Δεν νομίζω να έχουν ανάγκη κάλυψη από εμένα.joshua έγραψε: Τετοιο ΚΑΗΜΟ παντως απο καποιους να ΜΗΝ κανουμε μεταγραφες δεν το καταλαβαινω.Συγνωμη αλλα εγω το θεωρω εκ των πρωτερων καλυψη στην ΠΑΕ σε περιπτωση που δεν θα γινουν.
Για να το κλείσω.
Βλέπω ότι υπάρχει ένας αγώνας να μειωθεί ο αριθμός των παικτών που έχουν συμβόλαια με την ομάδα.
Έχει εγκαταληφθεί σε μεγάλο βαθμό η φιλοσοφία των 10 δανεικών σε ομάδες της σούπερ λιγκ.
Τέρμα ο χατζηιασιας από Ατρόμητο, ελεύθερος ο Χαρίσης στον Ατρόμητο, ποδοσφαιρική λογική για μιχογιεβιτς κτλ κτλ.
Τα π.χ 300 του Χατζή με την εφορία ήταν 600 συν τα π.χ 400 που πήρες πήγες στο 1 εκ.
Αυτό δεν είναι απόφαση Μπράνκο. Ο Πορτογάλος το τρέχει αλλά η εντολή ήρθε από πάνω. Δεν μπορεί να συμβαίνει αλλιώς.
Αυτό λοιπόν δεν συμβαίνει για να δημιουργηθούν νέα ανενεργά συμβόλαια με ακόμη ένα 8αρι η με έναν ακόμη δεξί εξτρέμ επειδή δεν μας καλύπτει ο Λημνιός. Ακόμη και να είναι λάθος με τον νέο προπονητή η μεταγραφή του στοχ, δεν θα διορθωθεί το λάθος με ακόμη μια μεταγραφή. Θα πορευτούμε με το "λάθος".
Το πράγμα δείχνε ότι κάποιος βαρέθηκε, δεν γουστάρει η δεν μπορεί πλέον να χάνει λεφτά.