ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

george188 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Λουκας? Φερτε την παιχταρα :opaokara:
Τι κάνει αυτή η ψυχή?πλάκα θα έσπαγε εδω
Προς στιγμήν σπάει πλάκα στην Πριμέρα
george188

Δημοσίευση από george188 »

Ο τσορμπατζογλου ανεφερε μολις οτι απο ΠΑΕ ΠΑΟΚ λένε οτι είμαστε κοντα (στο μπλα μπλα) σε χαφ και φορ..οχι οτι πιστευω τοσο θετικές ειδήσεις
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
george188 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Λουκας? Φερτε την παιχταρα :opaokara:
Νεο αίμα παιδιά, ας τους αφήσουμε λουκας στοχ κτλ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Out:
Esiti
Biseswar
Rey
Colak ή Swiderski

In:
Prijovic
Brugman
Warda
Lamprou

+ καπάρωμα Δουβίκα, Ζαγαριτη για το καλοκαίρι.

Ευχής έργον να έρθει κι ένα επιθετικό δεξί μπακ όσο το δυνατόν γίνεται στο στυλ του Μάτος. Στο μυαλό μου έρχεται ο Πέρες της Ρόμα που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ίσως όμως να πάει για το καλοκαίρι η υπόθεση.

Σε περίπτωση πώλησης του Γιαννούλη νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Σταφυλιδης έστω και ως δανεικός. Όσο το δυνατόν γίνεται ασφαλέστερα βήματα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

george188 έγραψε:Ο τσορμπατζογλου ανεφερε μολις οτι απο ΠΑΕ ΠΑΟΚ λένε οτι είμαστε κοντα (στο μπλα μπλα) σε χαφ και φορ..οχι οτι πιστευω τοσο θετικές ειδήσεις
O Tζορμπατζογλου σπανια λεει τετοια χωρις οντως να το εχει βγαλει η ΠΑΕ.Δεν ειναι απο αυτους που πουλανε αποκλειστικα.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Ο Τσορμπα υγεία να έχει ο άνθρωπος αλλά είναι από τους πιο απαισιόδοξους δημοσιογράφους τουλάχιστον όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα. Δύσκολα να έχει πει κάτι τέτοιο χωρίς να υπάρχει φωτιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Δευ 28 Δεκ 2020, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βεβαίως υγεία να έχει, δεν έχουμε τίποτα προσωπικό, αλλά στο μεταξύ επί 10+ χρόνια χαλάει τη δική μας -ψυχική- υγεία .

Δεν έχει υπάρξει ούτε ΕΝΑ θέμα που να τον άκουσα να μιλάει και να μην απογοητεύτηκα.

Στην προσπάθειά του να είναι σοβαρός και να μη γίνεται κάγκουρας σα τον Κόλκα, περνάει στο άλλο άκρο και είναι μίζερος. Ραδιόφωνο κάνεις φίλε οχι λογιστικές υπηρεσίες. Βάλε λίγο νεύρο, λίγο μπρίο μέσα.

Άσε που έχει και το άλλο το γελοίο σκουλίκι δίπλα του, που παριστάνει τον σοβαρό μιμούμενος τον τσαλτίδη και απλά προσβάλλει και ρίχνει λάσπη χωρίς αφορμή και νόημα.

Οντοπικ τώρα, μακάρι να έχουμε νέα ΑΜΕΣΑ.

Προσωπικά δεν βλέπω το λόγο να φύγει ο Τσόλακ τόσο βεβιασμένα.
ήρθε σε ομάδα με σοβαρά δομικά προβλήματα και πρεμούρα για προκρίσεις. ΣΟβαρή προετοιμασία δεν έγινε.

Ε κάπου να είμαστε και δίκαιοι
Isi4

Δημοσίευση από Isi4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ο Τσορμπα υγεία να έχει ο άνθρωπος είναι από τους πιο απαισιόδοξους δημοσιογράφους τουλάχιστον όσον αφορά τα μεταγραφικά θέματα. Δύσκολα να έχει πει κάτι τέτοιο χωρίς να υπάρχει φωτιά.
Το είμαστε κοντά, από το έκλεισε η έπεσαν οι υπογραφές...Μια αιωνιότητα δρόμος!
Αναμένουμε. Αν και ο Τζορμπατζογλου αγγίζει τα μέτρα αισιοδοξίας του Καζαντζάκη, δεν νομίζω ούτε εγώ ότι θα ανέφερε κάτι που δεν είναι διασταυρωμένο!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Мир έγραψε:
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:
george188 έγραψε:Λουκας? Φερτε την παιχταρα :opaokara:
Νεο αίμα παιδιά, ας τους αφήσουμε λουκας στοχ κτλ.

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]

Ρε φιλε, οχι και Λουκας Στοχ στην ιδια προταση. Αν ειχες 1% να ξαναφερεις Λουκας, θα ηταν θαυμα. Μην τσουβαλιαζετε ολους τους παικτες στο βωμο της "μη ανακυκλωσης". Δε λεμε να φερεις Ενρικε, μιλαμε για τον Λουκας που θα σου αλλαζε ολο το στατους μεσοεπιθετικα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Out:
Esiti
Biseswar
Rey
Colak ή Swiderski

In:
Prijovic
Brugman
Warda
Lamprou

Ευχής έργον να έρθει κι ένα επιθετικό δεξί μπακ όσο το δυνατόν γίνεται στο στυλ του Μάτος. Στο μυαλό μου έρχεται ο Πέρες της Ρόμα που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ίσως όμως να πάει για το καλοκαίρι η υπόθεση.

Σε περίπτωση πώλησης του Γιαννούλη νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο Σταφυλιδης έστω και ως δανεικός. Όσο το δυνατόν γίνεται ασφαλέστερα βήματα.
Ουαρντα, λαμπρου και Δουβικας ειναι ηδη στα ασπρομαυρα. ΑΠλα ο Δουβικας το καλοκαιρι θα ερθει.
Για Πριγιο μαλλον εμεις συντηρουμε το θεμα χωρις να υπαρχει καν καπνος δυστυχως.
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Out:
Esiti
Biseswar
Rey
Colak ή Swiderski

In:
Prijovic
Brugman
Warda
Lamprou

1926++++++++++++++ :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Θα εκπλαγώ αρνητικά αν ο Τσόλακ των 3,5μ του καλοκαιριού φύγει το Γενάρη. Ακόμα κι αν είναι ένας συγκαμένος και μισός, έτσι όπως παίζει. Εντάξει προφανώς αν φύγει με 10μ στην Κίνα ξερω γω, θα τον πάω εγώ στην πλάτη. Αλλά επειδή δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να φύγει απ την ομάδα τώρα.

Τώρα, κάτι Λάμπρου, Δουβίκες, Ουαρντάδες δεν μου γεμίζουν το μάτι, (ειδικά ο τελευταίος) κι αρχίζουν να παίζουν δυνατά ρεπορτάζ για το νέο γήπεδο. Χμμμ, κάτι μου θυμίζει αυτό...
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Stelios Kitsiou for dexi background.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα το γράψω μια τελευταία φορά, αρνούμαι να πιστέψω ότι γίναμε σαν τους χάρτινους,δηλαδή ομάδα χωρίς στόχους.
Πιστεύω ότι θα το κυνηγήσουμε και φέτος και θα φανεί σύντομα.
Ο προπονητής θα στηριχθεί.

Υ.Γ Τελικά θα έχουμε τράμπα Ουαρντα με Λάμπρου και Δουβικας από καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

απο 3/1 μεχρι 14/2 παιζουμε 13 παιχνιδια καθε 3 μερες...
3/1 λαρισα-ΠΑΟΚ
7/1 ατρομητος-ΠΑΟΚ
10/1 ΠΑΟΚ-βολος
13/1 ΠΑΟΚ-οσφπ
17/1 οφη-ΠΑΟΚ
20/1 ? -ΠΑΟΚ(κυπελλο φαση των 16)
24/1 ΠΑΟΚ-αεκ
27/1 οσφπ-ΠΑΟΚ
31/1 ΠΑΟΚ-παναιτωλικος
3/2 ΠΑΟΚ- ?(κυπελλο φαση των 16)
7/2 ΠΑΟΚ-απολλων
10/2 κυπελλο προημιτελικα
14/2 πας γιαννινα-ΠΑΟΚ
η διαφορα του να ερθει ενας παικτης αυτη την εβδομαδα σε σχεση με το να ερθει μεσα γεναρη ειναι τεραστια...
οι κινησεις ουαρντα και λαμπρου παρολο που δεν μου αρεσουν εχουν λογικη αφου με τοσα παιχνιδια την διαφορα θα κανει η ομαδα με τις περισσοτερες λυσεις
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”