21. Diego Biseswar
Re: 21. Diego Biseswar
περαν των αλλων εχουμε ακομα εναν προπονητη σου που αναφερει θεματα με τη φυσικη σου κατασταση...δεν μπορει φιλε κατι κανεις λαθος και εσυ...
- kataramenos5
Αντε αγορι μου,αντε παλικαρι μου δειξε ποιος εισαι γιατι τσουρεκια μας (σου) τα καναν.
Άραγε να χει τις σωστές προδιαγραφές για να λειτουργεί καλά και στις χαμηλές θερμοκρασίες?
Ναι, ναι...Για το ξύλινο πόδι αναρωτιέμαι...

Υ.Γ. Κάνε παιχνίδι αχινέ...Ευρώπη είναι κι ας είναι κοντά στον Βόρειο Πόλο...Ο Big Brother τα πιάνει όλα παντού!
Ναι, ναι...Για το ξύλινο πόδι αναρωτιέμαι...
Υ.Γ. Κάνε παιχνίδι αχινέ...Ευρώπη είναι κι ας είναι κοντά στον Βόρειο Πόλο...Ο Big Brother τα πιάνει όλα παντού!
-
ArChAnGeLonfire4
;ppppgoran 64 έγραψε:Άραγε να χει τις σωστές προδιαγραφές για να λειτουργεί καλά και στις χαμηλές θερμοκρασίες?![]()
Ναι, ναι...Για το ξύλινο πόδι αναρωτιέμαι...![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν σε έχω κρίνει ποτέ αρνητικά, αλλά σήμερα ήσουν για τα σκυλιά. Όχι οτι δεν κορόιδευαν όλοι βέβαια.
αυριο θα σε τελειωνα απο την ομαδα προσωπικα...ο ορισμος του αντιεπαγγελματια...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ
Ανύπαρκτος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι...Ούτε επίτηδες να το κανε και κάνει και μορφασμούς στην αλλαγή...
Παίχτες με τα φεγγάρια τους δεν χρειάζεται ο Π.Α.Ο.Κ.!!!! Παιχταράδες με @ρχίδια έχει ανάγκη...Ξυπνήστε τους!!!!Έχουμε τίποτα μουτράκια μήπως γιατί έρχεται ο Καντουρί?![]()
Λέω εγώ τώρα...
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ρε γαμωτο αυτο που πεφτει κατω και δε σηκωνεται, που νομιζει οτι βρισκεται επιτελους;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ... Τι να το κάνω ότι ξέρεις μπάλα... Ναι το ξέρουμε όταν θέλεις είσαι παιχταράς... Αλλά όταν θέλεις και εμένα αυτό δεν με αρκεί... ΞΥΠΝΑ...
αλλιως τι;θα τον κανουμε ντα ή θα τον βαλουμε τιμωρια στην γωνια στο ενα πόδι;δεν ξερανε ποιος είναι όταν τον εφεραν ή εδω εγινε ετσι;HOOL4IGAN έγραψε:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ... Τι να το κάνω ότι ξέρεις μπάλα... Ναι το ξέρουμε όταν θέλεις είσαι παιχταράς... Αλλά όταν θέλεις και εμένα αυτό δεν με αρκεί... ΞΥΠΝΑ...
- back in black
Πως να στηριχτείς πάνω σε τέτοιο παίχτη;Μπάλα καντάρια αλλα απο νοοτροπία... άστα να πάνε
- john4serres
Απαράδεκτος, αντιεπαγγελματίας και δεν είναι η πρώτη φορά.
Με Ελ Καντούρι 4ετιας και Πέλκα άξιο backup, καλό θα είναι να βρεις ομάδα και να φέρεις πρόταση.
Με Ελ Καντούρι 4ετιας και Πέλκα άξιο backup, καλό θα είναι να βρεις ομάδα και να φέρεις πρόταση.