29. Antonio Čolak
Re: 29. Antonio Čolak
Ελα οκ και οι δικαιολογιες εχουν τα ορια τους.Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο το θεμα,θεμα γκαντεμιας η οτιδηποτε αλλο μεταφυσικο αλλα μεσα στο γηπεδο ειναι απο τους χειροτερους επιθετικους που εχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ.Εγκλημα αν ειχαμε προταση εστω και στα 2 μυρια και δεν τον δωσαμε.Τσαμπα θα φυγει στο τελος...
- Sick Bastard
Τσάμπα δεν θα φύγει. Θα μας σκάσει πρώτα.
Αλλά είναι ''παστελωτής εν αναμονή''.
Αλλά είναι ''παστελωτής εν αναμονή''.
Περιμενα σχολιο για να κάνω παράθεσηjoshua έγραψε:Ελα οκ και οι δικαιολογιες εχουν τα ορια τους.Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο το θεμα,θεμα γκαντεμιας η οτιδηποτε αλλο μεταφυσικο αλλα μεσα στο γηπεδο ειναι απο τους χειροτερους επιθετικους που εχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ.Εγκλημα αν ειχαμε προταση εστω και στα 2 μυρια και δεν τον δωσαμε.Τσαμπα θα φυγει στο τελος...
Ευχαριστω sick
- ΑποστόληςΑ
Δεν θα τον ηθελα να συνεχισει του χρονου.
Ο παικτης ειναι χσμηλης αντιληψης των φασεων. Δεν καταλαβαινει που θα παει μπαλα. Επισης οι θεσεις του μεσα στην περιοχη ειναι κακες. Το σωμα του ποτε δεν ειναι σε θεση για γκολ.
Εστω κ με 2εκ να τον δωσει ο Μποτο. Πιστευω ο Ολιβειρα ειναι μια χαρα
Ο παικτης ειναι χσμηλης αντιληψης των φασεων. Δεν καταλαβαινει που θα παει μπαλα. Επισης οι θεσεις του μεσα στην περιοχη ειναι κακες. Το σωμα του ποτε δεν ειναι σε θεση για γκολ.
Εστω κ με 2εκ να τον δωσει ο Μποτο. Πιστευω ο Ολιβειρα ειναι μια χαρα
to the pointjoshua έγραψε:Ελα οκ και οι δικαιολογιες εχουν τα ορια τους.Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο το θεμα,θεμα γκαντεμιας η οτιδηποτε αλλο μεταφυσικο αλλα μεσα στο γηπεδο ειναι απο τους χειροτερους επιθετικους που εχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ.Εγκλημα αν ειχαμε προταση εστω και στα 2 μυρια και δεν τον δωσαμε.Τσαμπα θα φυγει στο τελος...
- Sick Bastard
ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΣΙΣΤ ΤΟΥ ΖΑΜΠΑ ΧΤΕΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΑΜΥΝΕΣ-keeper- έγραψε:Περιμενα σχολιο για να κάνω παράθεσηjoshua έγραψε:Ελα οκ και οι δικαιολογιες εχουν τα ορια τους.Δεν ξερω αν ειναι ψυχολογικο το θεμα,θεμα γκαντεμιας η οτιδηποτε αλλο μεταφυσικο αλλα μεσα στο γηπεδο ειναι απο τους χειροτερους επιθετικους που εχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ.Εγκλημα αν ειχαμε προταση εστω και στα 2 μυρια και δεν τον δωσαμε.Τσαμπα θα φυγει στο τελος...
Ευχαριστω sick
-
Δε σε κατάλαβα. Ποια ειρωνεία; ;τσιριγωτης έγραψε:Η ειρωνεία να λείπει!
Mod team
- sourmenetes
- Moderator
Αυτή που είχες γράψει και σβήστηκε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οσο δεν σκοραρει, τοσο θα μπλοκαρει.
Ας του δωσουν να χτυπησει κανενα πεναλτι, να φτιαξει λιγο νουμερα.
Ας του δωσουν να χτυπησει κανενα πεναλτι, να φτιαξει λιγο νουμερα.
-
ποιο? εγραψα οτι οι περισσοτεροι ελεγαν οτι αξίζει μια δευτερη ευκαιρία. ψεμματα?sourmenetes έγραψε:Αυτή που είχες γράψει και σβήστηκε!
επισης οτι πανω του πρεπει να χτιστει ο νεος ΠΑΟΚ. ΤΟ βλέπεις ειρωνικό?
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
τσιριγωτης έγραψε:ποιο? εγραψα οτι οι περισσοτεροι ελεγαν οτι αξίζει μια δευτερη ευκαιρία. ψεμματα?sourmenetes έγραψε:Αυτή που είχες γράψει και σβήστηκε!
Δεν έκανες εγγραφή χθες... Έχεις μια έφεση στην ειρωνεία, δεν θα μας βγάλεις τρελούς..
-
Είναι αλήθειαΑποστόληςΑ έγραψε:![]()
Το: "επάνω του πρέπει να χτιστεί ο νέος ΠΑΟΚ" είναι λίγο ειρωνικό...

Αλλά με αυτά που διαβάζω τρελαίνομαι..
Δηλαδή τι παραπάνω πρέπει να δεις για να καταλάβεις ότι δεν...όπως κ ο μουργκ, όπως κ πολλοί άλλοι
-
ΚαλησπέραΜπαρκαρούτσος έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:ποιο? εγραψα οτι οι περισσοτεροι ελεγαν οτι αξίζει μια δευτερη ευκαιρία. ψεμματα?sourmenetes έγραψε:Αυτή που είχες γράψει και σβήστηκε!
Δεν έκανες εγγραφή χθες... Έχεις μια έφεση στην ειρωνεία, δεν θα μας βγάλεις τρελούς..