Ιβάν Σαββίδης V
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Ο Λουτσέσκου είναι πισωγύρισμα... Ευχομαι να διαψευσθώ... Προς το παρόν προσμένω τον Γενάρη.... Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν μου βγάζει πια το συναίσθημα.... Σε επίπεδο οργανισμού... Χάθηκε η καύλα. Τα συναισθήματα είναι τα μόνα που σου προσφέρει μια ομάδα, εκτός αν κάποιος βγάζει και λεφτά από, αυτό. Εγώ όχι. Για να μου βγάλει συναισθήματα πρέπει να ταυτιστώ.. Οι τελευταίες εξελίξεις που χαρακτηρίζεται από ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ - ΑΛΗΤΕΙΑ - ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ δεν ταιριάζουν στην ομάδα που ταυτίστηκα. Δεν έγινα ΠΑΟΚ για τις νίκες και τους τίτλους, έγινα από καταγωγή και για αυτό που πρεσβεύει. Πια με έκανε να κρυώσω. Αυτό και τίποτα άλλο
Φαντάζομαι όταν έφαγαν το Στανογεβιτς και τον Παράσχο χωρίς να έχουν αποτύχει ίδια κρίση πέρασε η ηθική σας
Όποιος δεν θέλει δεν ασχολείται μερα με την μέρα ο ΠΑΟΚ μας μεγαλώνει... μεγαλώνει Η οικογένεια μας με νέους στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο...Μόνο ΠΑΟΚ
Το ίδιο είναι ε?Tolaros έγραψε:Φαντάζομαι όταν έφαγαν το Στανογεβιτς και τον Παράσχο χωρίς να έχουν αποτύχει ίδια κρίση πέρασε η ηθική σας
Το να κρίνει κάποιος τις αποφάσεις του Ιβάν δε σημαίνει ότι δε θέλει να ασχολείται,σημαίνει ότι δεν έχει γαυροποιηθει και δε θέλει να του απαγορεύουν να λέει τη γνώμη τουlaska4 έγραψε:Όποιος δεν θέλει δεν ασχολείται μερα με την μέρα ο ΠΑΟΚ μας μεγαλώνει... μεγαλώνει Η οικογένεια μας με νέους στην Αθήνα και σε όλο τον κόσμο...Μόνο ΠΑΟΚ
φίλε, προφανώς δεν κατάλαβες τι έγραψαjoshua έγραψε:Οτι πιο απαραδεκτο εχω διαβασει ως τωρα...ΕΛΕΟΣ...Ακους εκει μετα απο 100 χρονια ΠΑΟΚ σημαινει Γκαρσια...
φίλε μου, αυτό ακριβώς εννοώ. Διότι αν προσωποποιήσεις τον Λαό του ΠΑΟΚ, τους αγώνες του, τα πάθη του, τις αγωνίες του, τις μάχες του απέναντι στο κατεστημένο, τις επιθέσεις που δέχεται από αντιπάλους και ''φίλους'', τότε ένα πρόσωπο σαν τον Γκαρσία θα μπορούσε να είναι το δείγμα.BlackFriday έγραψε: Ότι να ναι! ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε ο Γκαρσία ούτε ο Λουτσεσκου ούτε κανείς. Γιατί αυτοί φεύγουν και έρχονται ενώ ο κόσμος μένει σταθερός μέχρι και στην αιωνιότητα για τον ΠΑΟΚ. Θα ήταν λυπηρό αν κάποιος μετά από 100 χρόνια έλεγε ότι ΠΑΟΚ είναι ο Γκαρσία. Ο λαός του και η ιστορία του είναι ο ΠΑΟΚ.
υπερβολή ρε φίλε. Μεγάλο κεφάλαιο της Ιστορίας της ομάδος ο Ιβάν, ευεργέτης αν θέλεις, αλλά όχι προσωποποίηση του ΠΑΟΚ.pxp920 έγραψε:Προσωπικά δείχνω 100 φορές Σαββιδη πριν δείξω Γκαρσια για το τι σημαίνει ΠΑΟΚ αλλά ενταξει, γούστα είναι αυτά
όλα όσα γράφεις φίλε μου, και συμφωνώ 100% με αυτά (εκτός από το...video), προσωποποιούνται σε ένα πρόσωπο σαν τον Γκαρσία. Εκφράζει όλα όσα γράφεις (εκτός από το...video). Λαός που αγωνίζεται έναντι εχθρών αγέρωχων. Να κλαίει καθώς φιλάει την φανέλα. Να μην σκύβει το κεφάλι απέναντι σε καταστάσεις διαφθοράς.bane1980 έγραψε: Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα μας.
Δεν υπάρχει ούτε θεσφατο, ούτε copyright, ούτε πρέπει.
Άλλος μπορεί να δείξει το λαό στο γήπεδο, άλλος το λαό σε εκδρομές, άλλος την τροπαιοθηκη δίπλα σε μειωτικους χαρακτηρισμόυς των αλλοθρησκων, άλλος το Σαββίδη, άλλος το Γκαρσία, άλλος το Βιερινια, άλλος το Μπανε να κλαίει στο παρκέ της Ναντ, άλλος το βιντεακι με τους invincibles γιατί ΠΑΟΚ σημαίνει και επιμονή και κατάκτηση.
θα είσαι νεαρός ηλικιακά, για να έδειχνες σε κάποιον που ρωτούσε ''τι είναι ο ΠΑΟΚ'', την βραδιά της φιέστας ή τον Ιβάν καβάλα σε άλογο, φίλε μου. Επίτρεψέ μου, ως μεγαλύτερος, να έδειχνα κάτι διαφορετικό:klainmein έγραψε: Οταν μετά από 100 χρόνια ρωτήσει κάποιος τι σημαίνει ΠΑΟΚ, εγώ θα έδειχνα την Τούμπα τη βραδιά της φιέστας και δίπλα τον Σαββίδη επάνω στο θηρίο-άλογό του με τα ρούχα του ΠΑΟΚ.
τον αγώνα έναντι του κατεστημένου, το αίμα, τους νεκρούς μας, τον πόνο, τις λύπες, και στο καπάκι την ομοψυχία του λαού - όλα τα παραπάνω, αν τα προσωποποιήσουμε, βγαίνει ένα πρόσωπο.
φίλε μου, αν πραγματικά πιστεύεις πως ο Γκαρσία χαρακτηρίζεται από το πρόσφατο κύπελλο ή την μπουνιά στον Ντιόγκο, δεν νομίζω πως θα μπορούσα να συζητήσω κάτι παραπάνω μαζί σου.Aye4 έγραψε: στα σοβαρά τώρα, στα 200 χρόνια του ΠΑΟΚ από τα οποία για τα 100 δεν ξέρουμε ακόμη τι θα προκύψει, ο Γκαρσία θα είναι το κορυφαίο σύμβολο της ομάδας? Για το 1 κύπελλο ή για τη μπουνιά στον γαύρο? Μειώνεις τον ΠΑΟΚ αδελφέ και μηδενιζεις τις προσδοκίες.
Αν όμως πιστεύεις πως Γκαρσία σημαίνει ''επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς'', πως Γκαρσία σημαίνει τα δάκρυα στο γκολ με βάζελο, ο συνεχής αγώνας έναντι σε κατεστημένο που προσπαθεί να τον λοιδορήσει (και ως παίχτη και ως προπονητή), τότε, αν θέλεις, σκέψου ξανά αυτό που έγραψες.
Προς διαχειριστές:
Εκτυπώστε το post του @Γέρου πριν 2 σελίδες, και στείλ'το στον ίδιο τον Ιβάν να του το μεταφράσουν και να το μελετήσει.
Γέρο μου, είπες ότι ακριβώς θέλουμε να πούμε όλοι μας σήμερα, αλλά είτε συναισθηματικά, είτε λόγω αμηχανίας, δεν μπορούμε να πούμε καθαρά.
Σε ευχαριστώ.
Μεγάλο λάθος το άδειασμα Γκαρσία,κάποια πράγματα είναι σημαντικότερα από τους τίτλους...
Ατυχέστατη αντιπαραβολή. Ούτε ΠΑΟΚ είναι οι κύριοι ούτε έχουν προσφέρει όσα ο Πάμπλο στο σύλλογο. ΠΑΟΚ και συναίσθημα πάνε μαζί.Tolaros έγραψε:Φαντάζομαι όταν έφαγαν το Στανογεβιτς και τον Παράσχο χωρίς να έχουν αποτύχει ίδια κρίση πέρασε η ηθική σας
Το να συμπεριφέρεσαι όπως αρμόζει σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει κι όχι να μην τους δίνεις ούτε αυτά που έχουν κερδίσει με τη δουλειά τους.rainmaker έγραψε:Ποια είναι αυτά τα πράγματα;
Άρα φλας το ανήθικο του πράγματος κρίνεται από το πόσο εκτιμαμε εμείς τον Γκαρσία;
Δηλαδή αν ήταν ο Δώνης με αντίστοιχη πορεία η στάση της ΠΑΕ θα ήταν ηθικη
Μπιλ, σήμερα συμβαίνει όλη μέρα το εξής παρανοϊκό:
Μια μερίδα του κόσμου θεωρεί εντελώς ανήθικη τη στάση της ΠΑΕ. Και εμείς που δε τη θεωρούμε και τόσο ανήθικη, άσχετα αν είναι πετυχημένη ή όχι, τους ρωτάμε τι είναι τόσο ανήθικο. Απάντηση: Είναι ανήθικο γιατί αυτό που έκαναν ήταν ασέβεια.
Δηλαδή βγάζει νόημα τώρα αυτό;
Κάποια πράγματα λες είναι πιο σημαντικά. Σε ρωτάω ποια, μου λες το να σεβόμαστε.
Ε από πού προκύπτει ότι δε τον σεβάστηκε η ΠΑΕ; Απ' το ότι αποφάσισε ότι θέλει έναν καλύτερο; Σεβασμός είναι να κρατάς κάποιον που δεν θέλεις;
Μπιλ, σήμερα συμβαίνει όλη μέρα το εξής παρανοϊκό:
Μια μερίδα του κόσμου θεωρεί εντελώς ανήθικη τη στάση της ΠΑΕ. Και εμείς που δε τη θεωρούμε και τόσο ανήθικη, άσχετα αν είναι πετυχημένη ή όχι, τους ρωτάμε τι είναι τόσο ανήθικο. Απάντηση: Είναι ανήθικο γιατί αυτό που έκαναν ήταν ασέβεια.
Δηλαδή βγάζει νόημα τώρα αυτό;
Κάποια πράγματα λες είναι πιο σημαντικά. Σε ρωτάω ποια, μου λες το να σεβόμαστε.
Ε από πού προκύπτει ότι δε τον σεβάστηκε η ΠΑΕ; Απ' το ότι αποφάσισε ότι θέλει έναν καλύτερο; Σεβασμός είναι να κρατάς κάποιον που δεν θέλεις;
Ισαποστακισμος ρε συ rain Δώνη με Γκαρσια?
Ο ένας είναι βαζελος τανασγιος, ο άλλος ΠΑΟΚτσης 5 χρόνια παίχτης, 5 χρόνια προπονητής στο σύλλογο και πλέον και με 1 τίτλο ως προπονητής.
Ξέρετε για να υπάρξει συζήτηση πρέπει να υπάρχουν κάποιες σταθερές. Μια σταθερά είναι παράδειγμα ότι ο Γκαρσία είναι σε μεγαλύτερη υπόληψη από το Δώνη.
Αν είναι να μιλάμε σε μια βάση τύπου Δώνης=Γκαρσία αφήστε το... Γάμα τα.. δε συνεννουμαστε και τέλος.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο ένας είναι βαζελος τανασγιος, ο άλλος ΠΑΟΚτσης 5 χρόνια παίχτης, 5 χρόνια προπονητής στο σύλλογο και πλέον και με 1 τίτλο ως προπονητής.
Ξέρετε για να υπάρξει συζήτηση πρέπει να υπάρχουν κάποιες σταθερές. Μια σταθερά είναι παράδειγμα ότι ο Γκαρσία είναι σε μεγαλύτερη υπόληψη από το Δώνη.
Αν είναι να μιλάμε σε μια βάση τύπου Δώνης=Γκαρσία αφήστε το... Γάμα τα.. δε συνεννουμαστε και τέλος.
-
Το ανηθικο ειναι οτι σε ενα τεραστιο κεφαλαιο για τον συλλογο οπως ο ανθρωπος παμπλο γκαρσια συμπεριφερεσαι ετσι.rainmaker έγραψε:Άρα φλας το ανήθικο του πράγματος κρίνεται από το πόσο εκτιμαμε εμείς τον Γκαρσία;
Του κανεις συμβολαιο μεχρι το 23 και ενω πετυχαινει και με το παραπανω τους στοχους της σεζον με μετριοτατο ροστερ, τον απολυεις.
Αρα γιατι του εκανες 3ετες εξαρχης?? Εκτος κ αν περιμενες να παρεις το πρωταθλημα με τον μουργκ και τον τσιγγαρα
Parolos έγραψε:Ισαποστακισμος ρε συ rain Δώνη με Γκαρσια?
Προφανώς μιλάει για το ηθικό του πράγματος.
Αν είχε ο Δωνης καταφέρει όσα ο Γκαρσία, θα ήταν ηθικό να απολυθεί;
Αυτό ρωτάει;