Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
markos4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από markos4 »

Δείξε μου τον δημοσιογράφο σου ,να σου πω πως διοικείται η ομάδα σου.

Γιώργος Μίνος εν έτη 2025
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Jim_Chatz έγραψε:100% θα εννοεί τον Καλοσκαμη. Ονειρεύεστε Παυλίδη και Δουβικα. Χαχαχαχχαχαχα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φεύγω από την ταράτσα αν εννοεί τον Καλοσκαμη για διεθνή ελληνα επιθετικό. Από που να το πιάσεις δηλαδή 'διεθνης " ,"επιθετικος" δεν ταιριάζει τίποτα. Πιο πολύ για παπατζα μου κάνει, πάνω στον πανικό της διοίκησης αφού έχει καταλάβει ότι το ποτήρι ξεχείλισε. Μάλλον θα ακούμε πήγε για το μπαμ με τον έναν ή τον άλλον ο ΠΑΟΚ αλλά δεν έκατσε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ektoras έγραψε:Πάντως στη Μπενφίκα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τον Παυλίδη καθώς έχει σκοράρει μόλις 4 τέρματα σε 18 ματς και δεν έχει λύσει το πρόβλημα στη θέση του φορ όπως περίμεναν για αυτό κινούνται για την αγορά του Μεξικάνου σέντερ-φορ της Φέγενορντ, Σαντιάγκο Χιμένες, ο οποίος όμως κοστολογείται πολύ ακριβά από τους Ολλανδούς.
Βέβαια μου φαίνεται απίθανο σαν σενάριο για ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτός αν ο παίκτης έχει κάποιο προσωπικό λόγο να έρθει Ελλάδα.
Δώστε με 50.000€ και βρίσκω 5 αλάνια και φέρνουμε τον Santi Gimenez στη Θεσσαλονίκη.
Απλώς μετά βρείτε με κάπου να κρυφτώ για λίγα χρόνια :mrgreen:
Psagmenos4

ektoras έγραψε:Πάντως στη Μπενφίκα δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τον Παυλίδη καθώς έχει σκοράρει μόλις 4 τέρματα σε 18 ματς και δεν έχει λύσει το πρόβλημα στη θέση του φορ όπως περίμεναν για αυτό κινούνται για την αγορά του Μεξικάνου σέντερ-φορ της Φέγενορντ, Σαντιάγκο Χιμένες, ο οποίος όμως κοστολογείται πολύ ακριβά από τους Ολλανδούς.
Βέβαια μου φαίνεται απίθανο σαν σενάριο για ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική στιγμή εκτός αν ο παίκτης έχει κάποιο προσωπικό λόγο να έρθει Ελλάδα.
Και πάλι πως θα αφήσει η Μπενφικα μια επένδυση 18 εκατομμυρίων να έρθει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ? Θα μπορούσε να τον κρατήσει για δεύτερο. Δεν κολλάει η υπόθεση και μάλλον μιλάμε για μεγάλη παπατζα
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Ταμαμ για εμας δηλαδή :mrgreen:
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Jim_Chatz έγραψε:100% θα εννοεί τον Καλοσκαμη. Ονειρεύεστε Παυλίδη και Δουβικα. Χαχαχαχχαχαχα

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και θα βγει ο Σπανός να κάνει δηλώσεις: Κάποτε βγάζαμε την χρονιά με δανεικούς από τον ΠΑΟΚ τώρα ο ΠΑΟΚ παρακαλάει να του δανείσουμε τον Καλοσκάμη #big6
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όχι ότι δεν θέλουμε φορ, γιατί γκολ σαν το σημερινό του συνταξιούχου Κόντε, σαν το χθεσινό του Μορόν και κάποια ακόμα του Καμπί ή του Λιβάι ξεχάσαμε πως μπαίνουν από φορ του ΠΑΟΚ.
Αλλά είμαστε κομπλέ στον άξονα που μείναμε με δύο παίκτες (Καμαρά, Οζντόεφ) γιατί ο Σβαμπ τέλος, ο Μπακαγιόκο και ο Θυμιάνης (που είναι όμως περισσότερο στόπερ) δεν υπολογίζονται και τον Πένια θα τον δούμε το πιθανότερο από τον Φεβρουάριο; Είμαστε ΟΚ στα σέντερ μπακ (περαστικά στον Λόβρεν) που έγινε και φέτος βιονικός ο Κεντζιόρα και μετά από αυτόν το χάος; Ή είμαστε πλήρεις στα άκρα της άμυνας χωρίς αξιόπιστη αλλαγή και του Όττο και του Μπάμπα;
Του θέρους τα καμώματα, τα βλέπει ο χειμώνας και γελά.
Τ.Δ. αύριο (περισσότερες πιθανότητες έχω να πιάσω το τζακ ποτ στο Τζόκερ), αναδιάρθρωση στην διοίκηση και στο scouting team γιατί είναι επικίνδυνοι οι περισσότεροι αν όχι όλοι τους, λύση συμβολαίων και άλλους παίκτες γιατί κινδυνεύει και η τέταρτη θέση (δεν ξέρω τί θα γίνει αν χάσουμε την επόμενη Κυριακή). Αλλαγές σε όλα και σε αρμοδιότητες κάποιων, πλην αλλαγής προπονητή όσο κι αν έχω παράπονα από τον Λουτσέσκου φέτος, γιατί δεν ξέρω ποιος μπορεί να βγάλει άκρη με την φετινή οργάνωση, χειρότερη και από ομάδας ενός απομακρυσμένου χωριού.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Τον Κουλούρη εννοούσε από την Pogon, ληγει και το συμβόλαιο του το 2026 με ρήτρα,ο Παυλίδης εδώ δεν έρχεται ούτε για διακοπές και ας μην είναι με θετική διάθεση η ομάδα του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Κυρ 12 Ιαν 2025, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

ektoras έγραψε:Ο Μίνος είπε μόλις στην αθλητική κυριακή ότι έρχεται δανεικός διεθνής Έλληνας επιθετικός στον ΠΑΟΚ
Επιθετικός???? Πόσο ΠΑΟΚ!!!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Τον Παυλίδη τον βρίζουν. Τα χειροτερα γράφουν.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Για Κουλούρη και Καλοσκάμη δεν στέκει το "δανεικός", αυτούς αν τους θες τους παίρνεις. Εκτός και αν έχεις τελειωμένες τις αποχωρήσεις Τισουντάλι και Σαμάτα και θες απλά ένα μπάλωμα μέχρι το καλοκαίρι που επιστρέφει ο Τζίμας.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Μήπως με το επιθετικός εννοεί και τα 10ρια και εννοεί τον Πέλκα που έχει φάει πάγκο φετος; Γιατί Μίνος είναι αυτός
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Psagmenos4 έγραψε:Είναι ο Κουλούρης διεθνής Έλληνας επιθετικός? Για Παυλίδη ξανά γράφω δεν τον θέλουν στην Μπενφικα και τα έχουν βάλει με την διοίκηση λέγοντας πόση υπομονή να κάνουμε? Βλέπετε δεν χειροκρότανε 2 χρόνια έναν άνθρωπο απλα για να γελάνε (Σαματα). Τώρα από εκεί και πέρα ο Παυλίδης δεν ξέρω αν δεχτεί να έρθει εδώ να κάνει τον χαμαλι μαζί με άλλα 3 φορ και να παίζει ένα 60 λεπτό ένα 30λεπτο μην στραβώσει ο Μπράντον και ο Τσαλοφ κι ο Σαματα.
Τώρα αν γίνει κάνα θαύμα, και μετά τα φωτα και την πολύ σοφια ήρθε και το άγιο πνεύμα στον Πατέρουλη και τον φέρει η ομάδα θα πρέπει να στηριχτεί κατά βάση πάνω του με 2ο τον Τσαλοφ και 3ο τον Μπράντον.
Ο Κουλούρης πάντως είναι διεθνής (18 συμ.). Αλλά γιατί να τον δώσει η ομάδα του ? Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα είναι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Κυρ 12 Ιαν 2025, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Γερασίμου έγραψε:Όχι ότι δεν θέλουμε φορ, γιατί γκολ σαν το σημερινό του συνταξιούχου Κόντε, σαν το χθεσινό του Μορόν και κάποια ακόμα του Καμπί ή του Λιβάι ξεχάσαμε πως μπαίνουν από φορ του ΠΑΟΚ.
Αλλά είμαστε κομπλέ στον άξονα που μείναμε με δύο παίκτες (Καμαρά, Οζντόεφ) γιατί ο Σβαμπ τέλος, ο Μπακαγιόκο και ο Θυμιάνης (που είναι όμως περισσότερο στόπερ) δεν υπολογίζονται και τον Πένια θα τον δούμε το πιθανότερο από τον Φεβρουάριο; Είμαστε ΟΚ στα σέντερ μπακ (περαστικά στον Λόβρεν) που έγινε και φέτος βιονικός ο Κεντζιόρα και μετά από αυτόν το χάος; Ή είμαστε πλήρεις στα άκρα της άμυνας χωρίς αξιόπιστη αλλαγή και του Όττο και του Μπάμπα;
Του θέρους τα καμώματα, τα βλέπει ο χειμώνας και γελά.
Τ.Δ. αύριο (περισσότερες πιθανότητες έχω να πιάσω το τζακ ποτ στο Τζόκερ), αναδιάρθρωση στην διοίκηση και στο scouting team γιατί είναι επικίνδυνοι οι περισσότεροι αν όχι όλοι τους, λύση συμβολαίων και άλλους παίκτες γιατί κινδυνεύει και η τέταρτη θέση (δεν ξέρω τί θα γίνει αν χάσουμε την επόμενη Κυριακή). Αλλαγές σε όλα και σε αρμοδιότητες κάποιων, πλην αλλαγής προπονητή όσο κι αν έχω παράπονα από τον Λουτσέσκου φέτος, γιατί δεν ξέρω ποιος μπορεί να βγάλει άκρη με την φετινή οργάνωση, χειρότερη και από ομάδας ενός απομακρυσμένου χωριού.
Διάβασα γραμμά-προς-γράμμα τι εγραψες και θα συμφωνήσω στο 101%, αλλά για να γίνουν αυτά πρέπει να κατευέι ο Ιησούς να τα ευλογήσει.
Psagmenos4

Ettien26 έγραψε:
Psagmenos4 έγραψε:Είναι ο Κουλούρης διεθνής Έλληνας επιθετικός? Για Παυλίδη ξανά γράφω δεν τον θέλουν στην Μπενφικα και τα έχουν βάλει με την διοίκηση λέγοντας πόση υπομονή να κάνουμε? Βλέπετε δεν χειροκρότανε 2 χρόνια έναν άνθρωπο απλα για να γελάνε (Σαματα). Τώρα από εκεί και πέρα ο Παυλίδης δεν ξέρω αν δεχτεί να έρθει εδώ να κάνει τον χαμαλι μαζί με άλλα 3 φορ και να παίζει ένα 60 λεπτό ένα 30λεπτο μην στραβώσει ο Μπράντον και ο Τσαλοφ κι ο Σαματα.
Τώρα αν γίνει κάνα θαύμα, και μετά τα φωτα και την πολύ σοφια ήρθε και το άγιο πνεύμα στον Πατέρουλη και τον φέρει η ομάδα θα πρέπει να στηριχτεί κατά βάση πάνω του με 2ο τον Τσαλοφ και 3ο τον Μπράντον.
Ο Κουλούρης πάντως είναι διεθνής (18 συμ.)
Oκ δεν το ήξερα σαν διεθνής είχα τον Ιωαννιδη Τον Παυλίδη και τον Δουβικα. Για να έρθει φορ άποψη μου είναι ότι πρέπει να φύγουν 2 από τους ήδη που είναι εδώ. Όταν το σύστημα είναι 4231 και δεν αλλάζει ποτε δεν είναι λειτουργικό να έχεις 4 φορ. Άρα εκτός από Τισουνταλι που πιστεύω ότι θα φύγει,πρέπει να φύγει και ένας εκ των μπραντον και Σαματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”