Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Πρωταθλητισμός είναι να διεκδικείς με αξιώσεις τον τίτλο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Απλά είναι τα πράγματα.
Απλά είναι τα πράγματα.
Συμφωνα με τον ορισμο π εσυ δινεις Ettien26 στον πρωταθλητισμο,
τα προηγουμενα 2 χρονια ο ΠΑΟΚ δεν εκανε πρωταθλητισμο
Γιατι, την 1η χρονια της 2ης θητειας Λουτσεσκου, τερματισε 19 ποντους πισω απο τον πρωτο
κ την 2η χρονια της 2ης θητειας Λουτσεσκου, 16 ποντους πισω απο τον πρωτο
τα προηγουμενα 2 χρονια ο ΠΑΟΚ δεν εκανε πρωταθλητισμο
Γιατι, την 1η χρονια της 2ης θητειας Λουτσεσκου, τερματισε 19 ποντους πισω απο τον πρωτο
κ την 2η χρονια της 2ης θητειας Λουτσεσκου, 16 ποντους πισω απο τον πρωτο
Ναι, δεν έκανε. Οταν τερματίζεις στο -19 ή στο -16 για ποιο πρωταθλητισμό μιλάμε ?
Συμφωνω οπως το θετεις
Ακομα κ αν δεχτω ως βαση συζητησης, τον ορο πρωταθλητισμος, π δεν μου αρκει κ ουτε μ αρεσει γιατι τον θεωρω αφηρημενο
τοτε μιλαμε για 2 αποτυχημενες χρονιες με τον Λουτσεσκου στον παγκο μας, π δεν καναμε πρωταθλητισμο,χωρις τιτλο
Ευελπιστουμε να δουμε πως θα εξελιχτει κ αυτη η χρονια κ να μην εχουμε τα περσινα κ προπερσινα
Περσι σε 10 παιχνιδια πλειοφ, ειχαμε 4 νικες, 1 ισοπαλια, 5 ηττες
Σε 10 παιχνιδια, φαγαμε 17 γκολ
Μακαρι τα πραγματα φετος να ειναι καλυτερα, γιατι η 4η θεση, αν παρουν τιτλο, οι επι 54 χρονια ατιτλοι, αφηνει τον 4ο εκτος Ευρωπης
Ακομα κ αν δεχτω ως βαση συζητησης, τον ορο πρωταθλητισμος, π δεν μου αρκει κ ουτε μ αρεσει γιατι τον θεωρω αφηρημενο
τοτε μιλαμε για 2 αποτυχημενες χρονιες με τον Λουτσεσκου στον παγκο μας, π δεν καναμε πρωταθλητισμο,χωρις τιτλο
Ευελπιστουμε να δουμε πως θα εξελιχτει κ αυτη η χρονια κ να μην εχουμε τα περσινα κ προπερσινα
Περσι σε 10 παιχνιδια πλειοφ, ειχαμε 4 νικες, 1 ισοπαλια, 5 ηττες
Σε 10 παιχνιδια, φαγαμε 17 γκολ
Μακαρι τα πραγματα φετος να ειναι καλυτερα, γιατι η 4η θεση, αν παρουν τιτλο, οι επι 54 χρονια ατιτλοι, αφηνει τον 4ο εκτος Ευρωπης
Γι' αυτό λέω ότι πρέπει να τερματίσουμε τουλάχιστον στην 3αδα.
Για να μην εξαρτιόμαστε από κανένα άλλο αποτέλεσμα.
Για να μην εξαρτιόμαστε από κανένα άλλο αποτέλεσμα.
Μία πρόταση.
Αφήστε για λίγο στην άκρη τους "υπότιτλους" τύπου πρωταθλητισμός και εξετάστε όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε, πάντα με βάση τις κινήσεις, αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει αυτά που έχουμε εμείς στο μυαλό μας.
Η μοναδική χρονιά της τριετίας, που ΊΣΩΣ να είχαν στο μυαλό τους κάτι κοντινό σε πρωταθλητισμό, είναι η φετινή.
Το ίσως το βάζω διότι πολλές από τις κινήσεις, ξέρουμε με απόλυτη βεβαιότητα, πως προέκυψαν και δεν ήταν εξαρχής στα πλάνα μας.
Αυτός που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, δεν περιμένει να δει αν θα μπει σε όμιλο του Κόνφερενς και σίγουρα στα μέσα της σεζόν (Ιανουάριος) δεν αγνοεί τις πιθανότητες επιτυχίας που έχουν δημιουργηθεί.
Δεν γίνεται να είσαι πρώτος στο πρωτάθλημα, στους 4 του κυπέλλου, στους 16 της Ευρώπης, δηλαδή να έχεις μπροστά σου άπειρα ντέρμπι και να καλύπτεις μόνο ένα εκ των τουλάχιστον τριών σοβαρών κενών του ρόστερ, αν θες να πας ως το τέλος για το πρωτάθλημα. Απλά δεν γίνεται.
Άρα αν οι ίδιοι δεν το είχαν εξαρχής ως στόχο και κυρίως αν οι ίδιοι δεν "καίγονται" να το καταφέρουν, όπως απέδειξε ο Γενάρης, εμείς γιατί να μαλώνουμε για τον Λουτσέσκου και οτιδήποτε άλλο;;
Αφήστε για λίγο στην άκρη τους "υπότιτλους" τύπου πρωταθλητισμός και εξετάστε όσο πιο αντικειμενικά μπορείτε, πάντα με βάση τις κινήσεις, αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να κάνει αυτά που έχουμε εμείς στο μυαλό μας.
Η μοναδική χρονιά της τριετίας, που ΊΣΩΣ να είχαν στο μυαλό τους κάτι κοντινό σε πρωταθλητισμό, είναι η φετινή.
Το ίσως το βάζω διότι πολλές από τις κινήσεις, ξέρουμε με απόλυτη βεβαιότητα, πως προέκυψαν και δεν ήταν εξαρχής στα πλάνα μας.
Αυτός που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, δεν περιμένει να δει αν θα μπει σε όμιλο του Κόνφερενς και σίγουρα στα μέσα της σεζόν (Ιανουάριος) δεν αγνοεί τις πιθανότητες επιτυχίας που έχουν δημιουργηθεί.
Δεν γίνεται να είσαι πρώτος στο πρωτάθλημα, στους 4 του κυπέλλου, στους 16 της Ευρώπης, δηλαδή να έχεις μπροστά σου άπειρα ντέρμπι και να καλύπτεις μόνο ένα εκ των τουλάχιστον τριών σοβαρών κενών του ρόστερ, αν θες να πας ως το τέλος για το πρωτάθλημα. Απλά δεν γίνεται.
Άρα αν οι ίδιοι δεν το είχαν εξαρχής ως στόχο και κυρίως αν οι ίδιοι δεν "καίγονται" να το καταφέρουν, όπως απέδειξε ο Γενάρης, εμείς γιατί να μαλώνουμε για τον Λουτσέσκου και οτιδήποτε άλλο;;
Εγραψα 1 ποστ...
Μετα δευτερο συνεχεια του πρωτου....
Σβηνω το δευτερο...
Σβηνω το πρωτο,,,
Δεν γ@μιεται...τι ψαχνεις να βρεις 6;21 το πρωι....
Σβηνω το τσιγαρο...παω για υπνο...
Καλο ξημερωμα σε ολους και καλη Σαρακοστη...
Μετα δευτερο συνεχεια του πρωτου....
Σβηνω το δευτερο...
Σβηνω το πρωτο,,,
Δεν γ@μιεται...τι ψαχνεις να βρεις 6;21 το πρωι....
Σβηνω το τσιγαρο...παω για υπνο...
Καλο ξημερωμα σε ολους και καλη Σαρακοστη...
- navigator11
Καιρό είχα να βολτάρω εδώ μέσα. Συνεχίζει αδιάλλειπτα να είναι εκ των πλέον κωμικοτραγικών νημάτων στο φόρουμ. Με το βάρος να πέφτει κυρίως στο κωμικό.
Σου επιστρέφω το ερώτημα.Blackgr4 έγραψε:JohnDag έγραψε:Τραγικό ποστ, μόνο που έρχεται από σένα.Blackgr4 έγραψε:
Εξέφρασες έναν προβληματισμό σου. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να διάβασα το ίδιο σχόλιο περίπου 6 με 7 φορές. Μπορεί να το έγραψες λιγότερες ή και περισσότερες, δεν είμαι 100% σίγουρος.
Αν δεν κάνω επίσης λάθος, ξεκίνησες να τον αναφέρεις μετά την ήττα από το σκουλήκι, μέχρι τον επαναληπτικό με την Ντιναμό. Δηλαδή να το έκανες 6-7 φορές μέσα σε τρεις μέρες.
Ο προβληματισμός σου σε απλά Ελληνικά ήταν "ποιος θα πούμε πως φταίει, αν η ομάδα καταρρεύσει για 3η σεζόν μετά τον Φεβρουάριο;".
Μπήκες δηλαδή στη διαδικασία ,να προβλέψεις μία αρνητική κατάσταση, για την οποία προφανώς δεν ήσουν σίγουρος πως θα συμβεί (άλλωστε είναι ακόμα Μάρτιος) και ζητούσες επαναλαμβανόμενα από τα μέλη να σχολιάσουν. Μάλιστα κάποια στιγμή πρέπει να έγραψες "εγώ ρωτάω και βλέπω κανείς δεν απαντάει".
Επίσης με τον τρόπο που το θέτεις, κρατάς ως γεγονός μία δική σου άποψη περί "κατάρρευσης", άρα ακόμα πιο αρνητική προσέγγιση.
Γιατί για εμένα πχ που ταξίδεψα οδικώς άπειρα χιλιόμετρα για να βρεθώ στη Μασσαλία Απρίλιο μήνα, δεν υπήρχε καμία αίσθηση κατάρρευσης, ίσα ίσα έλεγα "τι ζούμε ρε μ@λ@κες πάλι;".
Μπορείς να εξηγήσεις σε παρακαλώ, σε όλα τα μέλη του forum, τι ακριβώς προσέφερε αυτός ο προβληματισμός, με αυτή την αρνητικότατη πρόβλεψη, σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πριν από ένα τεράστιο παιχνίδι;;
Προσωπικά δεν βρίσκω ούτε 0.1% θετική προσέγγιση σε αυτό το ερώτημα. Μόνο έξτρα αρνητισμό μπορεί να προκαλέσει και αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.
Όπως επίσης αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "κριτική". Κριτική είναι να πεις "γιατί δεν είχατε ψυχή με το σκουλήκι ή γιατί κατέβασες δεύτερη ενδεκάδα ή ακόμα ακόμα γιατί παίζει αυτός ενώ δείχνει κουρασμένος και όχι ο άλλος".
Εκεί πάνω ΝΑΙ μπορεί να γίνει συζήτηση. Πάνω στη μαυρίλα και στη κατήφεια της κατάρρευσης που "έρχεται ξανά" τι συζήτηση να γίνει;
Δεν σε είχα κόψει τόσο καιρό ότι κάνεις ποστ για να γίνεις αρεστός. Να μην συζητήσω για ποσέ φορές σε έχω στηρίξει/καλυψει σε ποστ που σε έκραζαν.
Αλλά την δόξα ουδείς εμισησε.
Εν παση περίπτωση, δεν είχα σκοπό να το κάνω αλλά επειδή το ανέφερες εσύ.
Πήγες Μασσαλια το αγορι μου; Αλήθεια;
Ήμουν και Μασσαλια. Και Λονδίνο. Και Ελσινκι. Και Αμπερντιν. Και είχα κλείσει αεροπορικά για Φρανκφούρτη τα οποία πήγαν χαμένα γιατί δεν βρήκα εισιτήριο για το γήπεδο.
Θα είμαι και Μπριζ.
Όπως και θα είμαι παντού όπου παίζει ο ΠΑΟΚ γιατί οι εκδρομές δεν σταματάνε.
Κι έρχεσαι εσυ, να με κανεις μάθημα περί ΠΑΟΚ και ότι μαυρίζω εγώ λέει την κατάσταση.
Άσε μας ρε black, πήγαινε σε παρακαλω και παίξε παραπέρα.
Και η υπομονή έχει τα όρια της.
Για το αν θέλω να γίνω αρεστός, το διαψεύδεις εσύ ο ίδιος με την επόμενη πρόταση που έγραψες.
Δεν γίνεται να είμαι αρεστός και ταυτόχρονα να υπάρχουν "αρκετές φορές που με υποστήριξες όταν κάποιοι με έκραζαν". Αποφάσισε τι ισχύει.
Κατανοώ το ότι επάνω στη σύγχυση σου έγραψες μια μαλ@κία, όλοι μας το έχουμε κάνει άλλωστε.
Για να αποφύγω το χιλιοστό σπαμάρισμα του τόπικ, αν βρεις τη ψυχραιμία να απαντήσεις επί της ουσίας, εδώ θα είμαι.
Όπως ακριβώς ρώτησες εσύ τον giapas αν θυμάμαι καλά, έτσι ακριβώς σε ρωτάω και εγώ.
Τι προσέφερε ακριβώς το ερώτημα που έθετες με μανία εκείνες τις ημέρες, χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα ως γεγονός;
Πιστεύεις πως ήταν βάση για συζήτηση;
Πιστεύεις πως δεν επηρέαζε καθόλου το κλίμα (άσχετα αν δεν είχες τέτοια διάθεση);
Γιατί νιώθεις την ανάγκη να δώσεις οδηγίες χρήσης του forum σε άλλα μέλη, αλλά ταυτόχρονα όταν σε φέρνει κάποιος αντιμέτωπο με τα γραφόμενα σου χάνεις τη ψυχραιμία σου;
Υ.Γ. Το ότι πήγα στη Μασσαλία, δεν λέει κάτι. Το ανέφερα μόνο γιατί χρονικά πέφτει πάνω στο τελείωμα μίας σεζόν, όπου εσύ χαρακτήρισες ως "κατάρρευση".
Δεν το έκανα για να δείξω που έχω ταξιδέψει. Δεν έχει καμία σημασία. Ίσα ίσα πρέπει να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε δίπλα στην ομάδα, όχι να το παίζουμε ιστορία.
Αν βρεθούμε στο Βέλγιο, με χαρά θα σε κεράσω μια μπύρα (παρέα με Μπαρκαρούτσο) να μιλήσουμε για ΠΑΟΚΑΡΑ, εκδρομάρες και ότι άλλο γουστάρεις.
Τι προσέφερε το ανελέητο κράξιμο σου στην ΠΑΕ όλο το καλοκαίρι για τις μεταγραφές;
Για μένα, ακόμα και αν διαφωνούσα, το κατανοώ.
Έχεις κάψα να γίνουν κινήσεις, να βελτιωθεί η ομάδα και πάει λέγοντας.
Ακόμα και αν με κουράζει ΔΕΝ θα αμφισβητήσω ποτέ τα κίνητρα σου γιατί έχω δει την συνολική σου εικόνα εδώ μέσα.
Περίμενα κι από σένα το ίδιο απλά. Προφανώς και θα χαρώ να πιούμε μπυρα στο Βέλγιο με τον Μπάρκα και να τα πούμε από κοντά.
Navi, ξέρεις τι είναι κωμικό;
Μέλος που πριν από λίγο καιρό μας «ενημέρωσε» ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πλέον δεν τρέχουν γιατί τους τελείωσαν οι πορτοκαλάδες να μας κάνει μαθήματα περί στήριξης στην ομάδα. Αντί να λέει ευχαριστώ που δεν έφαγε μόνιμο μπαν για συκοφαντική δυσφήμιση όλου του οργανισμού ΠΑΟΚ.
Μαύρο χιόνι, κατανοητό. Το λήγω εδώ.
- PAOK - 1926-
Σορρυ αλλα δεν παρακολουθησα το τοπικ..αν ειναι για καλο η κακο σκοπο ..παντως τοτε με το ντισκορντ και σε καθε ματς εντος του Π.Α.Ο.Κ καναμε συναντησεις για καφε η σουβλακια και περνουσαμε τελεια ..Πολυ γελιο ,πολυ Π.Α.Ο.Κ και εξαιρετικα παιδια ολοι ..διαφωνιες παντα υπηρχαν αλλα απο κοντα κουβεντουλα και αγκαλια στο γηπεδο ..και μετα ο καθενας στο ποστο του για να φωναξει για την Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ ΜΑΣ..σορρυ για οφτοπικ..Μαυρο Χιονι έγραψε:JohnDag τα ραντεβου γνωριμιας δεν περνανε εδω. Δεν θα υπαρξει επομενη φορα. Ευχαριστω.
- Μπαρκαρούτσος
- abc_o_ karpouzas
Special 4 έγραψε:..........................
Τετοιες σοφιστειες περι πρωταθλητισμου στο ποδοσφαιρο, π τον προσδιοριζει ο καθενας οπως γουσταρει, μονο εδω
Special 4"...αδερφε
συγνωμη αλλα....
χωρις να θελω καποια...αντιπαραθεση... απεχεις πολυ απο την κατανοηση του ορου...πρωταθλητισμος...
Αυτό που αναφέρεις πως έκανα και το χαρακτηρίζεις ως "κράξιμο", δηλαδή τη κριτική για τη μη ενίσχυση της ομάδας, ήταν γεγονός. Συνέβαινε εκείνη την εποχή. Ο ΠΑΟΚ κατέβαινε να παίξει την Ευρωπαϊκή "ζωή" του, με ένα ρόστερ γεμάτο κενά. Το ζούσαμε, δεν ήταν κάτι θεωρητικό. Το έλεγε και ο προπονητής της ίδιας μας της ομάδας!!JohnDag έγραψε: Σου επιστρέφω το ερώτημα.
Τι προσέφερε το ανελέητο κράξιμο σου στην ΠΑΕ όλο το καλοκαίρι για τις μεταγραφές;
Για μένα, ακόμα και αν διαφωνούσα, το κατανοώ.
Έχεις κάψα να γίνουν κινήσεις, να βελτιωθεί η ομάδα και πάει λέγοντας.
Ακόμα και αν με κουράζει ΔΕΝ θα αμφισβητήσω ποτέ τα κίνητρα σου γιατί έχω δει την συνολική σου εικόνα εδώ μέσα.
Περίμενα κι από σένα το ίδιο απλά. Προφανώς και θα χαρώ να πιούμε μπυρα στο Βέλγιο με τον Μπάρκα και να τα πούμε από κοντά.
Navi, ξέρεις τι είναι κωμικό;
Μέλος που πριν από λίγο καιρό μας «ενημέρωσε» ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πλέον δεν τρέχουν γιατί τους τελείωσαν οι πορτοκαλάδες να μας κάνει μαθήματα περί στήριξης στην ομάδα. Αντί να λέει ευχαριστώ που δεν έφαγε μόνιμο μπαν για συκοφαντική δυσφήμιση όλου του οργανισμού ΠΑΟΚ.
Μαύρο χιόνι, κατανοητό. Το λήγω εδώ.
Καλοπροαίρετα ή και κακοπροαίρετα αν δεν με πιστεύεις, σχολίαζα ένα γεγονός, όχι μία θεωρία όπως της επικείμενης "κατάρρευσης" που ήθελες εσύ να σχολιάσει όλο το forum.
Αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν ανατρέξεις στα ποστ σου. Έγραψες ξεκάθαρα ποιος ΘΑ πούμε πως φταίει ΑΝ καταρρεύσει ξανά για τρίτη χρονιά η ομάδα. ΘΑ και ΑΝ.
Τι κοινό βρίσκεις σε αυτό το ερώτημα, με αυτά που έγραφα εγώ όταν έπαιζες με Σβαμπ ,Τσιγγάρα, Αντελίνο ,Μπράντον και Φιλίπε Σοάρες;
Δεν γίνεται να τα βάζουμε όλα μέσα σε μία κατσαρόλα και να τα ονομάζουμε "κράξιμο".
Και άντε εγώ όπως είπες είχα "κάψα" να ενισχυθεί η ομάδα. Εσύ τι κάψα είχες με το ερώτημα που έθετες σε καθημερινή βάση μέχρι τον επαναληπτικό με την Ντινάμο; Να σου πούμε πως θα φταίει ο Λουτσέσκου;
Τέλος πάντων δεν έχει νόημα να το κουράζουμε. Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για αυτά που γράφει.
Edit: Δεν αμφισβήτησα ποτέ τα κίνητρα σου. Ξέρω ότι το έκανες γιατί ήθελες να τα χώσεις εμμέσως πλην σαφώς στον Λουτσέσκου.
Απλά σου έκανα το ίδιο ερώτημα που έκανες και εσύ στον giapas σχετικά με το ποια βάση συζήτησης μπορεί να έχει ένα τέτοιο ποστ, που είναι πρώτον βασισμένο σε ένα αυθαίρετο συμπέρασμα περί κατάρρευσης και δεύτερον και κυριότερο είναι εντελώς θεωρητικό.
Johndag, έχεις δίκιο.
Να σαι καλά.
Να σαι καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 18 Μαρ 2024, 18:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.