Pc support
- kataramenos5
Re: Pc support
Βαλε στο pc με ethernet ( ρυθμίσεις προσαρμογέα ethernet για IPV4) DNS τα 8.8.8.8 αντι αυτοματο .Αν παιζει φταιει το dns του παροχου .Λογικα θα ειναι κατι προσωρινο.
Απο command τρεξε ipconfig /flushdns να ξαναπαρει τις ρυθμισεις.
Μπορει να φταινε κι αλλα πραγματα βεβαια (ρυθμισεις firewall ,antivirus κα)
- kataramenos5
Kαλησπέρα ,
δεν μας έχεις πει το βασικότερο.
Ποιο είναι το message που σου δείχνουν οι browsers οταν δεν ανοίγουν τα συγκεκριμένα URLs?
Ποιο είναι το message που σου δείχνουν οι browsers οταν δεν ανοίγουν τα συγκεκριμένα URLs?
Μα τον Σαμάτα,ανοιξα τον υπολογιστή να γραψω τι ακριβως δειχνουν οι Browsers και μπαινει κανονικα...
(Απ' ότι θυμάμαι έβγαζε μηνυμα οπως οταν δεν εχεις ιντερνετ)
Ημαρτον Μεγα Σαμάτα,δεν θα το ξανακάνω!
Ποιος ειμαι εγω να ξαναγραψω να μην ανανεωθει το συμβόλαιό σου!Ποιος;!
Ρε τι τραβαμε....!
*Ακομα,δεν βγαζω ακρη τι μπορει να εφταιξε,αφου απο το κινητο (Wifi) εμπαινε κανονικα...Θέμα της Βόδαφον;
(Απ' ότι θυμάμαι έβγαζε μηνυμα οπως οταν δεν εχεις ιντερνετ)
Ημαρτον Μεγα Σαμάτα,δεν θα το ξανακάνω!
Ποιος ειμαι εγω να ξαναγραψω να μην ανανεωθει το συμβόλαιό σου!Ποιος;!
Ρε τι τραβαμε....!
*Ακομα,δεν βγαζω ακρη τι μπορει να εφταιξε,αφου απο το κινητο (Wifi) εμπαινε κανονικα...Θέμα της Βόδαφον;
- kataramenos5
- Kabamaru11
Σε μενα η βονταφον σημερα κανει συνεχως διακοπες,επισης καποια σαητ με ονλαην ταινιες εχουν γ@μηθει,δεν φορτωνουν.
Σ ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρονJasonV4 έγραψε:Kαλησπέρα ,

Κι εγώ πιστεύω ότι έχει σχέση με τον DNS Server του παρόχου.kataramenos5 έγραψε:Βαλε στο pc με ethernet ( ρυθμίσεις προσαρμογέα ethernet για IPV4) DNS τα 8.8.8.8 αντι αυτοματο .Αν παιζει φταιει το dns του παροχου .Λογικα θα ειναι κατι προσωρινο.
Προφανώς καλύτερα είναι να μιλήσει ο φίλος με το support του παρόχου και να το λύσουν το θέμα remotely με κάποιο update στο ρούτερ ή κάποια ρύθμιση.
Μου έχει συμβεί παρόμοιο θέμα με site.
Μπορεί κάποιος, κάνοντας ο ίδιος της ρυθμίσεις στο router να φορτώνει τις σελίδες που δεν μπορεί να μπει, χρησιμοποιώντας γενικώς τον DNS server της google, αντί του παρόχου, βάζοντάς τον μέσα στο router, αλλά μετά είναι λίγο φασαρία αν έχεις δικτύωση σε όλο το σπίτι, με ψυγεία, air condition, τηλεοράσεις, λάμπες και όλα τα σχετικά, γιατί πρέπει να ξαναστηθούν από την αρχή.
Το ότι αυτό είναι το πρόβλημα μπορεί να τσεκαριστεί πολύ εύκολα, αν ο φίλος διαθέτει VPN, γιατί ενεργοποιώντας το VPN, θα δει ότι θα μπορεί να μπει, σε αυτές τις σελίδες που λέει.
Αλλά και πάλι πιστεύω ότι η ευκολότερη λύση είναι η επικοινωνία με τον πάροχο και το τεχνικό τμήμα, ώστε να του λύσουν το θέμα remotely, μέσω του router του.
Edit: Είδα ότι λύθηκε το πρόβλημα. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν αυτό που ανέφερα πιο πάνω. Ο πάροχος και ο DNS server του. Απλά άλλαξαν κάτι και για αυτό δημιουργήθηκε και μετά λύθηκε το θέμα.