Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
Εμείς τον παιζ... Βλέπαμε την Audrey before it was cool
Parks and Recreationιστες unite
Parks and Recreationιστες unite
Ειδα τα 3 πρωτα επεισοδια απο το Marvels Iron Fist, παρα τις πολυ κακες κριτικες που πηρε, απορω γιατι, εμενα με αρεσε και τα ειδα νερακι.
- hasio_john
Δείτε τα παρακάτω έργα μάγκες! Τρομερά και τα 2 !
Αντιρρησίας συνείδησης (2016) Hacksaw Ridge --->> http://www.imdb.com/title/tt2119532/
Passengers (2016) --->> http://www.imdb.com/title/tt1355644/
Αντιρρησίας συνείδησης (2016) Hacksaw Ridge --->> http://www.imdb.com/title/tt2119532/
Passengers (2016) --->> http://www.imdb.com/title/tt1355644/
http://www.imdb.com/title/tt4540710/
Ειδα αυτη την ταινια εχτες, παρα πολυ μου αρεσε. Το κακο για οσους χρειαζονται απαραιτητα Ελληνικους υποτιτλους ειναι οτι δεν βρηκα κανεναν διαθεσιμο.
Ειδα αυτη την ταινια εχτες, παρα πολυ μου αρεσε. Το κακο για οσους χρειαζονται απαραιτητα Ελληνικους υποτιτλους ειναι οτι δεν βρηκα κανεναν διαθεσιμο.
The Americans
SS:GB
Stranger things
Simpsons
American dad
Agent Carter
Daredevil
Luke cage
Αυτές τις σειρές βλεπω τωρα.
Stranger things
Simpsons
American dad
Agent Carter
Daredevil
Luke cage
- Aureliano Buendia
Με καθυστέρηση 2,5 μηνών γιατί ΠΑΟΚ είσαι, ναι το είδα, simba, σου άρεσε;simba έγραψε:@ Aureliano
Αδερφε, ειδες Paterson? θα'θελα τα φωτα σου.
Εμένα πολύ. Αν και μπορώ να δεχτώ με ευκολία επιχειρήματα περί του αντιθέτου.
Το ίδιο έπαθα και εγώ Marianov6 με την δεύτερη σεζόν , μόνο που την ξεκίνησα από την αρχή της προβολής και έπρεπε να περιμένω κάθε φορά να βγεί το καινούριο επεισόδιο. Από το Lost είχα να το πάθω αυτόMarianov6 έγραψε:Τελος! Δεν γινοταν, επρεπε να ξενυχτησω να δω την δευτερη σεζον του The Missing! Αντε γεια, αντε γεια ειναι! Σε καθε επεισοδιο που ξεκινουσε ελεγα "'η αυτο ισχυει 'η το αλλο", και σε καθε επεισοδιο που τελειωνε ημουν "wtf, τι γινετε??" Τα μυαλα μας πονανε Fawkes!

Εντελώς διαφορετικό ύφος αλλά επίσης κόλλημα ειναι το Ray Donovan
http://www.imdb.com/title/tt2249007/?ref_=fn_al_tt_1
όποιος ψάχνεται να ξεκινήσει σειρά αξίζει τον κόπο
- paokovios1974
Εχω φαει κολλημα με τις found footage movies.Κλεινω φωτα βαζω ακουστικα και παρακολουθω.
Ορισμενες ηταν πολυ καλες και αληθοφανεις ,ορισμενες μαπα.
Το jeruzalem το encounters το area 51 ,as above so below ,cloverfield, το rec 1, το grave encounter, vhs 1 ,troll hunter, allien abduction, μου αρεσαν πολυ.
Ειναι κανεις αλλος που παρακολουθει τετοιου ειδους?Καμια προταση?
Ορισμενες ηταν πολυ καλες και αληθοφανεις ,ορισμενες μαπα.
Το jeruzalem το encounters το area 51 ,as above so below ,cloverfield, το rec 1, το grave encounter, vhs 1 ,troll hunter, allien abduction, μου αρεσαν πολυ.
Ειναι κανεις αλλος που παρακολουθει τετοιου ειδους?Καμια προταση?
- pisakaipoupoula
Ξεκίνησα το Gotham πριν 2, 3 βδομάδες λόγω έλλειψης εναλλακτικών αφού τελείωσε και το vikings για φέτος, ξεκινάει λοιπόν κάπως περίεργα στο 1ο επεισόδιο δε θυμίζει σειρά για ενήλικες και δεν σε πολυπείθει, και ενώ και ο μικρός bruce wayne είναι ένα αντιπαθητικό μυξιάρικο που εύχεσαι να πάθει κάτι και να μην τον ξαναδείς, -ευτυχώς η σειρά δεν ασχολείται σχεδόν καθόλου μ αυτόν- αλλά για κάποιο περίεργο λόγο τη βλέπω πολύ ευχάριστα κ κοντεύω να τελειώσω τη πρώτη σεζόν
- hasio_john
Το ΊΔΙΟ έπαθα και γω φίλε! Το ξεκίνησα σαν καλαμπούρι με φόβο ότι θα είναι για κοινό μικρής ηλικίας, αλλά περιέργως με τράβηξε τόσο που μέσα σε ένα μήνα περίπου είδα όλες τις σαιζόν και τώρα περιμένω να συνεχιστεί η 3η που είχε μικρή διακοπή. Τρομερή σειρά! 
Όσο για τον Μπρους, στην συνέχεια θ' ασχοληθεί αρκετά η σειρά, αλλά πίστεψέ με ... ΑΞΙΖΕΙ!

Όσο για τον Μπρους, στην συνέχεια θ' ασχοληθεί αρκετά η σειρά, αλλά πίστεψέ με ... ΑΞΙΖΕΙ!
To SS-GB αξίζει;gman90 έγραψε:The Americans
Stranger things
Simpsons
American dad
Agent Carter
Daredevil
Luke cage
Aureliano Buendia έγραψε:Με καθυστέρηση 2,5 μηνών γιατί ΠΑΟΚ είσαι, ναι το είδα, simba, σου άρεσε;simba έγραψε:@ Aureliano
Εμένα πολύ. Αν και μπορώ να δεχτώ με ευκολία επιχειρήματα περί του αντιθέτου.

Κ εμενα πολυ! Απλα ειχα μια διαφορετικη ανάγνωση κ ηθελα να ακουσω την αποψη σου..
Κατ'εμε δεν ηταν μονο μια ωδη στην καθημερινοτητα ενος απλου ανθρωπου κ στην ποιηση που κρυβεται σ'αυτη,
αλλα πολυ περισσοτερο στη μοναξια..
***spoiler alert***
Κ αυτο γιατι η παρουσια της Λορα μου φανηκε ως αποκυημα αυτης, μια αυταπατη, μια φαντασίωση..
Αεικινητη, με δημιουργικη τρελα, αισιοδοξία, τρυφεροτητα, ικανη οχι μονο να προσφερει ενα καταφυγιο στις ανησυχιες κ την ανασφάλεια του Ανταμ, αλλα να του δωσει ώθηση για την ποιηση του, λεγοντας του οσα θαθελε ν'ακουσει..Γεμιζε ολα τα κενά ιδανικα..Ονειρο!
Ομως τα ονειρα δεν εχουν χρώματα..ετσι κ αυτη ειχε σκαλωσει στο ασπρομαυρο (ΠΑΟΚτσακι η δικια μας

Η οπτική μου αυτη ενισχυθηκε κ απο διαφορα σκηνικα:
Οι αντιδρασεις του σκυλου οταν αυτος της μιλουσε, το καθημερινο δρομολογιο στο μπαράκι (to take the edge ? off), η σκηνη με την "εξοδο" για ταινια, το οτι αυτη σαν να "ζουσε" μονο μες στο σπιτι, το recurring theme με τα διδυμα (μετα την "αναφορα" της σε αυτα), η "τυχαια" καταστροφη των ποιηματων τη στιγμη που θα εκανε το leap (you cant always get what you want, ακομη κ στα ονειρα)
Μάλιστα θα μπορούσε καποιος να πει οτι οι φαντασιωσεις δεν τελειωνουν εκει..
Ηρωας στο μπαρ, ρισπεκτ απ'τους hommies στο δρομο, τυχαιες συναντησεις με συναγωνιστές ποιητες..
Ειναι πολυ far-fetched?

Υ.Γ. Τοπ 5 απο Berlinale?
To Fantastic Woman και το Final Portrait του αγαπημένου μου Stanley Tucci. To On body and Soul δεν το έχω δει.simba έγραψε:Aureliano Buendia έγραψε:Με καθυστέρηση 2,5 μηνών γιατί ΠΑΟΚ είσαι, ναι το είδα, simba, σου άρεσε;simba έγραψε:@ Aureliano
Εμένα πολύ. Αν και μπορώ να δεχτώ με ευκολία επιχειρήματα περί του αντιθέτου.![]()
Κ εμενα πολυ! Απλα ειχα μια διαφορετικη ανάγνωση κ ηθελα να ακουσω την αποψη σου..
Κατ'εμε δεν ηταν μονο μια ωδη στην καθημερινοτητα ενος απλου ανθρωπου κ στην ποιηση που κρυβεται σ'αυτη,
αλλα πολυ περισσοτερο στη μοναξια..
***spoiler alert***
Κ αυτο γιατι η παρουσια της Λορα μου φανηκε ως αποκυημα αυτης, μια αυταπατη, μια φαντασίωση..
Αεικινητη, με δημιουργικη τρελα, αισιοδοξία, τρυφεροτητα, ικανη οχι μονο να προσφερει ενα καταφυγιο στις ανησυχιες κ την ανασφάλεια του Ανταμ, αλλα να του δωσει ώθηση για την ποιηση του, λεγοντας του οσα θαθελε ν'ακουσει..Γεμιζε ολα τα κενά ιδανικα..Ονειρο!
Ομως τα ονειρα δεν εχουν χρώματα..ετσι κ αυτη ειχε σκαλωσει στο ασπρομαυρο (ΠΑΟΚτσακι η δικια μας)
Η οπτική μου αυτη ενισχυθηκε κ απο διαφορα σκηνικα:
Οι αντιδρασεις του σκυλου οταν αυτος της μιλουσε, το καθημερινο δρομολογιο στο μπαράκι (to take the edge ? off), η σκηνη με την "εξοδο" για ταινια, το οτι αυτη σαν να "ζουσε" μονο μες στο σπιτι, το recurring theme με τα διδυμα (μετα την "αναφορα" της σε αυτα), η "τυχαια" καταστροφη των ποιηματων τη στιγμη που θα εκανε το leap (you cant always get what you want, ακομη κ στα ονειρα)
Μάλιστα θα μπορούσε καποιος να πει οτι οι φαντασιωσεις δεν τελειωνουν εκει..
Ηρωας στο μπαρ, ρισπεκτ απ'τους hommies στο δρομο, τυχαιες συναντησεις με συναγωνιστές ποιητες..
Ειναι πολυ far-fetched?![]()
Υ.Γ. Τοπ 5 απο Berlinale?
Εψαξα εψαξα αλλα δεν βρηκα καταλληλο τοπικ. Υπαρχει καποιο τοπικ εκθεσεις γενικα για να ποσταρω για μια εκθεση εικονας και ηχου που γινεται στην Θεσσαλονικη? Ειναι για αυτους που εχουν ψωνιο με τετοια πραγματα για το σπιτι
πολυ καλη σειρα οπως και το man in the high castle apo to amazonMīngus έγραψε:To SS-GB αξίζει;gman90 έγραψε:The Americans
Stranger things
Simpsons
American dad
Agent Carter
Daredevil
Luke cage