Όσο για το άλλο που λες για το καλό ποδόσφαιρο, αν το στάνταρ μας είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ της 20ετίας (ο οποίος δεν έπαιξε και καμιά μπαλάρα εδώ που τα λέμε), μάλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Μηπως γιατι ειχες εναν προπονητη 3 χρονια και τον ιδιο βασικο κορμο;obanebane έγραψε:Συμφωνω πολυ με τον αρρωστο,πανω κατω τα ιδια λεμε.
Μαυροθανατε το οτι ο ΠΑΟΚ αλλαζει τους προπονητες σαν τα πουκαμισα η απαντηση σου ηταν ο Ζαρντιμ;![]()
Ποσα χρονια ειναι ο χοντρος στο γαυρο ξερεις; αν ο Βαλβερδε ηθελε να μεινει ακομα εκει θα ηταν.
Το γιατι εχουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ να παιζει καλο ποδοσφαιρο απο το 2009 θα μου το απαντησεις;
Καταρχάς τους συνδέσμους τους "πέταξα" σε άλλο θέμα, ως απάντηση σε ειρωνία άλλου.Odi έγραψε:Kranatos γράφεις για διαδηλώσεις,για κομάντα που θα γυρνάνε την πόλη,για συλλήψεις,πετάς μέσα και τους συνδέσμους..Συγκεκριμένα πράγματα:
-Ποιος θα διοικήσει;Βρες μου 5 άτομα να κάνουν διοίκηση πρωτοδικείου.
-Ποιος θα πληρώνει;
-Ποιος θα μας γλυτώσει από την μοίρα της κούλας,της γριάς και το ρούλη (δεν συγκρίνω μεγέθη εννοείται,απλά πες μου με συγκεκριμένο τρόπο και όχι "ΠΑΟΚ είσαι,δεν θα σε ρίξει κανείς")
-Τί θα γίνει με τα χρέη;
-Πώς θα συσπειρωθεί ο κόσμος;
Δεν ρωτάω με καμιά ειρωνεία,απλά απάντησε μου με συγκεκριμένα επιχειρήματα.
Ο Σαββίδης δεν έχει κάνει αυτά που περιμέναμε,είναι αλήθεια.Ο Κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.Ανέλαβε το 1993 και πήρε πρωτάθλημα το 1997.Από τον Σαββίδη γιατί τα απαιτείτε όλα άμεσα;
Στους αφορισμούς είμαστε πρώτοι.Όταν ζορίσει η κατάσταση να δω τί θα γίνει.
black death έγραψε:Δεν μιλάω για εσένα, γενικότερα το λέω.
Όσο για το άλλο που λες για το καλό ποδόσφαιρο, αν το στάνταρ μας είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ της 20ετίας (ο οποίος δεν έπαιξε και καμιά μπαλάρα εδώ που τα λέμε), μάλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα.
psykoman έγραψε:Μηπως γιατι ειχες εναν προπονητη 3 χρονια και τον ιδιο βασικο κορμο;obanebane έγραψε:Συμφωνω πολυ με τον αρρωστο,πανω κατω τα ιδια λεμε.
Μαυροθανατε το οτι ο ΠΑΟΚ αλλαζει τους προπονητες σαν τα πουκαμισα η απαντηση σου ηταν ο Ζαρντιμ;![]()
Ποσα χρονια ειναι ο χοντρος στο γαυρο ξερεις; αν ο Βαλβερδε ηθελε να μεινει ακομα εκει θα ηταν.
Το γιατι εχουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ να παιζει καλο ποδοσφαιρο απο το 2009 θα μου το απαντησεις;
Σιγά μην αποφασίσει να φύγει και ψάχνει άνθρωπο που να συνεχίσει το έργο του. Σε κανά Βρύζα θα τις δώσει τζάμπα και τότε θα έχουμε τα μεγάλα δράματα. Πάσης φύσεως δράματα.Kranatos έγραψε:Asime η όλη κουβέντα που έγινε από μένα αφορούσε ξεκάθαρα την κατάσταση πριν πάρει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης.
Την καραμέλα δηλαδή "αν δεν ερχόταν, θα διαλυόμασταν".
Δε μιλάω με σημερινά δεδομένα.
Για σήμερα σε περίπτωση φυγής του απαιτώ από τον ίδιο να ορίσει τη διάδοχη κατάσταση λαμβάνοντας εγγυήσεις μάλιστα ότι θα γίνουν στο μέλλον αυτά που ο ίδιος δεν κατάφερε.
Πάει να πει ότι χωρίς τον ΠΑΟΚ ο διαγωνισμός για το Παλάς θα γινόταν την ίδια ημερομηνία που γινόταν κάθε χρόνο τις προηγούμενες χρονιές. Ημερομηνία που με την ελληνική γραφειοκρατία και χωρίς να υπάρχει η ψηφοθηρική (στην τεράστια δεξαμενή ψήφων που λέγεται ΠΑΟΚ)πίεση πέφτει μεταξύ 30-38 Φεβρουαρίου.psykoman έγραψε:Το πηρε μετα τον ΠΑΟΚ; τι παει να πει αυτο;
Θα σου απαντησω εγω ή κι εγω, μπανε καθ'οτι εισαι αποδεδειγμενα απ'αυτους που εισαι για διαλογο..obanebane έγραψε:Δηλαδη ρε συ Asimos εισαι ικανοποιημενος απο τον ρωσο,η απλα θεωρεις οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη γιαυτο τον αποδεχεσαι;
Αν απαντουσα εγω τοτε θα σου απαντουσα το δευτερο,και να ξαναπω αλλη μια φορα το γιατι επειδη νομιζω οτι με κοροιδεψε για κανεναν αλλο λογο σου μιλαω ειλικρινεστατα.
Αυτό το καταλαβαίνουνε όλοι.Asimos έγραψε:Υπεραξία σε καιρό ξεπουλήματος της χώρας δεν υφίσταται. Η χώρα σκοτώνεται για ένα κομμάτι ψωμί. μ@λ@κ@ς θα ήταν αν πλήρωνε και λούσα.
Odi έγραψε:Kranatos γράφεις για διαδηλώσεις,για κομάντα που θα γυρνάνε την πόλη,για συλλήψεις,πετάς μέσα και τους συνδέσμους..Συγκεκριμένα πράγματα:
-Ποιος θα διοικήσει;Βρες μου 5 άτομα να κάνουν διοίκηση πρωτοδικείου.
Νίκας, Μανίκας, Λιας, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Γουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας...
-Ποιος θα πληρώνει;
Τα διαρκείας (καλό ανέκδοτο).
-Ποιος θα μας γλυτώσει από την μοίρα της κούλας,της γριάς και το ρούλη (δεν συγκρίνω μεγέθη εννοείται,απλά πες μου με συγκεκριμένο τρόπο και όχι "ΠΑΟΚ είσαι,δεν θα σε ρίξει κανείς")
Ε δε θα σε ρίξει κανείς λαίμαι.
Είμαι 110% σίγουρος τα ίδια θα γράφανε κάποιοι στα διάφορα fora της κούλας, θα γίνει χαμός, επανάσταση, third world war και star wars μαζί να πούμε.
-Τί θα γίνει με τα χρέη;
Ε από τα διαρκείας θα έχουμε και πλεόνασμα ντε!
Πληρωμές προσωπικού, παιχτών, αθλητικού τμήματος, γραφείων, εφορίες, εφορίες στα κέρδη από εισητήρια, εφορίες παντού, ταξίδια κλπ. Ψιλοπράματα!
(Βάλτε κάτω το μεγαλύτερο δυνατό ποσό που μπορεί να μαζευτεί από εισητήρια. Ούτε για τα μισά δε φτάνει).
-Πώς θα συσπειρωθεί ο κόσμος;
Με το σερί νικών που θα κάνουμε με τα απλήρωτα πιτσιρίκια που θα ανεβάσουμε στην ανδρική ομάδα βέβαια!
Γιατί μεταγραφές κανά Αμαφούλε άμα ψήνεστε μόνο και απλήρωτο κιόλας.