Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
black death

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από black death »

Δεν μιλάω για εσένα, γενικότερα το λέω.

Όσο για το άλλο που λες για το καλό ποδόσφαιρο, αν το στάνταρ μας είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ της 20ετίας (ο οποίος δεν έπαιξε και καμιά μπαλάρα εδώ που τα λέμε), μάλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Εγώ βλέπω πως όλοι συμφωνούμε διαφωνώντας.

Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος. Κανείς δε θέλει να τον διώξει.
Η διαφορά είναι πως κάποιοι ,μεταξύ αυτών κι εγώ , θεωρούν πως όχι μόνο είναι δικαίωμά μας να ασκούμε κριτική αλλά επιβάλλεται για να πάει μπροστά η ομάδα και άλλοι πως πάση θυσία ο Ιβάν πρέπει να μείνει στο απυρόβλητο για να μη στραβώσει και φύγει.

Αυτό που πιστεύω πως δεν μπορεί να χωνέψει κανένας είναι το γεγονός πως είναι η πρώτη φορά που ξεκινάμε πρωτάθλημα με 1,5 μπακ και χωρίς αριστερό εξτρέμ. Με πλούσιο,για να μην πω μεγιστάνα, ιδιοκτήτη!

Με έναν αριστεροπόδαρο Μακ και ένα αξιοπρεπές στόπερ, ακόμη και το Μαλεζά, κανείς δε θα μιλούσε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δηλαδη σουρμε ο Ιβαν πληρωσε υπεραξια για το ξενοδοχειο;
Οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια απλα κουβεντα να γινεται.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Υπεραξία σε καιρό ξεπουλήματος της χώρας δεν υφίσταται. Η χώρα σκοτώνεται για ένα κομμάτι ψωμί. μ@λ@κ@ς θα ήταν αν πλήρωνε και λούσα.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

obanebane έγραψε:Συμφωνω πολυ με τον αρρωστο,πανω κατω τα ιδια λεμε.
Μαυροθανατε το οτι ο ΠΑΟΚ αλλαζει τους προπονητες σαν τα πουκαμισα η απαντηση σου ηταν ο Ζαρντιμ; :lol:
Ποσα χρονια ειναι ο χοντρος στο γαυρο ξερεις; αν ο Βαλβερδε ηθελε να μεινει ακομα εκει θα ηταν.
Το γιατι εχουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ να παιζει καλο ποδοσφαιρο απο το 2009 θα μου το απαντησεις;
Μηπως γιατι ειχες εναν προπονητη 3 χρονια και τον ιδιο βασικο κορμο;
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Odi έγραψε:Kranatos γράφεις για διαδηλώσεις,για κομάντα που θα γυρνάνε την πόλη,για συλλήψεις,πετάς μέσα και τους συνδέσμους..Συγκεκριμένα πράγματα:

-Ποιος θα διοικήσει;Βρες μου 5 άτομα να κάνουν διοίκηση πρωτοδικείου.
-Ποιος θα πληρώνει;
-Ποιος θα μας γλυτώσει από την μοίρα της κούλας,της γριάς και το ρούλη (δεν συγκρίνω μεγέθη εννοείται,απλά πες μου με συγκεκριμένο τρόπο και όχι "ΠΑΟΚ είσαι,δεν θα σε ρίξει κανείς")
-Τί θα γίνει με τα χρέη;
-Πώς θα συσπειρωθεί ο κόσμος;

Δεν ρωτάω με καμιά ειρωνεία,απλά απάντησε μου με συγκεκριμένα επιχειρήματα.

Ο Σαββίδης δεν έχει κάνει αυτά που περιμέναμε,είναι αλήθεια.Ο Κόκκαλης έκανε 4 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.Ανέλαβε το 1993 και πήρε πρωτάθλημα το 1997.Από τον Σαββίδη γιατί τα απαιτείτε όλα άμεσα;

Στους αφορισμούς είμαστε πρώτοι.Όταν ζορίσει η κατάσταση να δω τί θα γίνει.
Καταρχάς τους συνδέσμους τους "πέταξα" σε άλλο θέμα, ως απάντηση σε ειρωνία άλλου.
Τώρα για τα συγκεκριμένα πράγματα που ρωτάς σου απαντάω κι εγώ με την ερώτηση αν ήξερες να απαντήσεις κι εσύ τα ίδια όταν κυνηγούσαμε να σουτάρουμε τους γουμενοπαγώνηδες.
Πιθανολογώ πως δεν ήξερες ούτε κι εσύ τις απαντήσεις που ζητάς από μένα τώρα.
Όπως και κανένας άλλος.
Αυτό όμως δεν εμπόδισε κανέναν να παλέψει, να οραματιστεί και τελικά να κερδίσει τη Λευτεριά του ΠΑΟΚ.
Να φανταστώ επίσης ότι οι ερωτήσεις σου αφορούν υποθετικό σενάριο σε περίπτωση που ο Σαββίδης δεν έπαιρνε τον ΠΑΟΚ.
Διότι όπως είναι τα πράγματα τώρα, μετά από 2 χρόνια Σαββίδη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε ενδεχόμενη φυγή του.
Αν θέλει λοιπόν ο κύριος Ιβάν να σηκωθεί και να φύγει τώρα, οφείλει να βρει επενδυτή να μεταβιβάσει τις μετοχές του αφού όμως πρώτα εξασφαλίσει ότι ο επόμενος θα έχει τα φράγκα έτοιμα για να πληρώσει τα χρέη που ο ίδιος ήταν ανίκανος να πληρώσει μέχρι τη φυγή του.
Υποθετικό σενάριο κι αυτό βέβαια το οποίο όμως είναι πιο πιθανό να συμβεί από το δικό σου μιας και ότι και να κάνουμε τον χρόνο πίσω 2 χρόνια δε μπορούμε να τον γυρίσουμε.
Τέλος δε θυμάμαι (δεν παίρνω και όρκο λόγω νεαρού της ηλικίας τότε)να άκουσα τον Κόκκαλη να τάζει Ρονάλντους και Τσάμπιονς Λίγκ μέχρι να σηκώσει τον πρώτο μαστραπά του.
Ο δικός μας από την άλλη όταν το ανοίγει το στοματάκι του 2-2 δραπετεύουν οι υποσχέσεις και τα θαθα.

Σουρμενίτη δε με νοιάζει το πώς το πήρε.
Ρώτησα ΞΕΚΑΘΑΡΑ και 2 φορές μάλιστα το ΠΟΤΕ το πήρε.
Πριν πάρει τον ΠΑΟΚ ή μετά?
Άβαταρ μέλους
obanebane

black death έγραψε:Δεν μιλάω για εσένα, γενικότερα το λέω.

Όσο για το άλλο που λες για το καλό ποδόσφαιρο, αν το στάνταρ μας είναι ο καλύτερος ΠΑΟΚ της 20ετίας (ο οποίος δεν έπαιξε και καμιά μπαλάρα εδώ που τα λέμε), μάλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. :twisted:

Και επι Αναστασιαδη παιξαμε καλο ποδοσφαιρο αλλα ο ΠΑΟΚ της εποχης Ζαγορακη ειχε σπιθα και μεταλο και αυτο του το εδωσε ο κοσμος.
Κανενας ποδοσφαιριστης δεν ηταν πιο μαγκας απο τους σημερινους ας παιζανε και αυτα τα παιδια μπροστα σε τετοιο κοσμο και αν δεν ετρωγαν σιδερα εμενα να μη με λενε Παναγιωτη.
Και εκει που θελω να καταληξω ειναι σε αυτο που εχω γραψει χιλιες φορες οτι ο Ρωσος θα μπορουσε να λατρευτει και τωρα να ειχαμε 30 χιλιαδες διαρκειας αλλα τα εκανε μουσκεμα.
Μακαρι η φετινη ομαδα (που η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ ΠΑΟΚ) να φερει τον κοσμο στο γηπεδο με την εικονα τους ισως τοτε παρει και ο ρωσος την ωθηση που χρειαζεται για να μας ανεβασει επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Το πηρε μετα τον ΠΑΟΚ, τι παει να πει αυτο;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Τρί 02 Σεπ 2014, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kranatos

Asime η όλη κουβέντα που έγινε από μένα αφορούσε ξεκάθαρα την κατάσταση πριν πάρει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης.
Την καραμέλα δηλαδή "αν δεν ερχόταν, θα διαλυόμασταν".
Δε μιλάω με σημερινά δεδομένα.
Για σήμερα σε περίπτωση φυγής του απαιτώ από τον ίδιο να ορίσει τη διάδοχη κατάσταση λαμβάνοντας εγγυήσεις μάλιστα ότι θα γίνουν στο μέλλον αυτά που ο ίδιος δεν κατάφερε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

psykoman έγραψε:
obanebane έγραψε:Συμφωνω πολυ με τον αρρωστο,πανω κατω τα ιδια λεμε.
Μαυροθανατε το οτι ο ΠΑΟΚ αλλαζει τους προπονητες σαν τα πουκαμισα η απαντηση σου ηταν ο Ζαρντιμ; :lol:
Ποσα χρονια ειναι ο χοντρος στο γαυρο ξερεις; αν ο Βαλβερδε ηθελε να μεινει ακομα εκει θα ηταν.
Το γιατι εχουμε να δουμε τον ΠΑΟΚ να παιζει καλο ποδοσφαιρο απο το 2009 θα μου το απαντησεις;
Μηπως γιατι ειχες εναν προπονητη 3 χρονια και τον ιδιο βασικο κορμο;

Σε μενα τα λες; :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Kranatos έγραψε:Asime η όλη κουβέντα που έγινε από μένα αφορούσε ξεκάθαρα την κατάσταση πριν πάρει τον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης.
Την καραμέλα δηλαδή "αν δεν ερχόταν, θα διαλυόμασταν".
Δε μιλάω με σημερινά δεδομένα.
Για σήμερα σε περίπτωση φυγής του απαιτώ από τον ίδιο να ορίσει τη διάδοχη κατάσταση λαμβάνοντας εγγυήσεις μάλιστα ότι θα γίνουν στο μέλλον αυτά που ο ίδιος δεν κατάφερε.
Σιγά μην αποφασίσει να φύγει και ψάχνει άνθρωπο που να συνεχίσει το έργο του. Σε κανά Βρύζα θα τις δώσει τζάμπα και τότε θα έχουμε τα μεγάλα δράματα. Πάσης φύσεως δράματα.

Μην απαιτείς. Από αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορείς να απαιτείς.
Kranatos

psykoman έγραψε:Το πηρε μετα τον ΠΑΟΚ; τι παει να πει αυτο;
Πάει να πει ότι χωρίς τον ΠΑΟΚ ο διαγωνισμός για το Παλάς θα γινόταν την ίδια ημερομηνία που γινόταν κάθε χρόνο τις προηγούμενες χρονιές. Ημερομηνία που με την ελληνική γραφειοκρατία και χωρίς να υπάρχει η ψηφοθηρική (στην τεράστια δεξαμενή ψήφων που λέγεται ΠΑΟΚ)πίεση πέφτει μεταξύ 30-38 Φεβρουαρίου.
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

obanebane έγραψε:Δηλαδη ρε συ Asimos εισαι ικανοποιημενος απο τον ρωσο,η απλα θεωρεις οτι δεν υπαρχει αλλη επιλογη γιαυτο τον αποδεχεσαι;
Αν απαντουσα εγω τοτε θα σου απαντουσα το δευτερο,και να ξαναπω αλλη μια φορα το γιατι επειδη νομιζω οτι με κοροιδεψε για κανεναν αλλο λογο σου μιλαω ειλικρινεστατα.
Θα σου απαντησω εγω ή κι εγω, μπανε καθ'οτι εισαι αποδεδειγμενα απ'αυτους που εισαι για διαλογο..

Αυτο λοιπον που ειπε ο Ιβαν κ πολλοι δεν κατανοησαν-μεσα κι εγω στην αρχη- ηταν οτι
-ναι θα σπρωξω οσα χρειαζεται στον ''τρεχουμενο λογαριασμο-οψεως'' να ναι ολα ρολοι
-ναι θα σπρωξω οταν παψουν να ζητουν οτι γουσταρουν ή οταν το θελησουν να εφογληθουν, χρημα για τα χρεη
-ναι θα σπρωξω να φτιαξω κι ενα προπονητικο της προκοπης

αλλα

-δεν μπορω να ριχνω καθε χρονο 3-5-10 εκατομυρρια επειδη η ομαδα θα μπαινει μεσα..
κι οχι γιατι
και δεν αντεχω ΑΛΛΑ γιατι υπαρχει κ το ffp που ανεφερε κι ο Τζακ..

ευελπιστουσαν-με σε CH.L δε εκατσε, δεν αντεχε ο ισολογισμος τα περσινα ανοιγματα..

αυτα..
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Asimos έγραψε:Υπεραξία σε καιρό ξεπουλήματος της χώρας δεν υφίσταται. Η χώρα σκοτώνεται για ένα κομμάτι ψωμί. μ@λ@κ@ς θα ήταν αν πλήρωνε και λούσα.
Αυτό το καταλαβαίνουνε όλοι.

Απλά μερικοί βρίσκουν αφορμή τις μεγαλοστομίες το Ιβάν, που για να λέμε όμως κ του στραβού το δίκιο , τελευταία μαζεύτηκε.

Εντάξει τα είπε πολλά κ μακάρι να κατάλαβε ότι αυτά δεν κάνουν καλό.

Σίγουρα δεν είναι κανείς ξετρελλαμένος απ τη λειτουργία της ομάδας , αλλά μην τα ισοπεδώνουμε κ όλα.

Καλά είναι που κ πού , να βλεπουμε κ τι γίνεται γύρω μας.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

Odi έγραψε:Kranatos γράφεις για διαδηλώσεις,για κομάντα που θα γυρνάνε την πόλη,για συλλήψεις,πετάς μέσα και τους συνδέσμους..Συγκεκριμένα πράγματα:

-Ποιος θα διοικήσει;Βρες μου 5 άτομα να κάνουν διοίκηση πρωτοδικείου.
Νίκας, Μανίκας, Λιας, Καραμπαλίκας, Γενικολιάς, Γουρδουμπάς, Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας...

-Ποιος θα πληρώνει;

Τα διαρκείας (καλό ανέκδοτο).

-Ποιος θα μας γλυτώσει από την μοίρα της κούλας,της γριάς και το ρούλη (δεν συγκρίνω μεγέθη εννοείται,απλά πες μου με συγκεκριμένο τρόπο και όχι "ΠΑΟΚ είσαι,δεν θα σε ρίξει κανείς")

Ε δε θα σε ρίξει κανείς λαίμαι.
Είμαι 110% σίγουρος τα ίδια θα γράφανε κάποιοι στα διάφορα fora της κούλας, θα γίνει χαμός, επανάσταση, third world war και star wars μαζί να πούμε.

-Τί θα γίνει με τα χρέη;

Ε από τα διαρκείας θα έχουμε και πλεόνασμα ντε!

Πληρωμές προσωπικού, παιχτών, αθλητικού τμήματος, γραφείων, εφορίες, εφορίες στα κέρδη από εισητήρια, εφορίες παντού, ταξίδια κλπ. Ψιλοπράματα!
(Βάλτε κάτω το μεγαλύτερο δυνατό ποσό που μπορεί να μαζευτεί από εισητήρια. Ούτε για τα μισά δε φτάνει).

-Πώς θα συσπειρωθεί ο κόσμος;

Με το σερί νικών που θα κάνουμε με τα απλήρωτα πιτσιρίκια που θα ανεβάσουμε στην ανδρική ομάδα βέβαια!
Γιατί μεταγραφές κανά Αμαφούλε άμα ψήνεστε μόνο και απλήρωτο κιόλας.

Μάγκες ο ΠΑΟΚ εδώ είναι.
Άμα υπάρχει investor και έχει τα κάκαλα, να κάνει πρόταση εξαγοράς.
Και άμα αγοράσει από τον Ιβάν, έχει καλώς, σημαίνει πως το φυσάει.

Ως τότε όμως, τα άλλα είναι παραμύθια.
Μόνο που στο τέλος θα λέμε,
ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς τον ήπιαμε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”