Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
- trel@menos
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ
απαραδεκτο απο ΠΑΟΚτσηδες να ακουγονται τετοια πραγμα. λιγο σεβασμος σε καποια προσωπα και καταστασεις δεν βλαπτει.
- khaledfreepaok
μπορει.παντως η ρετσινια υπαρχει και δινουμε συνεχεια τροφη για να μεγαλωνει.και για να λυθει επιτελους αυτο το προβλημα πρεπει πρωτα να το δουμε ολοι και να το παραδεχτουμε.
- sourmenetes
- Moderator
Νταξει το παραδεχομαστε...Ας δουμε στο τελος ποιος θα ειναι πρωτος και ποιος δευτερος...
- khaledfreepaok
- sourmenetes
- Moderator
νομιζω πως ο ΠΑΟΚ πρεπει να πουλησει 2-3 καλους παικτες και να ξανακανει ομαδα απτην αρχη...οπως εγινε και το 08...
- sourmenetes
- Moderator
Οντως...απαραδεκτο σε ματς με βαζελο παιχτες να κανουν λαθη! Και υποπτο............
Διακοπη συμβολαιου τωρα στον Σναουτσνερ που πουλησε τη Μπαλα στο 2ο, τον Κοντρερας που εκανε το χαζο φαουλ στο 1ο και τον Μαλεζα που ανοιξε το τοιχος στο 3ο γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στημενοι...ε, στημενοι!!!
Ρε τι διαβαζουν τα ματια μας..........................βρε μη μιλατε με θολωμενο μυαλο βρεε............................εμεις δινουμε τροφη κ επιβιωνει η (σκωλικο)προπαγανδα!

Διακοπη συμβολαιου τωρα στον Σναουτσνερ που πουλησε τη Μπαλα στο 2ο, τον Κοντρερας που εκανε το χαζο φαουλ στο 1ο και τον Μαλεζα που ανοιξε το τοιχος στο 3ο γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Στημενοι...ε, στημενοι!!!

Ρε τι διαβαζουν τα ματια μας..........................βρε μη μιλατε με θολωμενο μυαλο βρεε............................εμεις δινουμε τροφη κ επιβιωνει η (σκωλικο)προπαγανδα!
Ε κατι μελισιδες κ τετοια δε δωσαμε κ μαζεψαμε λεφτα;sourmenetes έγραψε:Τοτε δεν πουλησαμε παντως καλους...![]()
![]()
![]()
![]()
- sourmenetes
- Moderator
Ναι ρε..Για αυτο λεμε οτι δε δωσαμε τους καλους παιχτες..Santana4 έγραψε:Ε κατι μελισιδες κ τετοια δε δωσαμε κ μαζεψαμε λεφτα;sourmenetes έγραψε:Τοτε δεν πουλησαμε παντως καλους...![]()
![]()
![]()
![]()
δεν αντεχω να βλεπω παιχτες που να μη διψαν για νικη! Δε το χωραει το κεφαλι μου ρε!
- Maximus
Γεγονός είναι ότι συζητάτε βάση ενδείξεων (οχι αποδείξεων) και συναισθηματισμού...
Από την μία ο ένας λέει για την συνομωσία δείχνοντας μόνο ενδείξεις, στις οποίες μπορώ να προσθέσω άλλες τόσες και εγώ. Πέρα από το αγωνιστικό, ποιος ξεχνάει τα εκατομυρια των Μελίση-Χριστοδουλόπουλου, την επιλογή της Μαρφιν, την υπόθεση Βιτόλο...
Από την άλλη, οι υπόλοιποι αντιδρούν χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει, παρά μόνο βάση συναισθήματος... Μου θυμίζουν αυτους τους 45-50άρηδες που έρχεται ο γείτονας και τους λέει "Είδα την γυναίκα σου να μιλάει περίεργα και να αγκαλιαζει έναν νεαρό στο παρκο τις προάλλες" και αυτός να αντιδράει εντελώς συναισθηματικά και με θυμό να λέει "Η γυναίκα μου να με απατάει??? Αποκλείεται! Μα αν είναι δυνατόν! Η γυναικα μου με αγαπάει!".
Στην τελική, αυτός ο νεαρός μπορεί να είναι όντως ο γκόμενος της γυναίκας σου, μπορεί όμως και να ήταν ο ανηψιός της, που ο γείτονας έτυχε να μην τον γνωρίζει...
Κανείς δεν ξέρει...
...και κανείς δεν πρέπει να βάζει το χέρι του στη φωτιά για οποιονδήποτε.
Το έχω πει πολλές φορές ότι ο Ζαγοράκης είναι και αυτός ένα παιδί του συστήματος και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν έχει την διάθεση σύγκρουσης με το κατεστημένο. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να τον κατηγορούμε, αν δεν ξέρουμε πραγματικά τι συμβαίνει. Μέχρι λοιπόν να παρουσιαστούν κάποια στοιχεία (αν ποτέ παρουσιαστούν), οι συζητήσεις είναι στην σφαίρα του καφενείου, ότι και αν πιστευει ο καθενας...
Από την μία ο ένας λέει για την συνομωσία δείχνοντας μόνο ενδείξεις, στις οποίες μπορώ να προσθέσω άλλες τόσες και εγώ. Πέρα από το αγωνιστικό, ποιος ξεχνάει τα εκατομυρια των Μελίση-Χριστοδουλόπουλου, την επιλογή της Μαρφιν, την υπόθεση Βιτόλο...
Από την άλλη, οι υπόλοιποι αντιδρούν χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά τι συμβαίνει, παρά μόνο βάση συναισθήματος... Μου θυμίζουν αυτους τους 45-50άρηδες που έρχεται ο γείτονας και τους λέει "Είδα την γυναίκα σου να μιλάει περίεργα και να αγκαλιαζει έναν νεαρό στο παρκο τις προάλλες" και αυτός να αντιδράει εντελώς συναισθηματικά και με θυμό να λέει "Η γυναίκα μου να με απατάει??? Αποκλείεται! Μα αν είναι δυνατόν! Η γυναικα μου με αγαπάει!".
Στην τελική, αυτός ο νεαρός μπορεί να είναι όντως ο γκόμενος της γυναίκας σου, μπορεί όμως και να ήταν ο ανηψιός της, που ο γείτονας έτυχε να μην τον γνωρίζει...

Κανείς δεν ξέρει...
...και κανείς δεν πρέπει να βάζει το χέρι του στη φωτιά για οποιονδήποτε.
Το έχω πει πολλές φορές ότι ο Ζαγοράκης είναι και αυτός ένα παιδί του συστήματος και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν έχει την διάθεση σύγκρουσης με το κατεστημένο. Από την άλλη όμως δεν μπορούμε να τον κατηγορούμε, αν δεν ξέρουμε πραγματικά τι συμβαίνει. Μέχρι λοιπόν να παρουσιαστούν κάποια στοιχεία (αν ποτέ παρουσιαστούν), οι συζητήσεις είναι στην σφαίρα του καφενείου, ότι και αν πιστευει ο καθενας...
- Emprostisghsoitrelamenoi
+1926Santana4 έγραψε:δεν αντεχω να βλεπω παιχτες που να μη διψαν για νικη! Δε το χωραει το κεφαλι μου ρε!
Πάθος 0. Τσατίλα στο παιχνίδι του ούτε ένας. Σε λίγο θα γίνει μαλθακός κι ο Γκαρσία.
Και να πω ότι παίζουν στον βάζελο.. Στον ΠΑΟΚ παίζουνε. Στον ΠΑΟΚ της μαγκιάς και της τρέλας.
Αν και αυτή η τρέλα δεν μας βγαίνει και πάντα σε καλό...
Ζαγόραρε , πάρε μια βδομάδα ρεπό,άδειασε το μυαλουδάκι σου και γύρνα και χτίσε τον ΠΑΟΚ του 2012-2015 ,γιατί με 6 βασικούς άνω των 31,δεν πας πουθενά.
Και τα παπ@ριλίκια περί πρωταθλήματος,και τσου.λου. καλό είναι να αποτελούν απαγορευμένες λέξεις κάθε σεπτέμβρη.
Χαμηλά την μπάλα και ψηλά το κεφάλι.
βρες ατομο να πουλησεις και μεινε προεδρος..Αρχιζει η κατασταση να γινεται μη αντιστρεψιμη..Α!Κανε κατι,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ,με τα χρεη γιατι δεν σε βλεπω απο τοτε που ανελαβες πολυ ζεστο..