Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Δεν υπαρχουν στο εξωτερικ καλοι Ελληνες με διαθεση να επιστρεψουν.Ο Τζιωλης ειναι μια περιπτωση με αρκετο ρισκο μετα απο μια σειρα μετριων σεζον μεχρι αυτη που μας περασε και ισως ο Φορτουνης πιυ φετος εχασε τη θεση του βασικου αλλα δεν νομιζω να θελει να επισυρεψει Ελλαδα και εξακολουθει να ειναι αλμυρος.Δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλο που να αξιζει να ασχοληθουμε.Αααα ξεχασα τον τζαβελα που δεν ξερω τι πλανα εχει γιαυτον η νεοπλουτη μονακο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 21 Ιουν 2013, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ταχτσιδηςjoshua έγραψε:Δεν υπαρχουν στο εξωτερικ καλοι Ελληνες με διαθεση να επιστρεψουν.Ο Τζιωλης ειναι μια περιπτωση με αρκετο ρισκο μετα απο μια σειρα μετριων σεζον μεχρι αυτη που μας περασε και ισως ο Φορτουνης πιυ φετος εχασε τη θεση του βασικου αλλα δεν νομιζω να θελει να επισυρεψει Ελλαδα και εξακολουθει να ειναι αλμυρος.Δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλο που να αξιζει να ασχοληθουμε.Αααα ξεχασα τον τζαβελα που δεν ξερω τι πλανα εχει γιαυτον η νεοπλουτη μονακο.
φανταζομαι και η μονακο θα εχει οτι πλανα εχουμε εμεις(οι οπαδοι τουλαχιστον) για τα 3/4 του ροστερ
Δεν νομιζω οτι ο Ταχτσιδης μετα απο τη σεζον που περασε να εχει διαθεση να γυρισει Ελλαδα εκτος και αν εχω χασει επεισοδια μετα την αποχωρηση Ζεμαν.desperando έγραψε:ταχτσιδηςjoshua έγραψε:Δεν υπαρχουν στο εξωτερικ καλοι Ελληνες με διαθεση να επιστρεψουν.Ο Τζιωλης ειναι μια περιπτωση με αρκετο ρισκο μετα απο μια σειρα μετριων σεζον μεχρι αυτη που μας περασε και ισως ο Φορτουνης πιυ φετος εχασε τη θεση του βασικου αλλα δεν νομιζω να θελει να επισυρεψει Ελλαδα και εξακολουθει να ειναι αλμυρος.Δεν μπορω να σκεφτω καποιον αλλο που να αξιζει να ασχοληθουμε.Αααα ξεχασα τον τζαβελα που δεν ξερω τι πλανα εχει γιαυτον η νεοπλουτη μονακο.
Καραγκούνης.
είναι και ελεύθερος

είναι και ελεύθερος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 21 Ιουν 2013, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ταχτσιδης αγοραστηκε εξολοκληρου απο την τζενοα και νομιζω οτι θα παιζει εκει του χρονου.
Καλοι οι ελληνες αλλα με ταχτσιδη η τζιολη σε τοσο κομβικη θεση δε νομιζω οτι μπορουμε να εχουμε βλεψεις να χτυπησουμε το γαβρο.
Τον τζιολη απο τοτε που εφυγε απο τον βαζελο τον εχω δει σε 1-2 παιχνιδια της εθνικης,καποιοι που τον εχουν δει μπορουν να μας πουν αν εχει βελτιωθει?
Δεν εχω ιδιαιτερα κακη αποψη γιαυτον για οσο τον εβλεπα στο βαζελο,απλα παντα θεωρουσα οτι ειναι σοφτ για τη θεση λιγο φλωρος για να το εξηγησω καλυτερα που σε μεγαλα παιχνιδια τα εκανε πανω του.
Απο τετοιους εχουμε αρκετους.
Καλοι οι ελληνες αλλα με ταχτσιδη η τζιολη σε τοσο κομβικη θεση δε νομιζω οτι μπορουμε να εχουμε βλεψεις να χτυπησουμε το γαβρο.
Τον τζιολη απο τοτε που εφυγε απο τον βαζελο τον εχω δει σε 1-2 παιχνιδια της εθνικης,καποιοι που τον εχουν δει μπορουν να μας πουν αν εχει βελτιωθει?
Δεν εχω ιδιαιτερα κακη αποψη γιαυτον για οσο τον εβλεπα στο βαζελο,απλα παντα θεωρουσα οτι ειναι σοφτ για τη θεση λιγο φλωρος για να το εξηγησω καλυτερα που σε μεγαλα παιχνιδια τα εκανε πανω του.
Δεν τον μπορώ καθόλου τον Τζιόλη. Τουλάχιστον όσο τον θυμάμαι στο βάζελο και βλέπω στην Εθνική. Πάντα μου την έδινε στα νεύρα για τη χαλαρότητα του.obanebane έγραψε:Ο ταχτσιδης αγοραστηκε εξολοκληρου απο την τζενοα και νομιζω οτι θα παιζει εκει του χρονου.
Εκτός απο Τζαβέλλα, δεν υπάρχει θεωρώ κανένας που προσωπικά να βλέπω ώς καλή και οικονομικά εφικτή (?) μεταγραφή Έλληνα απο το εξωτερικό.
Αλλά τώρα μην πιανόμαστε απο κάθε κουβέντα.....