Ουτε ο γιωργης ειναιmontekristo έγραψε:Επειδη δεν ειναι στο μετοχολογιο της Dimera μηπως;alp920 έγραψε:Τότε γιατί παραμένει ως Πρόεδρος ο Ιβάν?
Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
-
Ειναι ομως στης Belterra οποτε . . .
Ο Ιβαν δεν ειναι ουτε σε κεινο.-
Edit: Γραψε λαθος.- Δεν ειναι!
Ο Ιβαν δεν ειναι ουτε σε κεινο.-
Edit: Γραψε λαθος.- Δεν ειναι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montekristo την Τετ 16 Νοέμ 2022, 21:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Τοτε γιατι θεωρειται "απωτερος ελεγχων μετοχος της
DIMERA MEDIA σε επιπεδο φυσικου προσωπου" οπως
αναφερεται στην ερευνα της επιτροπης ανταγωνισμου;
Αν θελεις (κι αν ξερεις) μπορεις να μας το εξηγησεις;
DIMERA MEDIA σε επιπεδο φυσικου προσωπου" οπως
αναφερεται στην ερευνα της επιτροπης ανταγωνισμου;
Αν θελεις (κι αν ξερεις) μπορεις να μας το εξηγησεις;
Εγω λεω αυτο το αρθρο που εβαλες εσυ αδερφε.στο οποιο η beltera ελεγχει την dimera και αφου στην beltera το 91 ειναι ο νικος και 9 η κυριακη
Μας κανουν 100. Τα υπολοιπα ειναι ανευ ουσιας να τα συζητησουμε.
- TylerDurden
Αυτό που φαίνεται, πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι οι αλλαγές στο Δ.Σ. της ομάδας. Πάνω σε αυτές συζητάει η συντριπτική πλειοψηφία.Γέρος έγραψε:Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται !!! Συγκρατηθείτε σας παρακαλώ.
Το "τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται" δεν κάνει κανέναν σοφότερο από μόνο του.
-
Αρχικα αυτο δεν ειναι αρθρο αλλα η εκθεσηTaseos έγραψε:Εγω λεω αυτο το αρθρο που εβαλες εσυ αδερφε.στο οποιο η beltera ελεγχει την dimera και αφου στην beltera το 91 ειναι ο νικος και 9 η κυριακη
της επιτροπης ανταγωνισμου δημοσιευμενη
στην εφημεριδα της κυβερνησεως απ το 2017.-
Κατοπιν αναφερεται σαν "(β) απωτερος ελεγχων
μετοχος της DIMERA MEDIA σε επιπεδο φυσικου
προσωπου" ο Γεωργης Σαββιδης [o (α) ειναι ο
Νικος και η (γ) η Κυριακη] κι ας μην ειναι ΚΑΙ
μετοχος της Belterra οπως ειναι οι αλλοι δυο.-
Ξερεις για ποιο λογο και τι σημαινει αυτο η οχι;
Οχι με την dimera media δεν εχω ασχοληθει.απλα αφου η dimera ltd ειναι θυγατρικη της beltera που 91% ανηκει στο νικο και 9 στην κυριακη δε με απασχολει η media καθολου
-
TylerDurden έγραψε:Αυτό που φαίνεται, πέραν πάσης αμφιβολίας, είναι οι αλλαγές στο Δ.Σ. της ομάδας. Πάνω σε αυτές συζητάει η συντριπτική πλειοψηφία.Γέρος έγραψε:Τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται !!! Συγκρατηθείτε σας παρακαλώ.
Το "τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται" δεν κάνει κανέναν σοφότερο από μόνο του.
Τέλος πάντων δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να γράψω κάτι παραπάνω.
Άλλωστε δεν νομίζω ότι απλά συζητούμε τις αλλαγές στο Δ.Σ. της ομάδας.
Πρέπει όλοι να δεχτούμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. εκτός από λατρευτός μας σύλλογος, είναι και μια Ανώνυμη Εταιρεία. Μάλιστα δεν είναι μια Α.Ε. Λαϊκής Βάσης, αλλά σχεδόν μια μονοπρόσωπη Α.Ε., με όλα τα συμπαρομαρτούντα, λήψη αποφάσεων, διάθεση κεφαλαίων, επενδυτικά σχέδια και πόσα άλλα για τα οποία δεν έχω ιδέα.
Ακόμη περισσότερο αρχίσαμε να αναλύουμε τις κινήσεις του Μεγαλομετόχου, τις επιχειρήσεις του, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, την Ρωσία, την Ουκρανία, την Αμερική, τους Διαγωνισμούς, τις Συμμαχίες, τις Εχθρότητες και αριθμός ουκ έστι.
Όλοι είστε επαγγελματίες, όλοι είστε ιστάμενοι κάποιου αντικειμένου σε διάφορους κλάδους. Φανταστείτε λοιπόν έναν π.χ. Λογιστή εδώ μέσα να διαβάζει τα άρθρα κάθε "ξερόλα" δημοσιογράφου, τρελαίνεται ο άνθρωπος, αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να γράφονται τέτοιες αηδίες για το αντικείμενο του. Βλέπετε οι δησιογραφούντες έχουν άποψη επί παντός επιστητού, το πρωί για την υγεία, δεκατιανό για τα αυτοκίνητα, μεσημεριανό για τις πολιτικές εξελίξεις, για γεωγραφική οικονομία και Κύριος είδε . . .Έχουν και ένα εγώ εφτά φορές το μπόι τους. Τόλμα να πεις κάτι, φωνές, διακοπές. . .
Ε αυτούς ακούω ή διαβάζω εγώ και έρχομαι εδώ μέσα και κάνω τον κούρκο.
Και μην μου πει κανείς ότι υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν . . . Μόνο στο βρακί των ανθρώπων δεν μπήκαμε.
Ο Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ ΔΕΝ ΨΕΙΡΙΖΕΙ, Ο Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.
-
Με ολο το σεβασμο Γερο μου αυτεςΓέρος έγραψε:Τέλος πάντων δεν πρόκειται σε καμία των περιπτώσεων να γράψω κάτι παραπάνω.
Άλλωστε δεν νομίζω ότι απλά συζητούμε τις αλλαγές στο Δ.Σ. της ομάδας.
Πρέπει όλοι να δεχτούμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. εκτός από λατρευτός μας σύλλογος, είναι και μια Ανώνυμη Εταιρεία. Μάλιστα δεν είναι μια Α.Ε. Λαϊκής Βάσης, αλλά σχεδόν μια μονοπρόσωπη Α.Ε., με όλα τα συμπαρομαρτούντα, λήψη αποφάσεων, διάθεση κεφαλαίων, επενδυτικά σχέδια και πόσα άλλα για τα οποία δεν έχω ιδέα.
Ακόμη περισσότερο αρχίσαμε να αναλύουμε τις κινήσεις του Μεγαλομετόχου, τις επιχειρήσεις του, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, την Ρωσία, την Ουκρανία, την Αμερική, τους Διαγωνισμούς, τις Συμμαχίες, τις Εχθρότητες και αριθμός ουκ έστι.
Όλοι είστε επαγγελματίες, όλοι είστε ιστάμενοι κάποιου αντικειμένου σε διάφορους κλάδους. Φανταστείτε λοιπόν έναν π.χ. Λογιστή εδώ μέσα να διαβάζει τα άρθρα κάθε "ξερόλα" δημοσιογράφου, τρελαίνεται ο άνθρωπος, αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να γράφονται τέτοιες αηδίες για το αντικείμενο του. Βλέπετε οι δησιογραφούντες έχουν άποψη επί παντός επιστητού, το πρωί για την υγεία, δεκατιανό για τα αυτοκίνητα, μεσημεριανό για τις πολιτικές εξελίξεις, για γεωγραφική οικονομία και Κύριος είδε . . .Έχουν και ένα εγώ εφτά φορές το μπόι τους. Τόλμα να πεις κάτι, φωνές, διακοπές. . .
Ε αυτούς ακούω ή διαβάζω εγώ και έρχομαι εδώ μέσα και κάνω τον κούρκο.
Και μην μου πει κανείς ότι υπάρχουν και κάποιοι που ξέρουν . . . Μόνο στο βρακί των ανθρώπων δεν μπήκαμε.
Ο Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ ΔΕΝ ΨΕΙΡΙΖΕΙ, Ο Π.Α.Ο.Κ.ΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΕΩ ΕΓΩ.
οι δυο προτασεις σου τις οποιες
εχω τονισει ταιριαζουν σε κατευθυνση
στις εποχες που διαγουμε και με
τους νομους της χωρας που ζουμε;
Απο τοτε που οι ομαδες εγιναν
ανωνυμες εταιριες δεν μας ειναι
αγνωστο τι εχει τραβηξει και τι
συνεχιζει να τραβαει (εξ αιτιας
του παρελθοντος) ακομα και
σημερα το τμημα μπασκετ μας
π.χ. εκτος απ το να αλλαξει ΑΦΜ!
Δεν ξερω τι ακριβως εννοεις ως
"ψειρισμα" αλλα επαγρυπνηση
χρειαζεται παντα κι ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ
(ο οπαδος κι οχι ο "πελάτης") την
εχει μεσα στο DNA του ανεκαθεν
εστω κι αν καποιες φορες στο
παρελθον εχει πιαστει κοτσος!
ΥΓ. Για τη θεση μελους του ΔΣ
της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που κατελαβε ο
πρωην αντιπροεδρος της ΕΠΟ
επι Προεδριας Γκαγκατση και
δεν μπορω να το χωνεψω (που
περασε ετσι "στα ψιλα") λεω.-
Για να την υποστηριξω ουτε καν το
συζηταω υπο οποιεσδηποτε συνθηκες.-
Απλώς ρωτώ, είναι δυνατόν είτε να έχουμε άποψη πως ένας επιχειρηματίας θα διοικήσει την εταιρεία του, είτε ακόμη περισσότερο να εκφράσουμε την έγκριση μας ή την απόρριψη μας, στις αποφάσεις του? Όποιον θέλει ορίζει στο Δ.Σ., όποιον θέλει προσλαμβάνει Προπονητή, ότι ποσό θέλει επενδύει κάθε χρόνο. Εξηγώ λοιπόν ότι δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Είναι δύσκολο για έναν Οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. να δεχτεί κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.
Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει πόσο χαμηλά έπεσε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Ονειρευόμαστε ακόμη παιχταράδες και υψηλούς προϋπολογισμούς.. Ποιος, πραγματικά παιχταράς, θα έρθει στην Ελλάδα πλέον. Ή κουτσός θα είναι, ή θα έχει 1-2 χρόνια να αγωνιστεί ή άγνωστος. Ποιος επιχειρηματίας θα επενδύσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα; Ο τρελός μόνο. Με το να ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα ανεπτυγμένα πρωταθλήματα, φοβάμαι ότι αρχίσαμε να γινόμαστε μυθομανείς. Ονειρευόμαστε γηπεδάρες, παιχταράδες, στελεχάρες, διοικητικά στελέχη όμοια με αυτά των ποδοσφαιρικών κολοσσών κ.α. Ο Πατέρας μου έλεγε, εγώ χαντούμης είμαι εσύ πόσα παιδιά έχω ρωτάς.
Τώρα θα αποσύρω εκείνο το δυστυχώς που έγραψα παραπάνω. Να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη. Ναι ευγνώμονες. Αλλά εμείς θέλουμε να τον καβαλήσουμε κιόλας τον Άνθρωπο. Γιατί έκανε το ένα, γιατί δεν κέρδισε τον διαγωνισμό, που δίνει τις μετοχές, γιατί είσαι Ρώσος και σε κυνηγάνε, μήπως θέλεις να φύγεις και δεν μας το λες. Και ένα σωρό άτοπα.
Είναι χρονιές επιβίωσης για όλους και για τους Έλληνες 3 φορές παραπάνω και για τις επιχειρήσεις φυσικά. Πλάτη να περάσουμε τον κάβο και ύστερα κάνουμε και την λογαρία που θα έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης.
Είναι δύσκολο για έναν Οπαδό του Π.Α.Ο.Κ. να δεχτεί κάτι τέτοιο. Αλλά αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.
Δυστυχώς δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει πόσο χαμηλά έπεσε το Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Ονειρευόμαστε ακόμη παιχταράδες και υψηλούς προϋπολογισμούς.. Ποιος, πραγματικά παιχταράς, θα έρθει στην Ελλάδα πλέον. Ή κουτσός θα είναι, ή θα έχει 1-2 χρόνια να αγωνιστεί ή άγνωστος. Ποιος επιχειρηματίας θα επενδύσει στο Ελληνικό πρωτάθλημα; Ο τρελός μόνο. Με το να ασχολούμαστε τόσο πολύ με τα ανεπτυγμένα πρωταθλήματα, φοβάμαι ότι αρχίσαμε να γινόμαστε μυθομανείς. Ονειρευόμαστε γηπεδάρες, παιχταράδες, στελεχάρες, διοικητικά στελέχη όμοια με αυτά των ποδοσφαιρικών κολοσσών κ.α. Ο Πατέρας μου έλεγε, εγώ χαντούμης είμαι εσύ πόσα παιδιά έχω ρωτάς.
Τώρα θα αποσύρω εκείνο το δυστυχώς που έγραψα παραπάνω. Να είμαστε ευγνώμονες που έχουμε μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη. Ναι ευγνώμονες. Αλλά εμείς θέλουμε να τον καβαλήσουμε κιόλας τον Άνθρωπο. Γιατί έκανε το ένα, γιατί δεν κέρδισε τον διαγωνισμό, που δίνει τις μετοχές, γιατί είσαι Ρώσος και σε κυνηγάνε, μήπως θέλεις να φύγεις και δεν μας το λες. Και ένα σωρό άτοπα.
Είναι χρονιές επιβίωσης για όλους και για τους Έλληνες 3 φορές παραπάνω και για τις επιχειρήσεις φυσικά. Πλάτη να περάσουμε τον κάβο και ύστερα κάνουμε και την λογαρία που θα έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης.
Καλά στα @@ μας πως θα διοικήσεις ο Σαββίδης το Πόρτο Καρράς. Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μια απλή επιχείρηση που μπορεί ο κάθε επιχειρηματίας να διοικεί όπως θέλει.
Ευτυχώς για εμάς ο Ιβάν Σαββίδης σε θέματα που δεν χωρούν " ναι μεν αλλά" συντάσσεται 100% με αυτό που λέμε ,DNA ΠΑΟΚ
Ευτυχώς για εμάς ο Ιβάν Σαββίδης σε θέματα που δεν χωρούν " ναι μεν αλλά" συντάσσεται 100% με αυτό που λέμε ,DNA ΠΑΟΚ
Και όμως για κάθε επενδυτή είναι μια επιχείρηση.
Φυσικά είμαστε τυχεροί, που ο Πρόεδρος έχει συναισθήματα για την Ομάδα μας. Οι λόγοι που το κάνει αυτό, δικός του λογαριασμός. Όπως η τρέλα του καθενός μας έχει ανεξήγητους δεσμούς, με τον Π.Α.Ο.Κ. Μα εντελώς ανεξήγητους!
Η διαφορά είναι ότι κανείς από εμάς δεν βάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο στην Τρέλα μας. Όλα έχουν τα όρια τους και εμείς έχουμε υπερβεί τα δικά μας.
Εσύ λες στα τέτοια σου τι θα κάνει με τις άλλες επιχειρήσεις του, αλλά για ρίξε μια ματιά στο Forum, μέχρι και πως το τρίβουν το πιπέρι απαιτούμε να του υποδείξουμε.
Τίποτε δεν είναι εύκολο ειδικά όταν ο απέναντι σου δεν μπορεί να σε καταλάβει.
Φυσικά είμαστε τυχεροί, που ο Πρόεδρος έχει συναισθήματα για την Ομάδα μας. Οι λόγοι που το κάνει αυτό, δικός του λογαριασμός. Όπως η τρέλα του καθενός μας έχει ανεξήγητους δεσμούς, με τον Π.Α.Ο.Κ. Μα εντελώς ανεξήγητους!
Η διαφορά είναι ότι κανείς από εμάς δεν βάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο στην Τρέλα μας. Όλα έχουν τα όρια τους και εμείς έχουμε υπερβεί τα δικά μας.
Εσύ λες στα τέτοια σου τι θα κάνει με τις άλλες επιχειρήσεις του, αλλά για ρίξε μια ματιά στο Forum, μέχρι και πως το τρίβουν το πιπέρι απαιτούμε να του υποδείξουμε.
Τίποτε δεν είναι εύκολο ειδικά όταν ο απέναντι σου δεν μπορεί να σε καταλάβει.