Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

buffalobill4 έγραψε: Ε κσι αφού δεν έρχονται στην Ελλάδα γιατί τους κοιτάμε;
.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου, νομίζω ότι δεν θα το καταλάβεις όσα επιχειρήματα κι αν σου παρατεθούν.
Το θέμα σου ειναι ότι δεν θέλεις να το καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

buffalobill4 έγραψε: Κάθε χρόνο τη μέρα της μαρμοτας ζούμε. Νέοι προπονητές που πρέπει να αξιολογησουν το υπάρχον ροστερ. Να αξιολογήσει ποιον ο λουτσεσκου; τον Λάμπρου; τον ροδριγο; τον μουργκ; για μένα χαμένος χρόνος είναι. Αυτοί αξιολογηθηκαν και κρίθηκαν λειψοι.
Ποτε προλαβε ρε Μπιλ ο Μουργκ που ηρθε περσι το καλοκαιρι και κριθηκε λειψος;
Παικτης σε καλη ηλικια που βγηκε περσι πρωτη φορα εκτος της χωρας του να παιξει, και θα τον κρινουμε τσακ μπαμ στην πρωτη του χρονια, σε μια χρονια που γενικα ηταν περιεργη για την ομαδα, με τον Μουργκ μαλιστα να καταγραφει και 6 γκολ 6 ασσιστ.

Ε ας μην ειμαστε βιαστικοι για ακομα μια φορα.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

DimitrisS έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Κάθε χρόνο τη μέρα της μαρμοτας ζούμε. Νέοι προπονητές που πρέπει να αξιολογησουν το υπάρχον ροστερ. Να αξιολογήσει ποιον ο λουτσεσκου; τον Λάμπρου; τον ροδριγο; τον μουργκ; για μένα χαμένος χρόνος είναι. Αυτοί αξιολογηθηκαν και κρίθηκαν λειψοι.
Ποτε προλαβε ρε Μπιλ ο Μουργκ που ηρθε περσι το καλοκαιρι και κριθηκε λειψος;
Παικτης σε καλη ηλικια που βγηκε περσι πρωτη φορα εκτος της χωρας του να παιξει, και θα τον κρινουμε τσακ μπαμ στην πρωτη του χρονια, σε μια χρονια που γενικα ηταν περιεργη για την ομαδα, με τον Μουργκ μαλιστα να καταγραφει και 6 γκολ 6 ασσιστ.

Ε ας μην ειμαστε βιαστικοι για ακομα μια φορα.
Αντε να τον δούμε και φέτος. Για να δούμε αν θα είναι βασικός γιατί για βασικός αποκτήθηκε. Πρόσεξε εγώ δεν λέω ότι είναι παλτό λέω ότι με αυτά που είδα σε μια χρονιά δεν κάνει για βασικός.
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

buffalobill4 έγραψε: Κάθε χρόνο τη μέρα της μαρμοτας ζούμε.

Επισης κάθε χρόνο, ξεκινάνε οι γκρινιάρηδες να λένε αργούμε από αρχές Ιουνίου. Οι αισιόδοξοι ειρωνευονται ότι ακόμα είναι αρχή κλπ κλπ η ομάδα θα έχει μεταγραφές πριν την προετοιμασία... Περνάει ο καιρός, το πριν την προετοιμασία γίνεται μέσα Ιουλίου, περνάει ο καιρός το μέσα Ιουλίου γίνεται Αύγουστος που πέφτουν οι τιμές και μετά τις 31 Αυγούστου υπάρχει πάντα και το παράθυρο των ελεύθερων. Δεν βαρεθήκατε; Θέλετε μια χρονιά να συμφωνήσουμε ότι η ομάδα πρέπει να έχει το χι ποσοστό των μεταγραφών πριν την προετοιμασία ανεξαρτήτως του τι κάνει η παε; Εδώ δεν είμαστε για να επιτίθενται οι μισοί στην παε και οι άλλοι μισοί να την υοερασπιζονται. Γνώμες λέμε.
Εγω συμφωνώ 10000% μαζι σου, μεχρι κεραίας. Απλά το βρίσκω εξ ορισμού μαζοχιστικό και ανούσιο, αφού όπως λες και συμφωνώ απόλυτα οτι ζούμε την μερα της μαρμότας, να επισημαίνουμε τα ίδια φαιδρά καθε χρόνο, κάθε μήνα, κάθε ημέρα. Απο τον πρώτο χρόνο διοίκησης Σαββίδη, είτε μας αρέσει είτε οχι, ζούμε μια προσομοίωση της αρτηριοσκληρωτικής Σοβιετικής οργάνωσης, εποχής 70s.Προσοχή, προσοχή, το λεω με πάσα ειλικρίνεια και το δηλώνω απερίφραστα οτι προτιμάω 10.000 φορές την τωρινή ανοργανωσιά απο το να κυνηγάμε τον Γουμενο στα μπουζούκια, δεν μπαίνω καν σε σύγκριση. Η παρατήρηση μου έχει να κανει με το κατα πόσο έχει νόημα να ανεβάζουμε πιεση σαν υπερτασικοί που μόλις έφαγαν ρεγκα, αφού οτι και να πουμε και να γραψουμε αποδεδειγμένα δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο την έχουσα κατάσταση. Θα μου πει καποιος "ε ρε φιλε να μην μιλαμε κιολας, τι σκατα δημοκρατια εχουμε?".Και αδικο δεν θα εχει ο ανθρωπος, καπου πρεπει να τα πουμε για ξεδωσουμε.Απλα στο τελος της ημερας αυτο που μετραει ειναι το point of view,εαν εισαι λατρης της πρακτικοτητας ή ασυμβιβαστο πνευμα.

Τωρα που το ξαναδιαβαζω ολο αυτο που εγραψα, αντιλαμβανομαι οτι αυτες ειναι οι συνεπειες του να μην εχεις τδ.ΦΕΡΤΕ ΡΕ ΕΝΑΝ ΤΔ, ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΡΕ,ΕΝΑΝ ΤΔ.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Aye4 έγραψε:
rainmaker έγραψε:Συγκριτικά και με Πράγα και με Μπριζ, η Θεσσαλονίκη είναι μια πανασχημη πόλη που θέλει γκρέμισμα το συντομότερο και ξαναχτιστιμο απ' την αρχή, με ταυτόχρονο αποκλεισμό όλων των εργολάβων και αρχιτεκτόνων που δούλευαν εκεί ως σημερα
που να μπλέκεις τώρα με αρχαιολογική υπηρεσία, με δημοτικό συμβούλιο και με άλλες υπηρεσίες για την αδειοδότηση του φακέλου της νέας πόλης. Να μας τρέχουν και σε ΣτΕ τίποτα κινήσεις πολιτών για τα αρχαία που σίγουρα θα βρεθούν με το γκρέμισμα. Άσε και η χαβούζα που θα μας καθυστερήσει τον φάκελο όσο δεν γίνεται. Δεν βαριέσαι... καλά είμαστε κι έτσι
Δεν φταιει η χαβουζα για ολα. Η Βορεια Ελλαδα εχει βγαλει εκατονταδες βουλευτες, δεκαδες υπουργους και πανω απο ολα εχει βγαλει τον "Εθναρχη" :lol: :lol: της ο οποιος ηταν αυτος που μετακομισε ΟΛΑ τα χωρια στην Αθηνα. Ολους αυτους καποιος τους ψηφισε. Και οι περισσοτεροι επαιρναν και παιρνουν συντριπτικες πλειοψηφιες στην Β. Ελλαδα.

και για να το συνδεσω με το ποδοσφαιρο. Καθε μερα γραφονται 100δες ποστ οι ΑΡΔ ειπαν αυτο οι ΑΡΔ ειπαν εκεινο και το αλλο. Απο τη μια ολοι τους βριζουν κι απο την αλλη τους δινουν χιλιαδες κλικ καθε μερα οι ιδιοι.
Εχω να ακουσω ραδιο 20 χρονια να παρω εφημεριδα 10 και να διαβασω αλλο σαιτ εκτος SDNA γυρω στα 3-4 χρονια. Δεν θα παθω τιποτα αν μαθω για ενα πιθανο στοχο 10 ωρες αργοτερα. Και να πριμοδοτουσαμε μονο τους Θεσσαλονικιους κατι παει κι ερχεται. Αλλα βλεπω οτι οι περισσοτεροι εδω διαβαζουν ανελλιπως και πριμοδοτουν με κλικ τα σαιτ του πρεζεμπορα. Ειναι πληρως ενημερωμενοι για το τι γραφεται στα σαιτ του και καποιοι εφτασαν και στο σημειο να λενε οτι του δινουν ατομα απο την ΠΑΕ πληροφοριες :lol: :lol: :lol: :lol:

Οχι δεν φταιει η Αθηνα. Φταιει η Β. Ελλαδα και οι κατοικοι της για οτι της συμβαινει καλο η κακο. Η καθε χωρα, πολη, χωριο εχει αυτους που της αξιζουν.

ΥΓ. Καμμια σχεση με σενα ολα αυτα. ερεθισμα πηρα απο το ποστ σου διαβαζοντας ταυτοχρονα αλλα ποστ που μας ενημερωνουν τι γραφει ο πρεζεμπορας
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ετσι να συμφωνησω Μπιλ, ουτε εμενα μου εκανε το κλικ για βασικος.
Οπως φανηκε να μην κανει κλικ και στους Αμπελ και Παμπλο.
Αλλα πρεπει να τον δει ο πορπονητης και να τον δουμε και εμεις με τον Λουτσο προπονητη.

Προσοχη δεν πρεπει να πιστευουμε οτι ο Λουτσος εχει κανα μαγικο ραβδι.
Ομως μιλαμε για εναν προπονητη που μας εχει δειξει οτι μπορει να παρει πραγματα απο παικτες για το συνολο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Ε κσι αφού δεν έρχονται στην Ελλάδα γιατί τους κοιτάμε;
.
Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου, νομίζω ότι δεν θα το καταλάβεις όσα επιχειρήματα κι αν σου παρατεθούν.
Το θέμα σου ειναι ότι δεν θέλεις να το καταλάβεις.
Φίλε μου εγώ λέω ότι πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Όταν έχω χτυπητές αδυναμίες και ελλείψεις και καίγομαι για κάποιες θέσεις, να με συγχωρείς αλλά προτιμώ να έχω κάποιον που θέλει να έρθει και μάλιστα πριν την προετοιμασία.

Αλλά οκ εγώ δεν μπορώ να καταλάβω η μάλλον δεν θέλω. Η παε που έτρεξε να πάρει τον τευλορ γιατι δεν περίμενε να πάρει κάποιον που δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

615 σελίδες, 1 μεταγραφή και 1 ανανέωση.

Μπάσκετ: 18 σελίδες, 2 ανανεώσεις και 2 μεταγραφές.

Συνεχίστε :)
Van Roy

Δημοσίευση από Van Roy »

laska4 έγραψε:
seaman έγραψε:Ποιος είναι ο ελεύθερος φορ που αγωνίστηκε στο Γιούρο και μας απασχολεί? Το είχα δε χτες σε κάποια sites και τώρα βλέπω ότι το γράφει και η Live Sport της Δευτέρας.
Με ένα πρόχειρο ψάξιμο φαίνεται να μην υπάρχουν πολλές τέτοιες περιπτώσεις.
Αρναούτοβιτς (που δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να) και ο Τουρκογερμανός Κάραμαν που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τη Φορτούνα.
Ξεχνάω κανέναν άλλο, που θα μπορούσε όντως να ενδιαφέρει?
Μήπως ο κουαισον της Σουηδίας?
Robin Quaison is ready to sign for Al-Ettifaq. The Swedish player already has an agreement and is expected to sign soon.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:615 σελίδες, 1 μεταγραφή και 1 ανανέωση.

Ε τι να γράψεις φιλε στο μπάσκετ. Με το που τελείωσε η χρόνια ήρθαν δυο μείναν δυο έφυγε ένας. Δράμα. Τι να σχολιάσεις;;;; :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Να προσθέσω σε αυτά που λέει ο ρειν ότι ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το ελληνικό "1η Ιουλίου πρέπει να είναι εδώ". Οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες κάνουν μεταγραφές μέχρι και 31/8 και η προετοιμασία τους περιλαμβάνει τουρνέ σε Αμερική ή Ασία για ανούσια φιλικά. Αλλά εμείς θέλουμε παικταρά που θα επιλέξει Ελλάδα νωρίς νωρίς χωρίς να εξετάσει άλλες προτάσεις και εννοείται χωρίς να τον ακριβοπληρώσουμε γι αυτό, να βγάλει όλη την προετοιμασία μαζί μας και μέχρι 31/7 να βρει σπίτι και να φέρει την οικογένεια για μόνιμη εγκατάσταση.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Οι ομαδαρες εχουν και παιχταραδες , εμεις χωρις φορ και χαφ ειμαστε με ποιον θα παιζουμε ;;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Χωρίς να είναι σίγουρο και με κάθε επιφύλαξη, ακουσα ότι οι επόμενες μέρες θα είναι κρίσιμες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Totem_pk έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:615 σελίδες, 1 μεταγραφή και 1 ανανέωση.

Ε τι να γράψεις φιλε στο μπάσκετ. Με το που τελείωσε η χρόνια ήρθαν δυο μείναν δυο έφυγε ένας. Δράμα. Τι να σχολιάσεις;;;; :D :D :D :D

Έχεις δίκιο... Και οι φήμες δεν βαφτίζονται "έκλεισε ο τάδε" ή "κοντά στον ΠΑΟΚ ο τάδε" ώστε να ασχολούμαστε 24 ώρες.. Απλώς περνάνε όπως είναι, δηλαδή φήμες. Και οι πραγματικά κλεισμένοι εμφανίζονται ως κλεισμένοι. Ντεκαυλέ.
souniotis

Δημοσίευση από souniotis »

Όποιος και να έρθει εμείς θα τον κραξουμε
Εδώ έχουμε πηχτή στην εθνική Βραζιλίας και τον τον έχουμε θάψει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”