Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
constadine

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019

Δημοσίευση από constadine »

joshua έγραψε:Κοπια του Μουλεν μοιαζει και δεν ξερω καν αν ειναι καλη.Τωρα για ποιο λογο να πετυχει αυτος ενω τον Γαλλο ο Ραζβαν δεν ηθελε καλα καλα να τον βλεπει δεν ξερω.
Αυτό με το ότι μοιάζει με το Μουλέν μου ήρθε και εμένα στο μυαλό .
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

8αρι ξεκαθαρο αυτος ο ισμαελ

ενα πραγμα που εβγαλε ματι ομως ειναι αυτο στην καρτελα relevant skills με το εξωπραγματικο 30% σε χαμενες μπαλιες (lost ball to saa τι σημαινει αυτο τελοςπαντων) του βερνμπλοουμ. και λεγμαε πριν καμποσες σελιδες για τις λαθος πασες του χαριση :lol:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

παντως απο προχτες που πεταξε ο Γιωργης τις σημαιες τις βραζιλιανικες, και την επομενη υπηρχε διαρροη για τον κοντο βραζιλιανο, μεχρι σημερα καμια άλλη διαρροη, κανενα αλλο στορυ του Γιωργη
μακαρι να ειναι για να πεισουν τον βασικο στοχο να ερθει
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μ αρεσεις... ;)
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

sourmenetes έγραψε:Μ αρεσεις... ;)
ειμαστε κοντα ;;
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

macho δωσε τα φωτα σου :D :D
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Παίζει και αυτό
Να το βγάλανε για αντιπερισπασμό
Έγινε μια αναμπουμπουλα όταν βγήκε το θέμα και μετά τίποτα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

goran 64 έγραψε:Απ το βιντεάκι του, ο Σίλβα για αντικαντουρί μου δείχνει, τζαλμοειδές μάλιστα, με επιπλέον σουτ προς την εστία...
Αν έχει τις αντοχές να ανεβοκατεβαίνει την αριστερή πλευρά, δεν θα τον χαλούσε για τέτοιος τον προπονητή μας...

Για τις θέσεις των δύο κεντρικών χαφ, ούτε συζήτηση να γίνεται, με τα μέρη του χόρτου που βλέπω να κινείται...
θα συμφωνησω, αυτο δειχνει και το heat map του:

Εικόνα

βεβαια, τη πρωτη του σεζον στην αχματ επαιξε στον αξονα. ενδεχομενως ακριβως επειδη τα στοιχεια του παιχνιδιου του ταιριαζουν περισσοτερο σε ακραιο χαφ, να μετατοπιστηκε εκει τη χρονια που μας περασε. οπως και να χει το οτι μπορει να παιξει στις περισσοτερες θεσεις στα χαφ, ειναι σημαντικο με δεδομενο το μεγαλο αριθμο παιχνιδιων στη σεζον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jibbie την Πέμ 30 Μάιος 2019, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Παντως οσαββιδης ανεβασε τρια στορις με ενα εναν μαυρο και ενα rap τραγουδι ..
μπορει να φερει κανενα φιλο του ακπομ
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Θυμάμαι κάποιους να λένε πως έφυγε κόσμος από το φόρουμ γιατί υπήρχαν κάποιοι που κάνανε τους αστυνομους και δεν άφηναν την "καλοπροαιρετη" κριτική. Φαντάζομαι αυτή η γκρίνια από συγκεκριμένο άτομο είναι πάλι καλοπροαιρετη. Νταμπλ πήρα, δεν θα μου το βγάλουν ξινό κάποιοι μιζεροι. Καλή συνέχεια σε όποιον αντέχει να τους διαβάζει. Εγώ σιχαθηκα.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θυμάμαι κάποιους να λένε πως έφυγε κόσμος από το φόρουμ γιατί υπήρχαν κάποιοι που κάνανε τους αστυνομους και δεν άφηναν την "καλοπροαιρετη" κριτική. Φαντάζομαι αυτή η γκρίνια από συγκεκριμένο άτομο είναι πάλι καλοπροαιρετη. Νταμπλ πήρα, δεν θα μου το βγάλουν ξινό κάποιοι μιζεροι. Καλή συνέχεια σε όποιον αντέχει να τους διαβάζει. Εγώ σιχαθηκα.
ελα ρε ερβιτη σιγα τωρα , διασκεδασε το μην χαλιεσαι , που να δεις τι γινεται στο ινσταγκραμ στα σχολια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Πετρωτός πάντως λέει ότι ο Silva έκλεισε οριστικά.
Macho

Δημοσίευση από Macho »

Παίκτες που μας έδωσαν το νταμπλ δεν αξίζουν τόση υποτίμηση καθώς θα μας το ξαναδώσουν.

Ξεκάθαρα (καλώς ή όχι, ανεξάρτητα από την οπτική του καθενός) η ομάδα έριξε το ελάχιστο δυνατό βάρος στο Europa league την προηγούμενη σεζόν . Παρεμπιπτόντως η Τσελσι το πήρε αήττητη.

Ο βραζιλιάνος είναι κλεισμένος και περιμένει εμάς, όχι εμείς αυτόν. Ταυτόχρονα στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους η ομάδα έδειξε πως πλέον κινείται εξαιρετικά πετυχημένα με το όποιο περιθώριο συνεχής βελτίωσης.

Σε παιχνίδια στα οποία ο Μπισεσβαρ θα αγωνίζεται αριστερά για λόγους τακτικής είναι λογικό ο βραζιλιάνος (και ο κάθε "βραζιλιάνος") να υπολογίζεται και ως αναπληρωματικος του Πέλκα, εκτός αν πιστεύουμε πως ο τελευταίος θα πάρει 50+ παιχνίδια.

Κάποιοι έχετε μεγάλη ευστοχία ως προς τα που κινούμαστε στο χώρο των χαφ στο φόρουμ. Κρατήστε ταυτόχρονα έναν αστερίσκο στον Μισιτς.

Γουστάρω και εγώ τους νεαρούς Έλληνες παίκτες αλλά μέχρι να δω κάποιον να δουλεύει νυχθημερόν και να κανει δύο ώρες ατομικό μετά την κάθε προπόνηση με το κεφάλι κάτω, θα έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από αυτές. Όπως δεν μπορεί ο κάθε Σαμπανης να απαιτεί εγγυημένα δέκα συμμετοχές και μάλιστα μέσω του ατζέντη του, έτσι δεν μπορεί κανείς να ζητά ευκαιρίες αν δεν τις κερδίσει με υπερβολική δουλειά και επιμονή. Στο 2019 οφείλεις να εκμεταλλευτεις το ελάχιστο που θα σου δωθεί ως παίκτης.

Ακόμη δεν μπήκε ο Ιούνης. Καταλαβαίνω τη δίψα όλων, αλλά κάποιοι μέσα στην ομάδα εργάζονται πραγματικά ακατάπαυστα και οι κόποι αυτοί ανταμοιβονται.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

αρα περιμενουμε κατι αλλο για εκει ;; γι αυτο δεν κλεινει ;;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

στα μπακ τι γινεται Macho?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”