+1926GiorgosAtha έγραψε:Πάντως με ένα γρήγορο search στον γούγλη πριν δύο τρία χρόνια στη Le Mans θεωρείταν ταλεντάρα σε σημείο να τον στέλνουν σε ομάδες της Premier...
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Wigan.html
Ξαφνικά όμως όχι μόνο δεν πήγε Αγγλία αλλά χάθηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη... γιατί?... άγνωστο...
Φιλικά δεν συμφωνώ με πολλούς εδώ... σιγά τον παίχτη τον Αλφόνσο που θα κράξω γιατί τον χάσαμε... τον παρακολουθούσαμε και λέμε ότι είναι καλύτερος από τον Darbo και τον κάθε "Darbo"? Τον Darbo τουλάχιστον θα τον πληρώσεις και μια φρατζόλα ψωμί... στον Αλφόνσο θα έδινες 200 χιλ. και αν σου έβγαινε νέος Ινίγκος θα κράζαμε όλοι μαζί για τα τσάμπα λεφτά που δίνουμε. Τα ίδια και με τον Barbosa (το έχω αναλύσει και για αυτόν).
Και ο Ινιγκος μάρκαρε τον Messi αλλά ήταν χειρότερος και από τον Khumalo που παίζει στην Doncaster(!).
Αλλά εδώ πάμε με την λογική... αφού τον πήρε ο άλλος είναι παιχταράς, αν τον παίρναμε εμείς θα ήταν παλτό.
Αν τον Darbo τον τσίμπαγε καμιά Βέροια (όπως πχ. Ben στα 24 του από τα ερασιτεχνικά της Γαλλίας) και έβαζε καμία 10ρια γκόλ θα χτυπιόμασταν και θα λέγαμε που πάνε και τους βρίσκουν και τι στο δι@ολο πληρώνουμε τους scouter!
Όλα στο γήπεδο θα κριθούν και όχι τώρα! Όταν έρθει η ώρα...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II
-
Δεν ελπίζω (σε) τίποτα, δεν (μπορώ παρά να φοβάμαι το) τίποτα, είμαι λέφτερος (και ΠΑΟΚτσης)...
Να με συγχωρήσει ο κ. Καζαντζάκης, αλλά το απόφθεγμά του (λίγο αλλιωμένο) χαρακτηρίζει το φετινό ΠΑΟΚ...
Να με συγχωρήσει ο κ. Καζαντζάκης, αλλά το απόφθεγμά του (λίγο αλλιωμένο) χαρακτηρίζει το φετινό ΠΑΟΚ...
που να παει ο Ποζογλου..?? δανεικος ισως..καλο θα του κανει,ειναι ανετοιμος... ο νταρμπο για μπακ απ δεν με χαλαει κ ισχυουν ολα τα παραπανω που ειπε ο Γιωργος...αλλα αν θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα και να πετυχεις οποιοδηποτε στοχο ...αν παιρνουν για βασικο εξτρεμ αυτον ,η κοροιδευουν η ειναι παντελως ασχετοι.... μαλλον το 1ο...obanebane έγραψε:paokmaniak έγραψε:K ego eimai fisin aisiodoksos alla an fernoun ton paikti gia to vasiko mas aristero extrem.... moni logiki na ton pairnoun gia daneiko? I gia 2i lisi alla giati oxi pozoglou..
Το οτι δεν πηγε ο Ποζογλου στη ναπολι δε μου εκατσε και πολυ καλα,ισως ο ποδοσφαιριστης εχει συμφωνηθει να συνεχισει αλλου και το μαυρακι να ερχετε ουσιαστικα να παρει τη θεση του.
Δε θελω ουτε να το σκεφτομαι οτι αυτο το παιδι ηρθε για βασικος στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη.
που να παει ο Ποζογλου..?? δανεικος ισως..καλο θα του κανει,ειναι ανετοιμος... ο νταρμπο για μπακ απ δεν με χαλαει κ ισχυουν ολα τα παραπανω που ειπε ο Γιωργος...αλλα αν θελεις να λεγεσαι μεγαλη ομαδα και να πετυχεις οποιοδηποτε στοχο ...αν παιρνουν για βασικο εξτρεμ αυτον ,η κοροιδευουν η ειναι παντελως ασχετοι.... μαλλον το 1ο...obanebane έγραψε:paokmaniak έγραψε:K ego eimai fisin aisiodoksos alla an fernoun ton paikti gia to vasiko mas aristero extrem.... moni logiki na ton pairnoun gia daneiko? I gia 2i lisi alla giati oxi pozoglou..
Το οτι δεν πηγε ο Ποζογλου στη ναπολι δε μου εκατσε και πολυ καλα,ισως ο ποδοσφαιριστης εχει συμφωνηθει να συνεχισει αλλου και το μαυρακι να ερχετε ουσιαστικα να παρει τη θεση του.
Δε θελω ουτε να το σκεφτομαι οτι αυτο το παιδι ηρθε για βασικος στον ΠΑΟΚ του Σαββιδη.
-
http://allafrica.com/stories/201312050667.htmlGiorgosAtha έγραψε:Πάντως με ένα γρήγορο search στον γούγλη πριν δύο τρία χρόνια στη Le Mans θεωρείταν ταλεντάρα σε σημείο να τον στέλνουν σε ομάδες της Premier...
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Wigan.html
Ξαφνικά όμως όχι μόνο δεν πήγε Αγγλία αλλά χάθηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη... γιατί?... άγνωστο...
Φιλικά δεν συμφωνώ με πολλούς εδώ... σιγά τον παίχτη τον Αλφόνσο που θα κράξω γιατί τον χάσαμε... τον παρακολουθούσαμε και λέμε ότι είναι καλύτερος από τον Darbo και τον κάθε "Darbo"? Τον Darbo τουλάχιστον θα τον πληρώσεις και μια φρατζόλα ψωμί... στον Αλφόνσο θα έδινες 200 χιλ. και αν σου έβγαινε νέος Ινίγκος θα κράζαμε όλοι μαζί για τα τσάμπα λεφτά που δίνουμε. Τα ίδια και με τον Barbosa (το έχω αναλύσει και για αυτόν).
Και ο Ινιγκος μάρκαρε τον Messi αλλά ήταν χειρότερος και από τον Khumalo που παίζει στην Doncaster(!).
Αλλά εδώ πάμε με την λογική... αφού τον πήρε ο άλλος είναι παιχταράς, αν τον παίρναμε εμείς θα ήταν παλτό.
Αν τον Darbo τον τσίμπαγε καμιά Βέροια (όπως πχ. Ben στα 24 του από τα ερασιτεχνικά της Γαλλίας) και έβαζε καμία 10ρια γκόλ θα χτυπιόμασταν και θα λέγαμε που πάνε και τους βρίσκουν και τι στο δι@ολο πληρώνουμε τους scouter!
Όλα στο γήπεδο θα κριθούν και όχι τώρα! Όταν έρθει η ώρα...
http://www.wigan.vitalfootball.co.uk/ar ... p?a=287840
Γιώργο, τα διάβασες; Διάβασέ τα και θα καταλάβεις γιατί χάθηκε από προσώπου γης για 3 χρόνια.
Αθα δε νομιζω οτι διαφωνει κανενας με την αποκτηση ενος ελπιδοφορου με χαμηλο κοστος ποδοσφαιριστη,το θεμα ειναι ως τι ερχετε εδω αυτο το παιδι.
Και ξαναρωταω εγω γιατι ο Ποζογλου δεν πηγε στην ιταλια ενω δεν εχει κανενα προβλημα τραυματισμου?
Και ξαναρωταω εγω γιατι ο Ποζογλου δεν πηγε στην ιταλια ενω δεν εχει κανενα προβλημα τραυματισμου?
Οπως ειπε κι ο αδερφος πιο πανω,αν βγει ομως κανενα καλο παιχτακι και τον ειχε παρει καμια βεροια ή καμια ξανθη θα βγαιναμε ολοι και θα λεγαμε που διαολο τους βρισκουν αυτους κι εμεις κοιμομαστε..
Ο παιχτης αν ειναι αυτος που ακουγεται και για το ποσο που θεωρειται η αξια του,πιστευω ειναι καθαρα επενδυση με την ελπιδα μηπως σου βγει..
Δε νομιζω και δε θελω να πιστευω πως προοριζεται για βασικος..
Οσο για τη μεταγραφικη περιοδο ο μηνας ακομα εχει 5,αν ειχε 30 θα εκραζα κι εγω μαζι με τους υπολοιπους..
Ο παιχτης αν ειναι αυτος που ακουγεται και για το ποσο που θεωρειται η αξια του,πιστευω ειναι καθαρα επενδυση με την ελπιδα μηπως σου βγει..
Οσο για τη μεταγραφικη περιοδο ο μηνας ακομα εχει 5,αν ειχε 30 θα εκραζα κι εγω μαζι με τους υπολοιπους..
- desperando
- Επικοινωνία:
τελικα τσαμπα το ξενυχτι και το καψιμο.
δυστυχως αυτοι εκει στην ομαδα ειναι αδιορθωτοι με πρωτο απ ολους τον ιβαν.
τωρα ας μου εξηγησει κανεις ποια ειναι η λογικη να παιρνεις αριστερο μπακ κοντα στο μισο μυριο και ενω εχεις αλλους δυο σε αυτη τη θεση και για αριστερο εξτρεμ που δεν εχεις κανενα να παιρνεις καποιον 22χρονο που δεν εχει ουτε μια επαγγελματικη συμμετοχη στην καριερα του?
δυστυχως αυτοι εκει στην ομαδα ειναι αδιορθωτοι με πρωτο απ ολους τον ιβαν.
τωρα ας μου εξηγησει κανεις ποια ειναι η λογικη να παιρνεις αριστερο μπακ κοντα στο μισο μυριο και ενω εχεις αλλους δυο σε αυτη τη θεση και για αριστερο εξτρεμ που δεν εχεις κανενα να παιρνεις καποιον 22χρονο που δεν εχει ουτε μια επαγγελματικη συμμετοχη στην καριερα του?
- charlie_pace
Καλά καλά δεν ανακοινώθηκε και αρχισε η γκρίνια για τον ρολο που θα έχει στην ομάδα.. Αν δεν κλείσει θα κραζουν ολοι για το ταλέντο που χάθηκε;;
Χαλαρά παιδιά..

Χαλαρά παιδιά..

- sourmenetes
- Moderator
Ο ζήσης με αυτόν μίλαγε;;ποσο σίγουροι είμαστε;;;ας περιμενουμε το βραδυ και βλέπουμε..
ο μηνας εχει 5 και εμεις 20 ΠΑΙΖΟΥΜΕ αγωνα ομως... δεν παιζουμε 30... και απο οτι ειδα μια χαρα ομαδες θα βρουμε μπροστα μας....kotsidas9 έγραψε:Οπως ειπε κι ο αδερφος πιο πανω,αν βγει ομως κανενα καλο παιχτακι και τον ειχε παρει καμια βεροια ή καμια ξανθη θα βγαιναμε ολοι και θα λεγαμε που διαολο τους βρισκουν αυτους κι εμεις κοιμομαστε..
Ελατε ρε παιδια παλι γκρινια;Δηλαδη περυσι με Ολισε-Γεωργιαδη αφαντους,Λουκας που επαιζε μονο καλα με τα χωρια και Στοχ που εκανε καλες εμφανισεις μονο στην αρχη και στο τελος,καλυτερα ειμασταν;
sourmenetes έγραψε:Ο ζήσης με αυτόν μίλαγε;;ποσο σίγουροι είμαστε;;;ας περιμενουμε το βραδυ και βλέπουμε..
Εννοειτε οτι μιλαγε με αυτον ρε σουρμε,και το κοκκορακι στα μαλια και τα ολα του εχει.
ρε τον φουκαρα τον αλιεου ητανε και λιγο μπερδεμενο το παιδι και ακομα γι αυτον λετε...
αα,αλιεου περιμενω και τον κλωνο του βοκωλου/αμπονσα/χασιωτη και του κουτση/λιασου και τελειωσαμε...παμε για καμ μπακ...
υγ μονο τον κλωνο του γουμενου μη δω θεε μου
αα,αλιεου περιμενω και τον κλωνο του βοκωλου/αμπονσα/χασιωτη και του κουτση/λιασου και τελειωσαμε...παμε για καμ μπακ...
υγ μονο τον κλωνο του γουμενου μη δω θεε μου

Μηπως προσπαθουσε να τον πεισει κιολλας, τι τρολ τρωμε φετοςobanebane έγραψε:sourmenetes έγραψε:Ο ζήσης με αυτόν μίλαγε;;ποσο σίγουροι είμαστε;;;ας περιμενουμε το βραδυ και βλέπουμε..
Εννοειτε οτι μιλαγε με αυτον ρε σουρμε,και το κοκκορακι στα μαλια και τα ολα του εχει.