Kυριάκος Κυριάκος
- Μπαρκαρούτσος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Να βγει ο ισόβιος δημόσιος υπάλληλος/αποτυχημένος πολιτικός να μας πει τους στόχους της ομάδας, γιατί εγώ ακόμα δεν ξέρω. Θέλω να με πουν, δεν καταλαβαίνω.
Ας βγει να πει ότι έχει πυρετό τουλάχιστον , να μην τον πιστέψουμε, να πάμε παρακάτω.
- Μπαρκαρούτσος
-
Βρήκες πάλι να πεις , εύκολος στόχος για εσένα ο Κυριάκος...
Στις νίκες ομάδα και πάμε και ξέρω γω. Στο στραβοπατημα μέχρι και οι καθαρίστριες σας φταίνε....
Για μια ακόμα φορά Δώσε εξουσία σε κάποιον να δεις τον πραγματικό του χαρακτήρα...
Στις νίκες ομάδα και πάμε και ξέρω γω. Στο στραβοπατημα μέχρι και οι καθαρίστριες σας φταίνε....
Για μια ακόμα φορά Δώσε εξουσία σε κάποιον να δεις τον πραγματικό του χαρακτήρα...
- Μπαρκαρούτσος
περιμενω σοβαρη και αμεση αντιδραση για την λαβη του ηθικου τσαρλατανου.
Επειδη ομως ξερω σε τι μπανανια ζουμε, ΙΣΩΣ μια τιμωρια με 10 ημερολογιακες μερες δωσει μια εσανς δικαιης τιμωριας να ησηχασουν οι ιθαγενείς
Επειδη ομως ξερω σε τι μπανανια ζουμε, ΙΣΩΣ μια τιμωρια με 10 ημερολογιακες μερες δωσει μια εσανς δικαιης τιμωριας να ησηχασουν οι ιθαγενείς
- Μπαρκαρούτσος
Αν όντως ο άλλος ήταν της ΔΕΑΒ, ίσως καλό είναι να μην μπλέξουμε πολύ με το περιστατικό.
-
- Επικοινωνία:
Όλα καλά πολιτικάντη μας; Για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της αργεντίνικης μαϊμούς θα κάνουμε τίποτα η θα το αφήσουμε και αυτό να περάσει όπως τα πανό σε λεωφλωρο,προποτζηδικο και κάτι Σαμπανηδες,Μαρουπες και Αρκούδες κτλ που τους κάναμε τα μούτρα κρέας;Ο ΠΑΟΚ για να στεφθεί πρωταθλητής πρέπει να είναι ισχυρός σε όλα τα επίπεδα.Αν δεν μπορείτε εσύ και το παρεάκι σου να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα της ομάδας και όχι να σκύβετε το κεφάλι σε ότι κάνουν οί χαβουζαιοι,πάντα "παοκακι" θα μας βλέπουν.Ακόμα περιμένουμε αντίδραση (μάλλον μάταια όπως και τις άλλες φορές)Αν τα προχθεσινα τα έκανε ο Lucescu θα ζητούσαν τα σιχαματα την απέλαση του και τιμωρία της ομάδας.Τωρα είναι απλά Κυριακή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τρί 30 Απρ 2024, 18:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Kabamaru11
Μαριονετα κ κομματοσκυλο,ποτε δεν τον συμπαθησα.Οι προχθεσινες του δηλωσεις τουλαχιστον ατυχης,ενω διπλα του,ο ρουμανοκλεφτοκοτας τα ειπε ολα εξω απο τα δοντια κ για ακομα μια φορα εστειλε τα ποκεμον αδιαβαστα.
Μαθε τουλαχιστον απο τον νταμ ντουμλα ντουμλα ντα πως να τα χωνεις σε αρδ.
Μαθε τουλαχιστον απο τον νταμ ντουμλα ντουμλα ντα πως να τα χωνεις σε αρδ.
Με οποία δύναμη παρέμβασης έχεις στα ΜΜΕ της πόλης προσπαθήστε να μην ανέβουν οι τόνοι. Όπως ακριβώς το είπε ο προπονητής μας.
ΕΛΙΤ ΔΙΑΤΗΤΗΣ στο Χαριλάου οπωσδήποτε.
ΕΛΙΤ ΔΙΑΤΗΤΗΣ στο Χαριλάου οπωσδήποτε.
Μεχρι την Κυριακη δεν θελω να ξαναδω post κ stories στο instagram
Καντε τη δουλεια σας κ ασε τα αυτα για μετα το παιχνιδι
Καντε τη δουλεια σας κ ασε τα αυτα για μετα το παιχνιδι
- kataramenos5
- Montrealiotis
Μια χαρά το πάει η ΠΑΕ. 90 λεπτά γαμησι και μετά λευκός πύργος. Ούτε μα ούτε σα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk