Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Equalizer »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Χαχαχαχα γιατί;; Δεν παίζει δεξί μπακ ο Gigi!
Γιατί; Παίζει ο Κίτσιου;

Μπα-νταμ-τςς
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

makispaspartou έγραψε:Πάντως λέμε λέμε για τον σκατόγαυρο αλλά σε καθαρά ποδοσφαιρικό στάτους βλέπουμε ότι την έννοια προγραμματισμό την έχουν πάει πολύ μπροστά. Ανανέωσαν ήδη από την άνοιξη τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ήθελαν ακόμη και αυτών που σίγουρα θα πωληθούν , έχουν κλείσει ήδη έναν ελεύθερο πολύ δυνατό όνομα και έχουν κινηθεί και για άλλους, έχουν τον ίδιο προπονητή τρία χρόνια τώρα.
Αντιθέτως στον αστερισμό του ΠΑΟΚ έφτασε ο Ιούνης και δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή. Δεν έχουμε ανανεώσει κανένα βαρύ συμβόλαιο και προφανώς σε διαπραγματευτικό επίπεδο δεν έχουμε το πάνω χέρι. Για παίκτες που χρειαζόμαστε πολλούς δεν έχουμε κινηθεί. Ό,τι βρέξει λοιπόν θα κατεβάσει. Ε συγγνώμη αλλά έτσι δεν κάνεις πρωταθλητισμό. Ιδίως όταν την προηγούμενη χρονιά ο ανταγωνιστής σου ήταν 25 βαθμούς μπροστά.
Πιστεύει κανείς ότι με το υπάρχον ρόστερ χωρίς πολλές προσθήκες μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα?
Η σούμα θα γίνει τον Αύγουστο
Ο γαυρος ναι μεν είναι μπροστά, αλλά έπονται πωλήσεις βασικών γραναζιων
Και τον Μάρτινς μην τον έχεις 100% σίγουρο

Ο Ιβάν είπε ότι θα φτιάξει ομάδα πρωταθλητή, ότι λέει το έχει κάνει. Για αυτό έφερε και τον Λουτσεσκου

Στο μόνο που ανησυχώ γιατί έχουμε αργήσει είναι ο τδ. Αλλά πιστεύω πως έχουν ήδη έτοιμες λύσεις για παίχτες και απλά θα έρθει να αναλάβει τα συμβόλαια και να οργανώσει το τμήμα σκάουτινγκ

Μην τρελαίνεστε. Όλα θα γίνουν!
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

O ΠΑΟΚ άργησε πολύ στο ζήτημα του τεχνικού διευθυντή.
Όλο αυτό το διάστημα που θα μπορούσες να διαπραγματεύεσαι με παίκτες που μένουν ελεύθεροι, δεν υπήρχε ούτε μια σταθερά στο διοικητικό κομμάτι του αγωνιστικού που να μπορεί να κινηθεί με γνώμονα την επόμενη μέρα στο μεταγραφικό σχεδιασμό.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

barlow4 έγραψε:Μονο πριγιοβιτς ακουσα.Οι αλλοι τι ειναι?
Του Παλατσιο ένα αρδορεπορταζ από Ιταλία
Τον Βαρέλα τον έγραψε ότι τον κλείσαμε ένας εδώ μέσα
Ο Πετροφ νομίζω προέκυψε από τον sfina.

Το τελευταίο ένας γρίφος του prist που θα σκάσει αυτές τις μέρες
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

barlow4 έγραψε:Δε θελουμε να κλεισουμε παικτες.Αυτο καποια στιγμη θα γινει.
Παπα θελουμε.να εχιυμε να παιξουμε.
Θελουμε τον ξαδερφο του Μ'μπαπε.εναν 16χρονο ουρουγουανο. Μια προταση του σαβινι για μεγαλο ταλεντο που παιζει καστελ ντι σανγκρο κ τον θελει η γιουβεντους.τον λαουταρο μαρτινες που εχει αδειασει ψυχολογικα κ ψαχνει νοημα στη ζωη του.Τετοια πραγματα.
Ο Κριστιανο ειπε σε μεσα της Ισπανιας,οτι αν ο κολητος του ο Τζιτζι συμφωνησει να ερθει στον ΠΑΟΚ
θα τον ακολουθησει κι ο ιδιος..Εκτος των αλλων γουσταρει παρα πολυ να παιζει με τα ασπρομαυρα
και θα χαρει πολυ να ξανασυναντηθει με τον συμπαικτη του στην Εθνικη,Αντρε Βιερινια..
Ρωτησε σχετικα και ελαβε και την γνωμη του Φερναντο Σαντος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Παρ 04 Ιουν 2021, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

obanebane έγραψε:
mbison έγραψε:
barlow4 έγραψε:Ρε πουστη ουτε ενας παπας
Bρειτε ποια ηταν τα πουλεν του στην Αλ αχαλ χαλάλ

Η πρωταθλήτρια Ασίας είναι αυτή που υποτιμάς.
Mπορείς να μου πεις ποια είναι η δευτεραθλήτρια?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Eισαι αρδ?
Δεν τρωμε οτι ναναι παπα.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

rainmaker έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Χαχαχαχα γιατί;; Δεν παίζει δεξί μπακ ο Gigi!
Γιατί; Παίζει ο Κίτσιου;

Μπα-νταμ-τςς

Τα λέμε σε 70 μέρες.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

black_star_ninja έγραψε:
laska4 έγραψε:οι καλοκαιρινες μεταγραφες επι λουτσεσκου απο το το 17

Καλοκαίρι 2017 ο Λουτσέσκου έρχεται στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει Ρέυ, Πασχαλάκη και Μακ. Ο Ρουμάνος βλέπει τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών να έρχονται Βιεϊρίνια, Καντουρί, Μαουρίτσιο, Ζαμπράνο. Την επόμενη χρονιά ξεκινάμε με Λέο Ζαμπά και Χατσερίδι. Μέσα στο καλοκαίρι και προς το τέλος του θα ακολουθήσουν οι Βέρνμπλουμ, Τόσκα και Καρέλης. Το τρίτο του καλοκαίρι επιλέγει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Έρχονται Μιχάι, Ρόντριγκο, Μελιόπουλος, Αουγκούστο, Στοχ κι ο κόουτς αποφασίζει οι δρόμοι να χωρίσουν. Αυτό το καλοκαίρι δύσκολα θα δεχτεί συμβιβασμούς.

3 ή 4 /18 μεταγραφες θα πω εγω οτι πετυχαν ...
Αζεβεδο, Ινγκασον, Μισιτς, Ολιβειρα, Ακπομ, Σβιντερσκι..;
την πρωτη προταση δες
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

barlow4 έγραψε:Eισαι αρδ?
Δεν τρωμε οτι ναναι παπα.
Σε μενα απευθυνεστε κυριε ??? :lol:
Εαν Ναι..
Εναν Παπα να παρηγορηθητε ζητησατε..
Παπα ελαβατε... :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Θελουμε απο αρδ
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Πάντως λέμε λέμε για τον σκατόγαυρο αλλά σε καθαρά ποδοσφαιρικό στάτους βλέπουμε ότι την έννοια προγραμματισμό την έχουν πάει πολύ μπροστά. Ανανέωσαν ήδη από την άνοιξη τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που ήθελαν ακόμη και αυτών που σίγουρα θα πωληθούν , έχουν κλείσει ήδη έναν ελεύθερο πολύ δυνατό όνομα και έχουν κινηθεί και για άλλους, έχουν τον ίδιο προπονητή τρία χρόνια τώρα.
Αντιθέτως στον αστερισμό του ΠΑΟΚ έφτασε ο Ιούνης και δεν έχουμε τεχνικό διευθυντή. Δεν έχουμε ανανεώσει κανένα βαρύ συμβόλαιο και προφανώς σε διαπραγματευτικό επίπεδο δεν έχουμε το πάνω χέρι. Για παίκτες που χρειαζόμαστε πολλούς δεν έχουμε κινηθεί. Ό,τι βρέξει λοιπόν θα κατεβάσει. Ε συγγνώμη αλλά έτσι δεν κάνεις πρωταθλητισμό. Ιδίως όταν την προηγούμενη χρονιά ο ανταγωνιστής σου ήταν 25 βαθμούς μπροστά.
Πιστεύει κανείς ότι με το υπάρχον ρόστερ χωρίς πολλές προσθήκες μπορεί ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα?
Η σούμα θα γίνει τον Αύγουστο
Ο γαυρος ναι μεν είναι μπροστά, αλλά έπονται πωλήσεις βασικών γραναζιων
Και τον Μάρτινς μην τον έχεις 100% σίγουρο

Ο Ιβάν είπε ότι θα φτιάξει ομάδα πρωταθλητή, ότι λέει το έχει κάνει. Για αυτό έφερε και τον Λουτσεσκου

Στο μόνο που ανησυχώ γιατί έχουμε αργήσει είναι ο τδ. Αλλά πιστεύω πως έχουν ήδη έτοιμες λύσεις για παίχτες και απλά θα έρθει να αναλάβει τα συμβόλαια και να οργανώσει το τμήμα σκάουτινγκ

Μην τρελαίνεστε. Όλα θα γίνουν!

Πρεπει να δουμε τεχνικο διευθυντη και τις 3 κινησεις που ζητησε ο ο λουτσεσκου (που το ειπε ξεκαθαρα χθες ) σε 25 μερες που κανονικα ηταν σε 18 ..οτιδηποτε αλλο ειναι εκτος προγραμματισμου
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Σωστός συνονόματε
Απλά να συμπληρώσω πως ο τδ πρέπει να είναι εδώ μέχρι την Δευτέρα
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

barlow4 έγραψε:Θελουμε απο αρδ
Θα μιλησω στον Χρηστακη τον Ραγκατση
να πει κι αυτος κατι...στο παπατζηλικι ειναι Προφεσορε... :D
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

makispaspartou έγραψε:
kosths BXL έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Εγώ πάντως βλέποντας και τον Κ.Παπαδόπουλο να ανεβαίνει αλλά και την λειψανδρία μας σε πρωτοκλασάτους Έλληνες γηγενείς θα ήθελα πακετάκι τον Στάφυ με τον Κυριάκο. Αν μείνουν μακριά από τραυματισμούς θα βγάλουν γνήσια ΠΑΟΚτσήδικη ένταση στην άμυνα και θα προσφέρουν πολλά.
πια λειψανδρια ρε φιλε ...εχεις τζολη εχεις μιχαιλιδη εχεις πασχαλακη εχεις απο πισω λυραντζη, ντελια, τσιγγαρα...ποσους δλδ θες για να πεις οτι δεν εχεις λειψανδρια ?...και θες τον σταφ που δεν εχει παιξει μπαλα εδω και δυο χρονια και εχει να κανει γεματη σεζον καμια 5τια και τον κυριακο παπαδοπουλο που πλεον ειναι σαν τον μητρογλου του οαρη δλδ δυο βηματα μπροστα και 3 πισω...αφηστε μας επιτελους με τις επιστροφες αν θελαν ολοι αυτοι να παιξουν στον ΠΑΟΚ να ερχοντουσαν οταν ακομα ηταν στα καλα τους και ειχαν προτασεις και απο αλλου και να εδειχναν οτι θελουν να παιξουν στην ομαδα μας...οχι παω το παιζω ευρωπαιος παικτης και οταν πλεον δεν παιζω ουτε στο οικογενειακο διπλο της προπονησης θελω να γυρισω στον ΠΑΟΚ γτ αγαπαω την ομαδα...και εμεις να τους παρουμε για να τους δωσουμε συνταξη...για αυτο γουσταρουμε τον αντρε γτ γυρισε οταν ακομα ηταν καλα και μπορουσε να παει και αλλου αλλα ηρθε γιατι ηθελε να ερθει και να παρει τιτλους με τον ΠΑΟΚ δεν ηρθε γιατι δεν τον ηθελαν πουθενα αλλου...ολοι αυτοι ουτε εξω απο την τουμπα σιγα μην βγαλω απο την 11αδα τον μιχαιλιδη για να παιξουν οι αλλοι οι πρωην ποδοσφαιριστες

Εγώ αυτούς θα ήθελα. Με τα καλά τους και τα στραβά τους. 6 Έλληνες μου ανέφερες. Εκ των οποίων τον Πασχαλάκη κάτι τύποι σαν και σένα τον είχαν για διώξιμο . Για να μην πω ότι μίλησα για πρωτοκλασάτους κι εσύ μου ανέφερες ταλέντα.
ακομα για διωξιμο τον εχω τον πασχα....εσυ ειπες πρωτοκλασάτους ατομα που εχου να παιξουν μπαλα καμια 4τια-5τια και εγω σου ειπα ταλεντα ατομα που παιζαν φετος με φουλ αγωνιστικο ρυθμο και που ειναι σε ανοδικη φαση και οχι να ψαχνουν ομαδα να μην τους παιρνει κανεις και να λεν θελω ΠΑΟΚ γτ ειμαι ΠΑΟΚτσακι....και εγω αμα ειναι ετσι επειδη ειμαι ΠΑΟΚτσακι αν και δεν εχω παιξει μπαλα στη ζωη μου ποτε να με παρουν για σεντερ μπακ κανω και kick και bjj οποτε μπορω να πλακωθω και με τα αντιπαλα σεντερ φορ αν χρειαστει....μια χαρα...και δεν σε κραζω για αυτο που ειπες ο καθενας εχει τη γνωμη του προφανως απλα οταν πέφτει τοσο κραξιμο απο ολλους γτ θελουμε κινησεις να ανεβαζουν το επιπεδο και μετα οι ιδιοι γράφετε για πρωην ποδοσφαιριστές ε ειναι λιγο αντιφατικο...εγω που κραζω και λεω θελω τερμα και οχι τον πασχα δεν θα πω φερτε τον γλυκο για μεταγραφη ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”