Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:Ιγκορα, για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι, θα πρέπει η ομάδα να παίζει κάθε μέρα. Άλλη λύση δεν βλέπω εφικτή.

Κάνε αλλαγές, μην κάνεις αλλαγές, έβγαλες πολλούς σήμερα, δεν κάνεις ροτατιον, κάνεις μεγάλο ροτατιον, έχεις εμμονές, δεν έχεις σταθερές στην ομάδα (αν βγάλεις τις εμμονές) ... γμτ τα facebook σας και την ντεμέκ ελευθερία έκφρασης της άποψης, που έχει ο καθένας μας και γω πρώτος μέσα.

Κι όλοι ξεχνούν ότι ήταν άνοιξη που ΕΠΑΙΖΕΣ το απολύτως ΜΗΔΕΝ και έχανες με κάτω τα χέρια από το κάθε χωριό...

Ο επόμενος προπονητής που θα έρθει στον ΠΑΟΚ (τους), θα πρέπει να είναι ΜΑΓΟΣ. Με κάτι παρακάτω δεν συμβιβάζονται. με ένα ραβδί να τα αλλάξει όλα.
χειροτερο ΠΑΟΚ απο περσυ το β εξαμηνο δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου τον ΠΑΟΚ κυριολεκτικα αθλιος .....καμμια σχεση με τωρα μα καμμια .....
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

joshua έγραψε:αλλα θα ακολουθησει ενα χρονικο διαστημα που θα κληθουν ολοι να δωσουν απαντησεις,τοσο ο προπονητης,οσο οι παικτες αλλα και ο προισταμενος τους,ο τεχνικος διευθυντης της ομαδας ο οποιος σε μεγαλο βαθμο μοιραζεται τις μεχρι τωρα ευθυνες της εικονας της ομαδας καθως και οι επιλογες του μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν εχουν ενθουσιασει κανεναν και δεν πρεπει να τα ακουει οποτε τα ακουει μονο ο Κροατης.
Πάρα πολύ σωστό το τελευταίο.
Αυτά τα ''ξέρει ο Φρανκ'' δεν ξέρω πως μπορούμε να τα ξεπεράσουμε, αν το ισοζύγιο βγει αρνητικό στις απαντήσεις.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο καθένας ακούει τις απαντήσεις που θέλει να ακούσει... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παμε στο κομματι του δεν ξερει ο φρανκ...

Ποια ειναι η λυση;;;ενας φαυλος κυκλος τυπου βρυζα;;

Ξαναλεω οτι και λαθη θα γινουν και παιχτες δε θα βγουν γιατι παντα και παντου συμβαινουν.επιπλεον ο φρανκ δεν κρινετσι μονο για τις μεταγραφες η μηπως κανω λαθος;;;

Δεν ακουσα απο το φρανκ να μιλαει για πρωταθληματα και φτιαξιμο ομαδας μεσα σε μισο χρονο.νομιζω οτι και ο ιδιος βλεπει και αξιολογει τα περιστατικα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα. αν αρχίσουμε κουβέντα περι φράνκ άρνεσεν στο πρώτο τρίμηνο του στον ΠΑΟΚ, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Βλεπουμε οτι η ομαδα προσπαθει να αλλαξει,αλλα εμεις παραμενουμε ιδιοι..Δεν θα αλλαξουμε ποτε... :cry:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sporos123 έγραψε:Βλεπουμε οτι η ομαδα προσπαθει να αλλαξει,αλλα εμεις παραμενουμε ιδιοι..Δεν θα αλλαξουμε ποτε... :cry:
Αν και σπόρος, μιλάς σοφά αδερφέ! ;)

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
sporos123

Χχαχαχαχα,πιλοτε 29 χρονων,δεν με λες και σπορο... :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Άντε να γελάσουμε και λίγο. ;)

Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αν σταθούμε λίγο στην σημειολογία του σώματος και του βλέμματος που είχε στην συνέντευξη τύπου, εμένα μου φάνηκε χαμένος , και ίσως νιώθει οργισμένος και προδομένος από κάποιους μέσα στην ομάδα.
Έκανε σκληρή κριτική, θέλει πολύ σωστή διαχείριση. Φαντάζομαι ότι θα πέσει πολύ μπλα μπλα σε ομιλία στους παίκτες...

sporos123

Πιστευω θα γελασουεμ και με τους Ρωσους και με την ζελα..Η νικη ειναι απαραιτητη στα δυο αυτα ματς για πολλους λογους..Δυστυχως θα ειμαι ταξιδι και θα μπορω να παω γαμω.. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προς Θεου κανεις δεν εθεσε θεμα Φρανκ αλλα δεν πρεπει να ξεχναμε ποτε οτι αποτελει βασικο μερος του καδρου.Εγω βεβαια καποια ερωτηματα τα εχω σχετικα με την σχεση των 2 και την φιλοσοφια τους κυριως λογω των συνεχων δηλωσεων Τουντορ.Παραδειγμα πως ταιριαζει η διαφαινομενη λογικη Αρνεσεν που θελει να προχωραμε σε σχετικα μεγαλο αριθμο μεταγραφων νεων και ταλαντουχων παικτων λιγο πολυ στο ιδιο επιπεδο με το χρησιμοποιω εναν κορμο 14-15 παικτων του Τουντορ;
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Προφανώς δεν τίθεται κανένα θέμα Φρανκ τώρα. Θα τεθεί στην ώρα του όταν οι απαντήσεις στις απαιτήσεις δεν είναι πειστικές.
K_geo έγραψε:ο καθένας ακούει τις απαντήσεις που θέλει να ακούσει... :ugeek:
Το χορτάρι κρίνει τη δουλειά όλων. Μπορεί να θέλουμε ο ΠΑΟΚ να είναι η Juve*, ο Σάμπο νέος Gerard, ο Ρομπέρτο μια βρωμιά στο νύχι του Όλσεν, ο Γκολάσα εξτρέμ και το ρόστερ μας καλύτερο του γάβρου, αλλά αν στο τέλος της χρονιάς, όπως ο ίδιος ο Άρνεσεν είπε, αν ο ΠΑΟΚ δεν είναι στην πρώτη τριάδα θα ζητηθούν απαντήσεις. Όχι από μας, απ τον Σαββίδη.
sourmenetes έγραψε: Δεν ακουσα απο το φρανκ να μιλαει για πρωταθληματα και φτιαξιμο ομαδας μεσα σε μισο χρονο.νομιζω οτι και ο ιδιος βλεπει και αξιολογει τα περιστατικα.
Για τριάδα είπε, προφανώς πρωτάθλημα δεν παίρνουμε. Ελπίζω να τα αξιολογεί και να δω έναν αμυντικό τύπου Κοντρέρας τον Γενάρη.

Ο Κόντε δεν έκανε 2 χρόνια για να στρώσει τη Juve.
Πήγε το 2011 και πήρε τα πρωταθλήματα: 2011–12, 2012–13, 2013–14 μια χαρά στρωμένη την είχε απ την πρώτη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σε ευρωπαϊκό επίπεδο ώστε να φτάσει ο αλέγκρι να έχει έτοιμη ομάδα για να παει τελικό τσ.λ. ;)

κατα τα άλλα, δεν διαφωνώ ίσως μόνο σε λεπτομέρειες. λογικά, αυτό θα βοηθήσει και στην καλύτερη κατανόηση του τι λέω και τι λές. :) :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ο ΠΑΟΚ φοινικα δεν ειναι γιουβε, ειναι η τεταρτη ομαδα της χωρας οχι σε δυναμικη αλλα σε αντιμετωπιση,το χειροτερο ομως δεν ειναι αυτο αλλα η αποτι φαινεται νονοτροπια τεταρτου που επικρατει στις ταξεις της ομαδας.
Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι ο "τεταρτος" να γινει πρωτος;
Οταν και αν εδραιωθουμε στην δευτερη θεση τοτε μονο θα μπορουμε να μιλαμε για τιτλους.

Υ.Γ Καπου διαβασα οτι ψαχνουν για ξενο γενικο αρχηγο,εγω θα ελεγα να βρουν καποιον να διδαξει την ιστορια του ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστες να προσπαθησει να τους αλλαξει την νοοτροπια.
Πρεπει να μπαινουν στο γηπεδο με το μαχαιρι στα δοντια,αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ και αυτο θελουν οι οπαδοι του.
Αυτος ο γραφικος γερος του γαυρου η ακομα ακομα και ο Δημητριαδης της αεκ ξερετε ποσο σημαντικο ρολο παιζουν στα αποδυτηρια;
Ας βρουν εναν τετοιο,καλος ο επαγγελματισμος αλλα το ποδοσφαιρο θελει και λιγη ψυχη.
Ειδικα στην Ελλαδα που εχεις απεναντι σου αμπαλες ομαδες που προσπαθουν μονο να καταστρεψουν δεν πρεπει να τους δινεις κανενα περιθωριο να πιστεψουν οτι μπορουν να παρουν κατι απο το παιχνιδι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”