Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
τι κάνουν 2-3 γκολάκια σε αυτό το γ@μημένο το τσου λουjoshua έγραψε:Σαν πολλα δεν ειναι τα 2,2 για εναν παικτη με 1,5 χρονο στην Λεγκια και πριν Β Τουρκιας?
αλλά είναι η πιο ακριβή θέση στο ποδόσφαιρο, πάλι λίγα είναι αν βγει ο παίχτης
Για φορ νομιζω ειναι καλα τα λεφτα...joshua έγραψε:Σαν πολλα δεν ειναι τα 2,2 για εναν παικτη με 1,5 χρονο στην Λεγκια και πριν Β Τουρκιας?
Δεν ειναι εξτρεμ π βρισκεις ευκολα!
Εξαλλου πως το ειχε πει και ο πολκας... "1 εκατομυριο ειναι εξαιρετικο ποσο για ανσαριφαντ γτ μ αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις φορ απ εξω" ασχετα που ο συγκεκριμενος υπεγραφε οπου ηθελε και εοχε ρητρα μολις 400.000
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζλάταν Ιμπρα ο τύπος , πολύ καλή τεχνική πάσα και εκτέλεση , με τα panzer παίζει ;
Δηλαδη 2 μυρια για τον Πριγιοβιτς και εμεις τον Κλαους με 100 γκολ nada...
κι εμενα πολλά μου φαίνονται και αν δωθούν τόσα μιλαμε για μεταγραφή ρεκορ στην ιστορία του ΠΑΟΚ...joshua έγραψε:Σαν πολλα δεν ειναι τα 2,2 για εναν παικτη με 1,5 χρονο στην Λεγκια και πριν Β Τουρκιας?
Τί έγινε ρε παίδες;
Καταλάβατε πως "κάνουν ρεπορτάζ" ΠΑΟΚ ή όχι ακόμα;
SM-G935F
Καταλάβατε πως "κάνουν ρεπορτάζ" ΠΑΟΚ ή όχι ακόμα;
SM-G935F
Δυστυχως ή ευτυχως δεν μετρανε μονο οι αριθμοι αλλα και η ολη συνεισφορα του παιχτη στην ομαδα...joshua έγραψε:Δηλαδη 2 μυρια για τον Πριγιοβιτς και εμεις τον Κλαους με 100 γκολ nada...
Δυστυχως ο κλαους περα απο εξαιρετικος one touch killer (μεχρι περσι δλδ) δεν εχει κατι αλλο... επρεπε να δουλεψει στις αδυναμιες του αλλα δεν το εκανε...
«Η Λέγκια πούλησε τον Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ»
Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα weszlo.com η Λέγκια έχει πουλήσει στον ΠΑΟΚ τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.
Mε νεότερο ρεπορτάζ τους οι Πολωνοί επανέρχονται στο θέμα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και μιλούν για οριστική συμφωνία της Λέγκια με τον ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα weszlo.com, όχι μόνο αναφέρει ως δεδομένο το παραπάνω γεγονός, αλλά προχωράει και στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.
Σύμφωνα με τα αυτά ο ΠΑΟΚ δίνει στη Λέγκια το ποσό των 2,2 εκ. ευρώ, με την ομάδα της Πολωνίας να διατηρεί το 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του Σέρβου με Ελβετικό διαβατήριο στράικερ.
Σύμφωνα με την πολωνική ιστοσελίδα weszlo.com η Λέγκια έχει πουλήσει στον ΠΑΟΚ τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.
Mε νεότερο ρεπορτάζ τους οι Πολωνοί επανέρχονται στο θέμα του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και μιλούν για οριστική συμφωνία της Λέγκια με τον ΠΑΟΚ.
Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα weszlo.com, όχι μόνο αναφέρει ως δεδομένο το παραπάνω γεγονός, αλλά προχωράει και στους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.
Σύμφωνα με τα αυτά ο ΠΑΟΚ δίνει στη Λέγκια το ποσό των 2,2 εκ. ευρώ, με την ομάδα της Πολωνίας να διατηρεί το 15% σε περίπτωση μεταπώλησης του Σέρβου με Ελβετικό διαβατήριο στράικερ.
άντε μπράβο το έβγαλαν και τα αθλητικά σάιτ gazzetta sdna κτλ
τους τρώμε σε ταχύτητα και σε όλα
μέχρι να ανεβάσουν την είδηση, έχουμε κάνει 100 σχόλια αν μας αρέσει ή όχι
τους τρώμε σε ταχύτητα και σε όλα
μέχρι να ανεβάσουν την είδηση, έχουμε κάνει 100 σχόλια αν μας αρέσει ή όχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Παρ 13 Ιαν 2017, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Gospi έγραψε:Παντως μερικοι που δηλωνουν ΠΑΟΚ ειναι πολυ ντουγανια...
γραφει ο αλλος σχολιο στο φμπ " καλα ρε τραυματια παιχτη θα φερετε?τρελα μας πουλατε εκει στην παε!"
Ωρες ωρες ειμαι πεπεισμενος πως εχουμε τους αρδ που μας ταιριαζουν!
Όταν λες ώρες ώρες;
Εγώ εδώ και καιρό έχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχουμε και ελαφρώς καλύτερους αυτών που κανονικά θα μας άξιζαν!
- ace79grpaok
ΜΠΑΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ ΚΑΛΩΣ ΟΡΗΣΕΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ,ΜΑΝΙΑΚΕ 8 ΕΚ ΣΕ 1,5 ΧΡΟΝΟ + 20% ΠΟΣΟΣΤΟ ,ΣΕΡΒΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΦΟΡ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ μαζι με πεδρο και ουαρντα στους 8 του εουροπαααααααααα