με το "σκάνδαλο" βατοπαιδίου, για αυτό δεν μου κάνει καμία αίσθηση το ότι βρέθηκε με έναν άνθρωπο ο οποίος είχε θρησκευο-πολιτική δύναμη. Πόσο δε μάλλον με το κοινωνικό έργο που έχει να παρουσιάσει ο Σαββίδης.
Για τον πατέρα Εφραίμ, που τον έχω συναντήσει, έχω να πω καλά λόγια. Το γιατί το περίφημο σκάνδαλο Βατοπαιδίου πήρε τόση μεγάλη έκταση νομίζω ότι οι περισσότεροι το έχουν πλέον αντιληφθεί (μεγάλε Βαξεβάνη). Επίσης θεωρώ ότι αρκετοί έχουν αντιληφθεί και το γιατί προφυλακίστηκε χωρίς να υπάχει λόγος, τιμωρία που δεν άντεξε πάνω από 3 μήνες. Εν λίγοις ο π. Εφραίμ έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Πούτιν (αυτό πληρώνει) και μέσω Πούτιν και με τον μεγαλομέτοχό μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Βαζελος-ΠΑΟΚ σήμερα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Κυρ 18 Νοέμ 2012, 12:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”