Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
ariskatiforos

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Έδωσε συγχαρητήρια στο κετσετσογλου,έναν από τους πιο κομπλεξικους με έντονο μένος στα κατά του ΠΑΟΚ άναρθρα παραληρηματικά του γραφόμενα κ λεγόμενα ...
Δυστυχώς δεν έχουμε ένα αληθινά δυνατο μυαλό που να χει κατανοήσει σε βάθος την ιδέα ΠΑΟΚ κ να μπορεί να την επικοινωνήσει καταλλήλως
Ο χοντρός μπορεί να είναι δυσλεκτικός όπως κ οι ανακοινώσεις του γαυρου αλλά έχουν σχεδιασμένη στρατηγική με τέτοια λεπτομέρεια που είναι μονίμως στάδια μπροστά
Πχ Εχασαν τη επο έχουν κονε ΟΥΕΦΑ ...
Πραγματικά είναι μάστορες στο σαμποτάζ κ στις ύπουλες ενέδρες
Είχουν κατανοήσει απόλυτα τους κανόνες του παιχνιδιού κ πλέον τους διαμορφώνουν
Δε θα υπάρξει δικαίωση απέναντι σ αυτό το τέρας παρά μόνο όταν δώσουμε βάση στο τέρας το αναλύσουμε κ το πολεμήσουμε με τα ίδια του τα όπλα ...
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

marley 4 έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Δυναμική επανεμφάνιση Μαρλευ

Σωστά τα λες και συμφωνώ.

Όμως δεν λαμβάνεις υπόψιν κάποιες παραμέτρους:

1. Ο Σκαϊ και τα καναλια του πρεζεμπορα σε συνδυασμό με μιση ντουζίνα εφημερίδες, καμιά 20 σαϊτ και μερικές εκατοντάδες "δημοσιογράφους" πιπιλίζουν τα αυτιά του μέσου Αιλινα 24 ώρες το 24ωρο. Εσύ απο που θα ακουστείς;;;
2. Αυτοί έχουν μαζί τους την μπατσαρία, την παραδικαστική εξουσία και την κυβερνηση. Ανα πάσα στιγμή αλλάζει ένας νόμος που δεν βολεύει ή αν τολμήσει κάνας "χαζός" να μην προσκυνήσει τον περιμένουν άσπρα Πολο με την βεβαιότητα οτι οι άνθρωποι μας θα προστατευθούν από την μπατσαρία και αν, ω μη γένοιτο συλληφθούν θα φροντίσει το παραδικαστικό να μην δικαστούν ποτέ! Εσύ τί μπορείς να κάνεις;;;
3. Αυτοί ως κλασσικοί Παλαιοελλαδίτες συσπειρώνονται γύρω απο τον Μπάρμπα, για να μην αφήσουν τον "ξένο" να τους φάει το βιος τους. Εσύ τί μπορείς να αντιπαρατάξεις;;;

Μόλις μου απαντήσεις θα συνεχίσουμε την κουβέντα.

χαιρετω και απαντω

1δεν ειναι ολα τα μμε του πρεζεμπορα αλλα ολα σε χτυπανε
εσυ εχεις καναλι εφημεριδα σαιτ και αρδ αλλα εισαι στην μουγγα και στην φαπα

2 να τα εχεις και εσυ και αν δεν μπορεις να τους εκθεσεις να βγαλεις σκανδαλα να κανεις φασαρια

3 παλαιοι και νεοι ελλαδιτες πανε στον δυνατο και στο χρημα ετσι πηρες την επο..
αλλα δεν ενδιαφερεσαι σαν συλλογος ουτε σαν λαος ουτε ο ιβαν να βγεις απο την γωνια σου
για αυτο εισαι το τελειο θυμα για αυτο σε βαρανε για ολα ολοι
εισαι ο χριστιανος στην ρωμη εισαι ο εβραιος στην γερμανια
η ευκολη λυση εσυ φταις για ολα ....
Σκάνδαλα, δικαστικό κυνήγι και τέτοια μην ονειρεύεσαι. Είναι προνομιακό τους πεδίο.
Μπορείς να αγοράσεις μέχρι και τις μάνες τους. Να τους φλομώσεις στο χρήμα όπως έκανε ο κοσκωτάς. Είδες όμως τι έπαθε ο κοσκωτάς. Αρα ούτε αυτό γίνεται.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις υπόγεια τα κόζια (γκουχτοέκανεςγκουχ) και μετά να τους πάς ΑΙΜΑ. Όταν λέω ΑΙΜΑ εννοώ να τους σκίσεις τα ράμματα. Όχι ΒΑΡ και ξένους και αρχίδι@. Να τους πηγαίνεις γαμι@ντας στον ανήφορο, με σφαγές που εξαγριώνουν και βουδιστή μοναχό. Άστους να κάνουν κάθε βδομάδα επεισόδια, ντου, να έχουν 20 συλληφθέντες με λερωμένα μητρώα κάθε Κυριακή. Και προστασία στους διαιτητές ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Όποιος τολμάει να μιλήσει (γκουχβαρουχγκουχ) να σκέφτεται πρώτα τα παιδάκια του, ξέρω γώ.
Τεσπα το έπιασες μην πάω παρακάτω.

Αλλά το ερώτημα είναι: ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

cellophan έγραψε:
navigator11 έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πώς κάποιοι περιμένετε να επηρεάσει επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ κ ποιούς. Η συντριπτική πλειονοψηφία όλων όσων ασχολούνται με τα του πρωκτοσφαίρου στη βαλκανική Κολομβία είναι παρωπιδικά κατά του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, ακόμα καιοι έχοντες μια κάποια μικρονόηση. Κι όσοι δεν ασχολούνται τρώνε αμάσητη την παραμύθα από τα μμπεε της πρέζας, που είναι 20 πλάσια των δικών μας. Ας πούμε ότι αντί του ... ολίγιστου Μάκη είχε ένα σύγχρονο Ισοκράτη, ρε παιδί μου, η παε στη θέση του. Να πούμε ότι υπάρχει ποιοτικό έλλειμμα του Γκαγκάτση, για χάρη της συζήτησης. Θεωρείτε δηλαδή ότι η έλλειψη ποιότητας είναι αυτή, που κυρίως αδυνατίζει τις θέσεις του ΠΑΟΚ; Κι όχι η ποσότητα των μέσων, που διαθέτονται για την παρουσίαση των όσων έχουν να πούνε οι άνθρωποί του; Ειλικρινά, πιστεύετε ότι, πέρα από ένα ποσοστό κάποιων βάζελων, που εκ φύσεως είναι κόντρα στους καρκινόγαυρους και σαφώς δεν κόπτονται για τα του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για σοβαρή επιχειρηματολογία πάνω στο "θέμα" της τυχόν πολυϊδιοκτησίας, των δανεικών, των στημένων αγώνων, της επιρροής της πορνοβα στις μισές και πλέον ομάδες, του bullying στον (όποιο) Βόλο με οικονομικό στραγγαλισμό, της μπούκας σε αποδυτήρια διαιτητών κατά ... λάθος αντί της τουαλέτας, των ... παράλυτων θυρών στο πρεζαϊσκάκης κλπ κλπ;
Ναι ρε συ Νάβι, ενδιαφερόμαστε εμείς.
Δηλαδή εσένα τον ίδιο ή τον όποιο συνοπαδό περιμένεις να επηρεάσει ο όποιος Γκαγκάτσης; Για να συμβεί τι; Να πεισθείς ότι ο Σαββίδης δεν είναι πολυϊδιοκτήτης; Αύριο μεθαύριο μπορεί να κατηγορηθεί ο Νίκος Σαββίδης πως είναι τρομοκράτης και αντιμεθαύριο ότι ο σκύλος του Γιώργη είναι εσκεμμένα φορέας του κοροναϊού.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μπαρλοου Αυτό το μαγαρισμένο που έχει να με κερδίσει 3 χρόνια... μια δεν βγαίνει μια τρώει 2 στο 10λεπτο. Αυτό το χορτάρι....και γίνεται ρεζίλι και μετά κλαίει....
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

navigator11 έγραψε:
cellophan έγραψε:
navigator11 έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πώς κάποιοι περιμένετε να επηρεάσει επικοινωνιακά ο ΠΑΟΚ κ ποιούς. Η συντριπτική πλειονοψηφία όλων όσων ασχολούνται με τα του πρωκτοσφαίρου στη βαλκανική Κολομβία είναι παρωπιδικά κατά του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ, ακόμα καιοι έχοντες μια κάποια μικρονόηση. Κι όσοι δεν ασχολούνται τρώνε αμάσητη την παραμύθα από τα μμπεε της πρέζας, που είναι 20 πλάσια των δικών μας. Ας πούμε ότι αντί του ... ολίγιστου Μάκη είχε ένα σύγχρονο Ισοκράτη, ρε παιδί μου, η παε στη θέση του. Να πούμε ότι υπάρχει ποιοτικό έλλειμμα του Γκαγκάτση, για χάρη της συζήτησης. Θεωρείτε δηλαδή ότι η έλλειψη ποιότητας είναι αυτή, που κυρίως αδυνατίζει τις θέσεις του ΠΑΟΚ; Κι όχι η ποσότητα των μέσων, που διαθέτονται για την παρουσίαση των όσων έχουν να πούνε οι άνθρωποί του; Ειλικρινά, πιστεύετε ότι, πέρα από ένα ποσοστό κάποιων βάζελων, που εκ φύσεως είναι κόντρα στους καρκινόγαυρους και σαφώς δεν κόπτονται για τα του ΠΑΟΚ, ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για σοβαρή επιχειρηματολογία πάνω στο "θέμα" της τυχόν πολυϊδιοκτησίας, των δανεικών, των στημένων αγώνων, της επιρροής της πορνοβα στις μισές και πλέον ομάδες, του bullying στον (όποιο) Βόλο με οικονομικό στραγγαλισμό, της μπούκας σε αποδυτήρια διαιτητών κατά ... λάθος αντί της τουαλέτας, των ... παράλυτων θυρών στο πρεζαϊσκάκης κλπ κλπ;
Ναι ρε συ Νάβι, ενδιαφερόμαστε εμείς.
Δηλαδή εσένα τον ίδιο ή τον όποιο συνοπαδό περιμένεις να επηρεάσει ο όποιος Γκαγκάτσης; Για να συμβεί τι; Να πεισθείς ότι ο Σαββίδης δεν είναι πολυϊδιοκτήτης; Αύριο μεθαύριο μπορεί να κατηγορηθεί ο Νίκος Σαββίδης πως είναι τρομοκράτης και αντιμεθαύριο ότι ο σκύλος του Γιώργη είναι εσκεμμένα φορέας του κοροναϊού.
Να με επηρεάσει; Όχι, να με πείσει πως κάνει καλά τη δουλειά του και η ομάδα μου είναι σε καλά χέρια. Όπως κάθε stakeholder (& shareholder) περιμένει από τον Διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας του. Χάνουμε λίγο την μπάλα νομίζω. Επειδή ο αντίπαλος έχει τα μέσα, τι σημασία έχει να βάλουμε και τον Κατέλη πρόεδρο.....αφού δεν πρόκειται να κάνει ζάφτι.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Και να σου πω κ το άλλο?πήραμε ένα πρωτάθλημα.Ωραια ήταν.Χαρηκαμε.Σκατα πρωτάθλημα.Αξια στο νικητή δίνει ο ηττημένος.Εμεις το πήραμε από το γαύρο.καμια αξία.μονο ρεβανσισμος.Απωθημενο η κάτι τέτοιο.Η βαζελα στα τάρταρα η ΑΕΚ λευκή πετσέτα κ ο Άρης δυστυχώς Κωσταλέξι του χοντρού.
Στο γκωλο τους να το βάλουν οι πουσταραδες.Εγω δε γουστάρω να τους βλέπω.Να έχω σχέση μαζί τους , να βγάζω το κακό σπυρί εξαιτίας τους.δεν το αξίζουν.Δεν αξίζουν τίποτα .
Αυτην τη στιγμή υπάρχει πλειοψηφία κόσμου που συντάσσεται με έναν άνθρωπο που αν δεν ήταν στο γαύρο θα ήταν η ισόβια η νεκρός.Γιατι είναι αγράμματος, άξεστος, άπληστος αλλαζονας αμετροεπης και βίαιος.Εχει όλα τα χαρακτηριστικά του μπουνταλα εγκληματια.Κ όμως η πλειοψηφία ξέχασε τα πάντα κ συντάσσεται μαζί του.Γιατι έχει τα μέσα να τους κατευθύνει.Κ είναι στη βιτρίνα αυτής της αστειας χώρας.
Δικαιολόγησαν το Νουρ κ το βούλωσαν γιατί άσε που να μπλέκεις, δικαιολόγησαν τα στημένα, δικαιολόγησαν τις επιθέσεις κατά διαιτητών κλπ, δικαιολόγησαν τον Όσκαρ το Γκαρσία, δικαιολόγησαν τη νοβα, δικαιολόγησαν την συνιδιοκτησία του Άρη.Κ μετά από όλα αυτά συντάσσονται μαζί του.Μετα από όλα αυτά δεν κράτησαν ούτε μια επιφύλαξη ούτε για το ότι αυτοί συνέταξαν και το κατηγορητηριο κ την απόφαση κ διόρισαν κ την επιτροπη.
Κ η μαλακια είναι ότι μάλλον δε θα μας ρίξουν κ θα αναγκαζόμαστε πάλι να τους βλέπουμε κ να μας πρήζουν ταρχιδια.
Εγώ θέλω β για πάντα η αλλο πρωτάθλημα.Με αυτούς δεν μπορώ να παρακολουθήσω.Δεν τους αντέχω άλλο.Αναγουλιαζω κάθε βδομάδα.καπου φτάνει.
Γαμιεται η Ελλάδα παιδιά.Σορυ κιόλας.Για το μπουτσο μέρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 28 Ιαν 2020, 02:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ρε Ναβι φτάνει ρε μλκ.

Οποιος θέλει να καταλάβει θα καταλάβει. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν / θέλουν.

Απλά ας σκεφτούν όλοι:
Αν εγώ ρίξω 500μυρια και αγοράσω το γήπεδο και το προπονητικό της Τορινο, αυτόματα μου ανήκει και η Torino FC?

Νομικά δεν υπάρχει καμία βάση σε όλη την ιστορία.
Ακόμη και αν ο ίδιος ο Σαββίδης αγόραζε το γήπεδο της ΠΑΕ Ξάνθης, δεν θα γινόταν αυτόματα ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.
Δεν χρειάζεται κουβέντα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Η ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ δεν αφήνει πάντως να γίνουν νωρίτερα εκλογές στην ΕΠΟ και γενικά απειλεί με GREXIT τον Αυγενάκη ! ο Αυγενάκης παίζει ποκερ με την ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ γιατί ο χοντρός με τον τίγρη και τον θωμά έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά να πάρουν τις ενώσεις. :lol: έχει γέλιο παντως γιατι ο χοντρός μου θυμίζει κακομαθημένο μπόμπιρα που τα θέλει όλα δικά του :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ο μπόμπιρας φίλε πουλάει πρέζα κ κυβερνεί
μια χώρα.Τιποτα αστείο δε βρίσκω.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

barlow4 έγραψε:Και να σου πω κ το άλλο?πήραμε ένα πρωτάθλημα.Ωραια ήταν.Χαρηκαμε.Σκατα πρωτάθλημα.Αξια στο νικητή δίνει ο ηττημένος.Εμεις το πήραμε από το γαύρο.καμια αξία.μονο ρεβανσισμος.Απωθημενο η κάτι τέτοιο.Η βαζελα στα τάρταρα η ΑΕΚ λευκή πετσέτα κ ο Άρης δυστυχώς Κωσταλέξι του χοντρού.
Στο γκωλο τους να το βάλουν οι πουσταραδες.Εγω δε γουστάρω να τους βλέπω.Να έχω σχέση μαζί τους , να βγάζω το κακό σπυρί εξαιτίας τους.δεν το αξίζουν.Δεν αξίζουν τίποτα .
Αυτην τη στιγμή υπάρχει πλειοψηφία κόσμου που συντάσσεται με έναν άνθρωπο που αν δεν ήταν στο γαύρο θα ήταν η ισόβια η νεκρός.Γιατι είναι αγράμματος, άξεστος, άπληστος αλλαζονας αμετροεπης και βίαιος.Εχει όλα τα χαρακτηριστικά του μπουνταλα εγκληματια.Κ όμως η πλειοψηφία ξέχασε τα πάντα κ συντάσσεται μαζί του.Γιατι έχει τα μέσα να τους κατευθύνει.Κ είναι στη βιτρίνα αυτής της αστειας χώρας.
Δικαιολόγησαν το Νουρ κ το βούλωσαν γιατί άσε που να μπλέκεις, δικαιολόγησαν τα στημένα, δικαιολόγησαν τις επιθέσεις κατά διαιτητών κλπ, δικαιολόγησαν τον Όσκαρ το Γκαρσία, δικαιολόγησαν τη νοβα, δικαιολόγησαν την συνιδιοκτησία του Άρη.Κ μετά από όλα αυτά συντάσσονται μαζί του.Μετα από όλα αυτά δεν κράτησαν ούτε μια επιφύλαξη ούτε για το ότι αυτοί συνέταξαν και το κατηγορητηριο κ την απόφαση κ διόρισαν κ την επιτροπη.
Κ η μαλακια είναι ότι μάλλον δε θα μας ρίξουν κ θα αναγκαζόμαστε πάλι να τους βλέπουμε κ να μας πρήζουν ταρχιδια.
Εγώ θέλω β για πάντα η αλλο πρωτάθλημα.Με αυτούς δεν μπορώ να παρακολουθήσω.Δεν τους αντέχω άλλο.Αναγουλιαζω κάθε βδομάδα.καπου φτάνει.
Ωραιος
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Θέμα 1: Γκαγκάτσης αντιπρόεδρος και ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Θέμα 2: Απόφαση ΕΕΑ

Είναι άραγε τόσο δύσκολο να ξεχωρίσουμε για τι μιλάμε και προς τι επιχειρηματολογούμε;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Κεν αυτη η τελευταια γραμμη ισως ειναι οτι πιο σημαντικο εχεις γραψει εδω μεσα.
Πατοκορφα γαμιεται,αυτη και ολα τα πουλημενα τομαρια που την διοικουν και φυσικα ολοι οι μαλακες ημιμαθεις και αγραμματοι που τους ψηφιζουν.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

θα έχει άσχημο τέλος πάντως ο χοντρός γιατί δείχνει τι σκέφτεται και είναι άπληστος και αχόρταγος... μετά από 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα την κάνεις πουλάς και φεύγεις σαν κύριος και δεν σε αγγίζει κανένας για τίποτα ... Δεν μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία .... Καντο όπως ο Κόκαλης ... Δεν φλερτάρεις με φυλακή ... την κάνεις και φεύγεις... άσε να φαγωθούν άλλοι ... δεν μπορείς να τα έχεις όλα για πάντα δικά σου. Το είπε και ο φίλος του ο Κουγιας... να κατεβάσει λίγο τους τόνους αλλά δεν τον ακούει ... ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Θα φύγει όταν παρέλθουν οι παραγραφές.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:Και να σου πω κ το άλλο?πήραμε ένα πρωτάθλημα.Ωραια ήταν.Χαρηκαμε.Σκατα πρωτάθλημα.Αξια στο νικητή δίνει ο ηττημένος.Εμεις το πήραμε από το γαύρο.καμια αξία.μονο ρεβανσισμος.Απωθημενο η κάτι τέτοιο.Η βαζελα στα τάρταρα η ΑΕΚ λευκή πετσέτα κ ο Άρης δυστυχώς Κωσταλέξι του χοντρού.
Όποιος αντέχει, αδερφέ. Άδικο δεν έχεις, δε γίνεται να σου το στερήσω. Τη χάρη όμως δε θέλω να τους την κάνω. Ούτε και οι Σαββίδηδες, καθώς φαίνεται. Ας γίνει καμιά ... στραβή φέτος κι ας καταλήξει ο μαστραπάς εδώ πάνω και θα ξανασυζητήσουμε, γεροί να είμαστε, υπό τα δεδομένα εκείνα, σχετικά με το πόσο αδιατάρακτο θα συνεχίσει να είναι το οικοδόμημα του πρεζοκράτορα κ πόσης συγκάλυψης κ υποστήριξης θα συνεχίσει να τυγχάνει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”