Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Sera4 »

Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:15 Ακριβώς . Ελληνικά γράφουμε.
Για σένα προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλεις να ξεχωρίσεις.

Έτσι και αλλιώς τους καμικάζι τους αναγνωρίζω από χιλιόμετρα, μην μας κάνεις και τον αδέκαστο εδώ μέσα, γιατί αν αρχίσω τις παραθέσεις σου με το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτά που γράφεις, μάλλον πικραμένος είσαι.

Που μπαίνεις για να μας γράφεις για Δώνηδες, Χατζόπουλους, ΕΠΟ και ενώσεις. Πάντα στο βωμό του μόνο ΠΑΟΚ.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 2):
leomatos88, astral
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimitrisou έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 11:45 Ασοβαρα πράγματα...η επικοινωνία για τέτοια θέματα δεν γίνετε με σχόλια μελών της ομάδας στα σοσιαλ...ξέρω ότι ο κ.Μπουντουρης το έκανε καλοπροαίρετα(και είναι από τους λίγους που μου εμπνέουν εμπιστοσύνη για την επόμενη μέρα)..αλλά για αυτά τα θέματα μιλάς επίσημα και με στοιχεία όχι ασάφειες...
Πραγματικά όμως. Είμαι προκατειλημμένος, ναι. Το αναγνωρίζω και το παραδέχομαι ξεκάθαρα. Αυτά τα πράγματα είναι κωμικά όμως, ακόμα και δια πληκτρολογίου του συμπαθούς Μπουντούρη. Τι θα πει "Ο Τέλης μπλα³ ... πίστεψέ με"; Συνιστά αμάχητο τεκμήριο αποδείξεων ένα σχόλιο του Μπουντούρη στο φμπ;
Δηλαδή, αφήστε εμένα τον εμμονικό με τον εν λόγω, οι καλοπροαίρετοι και ... αχρωμάτιστοι συνοπαδοί, που έκραζαν και πετούσαν φωτιές τα πληκτρολόγιά τους όποτε διαρρεόταν από την ΠΑΕ ότι λχ το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας δεν είχε επί της ουσίας ποτέ εγκαταλειφθεί από τον Σαββίδη, τώρα ξεπερνούν την διαρκείας επίσημη μούγκα από μέρους της ΚΑΕ με ένα ποστ του Νικόλα;
These users thanked the author navigator11 for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Είπε ο αγαπητός κατά τα άλλα Μπουντούρης ότι ο τελης πλήρωσε πολλά σε ένα σχόλιο στο τουιτερ και αρχίσαμε πάλι τα περιμένετε να δούμε.
Που μαζεύει όποιον εναντιώθηκε στον Ιβαν, είναι απλά τυχαίο και καθόλου διχαστικό…
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 12:44 Δεν με ενδιαφέρει η στεναχώρια που (δεν) θα έχει, ούτε θα στεναχωρηθώ.

Αν όμως χώσει μισό δις, κάνει γήπεδο, γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ, φέρει τίτλους και αναστήσει το τμήμα, ας μου επιτραπεί να χαρώ.

Όπως χάρηκα για τις εξελίξεις στη Νέα Τούμπα που δεν θα έβλεπα αν δεν γίνονταν όσα έγιναν. Means to an end.

Ξέρω, έγκλημα ηθικής. Whatever floats your boat.

Εγώ θα χαρώ για τον ΠΑΟΚ. Ο καθένας στο μυαλό του ας κάνει ό,τι νομίζει.
Υπάρχει κάποιος που τα έχει κάνει ήδη όλα αυτά.. δε θυμάμαι πως τον λένε.. α ναι.. Μπατιρη..

Και μας λες τώρα ότι ΘΑ κάνει, και ότι ΔΕ ΘΑ έχει την εκτίμηση.

Το παράδειγμα υπάρχει ήδη , μπατιρης..
Undesired No 1

Δημοσίευση από Undesired No 1 »

Sera4 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:26
Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:15 Ακριβώς . Ελληνικά γράφουμε.
Για σένα προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι θέλεις να ξεχωρίσεις.

Έτσι και αλλιώς τους καμικάζι τους αναγνωρίζω από χιλιόμετρα, μην μας κάνεις και τον αδέκαστο εδώ μέσα, γιατί αν αρχίσω τις παραθέσεις σου με το ποδοσφαιρικό τμήμα και αυτά που γράφεις, μάλλον πικραμένος είσαι.

Που μπαίνεις για να μας γράφεις για Δώνηδες, Χατζόπουλους, ΕΠΟ και ενώσεις. Πάντα στο βωμό του μόνο ΠΑΟΚ.
Συγγνώμη που δεν γράφω αυτά που θέλεις να διαβάζεις.

Το ποιος είναι πικραμένος άσε να το κρίνει η ιστορία.

Εγώ μια χαρά ευτυχισμένος είμαι. Χαίρομαι τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και με νοιάζει να πηγαίνει μπροστά ο σύλλογος.

Απλά έχω την κακιά συνήθεια να μην έχω μνήμη χρυσόψαρου και να θυμάμαι ο,τι με βολεύει και όποτε με βολεύει.

Μπορώ να γράψω και άλλες αλήθειες που πονάνε. Όπως την πώληση Κωνσταντέλια και πως απεφεύχθη, άλλη μια αλήθεια που πονάει και αν γραφτεί παίρνεις το brand του εχθρού του ΠΑΟΚ.

Γιατί αν σε ρωτήσω που ήταν οι σύνδεσμοι όταν έκαιγε η μπάλα στο Μπάσκετ, είμαι σίγουρος ότι θα με βγάλεις και εχθρό των συνδέσμων , επειδή η αλήθεια πονάει όταν δεν βολεύει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Undesired No 1 την Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Undesired No 1

Parolos έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:47
Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 12:44 Δεν με ενδιαφέρει η στεναχώρια που (δεν) θα έχει, ούτε θα στεναχωρηθώ.

Αν όμως χώσει μισό δις, κάνει γήπεδο, γιγαντώσει τον ΠΑΟΚ, φέρει τίτλους και αναστήσει το τμήμα, ας μου επιτραπεί να χαρώ.

Όπως χάρηκα για τις εξελίξεις στη Νέα Τούμπα που δεν θα έβλεπα αν δεν γίνονταν όσα έγιναν. Means to an end.

Ξέρω, έγκλημα ηθικής. Whatever floats your boat.

Εγώ θα χαρώ για τον ΠΑΟΚ. Ο καθένας στο μυαλό του ας κάνει ό,τι νομίζει.
Υπάρχει κάποιος που τα έχει κάνει ήδη όλα αυτά.. δε θυμάμαι πως τον λένε.. α ναι.. Μπατιρη..

Και μας λες τώρα ότι ΘΑ κάνει, και ότι ΔΕ ΘΑ έχει την εκτίμηση.

Το παράδειγμα υπάρχει ήδη , μπατιρης..

Για τον Ιβαν Σαββιδη, ο μόνος χαρακτηρισμός που έχω δώσει είναι ένας : Ευεργέτης του συλλόγου.

Όσο για το ότι ακόμη και να κάνει κάτι δεν θα έχει εκτίμηση,δεν το έγραψα εγώ.

Μπερδεύεσαι.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ρε σεις σοβαρά τώρα ???

στον βωμό της ελευθερίας έκφρασης και της γνώμης που μπορεί να έχει ο καθένας ... να μπαίνω σε παοκτσήδικο σάιτ για να διαβάζω χαρακτηρισμό ανήθικος για την μεγαλύτερη κίνηση που έχει κάνει ΠΑΟΚτσής παράγοντας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού ?

σοβαρά τώρα ? τι θέλετε ... να ξεκινήσουμε τα μπινελίκια διαδικτυακά να ξεφτιλιζόμαστε ?

ο άνθρωπος μας έφερε πίσω την χαρά και τις Κυριακές μας ... μας γλύτωσε από τα εγκεφαλικά και τις εντάσεις από την ζωή μας ...
ακόμα και με τις προσπάθειες που κάνει χρόνια, αδικούμαστε σε πολλά ακόμα θέματα ... αλλά όλα έχουν ευτυχώς ένα όριο

και βρίσκονται ΠΑΟΚτσήδες εντός παοκμάνια να μιλάνε με τέτοιες λέξεις ... σόρυ αλλά προσβολές τις δέχομαι άνετα ... τέτοιο ξεφτιλίκι εντός έδρας το θεωρώ απαράδεκτο
These users thanked the author tad for the post (total 3):
Guitarman, leomatos88, Sera4
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Το πώς εξισώνουν οι undesired αυτού του φόρουμ τις κινήσεις του Ιβάν για να ελέγξει την ΕΠΟ (με σκοπό να φέρει VAR και ξένους διαιτητές και τελικα να αναβαθμίσει την SL) με τις επιθέσεις του Τέλη σε μέλη της οικογενειας του ΠΑΟΚ με τεράστια προσφορά με ξεπερνάει.

Τι σας εκανε ρε πστμ ο Ιβαν και έχετε τέτοιο γκαιλε απέναντι του πραγματικά ειναι ανεξήγητο...
These users thanked the author Guitarman for the post (total 4):
leomatos88, NIKOS1972, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
Undesired No 1

Λοιπόν επειδή ελληνικά γράφουμε , αλλά μάλλον άλλη γλώσσα διαβάζετε , θα το γράψω μια τελευταία φορά:

Ο ΙΒΑΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ 50-50.

Έκανε αυτό που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, παρότι αυτό έβγαινε από τα στενά όρια του αγωνιστικού και μπορεί να χαρακτηριστεί ανήθικο.

ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΣΑ ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΒΑΝ.

Το μόνο που έγραψα για τον Μυστακίδη είναι να κάνουμε υπομονή και να δούμε που πάει το καράβι.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗ .

Επίσης έγραψα ότι θα χαρώ με ενδεχόμενες επιτυχίες του μπασκετικού ΠΑΟΚ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ.

Αυτά είναι τα εγκλήματα μου κύριοι δικαστές.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εδώ να πω πως το σκηνικό με ντελια του καλοκαιριού ξεσκέπασε πολύ κόσμος συνδεσμιτες και αρδ. Πρέπει να έκανε γερό ξεκαθάρισμα ο ιβαν. Να του δώσω εύγε. Και επίσης αυτό το τρολ account που δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου και μας κάνει αναμετάδοση ότι μαλακια γράφεται στο x από κάτι πονεμένους αρδ και κάτι συνδεσμιτες που κρατάνε ίσες αποστάσεις και δεν μπορούν να πανηγυρίσουν στη μπάλα μια νίκη σε ντέρμπι όπως ένα ματς με με κάνα χωριόστην Αθήνα στο μπάσκετ. Εχει πολύ γέλιο αυτή η φάση. Άλλη πονεμένη σελίδα 6 μήνες μετά μας γράφει για το πραξικόπημα στον ας που πήρε το γήπεδο ο ιβαν. lol. Μιλάμε για πολύ κόσμο που έχασε την όρεξη του για ζωή . Lol
These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
leomatos88, Sera4, aivas19, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:57 Λοιπόν επειδή ελληνικά γράφουμε , αλλά μάλλον άλλη γλώσσα διαβάζετε , θα το γράψω μια τελευταία φορά:

Έκανε αυτό που ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, παρότι αυτό έβγαινε από τα στενά όρια του αγωνιστικού και μπορεί να χαρακτηριστεί ανήθικο.

Το μόνο που έγραψα για τον Μυστακίδη είναι να κάνουμε υπομονή και να δούμε που πάει το καράβι.

Επίσης έγραψα ότι θα χαρώ με ενδεχόμενες επιτυχίες του μπασκετικού ΠΑΟΚ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ.

Ρε φιλε μια σελίδα πίσω γράφεις αυτό. Διαλειψεις έχεις ή περνάς ενα ολόκληρο φόρουμ για χαζούς?
Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 13:31
Αυτή ηθική προσέγγιση περί ΠΑΟΚ μπορεί να με τρελάνει..

Ο Ιβάν όταν πήρε τις ενώσεις της ΕΠΟ για να μην τον σφάζουν ήταν ηθική κίνηση; Όχι. Ήταν απαραίτητη ; Ναι. Business, γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, ήταν μονόδρμος. Όταν προσέλαβε τον Κούγια; Πάλι το ίδιο. Εγώ είχα χαρεί, είπα επιτέλους ξύπνησε σε αυτό το κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ της εποχής της φτώχειας πέθανε. Οι αξίες του είναι ακόμη ζωντανές και δεν χρειάζομαι κάποιον Τέλη ή κάποιον Ιβάν ως πρέσβη ηθικών αξιών. Ο Ιβάν έκανε το παιχνίδι δίκαιο. Πήρε τις ενώσεις, πήρε την ΕΠΟ και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Αλλιώς ακόμη θα πετούσε λεφτά στο πηγάδι. Συμφωνεί με αυτό η ηθική σου ή εκεί την κάνεις λάστιχο και το δέχεσαι;

Αλλάζει αυτό το γεγονός ότι είναι ο Ιβάν μέγα ευεργέτης του συλλόγου; Όχι φυσικά για εμένα. Για εσένα; Εκεί πού τοποθετείς την ηθική σου; Ήταν means to an end όπως έγραφα νωρίτερα; Ή έχεις δυο μέτρα και δύο σταθμά;

Έτσι και ο Μυστακίδης είδε μια ευκαιρία και πήγε να την αρπάξει ανήθικα. Δεν έγινε αυτό. Ήταν μέγα σφάλμα. Πήγε μετά στο μπάσκετ όπως έγραφαν τότε πολλοί. Τώρα πρέπει να δοθεί χρόνος , αλλιώς γινόμαστε Ρωμαίοι στο Κολοσσαίο.

Αν γιγαντώσει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, δεν θα μου επιβάλλει κανένας αν θα χαρώ ή όχι με βάση τους δικούς του κανόνες ηθικής, όπως αυτός τους ερμηνεύει. Ούτε θα με αποκαλέσει άσχετο από ΠΑΟΚ, επειδή θα τολμήσω να χαρώ με ενδεχόμενες επιτυχίες του συλλόγου.

Καλή συνέχεια.
Δλδ θεωρείς το ίδιο ανηθικο να χτυπάς τους καρκίνους της Αθήνας με τις επιθέσεις του Θεσσαλονικεα προς Ιβαν-Χατζο. Και πας να βγεις και θιγμένος?

Ε ναι λοιπόν κυρίε κατηγορουμενε! Ένοχος!
Undesired No 1

Έχετε τρομερό πρόβλημα κατανόησης ειλικρινά.

Τρολ account.. Το διαβάσαμε κ αυτό.

Δεν διαβάζουμε καν τι γράφει ο άλλος, γράφουμε ένα τρολ account και πετάμε λάσπη στον ανεμιστήρα.

Το πόσο χαίρομαι για τον μεγάλο ΠΑΟΚ δεν το βάζεις καν στο μυαλό σου.

Δεν έχεις ιδέα.
Undesired No 1

Guitarman έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 15:04
Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:57 Λοιπόν επειδή ελληνικά γράφουμε , αλλά μάλλον άλλη γλώσσα διαβάζετε , θα το γράψω μια τελευταία φορά:

Ρε φιλε μια σελίδα πίσω γράφεις αυτό. Διαλειψεις έχεις ή περνάς ενα ολόκληρο φόρουμ για χαζούς?
Undesired No 1 έγραψε: Σάβ 14 Φεβ 2026, 13:31
Αυτή ηθική προσέγγιση περί ΠΑΟΚ μπορεί να με τρελάνει..

Ο Ιβάν όταν πήρε τις ενώσεις της ΕΠΟ για να μην τον σφάζουν ήταν ηθική κίνηση; Όχι. Ήταν απαραίτητη ; Ναι. Business, γιατί αλλιώς δεν γίνεται. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, ήταν μονόδρμος. Όταν προσέλαβε τον Κούγια; Πάλι το ίδιο. Εγώ είχα χαρεί, είπα επιτέλους ξύπνησε σε αυτό το κομμάτι.

Ο ΠΑΟΚ της εποχής της φτώχειας πέθανε. Οι αξίες του είναι ακόμη ζωντανές και δεν χρειάζομαι κάποιον Τέλη ή κάποιον Ιβάν ως πρέσβη ηθικών αξιών. Ο Ιβάν έκανε το παιχνίδι δίκαιο. Πήρε τις ενώσεις, πήρε την ΕΠΟ και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Αλλιώς ακόμη θα πετούσε λεφτά στο πηγάδι. Συμφωνεί με αυτό η ηθική σου ή εκεί την κάνεις λάστιχο και το δέχεσαι;

Αλλάζει αυτό το γεγονός ότι είναι ο Ιβάν μέγα ευεργέτης του συλλόγου; Όχι φυσικά για εμένα. Για εσένα; Εκεί πού τοποθετείς την ηθική σου; Ήταν means to an end όπως έγραφα νωρίτερα; Ή έχεις δυο μέτρα και δύο σταθμά;

Έτσι και ο Μυστακίδης είδε μια ευκαιρία και πήγε να την αρπάξει ανήθικα. Δεν έγινε αυτό. Ήταν μέγα σφάλμα. Πήγε μετά στο μπάσκετ όπως έγραφαν τότε πολλοί. Τώρα πρέπει να δοθεί χρόνος , αλλιώς γινόμαστε Ρωμαίοι στο Κολοσσαίο.

Αν γιγαντώσει τον μπασκετικό ΠΑΟΚ, δεν θα μου επιβάλλει κανένας αν θα χαρώ ή όχι με βάση τους δικούς του κανόνες ηθικής, όπως αυτός τους ερμηνεύει. Ούτε θα με αποκαλέσει άσχετο από ΠΑΟΚ, επειδή θα τολμήσω να χαρώ με ενδεχόμενες επιτυχίες του συλλόγου.

Καλή συνέχεια.
Δλδ θεωρείς το ίδιο ανηθικο να χτυπάς τους καρκίνους της Αθήνας με τις επιθέσεις του Θεσσαλονικεα προς Ιβαν-Χατζο. Και πας να βγεις και θιγμένος?

Ε ναι λοιπόν κυρίε κατηγορουμενε! Ένοχος!
Δεν είναι το ίδιο ανήθικο κύριε δικαστή!Είναι όμως ο ίδιος τρόπος αντιμετώπισης!

Γιατί ο ΠΑΟΚ της φτώχειας θα γράφε ότι προτιμά τις σφαγές παρά να μπλεχτεί με τη λάσπη! Πράγμα το οποίο ήταν αδύναμο και λάθος!

Ο δυνατός ΠΑΟΚ διάλεξε άλλο δρόμο! Τι θα διάλεγε, να πετάει τα λεφτά του;; Να κάνει τον χαζό;;

Γ αυτό γράφω για την ελαστικότητα της ηθικής όποτε βολεύει!
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Πρώτον ... Σιγά να μην απολογηθούμε επειδή υπερασπιζόμαστε έναν άνθρωπο που μας έχει κάνει καλό στην ζωή μας ... όπως ελάχιστοι ...

Δεύτερον ... ανήθικο χαρακτηρίζετε κάτι το οποίο στα πλαίσια έγγραφης ή άγραφης λογικής μίας κοινωνίας αντιβαίνει ξεκάθαρα σε αυτήν την λογική
1. εσύ δεν γνωρίζεις τι έχει κάνει άρα δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις κάτι ως τέτοιο ... βλέπεις μόνο το αποτέλεσμα ...
2. το μπουρδέλο που λέγεται ελληνική κοινωνία έχει χάσει δυστυχώς εδώ και πολλά χρόνια πολλές έγγραφες και άγραφες αρχές ... επομένως το να παίζω το παιχνίδι στα ίσια δεν είναι ανήθικο ... είναι απλά νόμος της ζούγκλας όπως το ονομάζω εγώ ...

το τι κάνεις όμως εντός της οικογένειας του ΠΑΟΚ σαφώς και ευθαρσώς χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένες αρχές ... της οποίες ο Σαββίδης όχι απλά τις έχει σεβαστεί αλλά τις έχει καθορίσει και επηρεάσει προς το καλύτερο ... η ρουφιανιά πχ μας έχει λήψει τα τελευταία χρόνια ... τώρα τελευταία βλέπουμε πάλι δείγματα από καινούρια πουλιά
These users thanked the author tad for the post (total 2):
paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ρεεεεε don’t feed the troll

Δε μαθατε 6 μήνες;; Εγώ που έγραφα κάθε μέρα το κοψα. Ο πόνος τους μετριέται Τετάρτη Κυριακή. Μη σκοτίζεστε. Έχουν κάνει all in τώρα για αύριο και για τα ματς με τη Θέλτα. Κάντε λίγο υπομονή. Ή όπως θα έγραφε κάποιος το μότο του καλοκαιριού «μη βιάζεστε»
These users thanked the author aivas19 for the post (total 5):
navigator11, Taseos, Guitarman, Мир, ΚΩΣΤΑΣ2019
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”