Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
denis

Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'

Δημοσίευση από denis »

Προσπάθεια για βουλγαρικό διαβατήριο στον Σίμονς
Πάλοκ για του χρόνου τον θέλουμε ε??????
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles/1/simmons-kavala-diavatirio.html
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

με κοινοτικό διαβατήριο από benetton μέχρι malaga εύκολα βρίσκει δουλειά...
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Την φωτό την είδες ε?
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/artic ... CE%BD.html
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. εννοείς οτι είναι (λίγο) παχύς???? :mrgreen: :opaokara:
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ??? :shock:

Αν σου ξεφυγει κι αυτος στην αμυνα ρε Γκρει.....
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Μάλλον σαν της γκόμενες και αυτός θα έχει θυρεοειδή :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτος ειναι σαν τη Γουπι Γκολντμπεργκ . :o
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχχαχαχαχαχαχ +1000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

obanebane έγραψε:Αυτος ειναι σαν τη Γουπι Γκολντμπεργκ . :o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

:lol: :lol: :lol: Και σαν τον Σχορτσιανίτη με μαλλιά!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

όποιος γνωρίζει την νομικήν επιστήμην ας μου απαντήσει παρακαλώ:

1) πώς ακριβώς δικαιολογείται η αποδοχή της έφεσης κάποιου? δηλ. λέει το δικαστήριο οτι επειδή πέταξες την κροτίδα στον παπαλουκά 2 αγωνιστικές σύμφωνα με το νόμο. Πώς οι 2 αγωνιστικές γίνονται 1? Παραδέχεται το δικαστήριο οτι επέβαλλε λάθος ποινή?

2) έχω εγώ μία επιχείρηση στην οποία ανήκει ένα θέατρο και κάνω μία παράσταση. έρχονται θεατές να δουν το έργο και διαλύουν το θέατρο, διαπληκτίζονται με την αστυνομία (και τα κάνουνε πουτ@ν@) επειδή ας πούμε θεωρούν την Ιφιγένεια καλύτερο έργο από την Ηλέκτρα. Μπορεί λοιπόν ο σύλλογος θεατρόφιλων ΑΘήνας να επιβάλλει πρόστιμο σε εμένα για αυτά που έκαναν οι θεατές? Κατ' αναλογία ποιό ακριβώς νομικό σκεπτικό επιτρέπει την τιμωρία της ΠΑΕ ή ΚΑΕ επειδή κάνουν επεισόδια οπαδοί που φοράνε μία φανέλα? Η μήπως νομικά τιμωρούνται οι οπαδοί και όχι η εταιρεία?

Please όποιος μπορεί να με διαφωτίσει (με απλά ελληνικά... ;) )
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Θα προσπαθήσω να απαντήσω.
Όσο αφορά το πρώτο ο νομοθέτης τί λέει?
Σε περίπτωση ρίψης κροτίδας σε αγωνιστικό χώρο? Από μία αγωνιστική ή από 2?
Σε περίπτωση 2 αγωνιστικών η έφεση γίνεται για παραδρομές του εκκαλούντος, είτε σε νομικά ή πραγματικά σφάλματα του δικαστηρίου(εσφαλμένη εκτίμηση των αποδείξεων). Για να δεχτούμε την έφεση υπάρχουν 4 κριτήρια δεν θα τα αναλύσουμε σήμερα(όποιος θέλει με pm).
Τώρα στην έφεση βλέπουμε ορισμένα νέα πραγματικά γεγονότα και αποδεικτικά μέσα, φυσικό είναι να θεωρούνται αυτές οι επικλήσεις ως θεμιτοί λόγοι έφεσης, κρίνοντας την εσφαλμένη, αλλά με αίτημα τη μεταρρύθμιση της απόφασης, προκειμένου να προσαρμοστεί στα νέα τούτα πραγματικά γεγονότα ή στα νέα αποδεικτικά μέσα, στα οποία ο διάδικος, ανεξαρτήτως επιμέλειας ή αμέλειάς του.
Τώρα το 2 που είπες όπου υπάρχει συγκέντρωση ατόμων βάση νόμων η αστυνομία οφείλει να είναι εκεί(ο νομοθέτης έχει ορίσει όλες τις περιπτώσεις συγκεντρώσεις, δημόσιες ιδιωτικές συναθροίσεις κ.λ.π.) για την ομαλή διεξαγωγή τους για την αποφυγή έκνομων ενεργειών(σπάσιμο αυτοκινήτων, κάπνισμα σε κλειστούς χώρους, εξύβριση Θείων....)
Η Κ.Α.Ε. ανήκει σε μια λίγκα που νομοθετεί και κάθε φορά που ψηφίζουν τον πρόεδρο εσακε συμφωνούν στις κυρώσεις αυτές. Η τιμωρία πάει προς την εταιρία που σκοπό έχει να βγάζει χρήματα που οφείλει να προστατεύσει αθλητές κ πολίτες

Ελπίζω μικρέ Palok να σε βοήθησα αν θες επεξήγηση πες να σε πάρω τηλ. μισή ώρα γράφω
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μου άρεσε που έγραψα για απλά ελληνικά... :mrgreen:
πάντως επαναλαμβάνω δεν το πολυκαταλαβαίνω και πάλι πως μια επιχείρηση είναι υπεύθυνη για κόσμο που έρχεται σε ένα γήπεδο. πραγματικα ΔΕΝ (και δεν είμαι και ο καψής). επειδή είμαι των πολύ θετικών επιστημών θα ήθελα να μου το κάνει κάποιος πενηνταράκια.
και κάτι άλλο νομικό: o εσακε ( ή η superleague) ας πούμε λέει αυτό Που λες. με τιμωρεί. πάω στο ευρωπαικό δικαστήριο (ή στον άρειο πάγο ή το συμβούλιο επικρατείας, δεν ξέρω) και λέω οτι δεν έχω καμμία απολύτως δουλειά με τον κόσμο που κάνει τις φασαρίες (και πραγματι δεν έχει η ΠΑΕ ή η ΚΑΕ- αυτό αποδεικνύεται πανεύκολα). θα ισχύσει αυτό που λέει ένα περιορισμένο δίκαιο ή ο ευρωπαικός νόμος?

PS: με ποιό ακριβώς τρόπο μπορεί μια πΑΕ να προστατευτεί από οπαδούς που πάνε στο Βόλο και γίνεται ό,τι γίνεται (δεν σχολιάζω τι έγινε, ποι΄ςο φταίει, αυτό δεν με ενδιαφέρει)? πάλι δεν το καταλαβαίνω...
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Τεχνολογική ήμουν(και επειδή δεν κατάλαβες γιατί ήσουν με δέσμες κατεύθυνση εννοώ) άρα καταλαβαίνεις κ σε εμένα είναι δύσκολο να τα πω.
Σκέψου ένα σκυλάδικο και καπνίζεις(2/2 έχω μέχρι τώρα) θα τιμωρηθείς εσύ και ο το κατάστημα. Έτσι κ το γήπεδο δλδ στο περίπου κατάλαβες ε?
Για να πας στον Άρειο πάγο πρέπει να πας σε δευτεροβάθμιο τριτοβάθμιο κ.λ.π. υπάρχει ιεραρχία έτσι πάει κ με την Χάγη(δεν πιστεύω να μας βόλευε να πάμε έξω με τις καταθέσεις που έχουν εναντίον μας).
Τρόπος προστασίας είναι η πρόληψη και όχι η καταστολή γιατί όπως υπάρχει η προκατάληψη για τον ροκά-μακρυμάλλη έτσι είναι κ με τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε παιδια, απο ποτε ξεκινησαμε μαθηματα ποινικου δικαιου στο φορουμ? Τι την ειδαμε? Εκκολαπτομενοι δικαστές? :lol: :lol: :lol:
Αποψη μου πάντως ειναι οτι σιγουρα κι εδω η πρόκληση που δεχομαστε και μαλιστα μπροστα στα ματια μας ειναι διχως ορια!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Basket League 2011-2012”