Καμία ελπίς για αυτό. Να το θεωρείς σίγουροthanos-xanthi έγραψε:και εβαλε και γκολ, και στα πανηγυρια ολοι αγκαλιες χειραψιες κτλ
λογικα θα δωσει κι αλλα κρουσματα
περιεργη θα ειναι η φετινη χρονια, μακαρι να μη χασουμε Γιαννουλη ενοψει Μπενφικα
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- sourmenetes
- Moderator
Ο μόνος που θα φέρει καλό πόσο είναι ο Ισλανδος. Οι άλλοι δεν αξίζει να δοθούν. Είναι παίκτες με που παίζουν με κλειστά μάτια και δε θα σου φέρουν και κανένα μεγάλο ποσό.Bono. έγραψε:Είμαι ειλικρινά περίεργος να δω αν θα επιβεβαιωθούν αυτές οι φήμες για σέντερ μπακ, θέση που είμαστε υπερπληρεις ποσοτικά και μάλλον και ποσοτικά.
Αν έρθει κάποιος, κάποιος πρέπει να χαιρετήσει και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε για ποιον χτυπάει η καμπάνα.
Δε μιλάω για τις περιπτώσεις μιχαι-Μιχαηλίδη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
ΠΑΟΚ είσαι!danirifle έγραψε:εμ... τόσες χαρές σήμερα... αναμενόμενο ήταν να κάτσει η στραβή
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ρε ΠΑΟΚ μην γελασει το χειλακι μας....
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ οσο με πληγωνεις,τοσο με πορωνεις..
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ οσο με πληγωνεις,τοσο με πορωνεις..
Δεν νομιζω πως θα επηρεασει την μεταγραφη Λημνιου...
Οι ομαδες τα βρηκαν, αυτος κατα πασα πιθανοτητα ειναι ασυμπτωματικος, αρα σε μια βδομαδα θα μπει με ολη την ομαδα...
Τον Γιαννουλη να μην κολλησε μόνο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι ομαδες τα βρηκαν, αυτος κατα πασα πιθανοτητα ειναι ασυμπτωματικος, αρα σε μια βδομαδα θα μπει με ολη την ομαδα...
Τον Γιαννουλη να μην κολλησε μόνο!
Επειδή φέτος διακρίνω μια αλλεργική διάθεση απέναντι στα μεγάλα συμβόλαια, δεν θα έβγαζα τον Βαρέλα απ' το κάδρο.
Ο Ισλανδός θα φέρει λεφτά αλλά και όταν φεύγει ένα μεγάλο συμβόλαιο πάλι λεφτά φέρνει, αλλά από άλλο δρόμο.
Το θέμα είναι ότι και οι δύο περιπτώσεις έχουν μια προεργασία οπότε αν ο στόπερ είναι προ των πυλών, όπως ακούγεται, είναι κάτι που έχει δουλευτεί μέρες.
Ο Ισλανδός θα φέρει λεφτά αλλά και όταν φεύγει ένα μεγάλο συμβόλαιο πάλι λεφτά φέρνει, αλλά από άλλο δρόμο.
Το θέμα είναι ότι και οι δύο περιπτώσεις έχουν μια προεργασία οπότε αν ο στόπερ είναι προ των πυλών, όπως ακούγεται, είναι κάτι που έχει δουλευτεί μέρες.
- nikospaok66
Από ότι φαίνεται μέχρι τώρα, πάνε πολύ καλά οι μεταγραφές, αν ολοκληρωθούν αυτές που δημοσιεύτηκαν. Ο Ρέμπε ούτε football manager να έπαιζε: Πουλάει, αγοράζει και έχει ανανεώσει την ομάδα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Πλέον ο ΠΑΟΚ χτίζεται με προοπτική. Έχοντας πολλούς παίκτες με μεταπωλητική αξία, δε θα έχουμε πλέον προβλήματα με ΦΦΠ, αλλά και το wage budget έχει πέσει αισθητά. Αυτό είναι για μένα το πιο σημαντικό, γιατί είναι ένα βάρος που το κουβαλάει μια ομάδα για πολλά χρόνια, ένας φαύλος κύκλος που κρατάει την ομάδα χαμηλά, με τους μάνατζερ να αλωνίζουν και να είναι η ομάδα υπερβολικά υπερκοστολογημένη με αποδυτήρια της πλάκας.
Ο Ρέμπε κάνει ακριβώς ότι θα ήθελα τόσα χρόνια να κάνει ο ΤΔ του ΠΑΟΚ. Επίσης, η Ευρώπη θέλει πιο αθλητικούς παίκτες και είναι κάτι που η ομάδα πλέον θα προσέξει. Επιτέλους να μπούμε σε ομίλους CL, και το ιδανικό θα είναι με παίκτες σε καλή ηλικία. Έτσι για πλάκα μπορούν να γίνουν 3 πωλήσεις και η ομάδα να εισπράξει 50εκ, πέρα από τα χρήματα των ομίλων! Έπειτα, έχοντας αέρα, θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να αγοράζει πιο τοπ ταλέντα, όχι μόνο με προοπτική, αλλά που να έχουν την ποιότητα να αξιοιποιηθούν άμεσα. Δηλαδή να ακολουθήσει αυτό που κάνουν οι Πόρτο/Μπενφίκα, αλλά και τόσες άλλες σύγχρονες Ευρωπαϊκές ομάδες.
Ο Ρέμπε κάνει ακριβώς ότι θα ήθελα τόσα χρόνια να κάνει ο ΤΔ του ΠΑΟΚ. Επίσης, η Ευρώπη θέλει πιο αθλητικούς παίκτες και είναι κάτι που η ομάδα πλέον θα προσέξει. Επιτέλους να μπούμε σε ομίλους CL, και το ιδανικό θα είναι με παίκτες σε καλή ηλικία. Έτσι για πλάκα μπορούν να γίνουν 3 πωλήσεις και η ομάδα να εισπράξει 50εκ, πέρα από τα χρήματα των ομίλων! Έπειτα, έχοντας αέρα, θα μπορεί ο ΠΑΟΚ να αγοράζει πιο τοπ ταλέντα, όχι μόνο με προοπτική, αλλά που να έχουν την ποιότητα να αξιοιποιηθούν άμεσα. Δηλαδή να ακολουθήσει αυτό που κάνουν οι Πόρτο/Μπενφίκα, αλλά και τόσες άλλες σύγχρονες Ευρωπαϊκές ομάδες.
- nikospaok66
Αν ισχύει αυτό με τον στόπερ δεν μπορεί να είναι ο Ezequiel Muñoz. Λένε ευρωπαίος που έπαιξε Λατινική Αμερική δύο χρόνια. Αυτός είναι αργεντίνος.
Μήπως, λεω μηπως,να περιμεναμε να δουμε τους παιχτες να προσγειωνονται Θεσσαλονίκη πριν αρχισουμε να θεωρουμε δεδομενες τις κινησεις αυτες?
- nikospaok66
- nikospaok66
Ρε παιδιά ο αρχηγός της Ρομα ευρωπαίος Ιταλός δεν πήγε Σάο Πάολο?
[youtube]fwkQ5XQ-gmI[/youtube]
από τα επόμενα βίντεο θα αφαιρούνται τα τραγούδια για καλύτερη οπτικοακουστική εμπειρία
από τα επόμενα βίντεο θα αφαιρούνται τα τραγούδια για καλύτερη οπτικοακουστική εμπειρία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gergeo4 την Δευ 07 Σεπ 2020, 23:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- nikospaok66
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Πολύ μέλι σήμερα, οπότε χρειαζόταν και η πίκρα για να επανέλθει η ισορροπία.
Οι μεταγραφές αν πραγματοποιηθούν τελικά, θα είναι εντός του σχεδιασμού που φαίνεται να υπάρχει φέτος.
Κανένας παίχτης μεγάλης αξίας (πλην Zivkovic), όμως όλοι με προοπτικές και σύμφωνοι με τις ελλείψεις μας
Οι μεταγραφές αν πραγματοποιηθούν τελικά, θα είναι εντός του σχεδιασμού που φαίνεται να υπάρχει φέτος.
Κανένας παίχτης μεγάλης αξίας (πλην Zivkovic), όμως όλοι με προοπτικές και σύμφωνοι με τις ελλείψεις μας