Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από novito »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον Δημήτρη τον θέλω στον ΠΑΟΚ για δύο λόγους:
1. Είναι καλός χαρακτήρας, θα τα δώσει όλα και δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.
2. Είναι πολύ καλός παίκτης
Όσοι είστε φανατισμένοι εναντίον του, κύριοι Μουζαχεντίν, παρακαλώ να αποβάλετε τον φανατισμό που είναι η σύφιλη του πνεύματος.
Τον Δημήτρη δε τον θέλω στον ΠΑΟΚ για δύο λόγους:
1. Θα δημιουργησει προβλημα στη κερκιδα και στις σχεσεις διοικησης-κοσμου
2. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά σίγουρα όχι ο καλύτερος, ούτε καν της σουπαλιγκ
Όσοι είστε φανατισμένοι υπερ του, κύριοι Μουζαχεντίν, παρακαλώ να αποβάλετε τον φανατισμό που είναι η σύφιλη του πνεύματος.

υ.γ. δεν εχει καμμια σημασια αν θελω ή όχι τον Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ... ούτε εκφέρω γνώμη με το παραπάνω... Απλά δείχνω πόσο εύκολο είναι να διαφωνούμε για το τίποτα στο ιντερνετ...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Είναι αλήθεια...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Γιατί ντίμη, αυτό που έγραψα στον Δάσκαλο (που τον εκτιμώ) για του οποίου την άποψη έγραψες οτι είναι η πλέον διαυγής (επειδή συμβαδίζει με τη δικιά σου μάλλον), δεν είναι αλήθεια?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπορούμε να μετονομάσουμε και το τόπικ σε Δημ. Σαλπιγγίδης Ιανουάριος 2009-2010 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Άλλο διαυγής και άλλο σωστή Agave. Διαυγής άποψη σημαίνει ξεκάθαρη άποψη. Ο Δάσκαλος σε 3 γραμμές τα είπε όλα ξεκάθαρα. Σαφώς και συμφωνώ μαζί του. Και σαφώς οι απόψεις των αντι-σαλπιγκιδικών έχουν μέσα τους και αλήθειες. Αλλά στηρίζονται περισσότερο στο συναίσθημα, παρά στη λογική. Εκεί εντοπίζω τη διαφωνία μου. Και είναι και κάτι άλλο που το έχω φιλοσοφία στη ζωή μου: Πάντα δίνω μια δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους. Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος...Και όλοι κρίνονται στο τέλος....
Κάθε άποψη όμως είναι σεβαστή. Ειλικρινά...
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

φερτε σαιτιωτη για αντι-αναστασακο :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξει ξεχωριστό τόπικ με το όνομα του βραχύσωμου ώστε να μην ξεχειλώνει το παρόν από ιστορικοκοινωνικοπολιτικές αναλύσεις που ναι μεν άκρως ενδιαφέρουσες είναι αλλά δεν στεγάζονται σωστά υπό της σκεπής Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010. Και ύστερα το φόρουμ του Paokmania ήταν, είναι και θα είναι ο κατ'εξοχήν χώρος προβληματισμού και έκφρασης και δεν δύναται να θεωρεί κάποια θέματα "ταμπού". Παλιότερα σε συζητήσεις με τους admin είχε επικρατήσει η λογική να μην ανοιχτεί τόπικ μόνο για φήμες οι οποίες διχάζουν τα μέλη αλλά πλέον έχουμε φτάσει σε σημείο όπου μιλάμε για κάτι παραπάνω από διαδόσεις και εικασίες. Μια από τις λειτουργίες που επιτελεί το site είναι να σφυγμομετρεί τις απόψεις του λαού προσφέροντας του βήμα έκφρασης ώστε να έχει και η διοίκηση ένα ασφαλές δείγμα αποδοχής ή όχι των κινήσεων της κάτι που ασφαλώς γίνεται σε όλες τις σοβαρές ομάδες του εξωτερικού. Το ζητούμενο βέβαια είναι πως αν ανοιχθεί τόπικ πρέπει να φροντίσουμε όλα τα μέλη να υπάρχει ξεκάθαρη επιχειρηματολογία σε οποιαδήποτε άποψη χωρίς να περιλαμβάνονται στα post χτυπήματα με βρύσες.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

DimisK έγραψε:Να πω όμως κάτι και για εκείνους που μιλούν για κολοτούμπες. Τι ακριβώς σημαίνει ρε παιδιά η λέξη αυτή; Εξηγήστε μου δηλαδή. Σημαίνει την άποψη που έχω για κάποιον να την έχω για πάντα, άσχετα αν αυτός κάνει ότι μπορεί για να μου την αλλάξει; Με συγχωρείτε, αλλά αυτό δεν είναι κολοτούμπα. Οι άνθρωποι αλλάζουν, οι ανάγκες αλλάζουν, οι ιδεολογίες αλλάζουν. Ο κόσμος δεν πήγε μπροστά με εμμονές, αλλά με απόψεις που διαφοροποιούνταν και εξελίσσονταν ανάλογα με τις συνθήκες. Δεν είναι αυτό κολοτούμπα.
Δηλαδή αν εγώ βλέπω έναν παίκτη ο οποίος παίζει 1 χρόνο στον ΠΑΟΚ και είναι γίδι, το βλέπεις ρε παιδί μου ότι δεν τραβάει, βγω και πω "ο τύπος είναι γίδι, δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, δεν τον θέλω στην ομάδα", αυτή την άποψη πρέπει να την έχω εφ' όρου ζωής; Κι αν αυτός τον επομενο χρόνο βγάλει μάτια και εγώ πω "είχα άδικο, ήταν καλός παίκτης τελικά" θα είμαι κολοτούμπας; Αλλαξε συμπεριφορά αυτός, άλλαξα άποψη κι εγώ! Τι πιο απλό;
.
Φωνή Βοώντος... Δημήτρη
Η "κωλοτούμπα" είναι λέξη ιερή, μην την ακουμπάς. Η κολυμπήθρα του Σιλωάμ του ΠΑΟΚτσή
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Υπάρχουν πολλά έτοιμα φίλε Όλι, τόπικ ακόμα και δημοψηφίσματα για τον Σαλπιγγίδη σε κάποια ντουλάπια του φόρουμ κλειδωμένα.
Όταν θα υπάρξει επίσημη είδηση τότε θα απελευθερωθούν.
Την κάθε είδους σφυγμομέτρηση ας την αναλάβει η διοίκηση αν θέλει ή οι admins του site.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Θα "απελευθερωθούν" όπως μια βρωμερή κλανιά που σε κάνει να ασφυκτιάς... Και τότε να μας δώ... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Να ανοίξουμε και ένα τόπικ για τον Φασούλα και να τον παρακαλέσουμε να επιστρέψει να αναλάβει την ομάδα σαν ένας άλλος Πρέλιεβιτς για παράδειγμα?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Και θα φωνάζουμε "στα ούλα - στα ούλα η π0ύτσ@ του Φασούλα"...!! :lol:
Ωραία ιδέα Gash...!! :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε γκας... Γιατί να είναι κλειδομένα???? Αφου θέλουμε να το συζητησουμε... Γιατί να χαλάμε τα άλλα τόπικς??? Ας ανοιχτει ένα θέμα... Ενα διαδικτυακό καφενείο δεν είναι εδώ?? Δηλαδή γιατί απαγορεύεται η αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα?? Επίσης, γιατί να μην ανοιχτεί εφόσον και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι αν δεν έρθει τώρα, θα έρθει το καλοκαίρι???

ΥΓ: Η προταση σου περι μετονομασια του παρών τόπικ σε "Δ. Σαλπιγγίδης Ιανουάριος 2009-2010" είναι άκυρη... Αν γινότανε κάτι τέτοιο μετά θα το κλείδωνες και αυτό... ;) Για σενα το συγκεκριμένο θέμα είναι κάτι "ιερό" που δεν πρέπει να το αγγίζουμε και ειλικρινα δεν καταλαβαίνω γιατί...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Gash, όλα θα γίνουν στην ώρα τους
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δάσκαλε αφού ένα θέμα που μας απασχολεί όλους (ή έστω την μεγάλη πλειοψηφεία) είναι αυτό του "κοντού προδότη" ή αλλιώς "Δ. Σαλπιγγίδη", γιατί να μην ανοιχτεί ένα τόπικ??? Και ας μην μπει στο μεταγραφολογία ή στο Πρωτάθλημα 2009-2010... Ας μπει στην γενική συζήτηση...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”