Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Πόσο ευχαριστημένοι είστε με τις φετινές μεταγραφές;

10 - Πάρτε το πρέφα...
24
10%
9 - Σχεδον τέλειες
36
15%
8 - Πολύ καλές
112
47%
7 - Αρκετά καλές
39
16%
6 - Οριακά καλές
16
7%
5 - Μέτριες
6
3%
4 - Λίγα πράγματα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3 - Κακές
1
0%
2 - Κακος σχεδιασμός Μίχελ-Ίβιτς, ντροπή
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
1 - Φέτος μόνο σκάκι θα δούμε
3
1%

Σύνολο ψήφων: 237

Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει

Δημοσίευση από vs40 »

obanebane έγραψε:
vs40 έγραψε:Δεν τον έχω δει φίλε σε αγώνα. 1η φορά τον ακούω. 5 γκολ και τα περισσότερα από πένταλτι. Συνήθως λέμε μη ενθουσιαζόμαστε από τα βίντεο. Αυτός ούτε βίντεο δεν είναι ικανός να γεμίσει. Τόσο καιρό λέμε θέλουμε ταχύτητα, σκιαγραφούμε παίκτες με χαρακτηριστικά Μπάμπακαρ, Καρέλη, Τιάμ, Μπόου, Μιραλάς, και τώρα προσθέτω τον Εμποκού. Γιια τον τελευταίο δε φανταζόμουν ότι μπορούσε να χτυπήσει ελληνική ομάδα και τώρα έρχετια και μάλιστα τζαμπέ (δανεικός). Δεν υπάρχει λογική στο πάω είτε για Ιμπραίμοβιτς, είτε για Λιμό-ϊμοβιτς, υπάρει και κάτι στη μέση.

Αποτι καταλαβαινω τον θεωρεις λιμο,χωρις να τον εχεις δει σε κανεναν αγωνα;
Οκ δε λεω οτι δε μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα μονο απο το βιογραφικο και τα νουμερα του παιχτη,αλλα αυτες οι 180 συμμετοχες δε σου λενε τιποτα και μαλιστα στα 25 του;
Οι συμμετοχές του μου δείχνουν ότι πήρε άπειρες ευκαιρίες και σκόραρε πόσες φορές στα 180 παιχνίδια? Μιλάμε για επιθετικό ποδόσφαιρο στην Ισπανία. Πόσες ασιστ? Ήταν σε μικρή ομάδα χωρίς πίεση με νοοτροπία λιμου. 1,000,000 φορές να πάρω Άλιμπετς.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

The summer transfer window is open through to 11pm BST 31 August and you will be able to keep up to date with all the latest activity with premierleague.com's transfer page.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Στην μεταγραφή του 31χρονου Μίκου προχωράει ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PAOKVoice, oι ασπρόμαυροι έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ράγιο Βαγιεκάνο για την αγορά του επιθετικού από την Βενεζουέλα.

Άλλο αποκλειστικό.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για μενα ηταν τεραστιο λαθος να φτασουμε τελευταια στιγμη να ψαχνουμε ντηλ με ομαδα,ειδικα οταν μιλαμε για το μεγεθος του ΠΑΟΚ.Τελευταιες μερες γινεται ο κακος χαμος και μπαινουν οι παντες στο παιχνιδι και οταν μπαινουν οι παντες,μια ελληνικη ομαδα ΔΕΝ εχει το πανω χερι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

farmak76 έγραψε:Εγω λεω οτι τελικα θα φερουν αντριανο...
Γ@μω το βαζελο... :opaokara: :opaokara:

Μη ... φαρμακώνεις ρε σεβεντι σιξερ τους θαυμαστάς του τουίτι. Τι απρεπείς εκφράσεις είναι αυτές για το μεγάλο φετινό φαβορί!!

Κι επειδή σου έτυχε δηλαδή ρε αδερφέ πρέπει να είχαν συμμεριστεί την γκάβλα σου για τον (όποιον) εμποκού ο Ίβιτς κι ο Μίχελ; Ειλικρινά, μου έχεις δώσει ουκ ολίγες αφορμές εδώ και πολλές μέρες να σκέφτομαι διάφορα.
vs40 έγραψε:
WestBlock4 έγραψε:Εχετε φαγωθει με τους παιχτες του βαζελου ... αμφιβαλω οσοι γκρινιαζετε αν τους εχετε δει ποτε να παιζουν... οσοι καυλωσατε με τη ζελα πουλανε ακομα διαρκειας στη λεωφορο..
Τον Εμποκού τον έχω δει τουάχιστον σε 10 ολόκληρα παιχνίδια πέρα από τα στιγμιότυπα. Για αυτό τρελαίνομαι. Πριν 3 χρόνια αν ρωτούσες μια Γκόμενα ή θειά αν ξέρει κάποιον παίκτη Βέλγο σου απαντούσε Εμποκού (με λίγο διαφορετική προφορά). Αυτό μου έτυχε από 1ο χέρι.

paokovios1974 έγραψε:Τι παιρνουμε? επιθετικο
Α ωραια και τι εκανε? 180 συμετοχες.
Αν δεν κλείσει σε εμάς, θα συνεχίζεις να τον υποβαθμίζεις όπου κι αν καταλήξει, εφόσον την κάνει από την Χετάφε; Επίσης, από την ανάποδη θα ισχύσει κάτι τέτοιο και με τον Καρντόζο ή μόνο άμα πάει γκει;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 29 Αύγ 2016, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

[youtube]GycTReOAd8g[/youtube]
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

obanebane έγραψε:
vs40 έγραψε:Ο Τιάμ μάλιστα είναι παίκτης που μας ανεβάζει.

Αληθεια ειναι καλυτερος;
Εγω αυτον τον θεωρω χειροτερο απο τον Κουλουρη.
Καλά δεν ενθουσιάομαι κιόλας, αλλά έχει χαρακτηριστικά που βοηθούν. Ταχύτητα, δύναμη, έχει και δυνατό σουτ. Είναι η κατηγορία παίκτη που υποτίθεται ζητάμε (secondary striker) στα χαμηλότερα στάνταρ. Δηλαδή λέω από Τιάμ και πάνω. Εμένα μου κάνει ο παίκτης.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μαλιστα. Παικτης που κανει σε καποια γαλατα του σαραι δεν καμει για ΠΑΟΚ.

Ειναι δε τοσο μπουφοι οι τουρκοι που τη στιγμη που εχουν τον καρντοζο στα ποδια τους στρεφονται σε καποιον αλβαρο βαθκεθ.

Α ρε κατακαημενε ΠΑΟΚτση. Τόσα χρονια στη φτωχεια που να αποτιναξεις τη βλαχοκαγκουρια απο πανω σου. Καθε τελη αυγούστου θελεις και τα μπαμ μπουμ σου για να νιωσεις καλα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Αυτοι οι ΠΑΟΚvoice ολο ανοιγονται μπας και πιασουν κατι...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

vs40 έγραψε:Ο Τιάμ μάλιστα είναι παίκτης που μας ανεβάζει.
180 συμμετοχές στην Πριμέρα και 20 στην Πρέμιερ δεν μας ανεβάζουν επίπεδο.

Μας ανεβάζουν:

-26 παιχνίδια, με 4 γκολ και μία ασίστ στην Αβελίνο (Γ Ιταλίας)
-30 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ στην Σουντ Τιρολ (Γ Ιταλίας)
-58 συμμετοχές,12 γκολ και 5 ασσίστ στην Λαντσιάνο (Β Ιταλίας)
-Μια χρονιά με 9 και 3 ασσίστ στην Ζούλντε Βάρεγκεμ (Βέλγιο)

Ok.Πλήρης βιασμός της λογικής κατ εμέ.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εγω θα προτιμουσα thiam. Σε καλύτερη ηλικία, καλό ύψος, ταχύτητα, δύναμη. Παροτι ξεκινα απο τα πλαγια, τα περισσότερα γκολ του τα βαζει συγκλινοντας χωρις τη μπαλα απο σεντρα απο την αντιθετη πλευρα. Πιτευω οτι μπορει ανετα να παιξει και στην κορυφη.

Αν μαλιστα έρθει ως δανεικος και οχι με αγορα, τοτε το ντηλ θα ειναι ακομη καλυτερο καθως θα εισαι καλυμμένος και στην περιπτωση που δε μεινεις ικανοποιημενος και δε θα κλαις 3Μ με μαυρο μαντηλι. Και φυσικα σε αντιθεση με τις αντιστοιχες περιπτωσεις του βαζελου μπορεις να τον αγορασεις ανα πασα στιγμη.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Νταξει σηκώνω τα χέρια ψηλα

Παροτι εχω προσδοκίες πάτου παντα πιο χαμηλα

Δλδ τι παίκτης τέτοιας ηλικίας θελει να ερθει στο ελ πρωταθλημα ;

Αντί να πουμε να δουμε κατα ποσο παιζει κ πλάι αν εχει τεχνικη δλδ κ ταχυτητφ
Κατευθείαν στη μιζέρια ....

Πιο χαμηλα ...
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

sic-4 έγραψε:
aquila έγραψε:Αν ισχυει ο Ισπανός μου ακουγεται πολυ καλη περιπτωση και κινηση που ταιριάζει με τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις. Φεύγουμε απο τα μπαμ πάταγος και παμε σε μεταγραφες ουσίας.
Συμφωνω οτι τα μπαμ παταγος δεν απεδωσαν (αν και μ αρεσουν) αλλα και το "ουσιας" μενει να αποδειχτει.
Δεν εχω ιδεα για τον παικτη, αλλα θεωρω οτι το να δωσεις 3μυρια για εναν τετοιο παικτη, ειναι κατι που μπορει να κανει πολυ ανετα μια μεγαλομεσαια ομαδα ενος μεγαλου πρωταθληματος. Αν δεν τους βγει δεν τρεχει και τιποτα. Για εμας ομως θα προκειται για την ακριβοτερη μεταγραφη στην ιστορια μας οποτε οι απαιτησεις θα ειναι πολυ μεγαλυτερες. Το ιδανικο θα ηταν αυτο που ειπε καποιος, να μπορουσαμε να τον παρουμε δανεικο με οψιον 3 μυρια ή και 4, οποτε αν σου βγει τα δινεις τα φραγκα στα σιγουρα, αν οχι, ολα καλα. Τωρα στην περιπτωση που ο παικτης δεν βγει (το απευχομαι βεβαια), η γκρινια θα ειναι μεγαλη και οχι αδικα ισως.

Επισης νομιζω πως αν παρεις παικτη απο το ισπανικο πρωταθλημα, μαλλον τον παιρνεις υπερτιμημενο. Εναν παικτη με τα ιδια χαρακτηριστικα θα τον επαιρνες 1,5 μυριο απο χαμηλοτερης δυναμικης πρωταθλημα. Εδω πληρωνεις και το brand του ισπανικου πρωταθληματος.

Βεβαια ολα αυτα ειναι απλα μπακαλιστικες λογικες δικες μου. Εχω απολυτη εμπιστοσυνη σε Ιβιτς-Μιχελ, οι οποιοι εχουν κανει εξαιρετικη δουλεια σε αυτην την μεταγραφικη περιοδο, κατι που ειναι ακομα πιο αξιοθαυμαστο αν σκεφτουμε πως και ο αριθμος των παικτων που χρειαστηκαν ηταν πολυ μεγαλος και οι επιλογες τους φαινονται να ειναι εξαιρετικες για τα δεδομενα.
Δε διαφωνώ μ αυτα που γραφεις και ουτε κι εγω ξερω τον παικτη αλλα βλεπω οτι ειναι 25 ειναι αρκετα γρηγορος και έπαιζε σε ισπανικό πρωταθλημα που ναι μεν σημαινει τσιμπημένη τιμή αλλα σημαινει επισης καλυτερες πιθανοτητες να σου βγει απο καποιον που κανει παπάδες σε μικρο πρωταθλημα.
Με βαση αυτες τις σχετικα αντικειμενικές παραδοχές και αυτο που γραφεις στη τελευταια παράγραφο νομιζω οτι μπορουμε να ειμαστε σχετικα αισιόδοξοι.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

http://www.transfermarkt.com/miku/profil/spieler/58001

[youtube]SZGwEV1eoEQ[/youtube]

[youtube]leNSAxEO7x8[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoMaRoS την Δευ 29 Αύγ 2016, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”