Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
dragon

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από dragon »

Ale3 έγραψε:Εγώ ακομα δεν κατάλαβα τι δουλειά έγινε πέρσι που ξηλώθηκε φέτος.

Πάσχα, Βαρελα, Κρέσπο, Μιχαη, Ροντρίγκο, Περεϊρα, Σιντκλευ, εσιτι, μιτριτσα, σβιντερφσκι, ακπομ, Τσολακ. Αν κλείσει βάλε και τευλορ.
Η δουλειά που σε παει στους 8 Ευρωπαϊκής διοργανώσης κ έμεινες έξω από δυό γκόλ οφσάιντ κ παλι στις λεπτομέρειες
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

joshua έγραψε:Καλυτερα να μην κανω σχολιο για τις σημερινες του δηλωσεις...''Αποκλειστηκαμε ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ να ανανεωσει το ροστερ''...

Δίκιο έχει ο Στρατηγός (όπως πάντα άλλωστε). Κυριολεκτικά αποκλείστηκε γιατί το κλάμπ αποφάσισε να ανανεώσει το ρόστερ ενώ το ρόστερ των αντιπάλων ήταν χρόνια μαζί και οι παίκτες μπαρουτοκαπνισμένοι...

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

..............................................ΑΓΩΝΑΣ...........................................
....................................ΛΕΦΣΚΙ - ΠΑΟΚ 2-0...................................
..................................ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ.................................

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

......................................ΛΕΦΣΚΙ (Βασικοί).....................................
01) Nikolay Mihaylov......(34 ετών, στην ομάδα από 26/11/18)
02) Gabriel Galchev........(21 ετών, στην ομάδα από 01/07/20)
03) Bilal Bari....................(24 ετών, στην ομάδα από 16/02/21)
04) Georgi Milanov.........(30 ετών, στην ομάδα από 29/07/21)
05) Sonko Sundberg.......(26 ετών, στην ομάδα από 01/01/22)
06) Welton Felipe............(25 ετών, στην ομάδα από 04/01/22)
07) Kellian var de Kaap..(23 ετών, στην ομάδα από 19/01/22)
08) Filip Krastev..............(20 ετών, στην ομάδα από 27/01/22)
09) José Córdoba...........(21 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
10) Ronaldo....................(21 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
11) Jeremy Petris...........(24 ετών, στην ομάδα από 14/07/22)
...............................ΛΕΦΣΚΙ (αναπληρωματικοί)..........................
12) Marin Petkov............(18 ετών, στην ομάδα από 01/07/19)
13) Asen Mitkov..............(17 ετών, στην ομάδα από 01/07/21)
14) Nathan Holder..........(20 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)

Αγωνίστηκαν 14 παίκτες με:
α) Μ.Ο. ηλικίας, τα 23,14 έτη .
β) Μ.Ο. παρουσίας στην ομάδα, τις 377 ημέρες.
γ) Μ.Ο. εμπορικής αξίας, τις 514.000 ευρώ.
δ) Συνολική εμπορική αξία, 7.200.000 ευρώ εκ συνόλου εμπορικής αξίας 10.600.000 ευρώ. Ποσοστό 67,92%.

........................................ΠΑΟΚ (Βασικοί).....................................
01) Sverrir Ingi Ingason..(28 ετών, στην ομάδα από 31/01/19)
02) Douglas Augusto......(25 ετών, στην ομάδα από 01/07/19)
03) Stefan Schwab.........(31 ετών, στην ομάδα από 03/08/20)
04) Γεώργιος Κούτσιας.(18 ετών, στην ομάδα από 03/08/20)
05) Andrija Živković........(26 ετών, στην ομάδα από 08/09/20)
08) Joan Sastre..............(25 ετών, στην ομάδα από 12/01/22)
07) Rafa Soares..............(27 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
08) Ιωάννης Κάργας.......(27 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
09) Nicolás Quagliata.....(23 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
10) Tiago Dantas............(21 ετών, στην ομάδα από 01/07/22)
11) Dominik Kotarski......(21 ετών, στην ομάδα από 02/07/22)
.................................ΠΑΟΚ (αναπληρωματικοί)..........................
12) Ι. Κωνσταντέλιας....(19 ετών, στην ομάδα από 13/11/20)
13) Jasmin Kurtić...........(33 ετών, στην ομάδα από 18/07/21)
14) Filipe Soares.............(23 ετών, στην ομάδα από 27/01/22)
15) Brandon Thomas......(27 ετών, στην ομάδα από 14/07/22)
16) Khaled Narey............(27 ετών, στην ομάδα από 17/07/22)

Αγωνίστηκαν 16 παίκτες με:
α) Μ.Ο. ηλικίας, τα 25,06 έτη .
β) Μ.Ο. παρουσίας στην ομάδα, τις 372 ημέρες.
γ) Μ.Ο. εμπορικής αξίας, τις 2.194.000 ευρώ.
δ) Συνολική εμπορική αξία, 35.100.000 ευρώ εκ συνόλου εμπορικής αξίας 54.750.000 ευρώ. Ποσοστό 64,11%.

Υ.Γ. -> ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ξέχασες να πεις ότι:

α) Η Λέφσκι είχε λιγότερες επιλογές παικτών από τον ΠΑΟΚ, 14 αυτή έναντι 16 δικών μας.

β) Η Λέφσκι είχε μικρότερο Μ.Ο. ηλικίας παικτών από τον ΠΑΟΚ, 23,14 αυτή έναντι 25,06 της δικιάς μας.

γ) Η Λέφσκι είχε μεγαλύτερο Μ.Ο. ημερών παρουσίας των παικτών της απ' ότι ο ΠΑΟΚ, 377 αυτή έναντι 372 των δικών μας.

δ) Η Λέφσκι είχε μικρότερο Μ.Ο. εμπορικής αξίας παικτών από τον ΠΑΟΚ, 514.000 αυτή έναντι 2.194.000 της δικιάς μας.

ε) Η Λέφσκι αγωνίστηκε με παίκτες που κάλυπταν μεγαλύτερο ποσοστό της εμπορικής της αξίας σε σχέση με αυτούς του ΠΑΟΚ, 67,92% αυτή έναντι 64,11% .

στ) Η Λέφσκι είχε μικρότερη συνολικά εμπορική αξία παικτών από αυτή του ΠΑΟΚ, 10.600.000 αυτή έναντι 54.750.000 της δικής μας.

ζ) Η προταση από ομάδα της Ιταλίας αργεί (ουπς αυτό ήταν δικό μου).
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Δεν είπε ότι αποκλείστηκε επειδή είχε μικρότερο μ.ο. ηλικίας ούτε ότι δεν είναι ποιοτικοι οι παιχτες μας αλλά ότι είχε νέα ομάδα κ καινούριους παίχτες που θέλουν χρόνο.
Μπορείς να διαφωνείς μαζί του φυσικά αλλά μην χρεώνεις πραγματα που μπορεί να βολεύουν την άποψη σου εφόσον δεν τα είπε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

dragon έγραψε:

Πάσχα, Βαρελα, Κρέσπο, Μιχαη, Ροντρίγκο, Περεϊρα, Σιντκλευ, εσιτι, μιτριτσα, σβιντερφσκι, ακπομ, Τσολακ. Αν κλείσει βάλε και τευλορ.
Η δουλειά που σε παει στους 8 Ευρωπαϊκής διοργανώσης κ έμεινες έξω από δυό γκόλ οφσάιντ κ παλι στις λεπτομέρειες
Οι παίκτες το έκαναν. Δεν το ξέρεις;

Στις νίκες οι παίκτες γαμάνε, ενώ στις ήττες ο Lucescu είναι μ@λ@κ@ς.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
dragon έγραψε:

Πείτε με και ποιοι από αυτούς τους παίχτες που πέρσι μας γέμιζαν το μάτι και θέλατε να χτιστεί τον μέλλον πάνω τους δεν κρατήθηκαν?
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

1ος σέρνει τον χορό.
Σταθερά, με επιμονή.
19-8-22_22.19
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Όπα ρε σεις να φέρουμε τότε φερελπι προπονητή, που θα κάνει τα βασικά στον ΠΑΟΚ.
Δεν θα φέρνει τίτλους, αλλά θα βγάζει αξιοποιεί μόνο ταλέντα προς πωληση.
Θα παίζει μπάλαρα, δεν θα πονάει το ματι, αλλά παράλληλα δεν θα μπορούμε να κάνουμε πρωταθλητισμο.

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
dragon έγραψε:

Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eιχα γκομενες στη ζωη μου που ειχαν μικροτερο σκαλωμα μαζι μου...Αγαπημενε μου ακολουθε,αγαπημενο μου τρολακι,λεγε οτι θες λεγε,εγω θα σε αγαπω...Δεν θα σου κανω τη χαρη να απαντησω οπως σου αξιζει για να σου δωσουν στη συνεχεια τη χαρα οι αγαπημενοι μας διαχειριστες,οπως εκαναν με αλλους...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Άμα νικήσουμε σήμερα βλέπω να παθαίνουν κατάθλιψη κάποιες αξιόλογες πένες του παοκμανια!
adman

Δημοσίευση από adman »

giapas έγραψε:Άμα νικήσουμε σήμερα βλέπω να παθαίνουν κατάθλιψη κάποιες αξιόλογες πένες του παοκμανια!
Καλά, αν δεν κερδίσουμε την χειρότερη ίσως ομάδα της σούπερλιγκ (δεν ξέρω ο Λεβαδειακός τι έχει) ας το αφήσουμε καλύτερα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Έχεις δίκιο.
Σε διαβάζω για να μάθω μετά από 35 χρόνια να χτίζω γήπεδα σε χώρους χωρίς εγκεκριμένους όρους δόμησης.
Μπράβο και για τις επιτυχίες.

Να γράφεις και για το γήπεδο να μαθαίνουμε.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Πόσο χρονών είσαι;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε φίλε μου. Έχουμε πολύ διαφορετικές απόψεις για το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα μ αυτά που πιστεύεις έχεις δίκιο κ είσαι συνεπής σ αυτά που γράφεις, αλλά εγώ τα βλέπω αλλιώς.

Δεν πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο που παίζουμε, Λουτσε, είναι πονοματος (για τη γενική εικόνα μιλάω, μη μου πεις συγκεκριμένα ματς), δεν πιστεύω ότι η περσινή χρονιά ήταν αποτυχημένη και δεν πιστεύω ότι μια ομαδα μπορεί να χτιστεί μέσα σε δύο μήνες προετοιμασια όταν έχει τόσες πολλές αλλαγές. Δεν μπορώ να πω καν αν οι μεταγραφές ήταν καλές η' αν έχουμε πολλές ελλείψεις. Σορρυ, δεν κόβει πολύ το μάτι μου. Χωρίς καμμια ειρωνεία
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Luigi Vampa έγραψε:

Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε φίλε μου. Έχουμε πολύ διαφορετικές απόψεις για το ποδόσφαιρο. Σύμφωνα μ αυτά που πιστεύεις έχεις δίκιο κ είσαι συνεπής σ αυτά που γράφεις, αλλά εγώ τα βλέπω αλλιώς.

Δεν πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο που παίζουμε, Λουτσε, είναι πονοματος (για τη γενική εικόνα μιλάω, μη μου πεις συγκεκριμένα ματς), δεν πιστεύω ότι η περσινή χρονιά ήταν αποτυχημένη και δεν πιστεύω ότι μια ομαδα μπορεί να χτιστεί μέσα σε δύο μήνες προετοιμασια όταν έχει τόσες πολλές αλλαγές. Δεν μπορώ να πω καν αν οι μεταγραφές ήταν καλές η' αν έχουμε πολλές ελλείψεις. Σορρυ, δεν κόβει πολύ το μάτι μου. Χωρίς καμμια ειρωνεία
Σεβαστή η διαφορετική άποψη. Το κυριότερο είναι να εκφράζονται με σεβασμό και χωρίς ειρωνεία, ακριβώς όπως έκανες.

Την περσινή χρονιά ως μεμονωμένή δεν την θεωρώ ούτε εγώ αποτυχημένη, σε βάθος χρόνων και στρατηγικής ανάπτυξης την θεωρώ προβληματική όπως προείπα, λόγο έλλειψης συνέχειας.

Για τις μεταγραφές συμφωνώ στο θέμα ποιοτική κρίσης.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Μάλλον δεν θέλει να είναι μέρος της λύσης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”