Realcon έγραψε:banis έγραψε:Δεν θα υπάρχει μεγαλύτερη ήττα του ΛΑΟΥ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. απο το να αποδεχτεί την επιστροφή του Σαλπιγγίδη.......πίσω στην ομάδα......θα μείνει στην ιστορία ως μία απο τις πιο μελανές σελίδες.......και αν οι πατεράδες μας είναι γεμάτοι απο περηφάνια όταν μιλούν για την ιστορία του Κούδα.....εμείς σίγουρα θα είμαστε γεμάτοι ντροπή........όταν θα μιλάμε στα παιδιά μας για την αποδοχή του Σαλπιγγίδη.......
Αυτά τα ολίγα απο εμένα........και εύχομαι να μην τον δω ποτέ να ξαναφοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αϊτό του Βυζαντίου στο στήθος........[/quote
Με όλο τον σεβασμό αδερφέ. Βλέπω πολύ βάζουνε το έμβλημά μας και την ιστορία μας. Καλή ώρα όπως εσύ.
Θέλω να σε θυμήσω κάτι. Ο Δικέφαλος Αετός του Βυζαντίου το φέρανε οι Πόντιοι ένας Λαός καταπονεμένος. Η πίστη τους προς την Ορθοδοξία και ως Χριστιανοί θελήσανε να κρατήσουνε το έμβλημα ψηλά. Αλλά αυτό από μόνο του μαρτυρά, ότι το έμβλημα μας είναι Χριστιανικό. Και ρωτώ εμείς σεβόμαστε το έμβλημα έτσι ώστε να μην βρίζουμε της Κυριακές όταν παίζει η ομάδα μας; Όχι δεν το κάνουμε. Μήπως είμαστε προδότες στο ίδιο μας το έμβλημα; Ε όχι βέβαια δεν είμαστε γιατί με πόνους θυσίες χρήματα προστατέψαμε και θα συνεχίζουμε στο μέλλον. Άρα επομένος τι είναι αυτό που μας κάνει να λέμε έναν άνθρωπο προδότη; Μας παράτησε. Μας πούλησε. Του δώσαμε χρήματα και αυτός έφυγε. Ναι τα έκανε όλα αυτά. Όπως και ο ΛΑΟΣ μας μας τιμώρησε πόσες φορές το γήπεδο η πόσες φορές μας έκανε να πληρώνει η ομάδα χρήματα για επισόδεια. Τι είναι προδότες; Ε όχι βέβαια. Δεν πρέπει να τους δεχτούμε πίσω; Πρέπει να τους βγάλουμε έξω και να τους απογορεύσουμε να δούνε αυτό που αγαπάνε τόσα δυνατά τον ΠΑΟΚ; Δεν το νομίζω...
Με σεβασμό και πάντα ΠΑΟΚτσήδικα.
αδερφε realcon,ωραια η συλλογιστικη σου πορεια,χωρις βεβαια να σχολιασω κατι εδω,αλλα εγω θελω να σταθω σε μια (ισως ασημαντη για καποιους,σημαντικη ομως για την καταγωγη μας) λεπτομερεια που δεν εχει αμεση σχεση με αυτο που θες να πεις.....πρωτον,ο δικεφαλος αετος ηταν εμβλημα ολοκληρης της βυζαντινης αυτοκρατοριας και οχι μονον του ποντου....και δευτερον οι προσφυγες που ιδρυσαν την ομαδα ηρθαν απο την Κωνσταντινουπολη,γι αυτο αλλωστε υπαρχει και τ Κ στο τελος του ονοματος του ΠΑΟΚ....σαφεστατα κ η ομαδα μας δεν εκραζει μονο Κωνσταντινουπολιτες προσφυγες,αλλα και προσφυγες ποντου,μικρας ασιας,μακεδονες και οποιον ακομη συστρατευεται σ αυτην τη μεγαλη Ιδεα.....γεωγραφικα ομως η Κωνσταντινουπολη ανηκει στην ανατολικη θρακη και οχι στον ποντο ή τη μικρα ασια....
και για να ειμαι ον τοπικ ας μου απαντησει οποιος ξερει...ο επιθετικος που θα ερθει-οπως και να το λενε-,θα ερθει μεσα στο δεκεμβριο για να ειναι ετοιμος να ξεκινησει απο ιανουαριο κανονικα,η θα αργησουμε ψαχνοντας την καλυτερη ευκαιρια????