Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
δε νομιζω οτι ειναι τα τακουνακια..παει να του αλλαχθει ο ρολος και αυτο τον εχει μπερδεψει..ελπιζω να προσαρμοστει
Μηπως παει να αλλαξει ο ιδιος ρολο στον εαυτο του και δεν ειναι εντολη του προπονητη? Βολοδερνει σα χαμενος παντου εκτος απο εκει που πρεπει να ειναι. Πολυ free role δεκαρολιμπεροεχτρεμ την εχει δει.
κπς να τον προσεδαφισει...σαν να χουν παρει τα μυαλα του αερα...απαραδεκτα τακουνακια κλπ....το πολυ μιλας ο τερματας τοων βελγων σε αυτον το κανε?...
συμφωνω λιγο προσγειωση για τον μικρο μαγο ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...
Είναι απαράδεκτος ο τρόπος που γυρνοβολάει εκτος θέσης.
Εχει τέτοιες εντολές?
Το κάνει από μόνος του?
Μάλλον το πρώτο
Εχει τέτοιες εντολές?
Το κάνει από μόνος του?
Μάλλον το πρώτο
δεν εχει εντολες ισα ισα ο δερμιτζακης στην αρχη απο αριστερα τον ειπε να παιρνει 1 προς 1 τον δεξι μπακ γιατι ηταν ταγκαλος και ειχε καρτα και μετα απο δεξια το ιδιο...δεν ειναι στα φεγγαρια του αλλα θα επανελθει την κυριακη με μια δυναμικη εμφανιση...προσγειωση θελει λιγο...σημερα τον εστειλε δεξια γιατι σναουτσερ επαγγελματιας δεν μπορουσαν να δημιουργησουν κινδυνους(για τον σναουτσερ ξερουμε ο επαγγελματιας μονο με μπακ που ανεβαινει μπορει να κανει δουλεια δεξια) οποτε ηθελε να ισορροπησει λιγο τις πτερυγες...
βγαζουμε αντεπίθεση εχεις εναν αμυντικό μπροστα σου και διπλα παπαζογλου......γιατι δίνεις πασα γαμω την τεχνικη σου?
εισαι αν οχι ο μονος ενας απο τους 2-3 παικτες που μπορουν στο ενας με εναν και μου κανεις πασα?
πιστεψε στον εαυτο σου και καντον γιογιο ρε αγορι μου.
ξενέρωσα πολυ σε εκεινη την φαση.
εισαι αν οχι ο μονος ενας απο τους 2-3 παικτες που μπορουν στο ενας με εναν και μου κανεις πασα?
πιστεψε στον εαυτο σου και καντον γιογιο ρε αγορι μου.
ξενέρωσα πολυ σε εκεινη την φαση.
Μέτριος σήμερα....και πάλι με πολλή σύγκλιση στον άξονα και δεν ξέρω αν του λέει ο Δερμιτζάκης ή το κάνει αυτός...Πάντως πρέπει να παίζει κοντά στον ασβέστη...

- Aureliano Buendia
Είσαι τόσο μεγάλος παίκτης που 2 σερί μέτριες εμφανίσεις μας φαίνονται αδιανόητες.
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως σε απήγαγαν εξωγήινοι και σε αντικατέστησαν με κλώνο.
Την Κυριακή ελπίζω να επανέλεθεις.
Γουί νιντ γιου.
Εγώ προσωπικά πιστεύω πως σε απήγαγαν εξωγήινοι και σε αντικατέστησαν με κλώνο.
Την Κυριακή ελπίζω να επανέλεθεις.
Γουί νιντ γιου.
- navigator11
δειγματα αλαζονειας απο τον βιειρινια,που πρεπει αμεσα να διαγραφουν.οπως απαιτειται και επαναφορα του στον προτερο μεστο αγωνιστικο του βιο,με αναληψη των γνωστων στον ιδιο τον παιχτη καθηκοντων του ως εξτρεμ.οι πειραματισμοι με την παρτη του αποστερουν την ομαδα απο την παντα πολυτιμη και ποιοτικη συμβολη του στην αναπτυξη της.
Πού είσαι χαμένος ρε, εδώ και κάποιες μέρες ένας που σου μοιάζει πήρε τη φανέλα σου και βολοδέρνει στο χορτάρι
- ΑποστόληςΑ
Ο χειρότερος Βιερι που έχω δει. Μετά το 70΄ ανέβηκε.
Olorin έγραψε: Βολοδερνει σα χαμενος παντου εκτος απο εκει που πρεπει να ειναι. Πολυ free role δεκαρολιμπεροεχτρεμ την εχει δει.

Σκιά.
- navigator11
κι επισης πρεπει να κοψει τους θεατρινισμους.κατανοω πως η ελληνικη ποδοσφαιρικη εμπειρια μπορει να στιγματισει ανεπιστρεπτι εναν σοβαρο επαγγελματια ποδοσφαιριστη,αλλά πρεπει να το πολεμησει με νυχια και με δοντια ...