moican4 έγραψε:
Πες μας τι προτεινεις γιατι προφανως εσυ τα βλεπεις ολα καλα...
Θελει πολυ φαντασια για να καταλαβεις απο τα λεγομενα μου οτι τα βλεπω ολα καλα. Το post μου ειναι το πλεον απαισιοδοξο μεχρι στιγμης, αλλα δεν καταφερες να το αντιληφθεις.
Το μονο που ειμαι σε θεση να προτεινω ως οπαδος ειναι οτι ο λογος που εχουμε διοικηση στην ομαδα ειναι για να δινει λυσεις σε τετοια θεματα. Αν δεν γουσταρουμε την διοικηση και τις αποφασεις της, δεν παμε να πεταξουμε αναπτηρες σε παιχτες και να κραζουμε σαν καρναβαλι εξω απο τα αποδυτηρια, αλλα παιρνουμε τα μετρα μας για αλλαγη καθεστωτος(οπως εχουμε κανει στο παρελθον επιτυχημενα).
moican4 έγραψε:
ΟΛΟΙ φιλτατε δεν ειναι το ιδιο..Ποιος ειπε οτι πανηγυριζαμε την Πεμπτη που κερδισαμε με ενα γκολ κωλοφαρδο.?
Αν εχεις ματια βλεπεις τι γινεται ,βλεπεις πως συμπεριφερονται καποιοι...
Συμφωνω. Με αυτο που δεν συμφωνω ειναι τα λαικα δικαστηρια εξω απο τα αποδυτηρια που θυμιζουν εμφυλιο πολεμο σε αφρικανικη χωρα. Οι συνδεσμοι εχουν και τα μεσα να περασουν μηνυματα προς την διοικηση και την διαθεση οπως εχουν δειξει στο παρελθον. Αν ο κοσμος εχει προβλημα με τον προπονητη, τους παιχτες ή την διοικηση, το σωστο ειναι να το εκφρασουν οι συνδεσμοι, και οχι ο καθε τυχαιος rasputin εξω απο τα αποδυτηρια της ομαδας... Μακρια απο το αγωνιστικο τμημα της ΠΑΕ οι τυχαναρπαστοι και ελεω θεου δικαστες. Μονο κακο κανουν, τοσο στις καλες φασεις της ομαδας οσο και στις κρισεις.
moican4 έγραψε:
Για τα υπολοιπα μπλογκ ,ραδιοφωνα και τα σχετικα και περσι και προπερσι επι Σαντος υπηρχαν, τωρα σε πειραξαν..
Υπαρχουν εδω και δεκαετιες, και με πειραζουν απο τοτε. Η αληθεια ειναι ομως οτι υπαρχουν επειδη βρισκουν προσφορο εδαφος. Οπως εστρωσες θα κοιμηθεις που λενε..
moican4 έγραψε:Η ομαδα που σερνεται δεν σε πειραζει σε πειραζουν οι αντιδρασεις .?
Η κατασταση της ομαδας δεν με πειραζει. Με χαλαει. Με ποναει. Και εγω ειχα ελπιδες κατα την διαρκεια του καλοκαιριου οπως ολοι μας. Και εγω πιστευα επιτελους οτι φετος ειχαμε την ευκαρια να το σηκωσουμε. Οι σημερινες μαρτυρικες εμφανισεις του ΠΑΟΚ με αρρωσταινουν. Και θελω οσο και εσυ να βρεθει η καλυτερη δυνατη λυση για το καλο της ομαδας μας. Απλα απο οτι καταλαβαινω διαφωνουμε για το πως πρεπει να το διαχειριστουμε...