Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
για αυτο προσπαθουμε να πουλησουμε τον βιερινια..να προλαβουμε να καπαρωσουμε τον τζουμπατζουγια.Συμφωνα με αγρινιωτες ειναι καλος.Φυσικα οι αγρινιωτες εχουν το συνδρομο ανεβηκαμε και τα βλεπουμε ολα καλα.Ο θεοδωριδης ειναι ανωτερος του ιμπαγαθα και ο μουμιν ισαξιος του Γκαρσια.Δεν βγαζεις ακρη.
Μπορει και να ειναι καλο το παιδι για να μην ειμαι αδικος.προσωπικα αποψη δεν εχω.Δεν θα μου προκαλεψειε κπληξη αν κανουμε καμια ακομα κινηση στυλ ρομπερ αλλωστε
Μπορει και να ειναι καλο το παιδι για να μην ειμαι αδικος.προσωπικα αποψη δεν εχω.Δεν θα μου προκαλεψειε κπληξη αν κανουμε καμια ακομα κινηση στυλ ρομπερ αλλωστε
δεν προκειται να τον γραψει κανεις σωστα παντως... 
υγ ο νεος αμπινταλ ειναι...

υγ ο νεος αμπινταλ ειναι...

αφού είναι μεγάλο όνομα πώς να μην μας αρέσει...λοιπόν απαιτώSera4 έγραψε:βλεπω σας αρεσε ο τζουμπατζουμπα το συνεχιζετε...
να παρουμε τον εντζεγκουέλε(ή αλλιος τζουμπατζουμπα)
και τον ντζιλομπότζι (http://www.transfermarkt.co.uk/en/papy- ... 36610.html)
αλλα και τον μπαντιμπάγκα (http://www.transfermarkt.co.uk/en/ziguy ... 24025.html)
έτσι φτιάχνουμε ομάδα με μεγάλα ονόματα!!!βάζουμε και μόνιμο σχολιαστεί των αγώνων μας τον Μίνο...
cristiano4 έγραψε:παναιτωλικο,εχει ακουστει αυτο,αριστερο μπακ παιζει εκει
στοπερ ειναι,αριστεροποδαρος.....καλο παικτακι,εκανε εξαιρετικη χρονια,στη β εθνικη βεβαια....ειναι ψηλος κ ογκωδης κ νεαρος 24 σε ηλικια....εχει παιξει κ στην ξαμαξ.......καλη ενναλακτικη λυση......
έτσι ρε φίλε!!! πολύ γέλιο!!!
3 τα αξιοσημείωτα!!
1) και αυτοί έχουν πάρει χαμπάρι παίκτες τύπου μπαλάφα και παπάζογλου ότι δεν κάνουν καν για την κατηγορία και τους κράζουν
2) θεωρούν το μαυρούκο τον καλύτερό τους παίκτη!!!
3) αντίθετα με ορισμένους δικούς μας, αυτοί δε γουστάρουν να δώσουν τον δικό τους παικταρά!!! (βλέπε δικούς μας με βιερίνια). αυτό εμένα μου δείχνει περηφάνεια!
3 τα αξιοσημείωτα!!
1) και αυτοί έχουν πάρει χαμπάρι παίκτες τύπου μπαλάφα και παπάζογλου ότι δεν κάνουν καν για την κατηγορία και τους κράζουν

2) θεωρούν το μαυρούκο τον καλύτερό τους παίκτη!!!
3) αντίθετα με ορισμένους δικούς μας, αυτοί δε γουστάρουν να δώσουν τον δικό τους παικταρά!!! (βλέπε δικούς μας με βιερίνια). αυτό εμένα μου δείχνει περηφάνεια!

Ζήτημα χρόνου να μπουκάρει στο λινκ, ο Αποστόλης για να υπερασπιστεί το πουλέν του!
Το θέμα είναι αν θα φαίνονται τα γράμματά του στο μπλε φόντο

Ανώνυμος είπε...obanebane έγραψε:Τα σχολια των αγρινιωτων παντως ειναι ολα τα λεφτα
ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.Ο ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,Ο ΔΕ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΑ.Ο ΕΝΤΖΕΚΟΥΕΛΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟ ΙΣΑΞΙΟ Η΄ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ.
χαχαχαχαχα

φτανει ρε μαλακες...

ρε τον τζουμπατζουμπα μας εφτιαξε τη μερα ο μπαγλαμας...

Βλέπω τον συνονοματο μου να πέφτει ψυχολογικά...
Μας πήραν χαμπάρι και τα ανύπαρκτα...

Μας πήραν χαμπάρι και τα ανύπαρκτα...

ρε αυτοι τον εχουν σαν τον Πουγιολ, αμα φυγει λενε παει καηκαμε! Ρε λες να ειναι κανα κελεπουρι?