Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Φανταζομαι οπως καθε χρονο, αν δεν ειπωθει το περιφημο μεταγραφες τελος, συνεχιζουμε να περιμενουμε.
Οι πολλές επιλογές μεσοεπιθετικα για μένα παίζουν καθοριστικο ρόλο για τους στόχους που έχει κάθε ομάδα. Εκεί την πάτησε περσι ο βαζελος,εκεί υπερίσχυσε η κουλα. Φοβάμαι ότι θα βρούμε μπροστά μας την επιλογή να μην αποκτηθεί και άλλος μεσοεπιθετικος αν επιμείνουμε στο να μην αποκτηθει. Αυτό θεωρητικά ήταν και το νόημα του ρίσκου που πήραμε. Αυτό είναι το νόημα της επέκτασης της μεταγραφικής περιοδου. Να βρεις ευκαιρίες σε καλή τιμή. Κρίμα να μην το εκμεταλευτουμε.
- Dark Knight
Ας περιμένουμε λίγο ακόμα. Δεν βγήκε ακόμη να τραγουδήσει η "χοντρή κυρία"!
Τυχαία μπήκα μετά απο χρόνια κι έχω το εξής ερώτημα προς όλους που θέλουν να φέρουμε Λημνιό: το ξέρετε οτι πριν 14 μήνες έπαθε σοβαρό τραυματισμό (χιαστούς);
Σοβαρή ομάδα δεν ασχολείται με τέτοιους παίκτες. Γνώμη μου.
Σοβαρή ομάδα δεν ασχολείται με τέτοιους παίκτες. Γνώμη μου.
14 μήνες είναι αρκετοί για να επανέλθει κάποιος από αυτόν τον τραυματισμό. Επίσης νομίζω έκανε κανονικά προετοιμασία χωρίς προβλήματα.
- nikos_algio
Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν τον πήραμε πέρσι ενώ λεγόταν πως ήταν συμφωνημένος.
Μετά οδηγηθηκαμε στον Καργα γιατι είχαμε θέμα με τους Έλληνες και η κατάληξη γνωστή.
Εγώ τον θέλω τον Μητσο, έστω και δανεικό για ένα χρόνο.
Είμαστε σίγουροι ότι ο ίδιος θα θέλει να έρθει σε μας με τόσο κόσμο μπροστά του; Γιατί να μην προτιμήσει να πάει σε καποια άλλη ομάδα με περισσότερο "χώρο" να βρει τα πατήματα του;
Μετά οδηγηθηκαμε στον Καργα γιατι είχαμε θέμα με τους Έλληνες και η κατάληξη γνωστή.
Εγώ τον θέλω τον Μητσο, έστω και δανεικό για ένα χρόνο.
Είμαστε σίγουροι ότι ο ίδιος θα θέλει να έρθει σε μας με τόσο κόσμο μπροστά του; Γιατί να μην προτιμήσει να πάει σε καποια άλλη ομάδα με περισσότερο "χώρο" να βρει τα πατήματα του;
αχόρταγοι!!!
Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα αρχές καλοκαιριού μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι θα γίνουν τόσες μεταγραφές .
Επικεντρωθείτε στην ομάδα !!!

Αυτές οι ελληνίδες μάνες έχουν καταστρέψει τα πάντα...μάθανε στα παιδιά να γκρινιάζουν για να πάρουν αυτό που θέλουν

Ένα παιχνίδι μόνο θα πάρεις...και όταν φεύγουν το καρότσι μέχρι πάνω ...πως να μην ζητάνε τώρα και άλλες μεταγραφές?
Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα αρχές καλοκαιριού μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι θα γίνουν τόσες μεταγραφές .
Επικεντρωθείτε στην ομάδα !!!

Αυτές οι ελληνίδες μάνες έχουν καταστρέψει τα πάντα...μάθανε στα παιδιά να γκρινιάζουν για να πάρουν αυτό που θέλουν

Ένα παιχνίδι μόνο θα πάρεις...και όταν φεύγουν το καρότσι μέχρι πάνω ...πως να μην ζητάνε τώρα και άλλες μεταγραφές?
Σιγά τις πολλές μεταγραφες που κάναμε και θα μας επεφτε πολυ ακομα μια που ΖΗΤΗΣΕ ο προπονητης.Εφτα έγιναν και 2 παραμονες,ενώ αποχώρησαν 3 βασικοι και 5-6 ακόμα. Ενδεικτικά μεσοεπιθετικα είμαστε μείον 2 με τον Μουργκ να πηγαίνει από 7ος 5ος.
Μόλις υπέγραψε ο Νικόλας Πέπε στην Μπεσίκτας (https://www.transfermarkt.com/nicolas-p ... ler/343052). Πιάνει θέση ξένου... Ίσως μπορεί να υπάρχει καμία εξέλιξη με Μουλεκα
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδω εμεις μιλαμε για μια απλα συμπληρωματικη κινηση.
Αν υπαρχει περιπτωση η εξτρα κινηση να ειναι επιπεδου Μουλεκα τοτε θα μιλαμε για το πιο τρελο καλοκαιρι μεταγραφων εδω και παααααρα πολλα χρονια
Αν υπαρχει περιπτωση η εξτρα κινηση να ειναι επιπεδου Μουλεκα τοτε θα μιλαμε για το πιο τρελο καλοκαιρι μεταγραφων εδω και παααααρα πολλα χρονια
Το φιλαράκι μας από το twitter ο Kyri λέει:
Στην Αθήνα προσγειώθηκε πριν απο λίγο ο μάνατζερ του Jackson Muleka.
ο kyri στο τουιτερ λεει οτι ο μανατζερ του Μουλεκα μολις προσγειωθηκε στην Αθηνα
Κ για σανσονε έγραφε. Ας περιμενουμε λίγες ώρες εμειναν. Μακάρι να ισχύει
παντως και με πεπε στην μπεσικτας δεν βλεπω λογο να μεινει εκει ο μουλεκας.. τωρα για εμας δεν νομιζω οτι χρειαζεται τοσο , θελουμε παικτη να δεκαριζει