25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
και εκει που ολοι ειναι με τις κουκουλες, τις μπότες με..τάπες και τα μπουφάνια τιγκα πανω, βλέπεις ενα ψηλέα στο βάθος χαμογελαστό και με τη καλτσούλα σηκωμένη να πιάνει τη φόρμα, χαλαρός, λες και...είναι σπίτι του...

Να τη χαιρεσαι ρε ψηλε!!!Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ έμαθε στην επιστροφή της ομάδας του «Δικεφάλου» από την Ξάνθη ότι έγινε πατέρας, καθώς η σύζυγος του γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο «twitter» για τη συγκεκριμένη είδηση, γράφοντας σχετικά:
«Στην επιστροφή για Θεσσαλονίκη ο @robinolsen25 έμαθε πως μόλις έγινε μπαμπάς. Να σας ζήσει #Robin #PAOK #family».
Μακαρι να σου δωσει δυναμη και αυτοπεποιθηση οπως εγινε και με Σαμπο!!
-
giannistoumpa4
Να σου ζήσει η κοριτσάρα ψηλέ, να είναι γερή και τυχερή...
Και συ να είσαι ευτυχισμένος και να κάνεις κι εμάς με τις εμφανίσεις σου το ίδιο...
Και συ να είσαι ευτυχισμένος και να κάνεις κι εμάς με τις εμφανίσεις σου το ίδιο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 04 Ιαν 2016, 01:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
- Sick Bastard
Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, μόνο να μην κάνεις το παιχνίδι που το πετάς ψηλά το παιδί, σε φοβάμαι λίγο σ αυτό. 
-
τσιριγώτης
Καλά αστείο είναι αυτό; δεν γουστάρεις ολσεν το παιδάκι τι φταίει ; γελάει και ο άλλος
:(
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Ημαρτον ρε Πτολεμαιδα.eorptol έγραψε:Καλά αστείο είναι αυτό; δεν γουστάρεις ολσεν το παιδάκι τι φταίει ; γελάει και ο άλλος:(
- Sick Bastard
FYI eorptol και μιας που είδα το ποστ του Κατ
τσάμπα μου απαντάς όταν κι αν μου απαντάς, στο ignore σε έχω, οπότε άδικος κόπος.
τσάμπα μου απαντάς όταν κι αν μου απαντάς, στο ignore σε έχω, οπότε άδικος κόπος.
- ΑποστόληςΑ
Να σου ζήσει Ρόμπιν, να είναι γερή και ευτυχισμένη!
ΥΓ: Ιδέα για γκρίνια: «Καλά ρε, η γυναίκα σου γεννάει κι εσύ τρέχεις στην Ξάνθη για χιονοπόλεμο;»
ΥΓ2: Κατ, κάνε μια χάρη να παραθέτεις όλα τα κείμενα του eorptol, τώρα που μάθαμε ότι τουλάχιστον εσύ δεν βρίσκεσαι στην ignore list του Sick.
ΥΓ: Ιδέα για γκρίνια: «Καλά ρε, η γυναίκα σου γεννάει κι εσύ τρέχεις στην Ξάνθη για χιονοπόλεμο;»
ΥΓ2: Κατ, κάνε μια χάρη να παραθέτεις όλα τα κείμενα του eorptol, τώρα που μάθαμε ότι τουλάχιστον εσύ δεν βρίσκεσαι στην ignore list του Sick.