Διακοπές
- abc_o_ karpouzas
Re: Διακοπές
Την επόμενη εβδομάδα πετάω για Σικάγο από όπου και θα πιάσουμε τον route 66 με τελικό προορισμό την Σάντα Μόνικα.
Αν κάποιος έχει κάνει τη συγκεκριμένη διαδρομή και έχει να δώσει κάποιο tip... ευπρόσδεκτος
Αν κάποιος έχει κάνει τη συγκεκριμένη διαδρομή και έχει να δώσει κάποιο tip... ευπρόσδεκτος
Έχει κάτι ωραία Ντάινερ κάπου στις μεσοδυτικές πολιτείες με αυγά και κερλι φραιζ με κέτσαπ.
Ζήσε το όνειρο.
Ζήσε το όνειρο.
Βρήκες τώρα εσύ τον κατάλληλο άνθρωπο για αυτό... American breakfast ,αμερικανική κουζίνα και μαλακίες. Με τηγανιτες με μέλι θα τη βγάλω τρεις βδομάδες 

Επειδη μου αρεσει η ησυχια και οι ιδιωτικες στιγμες πολλες φορες προτιμω να νοικιαζω βιλλα με πισινα με απαραιτητη προυποθεση την πολυ καλη θεα στην θαλασσα.
Διαστημα ειναι απο Αυγουστο μεχρι και Οκτωβριο για δυο εβδομαδες περιπου.
Στην αιλαδα οι τιμες εχουν παει πραγματικα σε αλλα επιπεδα. Συγκρινοντας τιμες στην Μαρμπελα και τις γυρω περιοχες η την Μαγιορκα - Ιμπιζα, Αμαλφι Ποζιτανο κλπ, ειπα φετος να κανω μια ερευνα για κατι πιο μακρινο.
Ξεκινησα απο Ταυλανδη και Καο Λακ που ο καιρος ειναι καλυτερος αυτο το διαστημα απο την υπολοιπη χωρα.
Και κατεληξα στο Μπαλι οπου βρηκα απιστευτα καταλυματα μπροστα ακριβως στην θαλασσα με 120-200 € την μερα, συμπεριλαμβανοντας γυναικα που καθαριζει μαγειρευει (το κοστος των τροφιμων επιβαρυνει εμενα), κηπουρο που καθημερινα καθαριζει και την πισινα, οπως επισης σεκιουριτι που ειναι παρων απο το βραδυ αργα μεχρι το πρωι.
Υπαρχουν και καταπληκτικα καταλυματα παλι με πισινα, μικροτερα βεβαια, κοντα στην παραλια, με 80-100€.
Το μειον ειναι το μεγαλο ταξιδι 15 - 16 ωρες και κοστος 2500-3000€ περιπου απο Γερμανια. Βεβαια μπορει καποιος να το συνδυασει με κανα τριημερο στο Ντουμπαι αν ταξιδευει με Emirates η την Σινγκαπουρη αν πεταει με Singapore.
Διαστημα ειναι απο Αυγουστο μεχρι και Οκτωβριο για δυο εβδομαδες περιπου.
Στην αιλαδα οι τιμες εχουν παει πραγματικα σε αλλα επιπεδα. Συγκρινοντας τιμες στην Μαρμπελα και τις γυρω περιοχες η την Μαγιορκα - Ιμπιζα, Αμαλφι Ποζιτανο κλπ, ειπα φετος να κανω μια ερευνα για κατι πιο μακρινο.
Ξεκινησα απο Ταυλανδη και Καο Λακ που ο καιρος ειναι καλυτερος αυτο το διαστημα απο την υπολοιπη χωρα.
Και κατεληξα στο Μπαλι οπου βρηκα απιστευτα καταλυματα μπροστα ακριβως στην θαλασσα με 120-200 € την μερα, συμπεριλαμβανοντας γυναικα που καθαριζει μαγειρευει (το κοστος των τροφιμων επιβαρυνει εμενα), κηπουρο που καθημερινα καθαριζει και την πισινα, οπως επισης σεκιουριτι που ειναι παρων απο το βραδυ αργα μεχρι το πρωι.
Υπαρχουν και καταπληκτικα καταλυματα παλι με πισινα, μικροτερα βεβαια, κοντα στην παραλια, με 80-100€.
Το μειον ειναι το μεγαλο ταξιδι 15 - 16 ωρες και κοστος 2500-3000€ περιπου απο Γερμανια. Βεβαια μπορει καποιος να το συνδυασει με κανα τριημερο στο Ντουμπαι αν ταξιδευει με Emirates η την Σινγκαπουρη αν πεταει με Singapore.
Με τα wrong turn που έχω δει, δεν θα το έκανα με τιποτα.renegade έγραψε:Την επόμενη εβδομάδα πετάω για Σικάγο από όπου και θα πιάσουμε τον route 66 με τελικό προορισμό την Σάντα Μόνικα.

Αϊμπίθα το 2000 πήγα, εσύ;joshua έγραψε:Εγω Ιμπιθα εχω παει αλλα ηταν πριν 20 χρονια...Μαυρο Χιονι έγραψε:Ιδέες για μαγιορκα και αλλά παρεμφερή ισπανικά νησιά;
Αποστολη/Joshua, κανα μαγαζι να δουμε την ομαδα την Πεμπτη στην Τηνο εχετε να προτεινετε;
Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα αλλά ζηλεύω κάργαrenegade έγραψε:Την επόμενη εβδομάδα πετάω για Σικάγο από όπου και θα πιάσουμε τον route 66 με τελικό προορισμό την Σάντα Μόνικα.
Στο σπιτι μου...lolpgetsos έγραψε:Αποστολη/Joshua, κανα μαγαζι να δουμε την ομαδα την Πεμπτη στην Τηνο εχετε να προτεινετε;
serres60 έγραψε:Με τα wrong turn που έχω δει, δεν θα το έκανα με τιποτα.renegade έγραψε:Την επόμενη εβδομάδα πετάω για Σικάγο από όπου και θα πιάσουμε τον route 66 με τελικό προορισμό την Σάντα Μόνικα.

Δεν νομίζω.
Για κάποιον roadtriper το συγκεκριμένο ταξίδι είναι μαστ.
Μόνο πρόβλημα η εποχή αλλά δεν μπορεί να γίνει εκτός της καλοκαιρινής περιόδου
Μου κανει, φερνω μπυρεςjoshua έγραψε:Στο σπιτι μου...lolpgetsos έγραψε:Αποστολη/Joshua, κανα μαγαζι να δουμε την ομαδα την Πεμπτη στην Τηνο εχετε να προτεινετε;

Περιμένω να μου ενεργοποιηθεί το eon γιατι η vision δεν επαιζε χωρις ιδιας εταιρίας internet και το πρωτο παιχνιδι το ειδα στο κινητο... Λογικα θα το εχω μεχρι τη Πεμπτη,διαφορετικα ενα καφε στη χωρα εχω δει να βαζει μπαλα,ενα απο αυτα στη σειρα κοντα στο γηπεδο. Μιλαμε μεχρι τοτε,εγώ δεν εχω προβλημα.
- Μπαρκαρούτσος