Θανάσης Χατζόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:12
aivas19 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:54 Όλοι εσείς που σχολιάζετε (@Equalizer @tolis14 κτλ) είστε μπασκετικοι; Γιατί αν δεν είστε δε δικαιούστε να ομιλείτε. Ας μας ενημερώσουν αποκλειστικά οι μπασκετικοί για την αποπληρωμή των χρεών αλλά και αν όσοι είναι «μόνο ΠΑΟΚ» επικροτούν την όλη φάση.
Κανεις ΠΑΟΚΤΣΗΣ δε την επικροτει ,οπως δεν επικροτει και τετοια ποστ που ριχνουν νερο στο μυλο του διχασμου.Εσεις ετσι ,εμεις αλλιως κλπ κλπ
Βγηκες να την πεις ΤΩΡΑ στα παιδια που καιγονταν να δουν το μπασκετ να παιρνει ανασα.Ευγε.
Στάσου λίγο, ρε αδερφέ. Τα παιδιά που τσουρουφλίζονταν να δούνε το τμήμα να αναγεννάται - αναφαίρετο δικαίωμά τους και πολύ καλά κι εύλογα το ήθελαν διακαώς - μας έλεγαν πως κουράζονταν αφόρητα από το κράξιμο, που έπεφτε στον Μυστακίδη, πριν αναλάβει κι όσο ήταν στις συζητήσεις με τον Χατζόπουλο, από διάφορους εδώ μέσα, που είχαμε σχηματίσει κάκιστη εντύπωση από τις γελοιότητες του περασμένου Ιουνίου σχετικά με τη Νέα Τούμπα, που μπουρδέλεψαν ακραία το κλίμα στον σύλλογο. Ένα μπουρδέλεμα στο οποίο, αν του δώσουμε το ελαφρυντικό ότι δεν υπήρξε ενορχηστρωτής του, συμμετείχε δεδομένα ... γενναιόδωρα κι ο ίδιος. Για τους δικούς του λόγους προφανώς. Τους οποίους δεν εξετάζω και στην τελική στο ριπαπά μου κιόλας.

Η φάση ήταν "το μπάσκετ επιτέλους να δει φωτεινές μέρες και γαία πυρί μιχθήτω σχετικά με οτιδήποτε άλλο, τι μας κόφτει εμάς αν επιχείρησε να μπει φούστικα στα του ποδοσφαίρου, δε μας αφορούν αυτά". Το ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ τον πετυχημένο δρόμο του θέλω να και πιστεύω ότι σταθερά θα συνεχίσει να τον βαδίζει για πολύ ακόμα. Εύχομαι και στους φίλους, που έχουν πολύ πιο στενή ή και αποκλειστική ακόμα σχέση με το μπασκετικό τμήμα, να πάρουν κάποια στιγμή έστω τη μισή χαρά σε σύγκριση με τους ... ποδοσφαιρόκαφρους.
Ελπίζω επίσης να μην αναγκαστούν από τις εξελίξεις να "ταξιδέψουν" στο εγγύς παρελθόν για να εξετάσουν πιο προσεκτικά την όλη συμπεριφορά και στάση του Μυστακίδη κι όσων με σχεδόν ακατανόητο ζήλο καθημερινά τον pushαραν για να μπει στα του ΠΑΟΚ, με αφορμή (;) το νέο γήπεδο στην Τούμπα.
These users thanked the author navigator11 for the post:
Χωρικός
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

gergeo4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 17:05 δυστυχώς κυριε Χατζοπουλε η αποφαση σου να δωσεις την ομαδα στον μυστακιδη ηταν μεγαλειώδες σφαλμα..τωρα προχωραμε ετσι οπως εστρωσες
Εσυ το χαβα σου. Εκτος τόπου κ χρόνου παντα
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Αυτά που λέει ο ΧΑΤΖΟ ειναι κυριολεκτικά μια παρωνυχιδα για να μας κανουν να ντρεπόμαστε
Υπάρχουν "αλλα" πιο σημαντικά και πολύ πιο συγκλονιστικά που αν κάποτε μαθευτούν (υπο κάποιες προϋποθέσεις θα μαθευτούν σίγουρα) η λέξη ντροπή θα είναι πολύ λίγη
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

WestBlock4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:23
gergeo4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 17:05 δυστυχώς κυριε Χατζοπουλε η αποφαση σου να δωσεις την ομαδα στον μυστακιδη ηταν μεγαλειώδες σφαλμα..τωρα προχωραμε ετσι οπως εστρωσες
εσυ συνεχισε να γλειφεπς τον τελη.
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Εγώ προτείνω να κρατήσουμε μικρό καλάθι μην εκτεθουμε πάντως...Κάνεις δεν αμφισβητεί την προσφορά του Χατζόπουλου σε γενικές γραμμές αλλα οκ.Δεν έχει κανείς το αλάθητο του Πάπα..Μπορεί να βγει κάποιος κακοπροεραιτος και να πει ας πούμε γιατί 4 εκατομμύρια και ποιο 50%τις εκατό και τι μας λες τώρα.Δεν βγαίνουν τα νούμερα...
Επίσης τι σημαίνει γιατί βιάστηκε να δώσει το μπάσκετ?Όχι θα είμαστε στην αφάνεια για αλλά 25 χρόνια γιατί μας ενοχλεί που μαλλωνουν δύο "Κολοσσοι" .Ας κάνουν ότι θέλουν.Ετσι κιαλλιως τα χρήματα αν πρέπει να τα πάρει κάποιος θα τα πάρει,δεν έχει κανένας Τέλης δεύτερη επιλογή...
Με βάλατε Ιβανικο άνθρωπο να κάθομαι να κράζω όπως εκραζα τον Τέλη και τον έλεγα Τσάκα τότε μέσα στο καλοκαίρι...

Υ Γ...Υπάρχει πάντοτε η επιλογή να πας στα δικαστήρια χωρίς να εκμεταλλεύεσαι την υποστήριξη του κόσμου προς το πρόσωπο σου και να δημιουργείς όλο αυτό το θέμα....
ampalaeas

Δημοσίευση από ampalaeas »

Επειδή δεν μπορώ να καταλάβω μπορεί.καποιος να μου εξηγήσει προς τι η πρεμουρα του Χατζόπουλου για το πότε θα πληρωθούν τα χρέη? Είχα μια εταιρεία την πούλησα δεν έχω λόγο πλέον. Ο νέος μέτοχος θα τα πληρώσει οπότε θέλει. Αν θίγονται οι απλήρωτοι πιστωτές μπορούν να προσφύγουν στα δικαστήρια. Καθολικός διάδοχος των χρεών είναι ο νέος ιδιοκτήτης και αυτός αποφασίζει πότε θα πληρωθούν. Ο Χατζόπουλος γιατί συνεχίζει και κάνει τον μεσάζοντα για χρέη άλλων? Και ως τι θα πάεινστα δικαστήρια? Για λογαριασμό άλλων? Τα χρέη δεν τον βαραίνουν πλέον. Ποιο το έννομο συμφέρον να πάει στα δικαστήρια ( πέρα από το ηθικό και ότι έιχε υποσχεθεί στους πιστωτές ότι θα αποπληρωθούν) από τη στιγμή που τα χρέη δεν τον βαραίνουν και όπως είπε ο ίδιος τα έχει απλά έννοια?
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Hayate δεν το μαθες απο μενα, αλλα ειναι γνωστη η μοίρα των ειρηνοποιών.
Πάντως ο Μυστακιδης αφου τα χρεη περιλαμβάνονται στο συμφωνητικό μπηκε εντελώς φουλ επιθεση απο το πρωτο sec
Άβαταρ μέλους
navigator11

Hayate έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:32 Εγώ προτείνω να κρατήσουμε μικρό καλάθι μην εκτεθουμε πάντως...Κάνεις δεν αμφισβητεί την προσφορά του Χατζόπουλου σε γενικές γραμμές αλλα οκ.Δεν έχει κανείς το αλάθητο του Πάπα..Μπορεί να βγει κάποιος κακοπροεραιτος και να πει ας πούμε γιατί 4 εκατομμύρια και ποιο 50%τις εκατό και τι μας λες τώρα.Δεν βγαίνουν τα νούμερα...
Επίσης τι σημαίνει γιατί βιάστηκε να δώσει το μπάσκετ?Όχι θα είμαστε στην αφάνεια για αλλά 25 χρόνια γιατί μας ενοχλεί που μαλλωνουν δύο "Κολοσσοι" .Ας κάνουν ότι θέλουν.Ετσι κιαλλιως τα χρήματα αν πρέπει να τα πάρει κάποιος θα τα πάρει,δεν έχει κανένας Τέλης δεύτερη επιλογή...
Με βάλατε Ιβανικο άνθρωπο να κάθομαι να κράζω όπως εκραζα τον Τέλη και τον έλεγα Τσάκα τότε μέσα στο καλοκαίρι...

Υ Γ...Υπάρχει πάντοτε η επιλογή να πας στα δικαστήρια χωρίς να εκμεταλλεύεσαι την υποστήριξη του κόσμου προς το πρόσωπο σου και να δημιουργείς όλο αυτό το θέμα....
Φίλε, νομίζω ότι κάπου το χάνεις λίγο το δάσος. Εγώ θα σου πω ότι ο Μυστακίδης έχει πεντακισεκατομμύρια, όχι δισεκατομμύρια. Δεν έχει συμπληρώσει δίμηνο στο τιμόνι της ΚΑΕ ή κάπου εκεί βρισκόμαστε χρονικά. Εσένα σου προκαλεί θετική εικόνα ότι φέρεται να ανέλαβε συγκεκριμένες οικονομικές δεσμεύσεις, πιο συγκεκριμένες δε γίνεται, να "δίνεται" ανοιχτά, πιο ανοιχτά δε γίνεται, ότι δεν έχει ανταποκριθεί ως τώρα και δεν έχει φροντίσει να εξηγήσει τι και πώς στον Χατζόπουλο, ο οποίος έχει χίλιους λόγους να ενδιαφέρεται σχετικά, και δεν έχει βγάλει, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, κιχ ενώ επιχειρείται να σπιλωθεί, αν όσα διατείνεται ο Χατζόπουλος είναι παραμύθια;

Μιλάω αποκλειστικά για το θέμα της αποπληρωμής. Τα υπόλοιπα προσωπικά παράπονα-"καρφιά" του Χατζόπουλου μπροστά σε αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Hayate έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:32 Εγώ προτείνω να κρατήσουμε μικρό καλάθι μην εκτεθουμε πάντως...Κάνεις δεν αμφισβητεί την προσφορά του Χατζόπουλου σε γενικές γραμμές αλλα οκ.Δεν έχει κανείς το αλάθητο του Πάπα..Μπορεί να βγει κάποιος κακοπροεραιτος και να πει ας πούμε γιατί 4 εκατομμύρια και ποιο 50%τις εκατό και τι μας λες τώρα.Δεν βγαίνουν τα νούμερα...

Φίλε Hayate φυσικά και υπάρχει αυτή η επιλογή αλλά πάντα η επιλογή όλα στο φως είναι η επιλογή που σε βάθος χρόνου δικαιώνεται για ανθρώπους όπως ο Χατζόπουλος.
Γιατί μην ξεχνάμε πως αυτός που δεν τηρεί την συμφωνία που έχει κάνει με τον Χατζόπουλο για 4 για αυτόν ψωροεκατομμύρια, ζητούσε πριν από 7 μήνες να αναλάβει να γκρεμιστεί η Τούμπα, να χτίσει αυτός καινούργιο γήπεδο και να παίζει εκεί η ομάδα του Σαββίδη που δεν του δίνει τα 2 εκατομμύρια ως όφειλε βάση συμφωνίας. Η συμπεριφορά του λοιπόν δείχνει σε τι αδιέξοδο θα μπορούσε να είχε μπλέξει ο σύλλογος αν ο ερασιτέχνης είχε ακολουθήσει όσα υπαγόρευε η συμφωνία Κατσαρή Μυστακίδη.
Παρεμπιπτόντως ο ερασιτέχνης ως μάνα του συλλόγου υπάρχει πουθενά μετά τις καταγγελίες Χατζόπουλου?
These users thanked the author Ιάσονας for the post (total 3):
navigator11, paok apo epilogi, Sera4
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

δεν έχω μιλήσει λόγω της στενοχώριας που μου προκαλεί το ζήτημα, και της ντροπής που μας υποβάλει ο κ.Αρίστος εμάς που είδαμε σε αυτόν ελπίδα και υποστηρίξαμε το να του πουληθεί η ομάδα.
1. Ντροπή για την επιφάνειά του να μην έχουν αποπληρωθεί τα χρέη.
2. Ακόμη και αν άφηνε μόνο του Σαββίδη στην άκρη, ηθικό θέμα υπάρχει αν και δεν επιρρεάζει την ομάδα μπάσκετ.
3. Αφού ξόδεψε απλόχερα 600Κ για τον ΠατΜπεβ και κάνα 300αρι ξέρω γω σε buyout και μισθό για τους άλλους παίκτες που πήρε, τώρα ξαφνικά έχουν αφεθεί τα χρέη της ομάδας έτσι;
ΧΘΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. Για να μπορούμε να πούμε ότι έγινε ένα βήμα μπροστά, σημαντικότατο.
4. Αν είναι να συνεχίσει τον υπόγειο πόλεμο στην ΠΑΕ, όσο έχει την ΚΑΕ, τον κόσμο της ομάδας δε θα τον κερδίσει ποτέ. ΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΝΕ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ. Δε μπορεί να γινόμαστε μεταξύ μας μπίλιες.
5. Δεν έχει αποδειχθεί λάθος του Χατζόπουλου η πώληση. Αν ξέραμε ακριβώς τι χρήματα έκλεισαν υποχρεώσεις, θα μπορούσαμε να κρίνουμε.
6. και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: αν θέλει ο νέος ιδιοκτήτης να τα ξεχάσουμε κάπως όλα αυτά, πρέπει άμεσα να δείξει ότι έχει μπέσα, λόγο και τιμή και αυτά που υπέγραψε να τα τηρήσει. Οι κάποιες μέρες καθυστέρηση όταν μιλάμε για τέτοια ποσά συγχωρούνται, οι ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΟΧΙ.

κ.Αρίστο, ήμουν μαζί σου για να δω το τμήμα να εκτοξεύεται. Θα παραμείνω προσωρινά για να κρίνω καθώς ξετυλίγεται η ιστορία.
Πρόσεξε καλά, έχεις χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία, οι σύμβουλοί σου είναι όλοι για απόλυση.
These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 7):
Ιάσονας, Maklaz, Sera4, Kabamaru11, Hayate, SCIFO, Dimitrisou
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Ωραίος
These users thanked the author Ιάσονας for the post:
Maklaz
NIKOS1972

Δημοσίευση από NIKOS1972 »

Πολυ νωρις αρχισαν τα οργανα....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία οτι αυτά τα οποία υποχρεούται να πληρώσει, θα τα πληρώσει.

Για τα υπόλοιπα, που ίσως κάπως μπορεί να τα τριπλάρει ή να αποφύγει εντελώς, θα το πάει όσο μπορεί. Αδιαφορώντας για οτιδήποτε "μη υλικά μετρήσιμο".

Αυτά προβλέπαμε από πριν, αυτά προβλέπουμε και τώρα.

Τώρα, αν είναι απλά κακή συμπεριφορά, έλλειψη παντελονιών ή κάποια άλλη στρατηγική για περαιτέρω σύγκρουση ή φθορά του "αντιπάλου" (που μόνος του όρισε ως αντίπαλο) μένει να αποδειχθεί.

Οτιδήποτε όμως κι αν γίνει από αυτά, το συμπέρασμα μου παραμένει ακέραιο από τον Ιούνιο. Και είναι κακό. Τόσο για τον ίδιο όσο και για αυτους που ΕΣΠΕΥΣΑΝ να υποστηρίξουν λυσσαλέα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο ( ; ) βλέποντας θετικά πράγματα με το στανιό, σε ένα άνευ προηγουμένου τρύπημα που επιχειρήθηκε.

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν εξαρχής, και παραμένει, το κομμάτι εκείνο του κόσμου που τυφλώθηκε, και σίγουρα έχει χάσει τον ασπρόμαυρο δρόμο του. Επιχειρηματικές κοντρες ακόμα με ύπουλη χρήση του κοινού υπάρχουν πολλές. Χωρίς το απαραίτητο υποστηρικτικό κοινό, χάνεται αμέσως κάθε ισχύς. Αλλά ναι ξέρω, δεν θα πω εγώ σε ποιον είναι ΠΑΟΚτσής, θιγονται τα θεμελιώδη δικαιώματά του. Τσουτσουριάσαμε.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
Ιάσονας, Sera4, Maklaz, Dimitrisou, namisenoiazei
Άβαταρ μέλους
navigator11

Όχι ότι έχει την παραμικρή σημασία αλλά από περιέργεια έριξα μόλις ένα βλέφαρο στο προφίλ του Κλείτου στο τουιτερ. Επειδή διάφοροι συμφορουμίτες έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους στο πρόσωπό του, μιας και κάνει κανονικό ρεπορτάζ. Ορθόδοξο. Από το τουιτ του την αμέσως προηγούμενη Πέμπτη περί καταβολής από τον "μεγάλο", ήτοι τον Μυστακίδη, 4,2 εκατομμυρίων, που κατέστησε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ λευκή ωσάν κρίνο, δεν έχει εμφανιστεί. Άκρα του τάφου σιωπή. Ένας κανονικός ρεπόρτερ δε θα είχε κατορθώσει να συλλέξει κάποιες πληροφορίες πάνω στο ζήτημα που έχει προκύψει; Δηλαδή αυτός, λογικά, δε θα είχε διασταυρώσει ότι κατεβλήθησαν 4,2 εκατομμύρια; Τον έχει παρακολουθήσει στο μεσοδιάστημα κάποιος; Μήπως έχει αναφερθεί επί του ζητήματος και τον αδικώ; Επειδή εγώ δεν τον παρακολουθώ. Ξέρω ότι βγαίνει όμως σε διαδικτυακές εκπομπές, γράφει σε ένα σάιτ κλπ.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

gergeo4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:30
WestBlock4 έγραψε: Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:23
εσυ συνεχισε να γλειφεπς τον τελη.
Η διαφορα μας ειναι οτι χεστηκα κ για τους 2. Εγω ΠΑΟΚ ειμαι. Αφήνω εσενα να κανεις τη δουλεια αυτη.
These users thanked the author WestBlock4 for the post:
dragon
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”