Μείνε για πάντα Ραζβαν στον ΠΑΟΚ και γίνε ο S AF ο δικός μας.
Πολλά μπορούσαν να σου καταλογισουν οι επικριτές σου (κολλήματα, μη χρήση νέων από ακαδημίες αφήναμε διοργανώσεις ειδικά στην πρώτη θητεία για να αμταποκριθουμε σε άλλες). Πολλές φορές σε επικρίναμε και εμείς που σε στηρίζουμε για τεράστια επίμονη σε έναν τρόπο παιχνιδιού, σε παίκτες κλπ κλπ.
Ωστόσο βλέπουμε πως με τα χρόνια όχι μόνο εξελίσσεις την ομάδα αλλά εξελίσσεσαι και εσύ με την ομάδα σου μέσα από την γενική πρόοδο.
Είσαι η καλύτερη επιλογή της διοίκησης που σε έφερε που σε πίστεψε/στήριξε/κράτησε, που σε ξαναεφερε πάρα τους εκατέρωθεν εγωισμούς και σε κρατάει και σε στηρίζει. Μακάρι να ανακοινωθεί και 5ετης και παραπάνω ανανέωση του συμβολαίου σου.
Razvan Lucescu VI
-
PAOK DreXleR
Re: Razvan Lucescu VI
Πήρες πολλά credits στη γείτονα χώρα & μπράβο σου, το αξίζεις γι'αυτό το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παρουσιάζεις

-
xrisitsapa
Αυτο που χαιρομαι και σεβομαι πολυ ειναι οτι φαινεται κι αυτος να εξελισσεται μεσα απο τη δουλεια του πχ στο να εμπιστευεται περισσοτερο τους νεους. Ειναι φοβερα σημαντικο που κραταει τα πολλα θετικα του και μειωνει τα λιγα αρνητικα του.
Παραμονη απο τωρα, να τελειωνουμε να παμε παρακατω
Παραμονη απο τωρα, να τελειωνουμε να παμε παρακατω
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- geobila
Επειδή όπως και εσύ, έχω και εγώ τα κολλήματα μου, θέλω να μου πεις για ποιον λόγο βάζεις εχθές τον Ντεσπόντοφ αντί να βάλεις το θωρηκτό ... θέλεις να πιέσεις και να κρατήσεις την μπάλα και να κάνεις μέτρα με αυτήν ... και θέλεις τσαμπουκά και τρεξίματα ...
ο ένας παίζει να μην πήρε ούτε μισό τζαρτζαρίσμα και ο άλλος θα τους κατάπινε πάλι ...
έτσι ρωτάω ρε παιδί μου ... βάλε ρε τα παιδιά να παίξουν ... δώσε τις φύρες και ζήτα να σου φέρουν μόνο Λύκους ... όπως τον καινούριο ... αφού είμαστε έτοιμοι για εκτόξευση ... δεν το νιώθεις και εσύ όπως και εμείς ?
ο ένας παίζει να μην πήρε ούτε μισό τζαρτζαρίσμα και ο άλλος θα τους κατάπινε πάλι ...
έτσι ρωτάω ρε παιδί μου ... βάλε ρε τα παιδιά να παίξουν ... δώσε τις φύρες και ζήτα να σου φέρουν μόνο Λύκους ... όπως τον καινούριο ... αφού είμαστε έτοιμοι για εκτόξευση ... δεν το νιώθεις και εσύ όπως και εμείς ?
Υπάρχει μια ιεραρχία στην ομάδα μας αρέσει δεν μας αρέσει. Ο Λου μονίμως μιλάει για, το ισως πιο σημαντικό μέσα στην ομάδα, την ισορροπία.
Ωραία η πάσα του παοκι μετά το σουτ του Τσαντ.!
Ακριβώς αυτό. Είναι απόλυτα ακόλουθος με την τακτική του έναντι του γκρουπ του.
Ναι, θα θέλαμε να δούμε τον μικρό αλλά δουλεύει εδώ και καιρό με τον δέσποτα. Εξάλλου είναι κι αυτός περιουσιακό στοιχείο και μάλιστα με αξία. Άσε που κρατά και το μπαλανς των αποδυτηρίων.
Το ίδιο και με τον Καμαρά - μπιάνκο όταν μάλιστα ο δεύτερος είναι δανεικός χωρίς να γνωρίζουμε πόσο κοστίζει, αν θα μείνει κλπ.
Σημασία έχει ότι κρατάει μια καλύτερη διαχείριση έναντι όλων αυτών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Βλέπουμε την διαχείριση του μύθου αλλά και την σίγουρη επικείμενη με τον χατσιδη.
Τέλος η διαχείριση των τερματοφυλάκων.
Ακριβώς αυτό. Είναι απόλυτα ακόλουθος με την τακτική του έναντι του γκρουπ του.
Ναι, θα θέλαμε να δούμε τον μικρό αλλά δουλεύει εδώ και καιρό με τον δέσποτα. Εξάλλου είναι κι αυτός περιουσιακό στοιχείο και μάλιστα με αξία. Άσε που κρατά και το μπαλανς των αποδυτηρίων.
Το ίδιο και με τον Καμαρά - μπιάνκο όταν μάλιστα ο δεύτερος είναι δανεικός χωρίς να γνωρίζουμε πόσο κοστίζει, αν θα μείνει κλπ.
Σημασία έχει ότι κρατάει μια καλύτερη διαχείριση έναντι όλων αυτών σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.
Βλέπουμε την διαχείριση του μύθου αλλά και την σίγουρη επικείμενη με τον χατσιδη.
Τέλος η διαχείριση των τερματοφυλάκων.