Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
-
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2011
Μην πιστεύετε τίποτα μάγκες οι μεταγραφές ειναι η ευκαιρία τους να προωθήσουν όλους τους σακάτηδες και τους προβληματικούς.
Εμένα να ακούτε που είμαι κολλητός του Ζαγοράκη...
Φήμες θέλουν τους Κάρλες Πουγιόλ και Ντάνι Άλβες να πιάστηκαν στα χέρια για το ποιος θα καπαρώσει τη θέσση του δεξιού μπακ στον ΠΑΟΚ. Ο Πουγιόλ φέρεται να δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως "Στην ανάγκη μπορώ να παίξω και δεξί μπακ" με τον Ντάνι Άλβες να απαντά "Στον Αρη να πας...Στον ΠΑΟΚ έκλεισα εγώ" Κάπου εκεί ο Κάρλες έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να φάει το λαρύγγι του συμπαίκτη του. Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμώτερων και τον αφορισμό του Ντάνι Άλβες απο την Παπική Εκκλησία καθώς η αναφορά σε Εβραίους απαγορεύεται τις Τρίτες και τα Σάββατα. Οι φήμες πάντως παραμένουν ανεπιβαιβέωτες...
ΥΓ:Όχι Μεντί και Μεγκνί στον ΠΑΟΚ
Φήμες θέλουν τους Κάρλες Πουγιόλ και Ντάνι Άλβες να πιάστηκαν στα χέρια για το ποιος θα καπαρώσει τη θέσση του δεξιού μπακ στον ΠΑΟΚ. Ο Πουγιόλ φέρεται να δήλωσε με δάκρυα στα μάτια πως "Στην ανάγκη μπορώ να παίξω και δεξί μπακ" με τον Ντάνι Άλβες να απαντά "Στον Αρη να πας...Στον ΠΑΟΚ έκλεισα εγώ" Κάπου εκεί ο Κάρλες έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να φάει το λαρύγγι του συμπαίκτη του. Το περιστατικό έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμώτερων και τον αφορισμό του Ντάνι Άλβες απο την Παπική Εκκλησία καθώς η αναφορά σε Εβραίους απαγορεύεται τις Τρίτες και τα Σάββατα. Οι φήμες πάντως παραμένουν ανεπιβαιβέωτες...
O Μεγκντι εχει πολλα προβληματα τραυματισμων και ειναι 10αρι.Ο Μεντι ειναι δεξι μπακ και ειναι 6 μηνες ελευθερος.
Υποτιθεται θελουμε δεξι μπακ το οποιο σε 2 βδομαδες να ειναι ετοιμος να παιξει.
Εγω πιστευω οτι ο Ζαγορ κοιταει αλλου απλα προσπαθει να ριξει τις απαιτησεις τους.Οσο περνανε οι μερες πεφτουν και οι απαιτησεις.Ετσι ειναι αυτα.
Υποτιθεται θελουμε δεξι μπακ το οποιο σε 2 βδομαδες να ειναι ετοιμος να παιξει.
Εγω πιστευω οτι ο Ζαγορ κοιταει αλλου απλα προσπαθει να ριξει τις απαιτησεις τους.Οσο περνανε οι μερες πεφτουν και οι απαιτησεις.Ετσι ειναι αυτα.
monopaokre έγραψε:Μην πιστεύετε τίποτα μάγκες οι μεταγραφές ειναι η ευκαιρία τους να προωθήσουν όλους τους σακάτηδες και τους προβληματικούς.
Μαγκντι τοτε?

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
«Γύρισμα» Κριστιάνο
25 Ιαν 2011 21:49, Από PAOK24
Ο Κριστιάνο Μοράες και ο ατζέντης του την περασμένη Παρασκευή έκλεισαν ραντεβού με τον Παντελή Κωνσταντινίδη για την Δευτέρα.
Η Δευτέρα έγινε Τρίτη και σήμερα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας πως ο ατζέντης του δε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη γιατί … δεν βρήκε ομάδα.
Το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι πως ο ατζέντης του παίκτη διαπραγματευόταν την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, εδώ και δύο εβδομάδες και ενώ φαινόταν πως τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ… εξαφανίστηκε.
Η σημερινή εξέλιξη, σημαίνει πως ο Κριστιάνο θα μείνει στον ΠΑΟΚ και μάλιστα θα διατηρήσει θέση ξένου, κάτι που μεταφράζεται με τη σειρά του ως αδυναμία του Παντελή Κωνσταντινίδη να κλείσει μη κοινοτικό δεξιό αμυντικό. Δηλαδή περιορίζει τις επιλογές του.
Όσον αφορά στο τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Κριστιάνο, οι επιλογές είναι δύο. Ή να τον εντάξει κανονικά στα πλάνα του Μάκη Χάβου ή να του δώσει χρόνο συμμετοχής με την β΄ομάδα.
25 Ιαν 2011 21:49, Από PAOK24
Ο Κριστιάνο Μοράες και ο ατζέντης του την περασμένη Παρασκευή έκλεισαν ραντεβού με τον Παντελή Κωνσταντινίδη για την Δευτέρα.
Η Δευτέρα έγινε Τρίτη και σήμερα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ενημέρωσε τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας πως ο ατζέντης του δε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη γιατί … δεν βρήκε ομάδα.
Το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι πως ο ατζέντης του παίκτη διαπραγματευόταν την λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, εδώ και δύο εβδομάδες και ενώ φαινόταν πως τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ… εξαφανίστηκε.
Η σημερινή εξέλιξη, σημαίνει πως ο Κριστιάνο θα μείνει στον ΠΑΟΚ και μάλιστα θα διατηρήσει θέση ξένου, κάτι που μεταφράζεται με τη σειρά του ως αδυναμία του Παντελή Κωνσταντινίδη να κλείσει μη κοινοτικό δεξιό αμυντικό. Δηλαδή περιορίζει τις επιλογές του.
Όσον αφορά στο τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Κριστιάνο, οι επιλογές είναι δύο. Ή να τον εντάξει κανονικά στα πλάνα του Μάκη Χάβου ή να του δώσει χρόνο συμμετοχής με την β΄ομάδα.
- navigator11
- cristiano4
επειδη δεν βλέπω να φευγει κανένας πάρτε ένα δεξι μπακ κοινοτικό έστω και τον μεντυ-χειροτερος απο μπουσα δεν νομιζω να ειναι,γιατι με τους τραυματισμους και με τις κάρτες βλέπω να μας χρησιμεύουν όλοι,τουλάχιστον να παιζουν και να μην κάθονται και να μας τα παιρνουν 

- paokathens
οι μαλακιες πληρωνονται. δε διωχνεις ενα -τουλαχιστον- αξιοπρεπες μπακ πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση.. δε μιλαμε για επιθετικο που βρωμαει ο τοπος.. για μπακ λεμε που ειναι το πιο δυσκολο.. αυτος ο σακελλαριου γιατι εξαφανιστηκε? εμενα με ειχε εντυπωσιασει με τις εμφανισεις του, σε συγκριση με τα αλλα μπακ μας που παιζουν αριστερα και με την ομαδα που αγωνιζοταν πριν..
Σε γαλλικό σάιτ υπάρχει άρθρο που μιλάει για ενδιαφέρον για Κοντρέρας από Ρωσία μεριά.
Μάλλον παπάς είναι,μιας και δεν αναφέρει συγκεκριμένη ομάδα..
Μάλλον παπάς είναι,μιας και δεν αναφέρει συγκεκριμένη ομάδα..

για το υπόλοιπο της χρονιάς, δεν θα μας χαλάσει. Δεν είναι ο χειρότερος που έχουμε, ούτε μας περισσεύουν παίχτες στη θέση του.navigator11 έγραψε:μπορεί να βγεί σε καλό.
Αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 και δεν τον θέλουν για τόσο πολυ.
Για να φύγει το καλοκαίρι με τα λεφτά που ψάχνει, πρέπει να πάρει χρόνο μέχρι τέλος της χρονιάς, μπας και κάνει καλές εμφανίσεις
Αν υποψιαστω οτι δεν θα παρουμε ουτε καν δεξι μπακ και θα παμε με σναου και πετρισεβιτς μεχρι τελος θα πεθανω.Μα σε ποσο τραγικη οικονομικη κατασταση μπορει να ειναι η ομαδα,οσο περναει ο καιρος αρχιζω να ανησυχω πολυ εντονα.
Όσο δεν φεύγει τουλάχιστον άλλος ένας...Σνάου και ο μικρός και ενίοτε Κοντρέρας, μέχρι και Μπαλάφα θα δεις Δ.Μ.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
με μπαλαφα κ σναουτσερ θα το δουμε κ αυτο.....
επρεπε να ηταν εδω ηδη η μεταγραφη εκτος κ αν την εχουν ηδη κλεισμενη....
και καιγομαστε για εχτρεμ .....εκτος απο μπακ
επρεπε να ηταν εδω ηδη η μεταγραφη εκτος κ αν την εχουν ηδη κλεισμενη....
και καιγομαστε για εχτρεμ .....εκτος απο μπακ
δεν ειπα να το ξερεις εσυ και εγω......αυτος που θα τον παρει τον ''χ'' παικτη πρεπει να ξερει