Ζήσης Βρύζας
-
Re: Ζήσης Βρύζας
Δεν κολλάει. Έγραφα για άτομα που άκουγαν το μπινελίκι της ζωής τους χρόνια από τους ΠΑΟΚτσήδες και μετά γύρισαν και όλα καλά
Μην ανεβάζεται πολύ και μην κατεβαζετε πολύ επίσης κανέναν
Όλοι θα φεύγουν κάποια στιγμή. Μόνο ο κόσμος μένει... (ο αγνός)
Γιάννη δεν θύμωσα μαζί σου. Απλά μην χαλιέστε. Και ίσως το τρύπημα να μην ξέρουμε τελικά από που είναι.
Μαζί κάναν τα καλά. Μαζί και τα σκατά
Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά. Και όταν λεώ ΠΑΟΚ εννοώ αυτό που είπα 4-5 ποστ πιο πάνω... Όχι τον σύλλογο
Μην ανεβάζεται πολύ και μην κατεβαζετε πολύ επίσης κανέναν
Όλοι θα φεύγουν κάποια στιγμή. Μόνο ο κόσμος μένει... (ο αγνός)
Γιάννη δεν θύμωσα μαζί σου. Απλά μην χαλιέστε. Και ίσως το τρύπημα να μην ξέρουμε τελικά από που είναι.
Μαζί κάναν τα καλά. Μαζί και τα σκατά
Ο ΠΑΟΚ να είναι καλά. Και όταν λεώ ΠΑΟΚ εννοώ αυτό που είπα 4-5 ποστ πιο πάνω... Όχι τον σύλλογο
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Ρε αδερφέ τι έγραψες...;desperando έγραψε: ............
τι εγεινε γλυκάθηκε το αγορι και οταν επεστρεψε οφυσικος ηγετης δεν ηθελε να αφησει την καρεκλα? του ηταν λιγο το αντιπροεδρος ε? τελικα αρχηζω να πιστευω οτι αυτοςς τακιμιασε με τους συνδεσμους για να πριονισουν την καρεκλα του προεδρου τελικα τιποτα δεν ειναι τυχαιο, ο βρυζας εδειξε ποσο αγαπαει τον ΠΑΟΚ οταν δεν μπορεσε να περιμενει δυο μερες για να ανακοινώσει την αποχωριση του χωρις να τον νειαζουν οι πιθανες επιπτοσεις στο σημαντικοτερο ματς της χρονιας για τον ΠΑΟΚ
Ποτέ δεν έιχα κάνει τέτοιο συνδυασμό; Σ΄ευχαριστώ πραγματικά που μου πρόσφερες και μια άλλη οπτική.
- desperando
- Επικοινωνία:
ο βρυζας δεν ηταν υπηρεσιακος χωρις να τοξερει γνωριζε πολυ καλα και το ειχε δηλωσει και ο Ζαγορ οτι αν οι προσωπικη λογοι που τον αναγκαζουν να φυγει παψουν να υφίστανται τοτε θα επιστρεψει, ο βρυζας μπορουσε να αρνηθει και να αναλαβει ο βιολιδης. για μενα προσωπικα ο βρυζας απεδειξε τι ειναι την ημερα που υπεβαλε την παρετηση του οπου δεν εδειξε ιχνος σεβασμου στην ομαδα και στην προσπαθεια που εκανεzisis the end έγραψε:desperando έγραψε:δεν σε εβρισα το οτι καποιος μπορει να πει μια μ@λ@κια δεν τον κανει αυτοματα μ@λ@κα, οσο για το συγνωμηπου λες απλα στον απροσωπο γραπτο λογο προσπαθεις να δειξεις με καποιον τροπο το υφος σου και εμενα το υφος μου απεναντι σου δεν ηταν καθολου επιθετικο απλα εξεφρασα μια γνωμη για τα γραφομενα σου.zisis the end έγραψε:καταρχην αμα θεσ να βρισεις καποιον μην του ζητας συγγνωμη.....αλλα γτ λεω μαλακιες?
οσο τωρα γιατι θεωρω μακακιες αυτα που ειπες και επειδη δεν θελω να πλατιασω και αν γραψω κανενα σεντονι γιατι θα μπορουσα πραγματικα να γραψω μια ολόκληρη εκθεση θα σουπω μονο το εξής οταν δεχτηκε να ειανι προεδρος του ΠΑΟΚ επρπε να γνωριζει οτι πλεον δεν θα ειναι ενας (επαγγελματιας)
θα γραψεις εκθεση περι των δικων μου μαλακιων τι να πω πρεπει να σου κινησα πολυ το ενδιαφερον.....να σου πω λοιπον οτι ηταν μαλλον χωρις να το ξερει ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ προεδρος στον ΠΑΟΚ...και δλδ τι πρεπει να κανει να πει οτι αφου ημουν προεδρος εκει τωρα θα κατσω σπιτι μου να χαζευω τα ενθυμια μου να λεω οτι ημουν καποτε ποδοσφαιριστης.....και δε θα κανω τπτ αλλο για να μη θυμοσουν οι φιλαθλοι?δλδ αμα θελησει ο ζαγορακης να φυγει δε θα μπορεσει να δουλεψει πουθενα αλλου φανταζομαι που ειναι και τοσα χρονια προεδρος......
αμα σου δινουνε 5000 παραπανω τα παιρνεις και δεν ξερω πραγματικα πολλοι απο δω μεσ που κρινουμε με τα λεφτα και τις αναγκεσ των αλλονων αν μας λεγανε 200000 το χρονο να εξασφαλισεις τη οικογενεια σου οταν παιδια οπως εγω και πολλοι απο μας με 3 και 4 πτυχια σερβιρουμε καφεδεσ οταν δεν ξερεισ τπτ αλλο να κανεις μονο να ασχολεισαι με τη μπαλα τα παιρνεις η δεν τα παιρνεις.....??????εγω λοιπον που μετραω και το ευρω για να παρω καφε δεν ειμαι τοσο υπερανω κραταω το ροματζο και την καψουρα για την παρι μου και κοιταζς να εξασφαλισω την οικογενεια και τα παιδακια μου

Δηλ. αν ο Βρύζας πει όχι στη βαζέλα θα πούμε ''...μπράβο το ΠΑΟΚτσάκι'' ?
Ένιωθε ριγμένος (δικαιολογημένα) και το έδειχνε σε συνδεσμίτες.
Παράτησε την ομάδα λίγες μέρες πριν τον αγώνα στη Πόλη για να γίνει βοηθός προπονητή στην Εθνική και αφού είχε γίνει πριν αντιπρόεδρος, Πρόεδρος, τεχν.διευθυντής!!! Μάλιστα τότε πολλοί τον ονειρεύονταν προπονητή στον ΠΑΟΚ! Τόσο μαλ... είμαστε.
Όταν αποφασίσει τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει πείτε μου -δικαίωμά του φυσικά-.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πάει στο βάζελο ή πόσα λεφτά θα πάρει.
Για να μη μιλήσουμε για το πετυχημένο έργο του...
Όταν έφυγε ο Ζαγοράκης ήμουν με τον Βρύζα γιατί έμεινε και το αντίθετο. Αλλά αυτός ο τύπος ακόμα ψάχνεται και αυτό είναι άσχετο με το αν θα πάει στη βρωμερή ομάδα ή όχι.
Ένιωθε ριγμένος (δικαιολογημένα) και το έδειχνε σε συνδεσμίτες.
Παράτησε την ομάδα λίγες μέρες πριν τον αγώνα στη Πόλη για να γίνει βοηθός προπονητή στην Εθνική και αφού είχε γίνει πριν αντιπρόεδρος, Πρόεδρος, τεχν.διευθυντής!!! Μάλιστα τότε πολλοί τον ονειρεύονταν προπονητή στον ΠΑΟΚ! Τόσο μαλ... είμαστε.
Όταν αποφασίσει τι θέλει να κάνει όταν μεγαλώσει πείτε μου -δικαίωμά του φυσικά-.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν θα πάει στο βάζελο ή πόσα λεφτά θα πάρει.
Για να μη μιλήσουμε για το πετυχημένο έργο του...
Όταν έφυγε ο Ζαγοράκης ήμουν με τον Βρύζα γιατί έμεινε και το αντίθετο. Αλλά αυτός ο τύπος ακόμα ψάχνεται και αυτό είναι άσχετο με το αν θα πάει στη βρωμερή ομάδα ή όχι.
-
yiannisPAOKitalia έγραψε:Εγώ τα παρατάω.. τελευταίο σχόλιο προς τον zisis the end.
Καλά αυτά που γράφεις, αλλά εδώ δε μιλάμε για κάποιον που από 650 ευρώ παίρνει ξαφνικά 2-3 χιλιάρικα, αλλά για τον Βρύζα που παίρνει στην εθνική χ, και στο βάζελο θα πάρει χ+10 ευρώ. Αν αυτά τα 10-20-1000 ευρώ του αλλάζουν τη ζωή, τότε χαλάλι, μάλλον δεν αξίζει να ασχολούμαστε γιατί αποδυκνείεται πολύ φτηνός.
Αυτά. Ας χαλαρώσουμε τους τόνους γιατί προφανώς δεν αξίζει. Συγχωράτε με κυρία μετά του προέδρου, αλλά ή πίκρα είναι μεγάλη... όση και το τρύπημα
καλα για τοσο ηλιθιο δεν τον εχω ουτε και εγω....μαλλον για πολλα παραπανω μιλαμε αλλιως να φαει τετοιο κραξιμο για 1000 ευρω.....δεν εχει λογο να το κανει.....αλλα ας μην ξεχναμε και τη θεση αλλα τ.δ αλλο βοηθος προπονητη εχω την εντυπωση πωσ η μισθολογικη τουσ διαφορα δεν ειναι μονο 1000 ευρω αλλα ειναι και θεμα γοητρου....τελοσπαντων και εγω εδω τελειωσα....ας κανει οτι τον φωτισει ο θεος....και μακαρι να γραφουμε τζαμπα....αν και δεν πιστευω
desperado αν επιστρεψειw και ψαξεις θα δεις τη συνεντευξη τυπου τω βρυζα ζαγορ θα δεις οτι στην ερωτηση εαν το ηξερε οτι ο προεδροσ θα γυρναγε εκεινος απαντησε οχι δεν το γνωριζα.....ψαξτο αμα θεw τωρα δν το χω να σου δειξω το λινκ
ρε παιδιά ότι και να γίνετε , αν αυτό που ακούγεται είναι αληθινό ότι δηλαδή θα παίρνει ένα 500ari το χρόνο τότε με τις ευχές μου . καλά κάνει και πάει.
όπως εμείς θα πουλούσαμε τον οποιοδήποτε (άσχετος συναισθηματισμών) για κάνα 10 εκατομμύρια euro έτσι και αυτός καλά κάνει
όπως εμείς θα πουλούσαμε τον οποιοδήποτε (άσχετος συναισθηματισμών) για κάνα 10 εκατομμύρια euro έτσι και αυτός καλά κάνει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Παρ 03 Ιουν 2011, 02:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
+1926192619261926Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Ακούστε κύριοι δεν ξέρω τι σκατά γίνεται, αλλά αυτή η μετακίνηση στον ζελάκο δεν πρόκειτε να λάβει χώρα, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Όχι για κανέναν άλλον λόγο, αλλά διότι ο Ζήσαρος δεν υπήρξε ποτέ του Βλάξ. Διότι έχω βαθιά την πεποίθηση ότι μόνο ένας Βλάξ θα μπορούσε "να ρίξει μια τόσο μεγάλη και γεμάτη καρδάρα", όπως αυτή του ΠΑΟΚ με τον Βρύζα.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΕΤΟΜΎΡΙΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΖΗΣΗΣ στην ζέλα.
ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ !
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Αν την ώρα που ήταν Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, δεν λέω ούτε καν Πρόεδρος, λέω Αντιπρόεδρος, αν σας έλεγε λοιπόν κάποιος, οτι ο Ζήσης του χρόνου θα πάει στην ζέλα για τεχνικός Διευθυντής με 500.000 € ετήσιες απολαβές.
Θα τον λέγατε ή δεν θα τον λέγατε σκουλίκι και οτι τα λέει από την ζήλεια του και οτι ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ Ο ΖΗΣΑΡΟΣ..;
Τώρα κάποιοι με περισή ευκολία λέτε, οτι αφού είναι για 500.000 € καλά κάνει.
Μα το Θεό αδυνατώ να σας παρακολουθήσω.
Θα τον λέγατε ή δεν θα τον λέγατε σκουλίκι και οτι τα λέει από την ζήλεια του και οτι ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ Ο ΖΗΣΑΡΟΣ..;
Τώρα κάποιοι με περισή ευκολία λέτε, οτι αφού είναι για 500.000 € καλά κάνει.
Μα το Θεό αδυνατώ να σας παρακολουθήσω.
-
Kαι επειδή δεν έφγε τι πάει να πει ότι καλώς είναι στο ΠΑΟΚ; Έλεος με τις ΤούμπεςκωλοPetm έγραψε:απλός αναφέρεις και το Μάκη Γκαγκάτση . o Μάκηs Γκαγκάτσηs δε θυμάμαι να έφυγε ποτε από το ΠΑΟΚ. με την ίδια λογική που ο Μάκης προσλήφθηκε στο ΠΑΟΚ , με την ίδια λογική προσλήφθηκε και ο Βρuζας. καλός η κακός. κακός λέω εγώ.
πρόεδρος ήταν ο βρuζας να τον έδιωχνε.
αλλα ξέχασα τότε ήταν απασχολημένος σκεφτόμενος αν αξίζει να ανανεώσει το συμβόλαιο του santos....
αλλα ξέχασα τότε ήταν απασχολημένος σκεφτόμενος αν αξίζει να ανανεώσει το συμβόλαιο του santos....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Παρ 03 Ιουν 2011, 02:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
φίλε μου σε ευχαριστώ, αλλά όταν βλέπεις πως μπαίνει το ιππικό με σκοπό να τιθασσεύσει τα πλήθη, καταλαβαίνεις και τους σκοπούς της κεντρικήςgeoavr έγραψε:teratios όσα +++++++++++ θες.
Αυτό είναι γιά κεντρική...

Δεν ξέρω τι θα κάνει αλλα το ότι καθετε και συζητάει μαζυ τους με ξενερωνει απίστευτα ....κρίμα ρε Ζήση ....
Ποιοι ηθικοί λόγοι και ναχαμε να λέγαμε.....

Ποιοι ηθικοί λόγοι και ναχαμε να λέγαμε.....

Ο ΠΑΟΚ νομίζω ότι τον ήθελε και τον παραήθελε πρίν κάτι μήνες και ΑΥΤΟΣ το ξέκοψε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ με ανακοίνωση.H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Το ότι στον ΠΑΟΚ δεν τον θέλουν και ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα πράγματα οι άνθρωποι που τον κάνουν να είναι έξω δεν σου χει περάσει από το μυαλό;sidpanos έγραψε:ποιά είναι η προπαγάνδα?H_gynaika_tou_Proedrou έγραψε:Βαθειά νυχτωμένοι όσοι τον βρίζετε και θύματα της προπαγάνδας
οτι δεν μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ,αλλα μπορεί στον βάζελο?
οτι θέλει να γίνει προπονητής και μετά απο λιγοτερο του ενός έτους φεύγει να γίνει τεχνικός διευθυντής?
τόσο πολύ κάηκε να γίνει τεχνικός διευθυντής?
τοσο πολύ θέλει να ελέγχει κάποια ομάδα και να βρίσκει ταλεντάκια?
να βάλουμε όλοι απο ένα ευρώ να του πάρουμε το φούτμπολ μανατζερ,
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ο Βρύζας, ούτε όμως ο Ζαγοράκης.
Όπως δεν είναι ο Σαλπιγγίδης. Πόσω μάλιστα ο Γκαγκάτσης
Γαργάρα τώρα και πάει στη Ζέλα.
Καλύτερα στα τσακίδια να συσπειρωθεί και ο κόσμος περισσότερο γύρω απο τον ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟ και να καταλάβει οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.
Ούτε καν ο ζήσης πλέον.