6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
Falegkos

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από Falegkos »

απο τοτε που το ποδοσφαιρο εγινε μαγαζι και οι ποδοσφαιριστες μαγκες με χρημα αυτα θα εχουμε.

Καθηστε τωρα και διαβαζετε τις 30 συνεντευξεις που εδεινε την βδομαδα για το ποσο ΠΑΟΚ ειναι και για τον μεγαλο ΛΑΟ... ναι ναι ναι το ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.

κουτοπονιρος κοντος...........
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

Ο Βιτόλο είναι γνωστός παπατζής. Το θέμα μας είναι όμως οι χειρισμοί της ΠΑΕ και όχι να κατηγορήσουμε πάλι τους παίκτες.

Δεν έχετε λεφτά να τον πληρώσετε; Ωραία κανένα πρόβλημα μαζί σας. Αλλά πείτε το μας στην Συνέντευξη Τύπου και μην λέτε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και κάτι για 2,5 εκατμμύρια άνοιγμα και οικονομικά τρικ για να μας παρουσιάσεται το μαύρο, άσπρο. Η αλήθεια σώζει. Και γιαυτό πηγαίναμε καλά ως τώρα...
Άβαταρ μέλους
Sentinel4

Δημοσίευση από Sentinel4 »

Ας δεχτώ όλα που ακούγονται... Ότι ο Βιτόλο είναι τσογλάνι, ψεύτης, φραγκοφονιάς, τεντυμπόυ και ότι άλλο θέλετε...
Αυτό νομιμοποιεί το να τον αφήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΟ;;
Αν έχεις μια απλή λογική διαχείριση φωνάζεις τον Βιτόλο και του λες... Θες να φύγεις Βικτοράκο;; Φέρε μου πρόταση από ομάδα και πάνε στην ευχή της παναγιάς... Να είμαστε και οι δύο ευχαριστημένοι... Δεν έφερες πρόταση;; Κάτσε στα αυγά σου και μην μιλάς γιατί έχεις και άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο...

Να σου φύγει ΤΣΑΜΠΑ ένας από τους 3 παίκτες που μπορείς να πουλήσεις και να πάρεις κανά φράγκο, σόρρυ πείτε ότι θέλετε, αλλά η λέξη ερασιτεχνισμός είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτή την κίνηση.
Αν τελικά γίνει θα είναι από τις μεγαλύτερες πατάτες που έχουν γίνει ποτέ...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Κάποιος υπεύθυνα μπορεί να βγει και να δώσει φως στο τούνελ;
Πως μπορεί ένας παίκτης που δεσμεύεται με συμβόλαιο να μπορεί να μείνει ελεύθερος και να διαπραγματεύεται από μόνος του με άλλη ομάδα;
Στέκεται νομικά αυτό; Γνωρίζει κανείς τι αναφέρεται στο συμβόλαιο του η κάνουμε εικασίες από σενάρια δημοσιογράφων;
Μπορεί κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα;
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

αυτό είναι το πρόβλημα, ότι του έχουν πει να φέρει πρόταση από τον Απρίλη, τότε που είπε ότι θέλει να φύγει και καμία ομάδα σε Ελλάδα και Ισπανία δεν πληρώνει και τον συγκεκριμένο παίκτη και την ομάδα..τον θέλουν ελεύθερο τα παιδοβούβαλα.
το πιο έξυπνο που μπορεί να κάνει η ΠΑΕ ακόμα και τώρα είναι να του δώσει τα 100.000 χρωστούμενα και να τον βγάλει και επίσημα στο σφυρί, έστω και για 500.000 κέρδος θα είναι
η βαζέλα πήρε τον Μάτος 7 μύρρια και θεώρησε επιτυχία που τον πούλησε 1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος xristos14 την Σάβ 09 Ιούλ 2011, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

αυτό με τα 5 εκ. άνοιγμα έχει ακουστεί από άλλα χείλη εκτός από ΑΡΔ;

επίσης, στην συνέντευξη τύπου ο Ζαγοράκης, ακριβώς λίγο πριν αναφέρει περί Βιερίνια και 12-13 εκ., είχε αποκλείσει να "δώσουμε ποδοσφαιριστή σε ανταγωνιστική (εξ Ελλάδος) ομάδα". Πρόσθεσε ότι "χρειάζονται όμως έσοδα" και δεν απέκλεισε "πωλήσεις παικτών στο εξωτερικό".

Άρα από το να χαλιέμαι πριν το 1ο φιλικό της χρονιάς επειδή ο Βιτόλο κατέβηκε Θεσσαλονίκη και έχουν ξεσαλώσει οι ΑΡΔ δεν κάνει καλό στην υγεία. Ξέχασε μετά από 3 εβδομάδες τι δήλωσε ο πρόεδρος; Νομίζω πως όχι και ότι γίνει δεν θα είναι το έγκλημα (Βιτόλο ελεύθερος σε ελληνική ομάδα) που διατυμπανίζεται.

Ας περιμένουμε όποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό βγει, αισιοδοξώ ότι δεν θα είναι κατά των συνολικών συμφερόντων του ΠΑΟΚ.
H_gynaika_tou_Proedrou

Δημοσίευση από H_gynaika_tou_Proedrou »

Kourdos έγραψε:αυτό με τα 5 εκ. άνοιγμα έχει ακουστεί από άλλα χείλη εκτός από ΑΡΔ;

επίσης, στην συνέντευξη τύπου ο Ζαγοράκης, ακριβώς λίγο πριν αναφέρει περί Βιερίνια και 12-13 εκ., είχε αποκλείσει να "δώσουμε ποδοσφαιριστή σε ανταγωνιστική (εξ Ελλάδος) ομάδα". Πρόσθεσε ότι "χρειάζονται όμως έσοδα" και δεν απέκλεισε "πωλήσεις παικτών στο εξωτερικό".

Άρα από το να χαλιέμαι πριν το 1ο φιλικό της χρονιάς επειδή ο Βιτόλο κατέβηκε Θεσσαλονίκη και έχουν ξεσαλώσει οι ΑΡΔ δεν κάνει καλό στην υγεία. Ξέχασε μετά από 3 εβδομάδες τι δήλωσε ο πρόεδρος; Νομίζω πως όχι και ότι γίνει δεν θα είναι το έγκλημα (Βιτόλο ελεύθερος σε ελληνική ομάδα) που διατυμπανίζεται.

Ας περιμένουμε όποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα αυτό βγει, αισιοδοξώ ότι δεν θα είναι κατά των συνολικών συμφερόντων του ΠΑΟΚ.
Aπό τον Φαρλαλή χθες έξω από την Τούμπα. Για πιο πολλά μάλιστα
black death

Δημοσίευση από black death »

Πόσα;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Kourdos έγραψε:αυτό με τα 5 εκ. άνοιγμα έχει ακουστεί από άλλα χείλη εκτός από ΑΡΔ;

Πολύ καλή η κίνηση σου το... φρεσκάρισμα μνήμης να είσαι καλά!!!
στην συνέντευξη τύπου ο Ζαγοράκης, ακριβώς λίγο πριν αναφέρει περί Βιερίνια και 12-13 εκ., είχε αποκλείσει να δώσουμε ποδοσφαιριστή σε ανταγωνιστική (εξ Ελλάδος) ομάδα. Πρόσθεσε ότι "χρειάζονται όμως έσοδα" και δεν απέκλεισε "πωλήσεις παικτών στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο Βιτόλο φεύγει γιατί δεν μπορείς σα διοίκηση ένα χρόνο τώρα να αποδεσμεύσεις Φιλομένο και Σαβίνι........τραβηγμένη η σύνδεση αλλά δυστυχώς στα νούμερα αληθινή.....και χωρίς να θέλω να κινδυνολογήσω, αν ήμουν Κοντρέρας, με ένα καλούτσικο Κόπα που κάνω και βαριά άλλο ένα συμβόλαιο στην καριέρα μου, μείωση δε θα δεχόμουν με τίποτα......θα έχουμε και άλλα είναι η άποψη μου...

:pano:
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

Sentinel4 έγραψε: Αυτό νομιμοποιεί το να τον αφήσουν ΕΛΕΥΘΕΡΟ;;
αν δεν μπορεις να πληρωσεις το συμβολαιο του ναι
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

cellophan έγραψε:Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο Βιτόλο φεύγει γιατί δεν μπορείς σα διοίκηση ένα χρόνο τώρα να αποδεσμεύσεις Φιλομένο και Σαβίνι........τραβηγμένη η σύνδεση αλλά δυστυχώς στα νούμερα αληθινή.....και χωρίς να θέλω να κινδυνολογήσω, αν ήμουν Κοντρέρας, με ένα καλούτσικο Κόπα που κάνω και βαριά άλλο ένα συμβόλαιο στην καριέρα μου, μείωση δε θα δεχόμουν με τίποτα......θα έχουμε και άλλα είναι η άποψη μου...

πολυ σωστος φιλε.και για τον κοντρερα και για τα καδρονια που εχουμε μαζεψει.και δεν ειναι μονο φιλομενο και σαβινι.ειναι και χαλκιας και ιβιτς και φωτακης και σακης δλδ γυρω στα 2.5 μυρια που τα πεταμε στα σκουπιδια.αν δεν βλεπει αυτη την σπαταλη η διοικηση η την βλεπει και δεν μπορει να κανει κατι τοτε απλα δεν κανει γ αυτη την δουλεια.
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

εναν παιχτη που αξιζει 100000 το χρονο και για τον α η β λογο του εχεις κανει συμβολαιο 300000 πως στο διαλο θα του ριξεις το συμβολαιο;
επειδη απο μικρο παιδι ηταν ΠΑΟΚ;
οι μειωσεις γινονται μονο αν ειναι στο συμφερον και τον δυο πλευρων πχ με επιμηκυνση κτλ
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

καλός κόφτης ο vitollo δεν λέω αλλα για τα λεφτά που παίρνει δεν νομίζω να μας κάνει!
δεν έχει αλλα προσόντα εκτος το να είναι καλός κόφτης!
θα μπορούσα να βάλω πολλά βιντεάκια με σουτ που ούτε μια φορα βρήκαν εστία!
ούτε πασα έχει !
πιστεύω μπορούμε να καλύψουμε άνετα το κενό που θα αφήσει χωρίς νέα προσθήκη

το θέμα όμως είναι να μην πάει σε άλλη ελληνική ομάδα!
αυτό θα μας πείραζε όλους και ιδιαιτερα αν πάει και τσάμπα!

για να δούμε ίσος έχει ήδη πρόταση από ισπανική ομάδα
πάντως δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να συμφωνήσει εν τέλη και να μείνει στην ομάδα μας
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ξηγιέμαι για να μην παρεξηγιέμαι: Προφανώς κανένας μισθοφόρος παίκτης δεν πρόκειται να δεχτεί να χάσει λεφτά και θα κάτσει πάνω στο όποιο συμβόλαιο του (βλ. Βερόν, Σαβίνι, Φιλομένο) ακόμα και αν παίζει 4 λεπτά ανά σαιζόν. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνει οποιαδήποτε τεχνική ηγεσία είναι να αναγνωρίσει το πρόβλημα νωρίς, να ενημερώσει τη διοίκηση, να πάρει το ΟΚ και στη συνέχεια μέσα από τις διασυνδέσεις της με μάνατζερ (εσ-εξ) και τις επαφές που έχει με άλλες ομάδες να 'βοηθήσει' τον παίκτη να βρει ομάδα. Έτσι γίνεται παντού και αυτά που λέω δεν είναι καμιά σοφία ούτε διεκδικούν δάφνες πρωτοτυπίας.

Τώρα, με την υφιστάμενη δομή, τεχνική διεύθυνση και γνωσιακό κεφάλαιο σε θέματα μάνατζμεντ, αυτό μπορούμε και αυτό κάνουμε. Εγώ αυτό που λέω είναι πως κοστίζει πολύ. Επαναλαμβάνω πως δεν έχουμε καμία διαφορά από μικρομεσαία οικογενειακή Ελληνική επιχείρηση. Αν κάποιος πιστεύει πως ο Κωνσταντινίδης και ο Βρύζας (σόρυ παιδιά) είχαν ή έχουν βιογραφικό και δυνατότητες να αναλάβουν τεχνικοί διευθυντές σε μεγάλο μαγαζί, είναι γελασμένος. Απλά είναι δικά μας παιδιά....καλά παιδιά...αγαπάνε την ομάδα, βγάζουν και αυτά ένα μισθό και όλα καλά....το τι κοστίζει το έλλειμμα τεχνικής διοίκησης σε χρήματα δεν το έχει υπολογίσει ποτέ κανένας.....

Αυτά....

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”